esykas Δημοσ. 3 Αυγούστου Δημοσ. 3 Αυγούστου Στις 2/8/2025 στις 1:11 ΠΜ, power_ran είπε Κανείς που πήγε από cosmote? Φοβάμαι μήπως την πατήσουμε και δεν έχει το ίδιο σήμα και κάλυψη 5g/4g πρόσφατα έβγαλα frog και δεν υπήρχε σήμα πλέον στην περιοχή μου, και το πέταξα, υπόψη ότι έχω τον αριθμό της cosmote από το 98, και τον έχω εδώ και χρόνια wind χωρίς κανένα πρόβλημα στο σήμα στην περιοχή μου, άρα κάτι παίζει πλέον με τις κεραίες, ψάξε το με άλλους γύρω σου
atrigane Δημοσ. 3 Αυγούστου Δημοσ. 3 Αυγούστου Θυμίστε μου , μόλις παραλάβουμε βάζουμε τη νέα κάρτα και παίζει ή θέλει να κάνουμε κάποια διαδικασία;
giorgos_76 Δημοσ. 3 Αυγούστου Δημοσ. 3 Αυγούστου 2 ώρες πριν, atrigane είπε Θυμίστε μου , μόλις παραλάβουμε βάζουμε τη νέα κάρτα και παίζει ή θέλει να κάνουμε κάποια διαδικασία; Θέλει να την ενεργοποιήσεις πρώτα όπως με όλες τις sim..Οι οδηγίες θα είναι μέσα στο πακέτο 1
LeoTheAkuma Δημοσ. 3 Αυγούστου Δημοσ. 3 Αυγούστου To σήμα είναι για πέταμα. Έκανα την ίδια σύνδεση τότε με 75 ευρώ και πραγματικά το καλοκαίρι φέτος που την εχω πρώτη φορά, δεν πιάνεις ίντερνετ με τίποτα. 2
fagoura Δημοσ. 4 Αυγούστου Δημοσ. 4 Αυγούστου 4 ώρες πριν, LeoTheAkuma είπε To σήμα είναι για πέταμα. Έκανα την ίδια σύνδεση τότε με 75 ευρώ και πραγματικά το καλοκαίρι φέτος που την εχω πρώτη φορά, δεν πιάνεις ίντερνετ με τίποτα. Ετσι οπως τα λες ειναι... Και cosmote και nova που εχω, ασε, τα ιδια χαλια, για πεταμα ολες..., Μπανανια χωρα... 🍌🍌🤪
papadakn Δημοσ. 4 Αυγούστου Δημοσ. 4 Αυγούστου η προσφορά ισχύει και για ανανέωση ή μονο για νέες συνδέσεις?
pp6210 Δημοσ. 4 Αυγούστου Δημοσ. 4 Αυγούστου τελικα χρειαζεται καποια ανανεωση ενδιαμεσα για να μη φαει φραγη εισερχομενων το νουμερο, ρωτησε καποιος; μπηκα στο λινκ αλλα δεν το λεει (αρα μαλλον χρειαζεται κ ανανεωση για να εχεις εισερχομενες;). αν μπειτε στο λινκ εχει 3 προσφορες προς το παρον
thermaikos4 Δημοσ. 4 Αυγούστου Δημοσ. 4 Αυγούστου ΠροπληρωνετΕ κατι συγκεκριμενο για ενα χρονο. Ουτε ανανεωσεις, ουτε φραγες. 1
costacurta Δημοσ. 4 Αυγούστου Δημοσ. 4 Αυγούστου Παιδιά συγνώμη να ρωτήσω. Εγώ έχω ένα κσρτοκινητο wind free2go που ανά δίμηνο περίπου βάζω 15 ευρώ και την κουτσό βγάζω. 1)Μπορώ να το βάλω αυτό στο πρόγραμμα?και να κρατήσω τον αριθμό μου που έχω τόσα χρόνια και 2)Είμαι λίγο τενεκες με όλα αυτά. Αν πάω σε κατάστημα Vodafone μπορούν να το κάνουν? 3)ειναι για ένα χρόνο και τέλος η μετά ανανεώνει και πληρώνω κάτι άλλο που δεν λένε στα μικρά γράμματα και θα με δεσμεύσει με κάνα συμβόλαιο
atpanos Δημοσ. 5 Αυγούστου Δημοσ. 5 Αυγούστου 14 ώρες πριν, costacurta είπε Παιδιά συγνώμη να ρωτήσω. Εγώ έχω ένα κσρτοκινητο wind free2go που ανά δίμηνο περίπου βάζω 15 ευρώ και την κουτσό βγάζω. 1)Μπορώ να το βάλω αυτό στο πρόγραμμα?και να κρατήσω τον αριθμό μου που έχω τόσα χρόνια και 2)Είμαι λίγο τενεκες με όλα αυτά. Αν πάω σε κατάστημα Vodafone μπορούν να το κάνουν? 3)ειναι για ένα χρόνο και τέλος η μετά ανανεώνει και πληρώνω κάτι άλλο που δεν λένε στα μικρά γράμματα και θα με δεσμεύσει με κάνα συμβόλαιο 1) γίνεται 2) νομίζω μόνο online γίνεται, αλλά μπορεί να κάνω και λάθος 3) για 1 χρόνο, μετά βλέπεις τι υπάρχει και πας εκεί
xristosp59 Δημοσ. 5 Αυγούστου Δημοσ. 5 Αυγούστου heyo, έχω καρτα vodafone και διάβασα στο θρεντ ότι γίνεται φορητότητα μπρος πισω. Δεν το έχω κάνει ποτέ. Θα μπορούσε κάποιος που έχει κάνει την διαδικασία να μας δώσει τα φώτα του; Πάω απλά σε μία άλλη ραντομ εταιρία τηλεφωνίας, πατάω να μεταφέρω τον αριθμό μου, δεν έχω κινητό για μερικές μέρες μέχρι να το κάνουν, και μετά κάνω το ίδιο προς την άλλη κατεύθυνση; Και προσευχομαι να μην έχει λήξει η προσφορά μέχρι τότε; 1
fagoura Δημοσ. 5 Αυγούστου Δημοσ. 5 Αυγούστου 1 ώρα πριν, xristosp59 είπε heyo, έχω καρτα vodafone και διάβασα στο θρεντ ότι γίνεται φορητότητα μπρος πισω. Δεν το έχω κάνει ποτέ. Θα μπορούσε κάποιος που έχει κάνει την διαδικασία να μας δώσει τα φώτα του; Πάω απλά σε μία άλλη ραντομ εταιρία τηλεφωνίας, πατάω να μεταφέρω τον αριθμό μου, δεν έχω κινητό για μερικές μέρες μέχρι να το κάνουν, και μετά κάνω το ίδιο προς την άλλη κατεύθυνση; Και προσευχομαι να μην έχει λήξει η προσφορά μέχρι τότε; Πολυ ραντομ, πολυ προσευχη, η αστο για αλλη φορα, η κανε μαζι και ευχελαιο 😅
darkmatinee Δημοσ. 5 Αυγούστου Δημοσ. 5 Αυγούστου 2 hours ago, xristosp59 said: heyo, έχω καρτα vodafone και διάβασα στο θρεντ ότι γίνεται φορητότητα μπρος πισω. Δεν το έχω κάνει ποτέ. Θα μπορούσε κάποιος που έχει κάνει την διαδικασία να μας δώσει τα φώτα του; Πάω απλά σε μία άλλη ραντομ εταιρία τηλεφωνίας, πατάω να μεταφέρω τον αριθμό μου, δεν έχω κινητό για μερικές μέρες μέχρι να το κάνουν, και μετά κάνω το ίδιο προς την άλλη κατεύθυνση; Και προσευχομαι να μην έχει λήξει η προσφορά μέχρι τότε; Μπαίνεις εδώ, παραγγέλνεις SIM με 3€ κάνεις την αλλαγή, κάθεσαι 2-3 μέρες και μετά μπαίνεις στο CU και γυρνάς. Αν βαρεθείς όλη αυτή τη διαδικασία, δίνει 4€ παραπάνω και παίρνεις τη προσφορά της Nova (ισχύει και για φορητότητες): 2 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα