Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Όσο υπάρχουν χαζοί ειδικά στην Ελλάδα που μπορεί να μην έχουν  δεύτερο βρακί να βάλουν αλλά πάμε να πάρουν το καινούργιο iphone με τουλάχιστον 24 δόσεις στον Κωτσόβολο είναι φυσικό και επόμενο να γίνεται αυτό. 

Πριν αρχίζουν να κράζουν οι  φανατικοί των iPhone που χρησιμοποιούν το 10%  των δυνατοτήτων του κινητού ή οι "android haters" ξεκαθαρίζω ότι τα iPhone είναι πολύ καλά  κινητά τηλέφωνα με εξαιρετικές δυνατότητες ΑΛΛΑ έχουν υπερκοστολογηθεί.

• Απαντ. 65
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
1 ώρα πριν, xaris1990 είπε

Όσο υπάρχουν χαζοί ειδικά στην Ελλάδα που μπορεί να μην έχουν  δεύτερο βρακί να βάλουν αλλά πάμε να πάρουν το καινούργιο iphone με τουλάχιστον 24 δόσεις στον Κωτσόβολο είναι φυσικό και επόμενο να γίνεται αυτό. 

Ειλικρινής απορία ….

Σε αυτό το demographic πέφτουν μόνο οι αγοραστές iPhone ή και αγοραστές άλλων ναυαρχίδων με παρόμοια τιμή ? 

• Like 2
  • Thanks 1
  • Super Moderators
Δημοσ.
37 minutes ago, Jiakometi said:

Ειλικρινής απορία ….

Σε αυτό το demographic πέφτουν μόνο οι αγοραστές iPhone ή και αγοραστές άλλων ναυαρχίδων με παρόμοια τιμή ? 

Μα καλά, χθεσινός είσαι; 
Μόνο οι αγοραστές iPhone είναι πρόβατα, χαζοί, ποζεραδες και άσχετοι. 

Οι αγοραστές ναυαρχίδων άλλων κατασκευαστών είναι ιδιαίτερα ψαγμένοι, cool τύποι και αξιοποιούν στο έπακρο τις δυνατότητες των κινητών τους. 

• Like 4
  • Thanks 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μαλώνετε για τα ίδια και τα ίδια στρατόπεδα....

Επεξ/σία από dtk-386
  • Like 1
Δημοσ.
Στις 2/8/2025 στις 11:08 ΠΜ, Huruduru είπε

Η κάθε εταιρεία κυκλοφορεί προϊόντα κάθε χρόνο για να συντηρήσει το κέρδος της και φυσικά τους μετόχους. Δεν αναγκάζει κανέναν να αγοράσει. Τα κινητά παίρνουν 7 χρόνια ενημερώσεις, για ποιο λόγο να το αλλάξεις αν δεν σε εξυπηρετεί;  Εγώ πήρα πριν 2 χρόνια ένα τουμπανιασμένο 15 Pro 1TB για να το κρατήσω όσο θα το υποστηρίζει η εταιρία. Πρόσφατα άλλαξα το Mac mini μου μετά από 5 χρόνια. 

Για να συντηρήσεις τυο κέρδος σου θα πρέπει και να προσφέρεις και όχι να βγάζεις την επόμενη χρονιά ένα ίδιο τηλέφωνο με ένα νούμερο επάνω, διότι αυτό με το iPhone 13 και το 14 δεν ήταν απλή κοροϊδία. 

Τίποτα δεν σε αναγκάζουν να αγοράζεις άλλα αυτό που δεν καταλαβαίνεις είναι πως όσο δεν φρενάρει ο κόσμος άλλο τόσο θα πουλάνε συσκευές με αναβαθμήσεις που θα αφορούν το software που με ένα update θα ξεκλειδώνουν παρά hardware.

Όταν αλλάζει το έτος και παρουσιάζει μια εταιρεία ένα τηλέφωνο με ίδια οθόνη, ίδια μπαταρία, ίδια εμφάνιση σε άλλο χρώμα καταλαβαίνεις πως σε παγκόσμιο επίπεδο υπάρχει θέμα αντίληψης.

Όπως με το iPhone 16e που βάλανε ότι στοκ περίσσεψε και βαφτίσανε ένα νέο iPhone.

Προσωπικά αλλάζω τηλέφωνο κάθε 5 χρόνια κι αυτό επειδή δεν αξίζει να αλλάζω μπαταρίες και καμιά οθόνη που ή θα μου καεί ή θα σπάσει.

Δημοσ.
37 λεπτά πριν, d4mage είπε

Για να συντηρήσεις τυο κέρδος σου θα πρέπει και να προσφέρεις και όχι να βγάζεις την επόμενη χρονιά ένα ίδιο τηλέφωνο με ένα νούμερο επάνω, διότι αυτό με το iPhone 13 και το 14 δεν ήταν απλή κοροϊδία. 

Τίποτα δεν σε αναγκάζουν να αγοράζεις άλλα αυτό που δεν καταλαβαίνεις είναι πως όσο δεν φρενάρει ο κόσμος άλλο τόσο θα πουλάνε συσκευές με αναβαθμήσεις που θα αφορούν το software που με ένα update θα ξεκλειδώνουν παρά hardware.

Όταν αλλάζει το έτος και παρουσιάζει μια εταιρεία ένα τηλέφωνο με ίδια οθόνη, ίδια μπαταρία, ίδια εμφάνιση σε άλλο χρώμα καταλαβαίνεις πως σε παγκόσμιο επίπεδο υπάρχει θέμα αντίληψης.

Όπως με το iPhone 16e που βάλανε ότι στοκ περίσσεψε και βαφτίσανε ένα νέο iPhone.

Προσωπικά αλλάζω τηλέφωνο κάθε 5 χρόνια κι αυτό επειδή δεν αξίζει να αλλάζω μπαταρίες και καμιά οθόνη που ή θα μου καεί ή θα σπάσει.

Βρε εγώ μαζί σου είμαι, το θέμα είναι όμως τι καινούργιο έχει μείνει για να παρουσιάσουν; Ολες οι εταιρίες τα ίδια κάνουν, το θέμα είναι ότι να είναι καλά ο υπερκαταναλωτισμός που μαστίζει τον πλανήτη και έχεις κόσμο που παραπονιέται ότι δεν του φτάνουν τα λεφτά, αλλά πάει και αγοράζει κάθε χρόνο καινούργιο Smartphone. Την κάθε εταιρία την συμφέρει αυτό.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...