JiovanniGeorgeo Δημοσ. 3 Αυγούστου Δημοσ. 3 Αυγούστου Πάντα αγόραζα φθηνά σπορ παπούτσια. Είχα βρει την Ελληνική εταιρεία Bozikis, και είχα βρει την υγειά μου για μεγάαααλο χρονικό διάστημα - απλά προσθέτοντας έναν πάτο. Ούτε στο μποξ με ενοχλούσαν (μιλάμε για εξωτερικούς χώρους - πάρκα, όπου χρειάζομαι να φοράω παπούτσια), και φυσικά ούτε στα ~17.000 βήματα τη μέρα. Με 20€ έκαστο, αγόραζα τα ζευγάρια με τη σέσουλα. Αλλά... ήρθε η ώρα που τα 5 χιλιόμετρα τρέξιμο έγιναν 8, και τώρα 10+. Και τότε ξεκίνησαν τα προβλήματα: Δεν μπορώ πλέον να τρέχω κάθε μέρα .. κάτι που το χρειάζομαι κυρίως για να ηρεμώ. Τα καλάμια μου πάνε να εκραγούν. ΞΕΡΩ ΚΑΛΑ ότι η καθημερινή επανάληψη ίδιων σωματικών ασκήσεων μπορεί να βγει και αρνητική — δεν χρειάζεται να μου το εξηγήσετε, το έχω εμπεδώσει. Επίσης, παίρνω εδώ και χρόνια μαγνήσιο και τις απαραίτητες βιταμίνες. Πήγα σε γιατρό, με έστειλε σε ορθοπεδικό... και πάλι, καμία λύση. Το μόνο που μου είπαν είναι να πηγαίνω πιο αργά. Μιλάμε όμως για πραγματικές διαδρομές: ανηφόρες, σκαλιά, πάρκα, κύκλους γύρω από την πόλη, κατσαβραχάκια - κάθε λογής επιφάνεια και ένταση. Κάνω και ξεσπάσματα. Δεν είναι «κανονικό» τρέξιμο σε πίστα. Ένας φίλος ευρυγνώστης (και του το αναγνωρίζω), μου είπε : "Τα έχεις δοκιμάσει όλα, εκτός από καλό, ακριβό παπούτσι με αερόσολα.” Μου υποσχέθηκε πως η εμπειρία θα είναι μέρα με τη νύχτα. Ότι έτσι δεν θα πονάνε τα καλάμια, ούτε οι φλέβες. Και αποφάσισα να το πάρω σοβαρά, γιατί είναι να ταξιδέψω για κάτι πολύ απαιτητικό, για ένα ολόκληρο έτος. Θέλω να κάνω μια σωστή επένδυση — αν και είμαι στριμωγμένος οικονομικά. Το όριό μου: 100€ (αν αξίζει πραγματικά). Βρήκα λοιπόν ένα ζευγάρι με “αερόσολα”, στα 70€, και με βάση τα reviews φαίνεται καλή περίπτωση. Αυτό εδώ: https://www.skroutz.gr/s/56675418/Skechers-Andrika-Sneakers-Bbk-183090-BBK.html Αρνητικά reviews δεν είδα. Μου αρέσουν, και δείχνουν να έχουν κάθε ελκυστικό στοιχείο.. μέχρι και ένα μικρό curve μπροστά, όπου τα επίπεδα τα φοβάμαι! Το πρόβλημα όμως είναι άλλο: Με 10 λεπτά δοκιμής στο χωλ του σπιτιού μου... πώς να καταλάβω αν είναι τα σωστά; Άκουσα διάφορα - ότι μόνο η Nike έχει “πραγματική” αερόσολα, ότι αυτά δεν είναι αυθεντικά, ότι τα κρίνουν άτομα που απλώς περπατάνε... και όχι για έντονη χρήση όπως η δική μου. Γι’ αυτό καταφεύγω σε εσάς. 1. Εσείς τι λέτε; Έχετε εμπειρία με Skechers σαν αυτά; 2. Υπάρχει άλλη πρόταση που να ΜΗΝ ξεπερνά τα 100€, αλλά να κάνει τη διαφορά; (δεν με καίει το χρώμα τόσο αν και το πράσινο με φρικάρει λ.χ. όσο το να μην είναι εξαλιάρικα - είναι η αμαρτία μου, επιθυμώ να δείχνει κάπως σοβαρό) 3. Να το τολμήσω; Ή θα ξαναβρεθώ στα ίδια και θα μετανιώσω τα λεφτά; Παραθέτω τέλος και τα παπούτσια που φοράω 4 χρόνια τώρα, ίδιο μοντέλο, απλώς σε διαφορετικά χρώματα — και τα λιωνω κυριολεκτικά: Ευελπιστώ πως θα με βοηθήσει κάποιος από εσάς να βρω το επόμενο “σταθερό μου ζευγάρι”, και θα ξεμπλέξω. Υ.Γ.: Δεν ξέρω πως καταφέρνω να γράφω τόσο μεγάλα τόπικ για τόσο απλά πράγματα.. δεν μπορώ να κάνω δίαιτα στο διάλογο μου με τίποτα. 1
JiovanniGeorgeo Δημοσ. 3 Αυγούστου Μέλος Δημοσ. 3 Αυγούστου Κοίταξα τριγύρω στο και από το ΜπλαΜπλα, αναμφίβολα δεν ταίριαζε στο "Αθλητισμός". Κερνάω καφεδάκι μέσω efood τον Mod που θα το μεταφέρει, αν μου εμπιστευθεί διεύθυνση.
mikeser Δημοσ. 3 Αυγούστου Δημοσ. 3 Αυγούστου Με το καθημερινό τρέξιμο δεν υπάρχει πρόβλημα αρκεί να έχεις προετοιμάσει το σώμα σου σε αυτό. Το ότι σε πονάνε τα καλάμια σου σημαίνει ότι δεν το έχεις προετοιμάσει και γαλακτωνουν τα καλάμια σου γρήγορα και επειδή δεν προλαβαίνει να το διαχειριστεί το σώμα σου αυτό νιώθεις ότι πάνε να εκραγούν. Παρτο πιο αργά ειδικά τα πρώτα χιλιόμετρα, βάλε μέρες που πηγαίνεις στο πολύ χαλαρό σου για να ξεκουράζεται το σώμα σου(πρέπει να μπορείς να έχεις κανονική κουβέντα όσο τρέχεις) και 2 μέρες τη βδομάδα που πηγαίνεις πιο γρήγορα(αν ο σκοπός σου είναι να βελτιωθεις) και πάρε καλά παπούτσια(ΣΗΜΑΝΤΙΚΌ!!) . Για καθημερινό τρέξιμο η σειρά nike pegasus είναι ιδανική για μένα. 2
geomrk Δημοσ. 3 Αυγούστου Δημοσ. 3 Αυγούστου οταν το 2014 αποφασισα να ξεκινησω αθλητισμο(τοτε crossfit) εκανα με αθλια παππουτσια των 20-30 ευρω. μετα πηρα κατι ειδικα για crossfit (nano 4,το πρωτο μου "καλο" παππουτσι οσων αφορα τον αθλητισμο) και ειδα μεγαλη διαφορα στη γυμναστικη και στο πως την νιωθω. Αλλα δεν μπορουσα να τρεξω με αυτα,οποτε οταν ηταν να τρεχω εβαζα τα προηγουμενα αθλια παππουτσια,και ειχε ως αποτελεσμα πραγματικα να μην μπορω να τρεξω. Με πονουσαν οι γαμπες μου και οι αστραγαλοι μου,εβγαινα παντα τελευταιος,ενω θεωρητικα ημουν γυμνασμενος δεν μπορουσα. Αποφασισα να επενδυσω και σε παππουσι τρεξιματος,πηρα τοτε το 2021 ,να φανταστεις για ποσο καιρο δεν μπορουσα να τρεξω,τα nike pegasus 38 στα 84 ευρω. Η ΜΕΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΝΥΧΤΑ,και σου λεω λιγα. Ο πονος εφυγε,μπορουσα να τρεξω συνεχομενα 2-3χλμ χωρις να πηγαινω σαν χελωνα. Καταφερα να κανω 5χλμ συνεχομενα. αν θες την αποψη μου,που εσυ τρεχεις και παραπανω @JiovanniGeorgeo ΕΠΕΝΔΥΣΕ ΟΣΑ μπορεις και ακομα κατι παραπανω,αξιζει σε συγκριση με 40-50 ευρω παππουτσια 1
basilis_k6 Δημοσ. 3 Αυγούστου Δημοσ. 3 Αυγούστου +1 για Nike pegasus τα αγοραζω χρονια χωρις να τρεχω καν. τα βρισκεις 70-80 τα παλαιοτερα μοντελα και πιστεψε με δεν αλλαζει σχεδον τιποτα καθε χρονο. πολυ καλο παπουτσι αλλα κρατα το μονο για τρεξιμο, δεν βγαζουν πανω απο χρονο με κανονικη χρηση. υπαρχουν και αλλα πιο ψαγμενα αλλα θα στα πουν αλλοι. στο τρεξιμο δεν φοραμε αεροσολες, μεχρι και εγω το ξερω αυτο.
alx301 Δημοσ. 3 Αυγούστου Δημοσ. 3 Αυγούστου (επεξεργασμένο) Μην κοιτάτε να γλιτώσετε χρήματα απο τα παπουτσια, ειδικά εσεις που ασχολείστε με αθλητισμο. Γλιτώνετε 60 ευρω για ενα ζευγάρι παπούτσια, αλλά θα βγει πολύ παραπάνω αν παθει κατι το σώμα σας και χρειαστείτε ορθοπεδικό, φυσιοθεραπείες κτλ Επεξ/σία 3 Αυγούστου από alx301 10 1
chvnce Δημοσ. 3 Αυγούστου Δημοσ. 3 Αυγούστου Πέρα των όσων αναφέρθηκαν, ίσως τρέχεις και με λάθος τεχνική. + Γενικότερη ενδυνάμωση σώματος Διατάσεις 1
Demis Δημοσ. 3 Αυγούστου Δημοσ. 3 Αυγούστου (επεξεργασμένο) 2 hours ago, JiovanniGeorgeo said: Πάντα αγόραζα φθηνά σπορ παπούτσια. Είχα βρει την Ελληνική εταιρεία Bozikis, και είχα βρει την υγειά μου για μεγάαααλο χρονικό διάστημα - απλά προσθέτοντας έναν πάτο. Ούτε στο μποξ με ενοχλούσαν (μιλάμε για εξωτερικούς χώρους - πάρκα, όπου χρειάζομαι να φοράω παπούτσια), και φυσικά ούτε στα ~17.000 βήματα τη μέρα. Με 20€ έκαστο, αγόραζα τα ζευγάρια με τη σέσουλα. Αλλά... ήρθε η ώρα που τα 5 χιλιόμετρα τρέξιμο έγιναν 8, και τώρα 10+. Και τότε ξεκίνησαν τα προβλήματα: Δεν μπορώ πλέον να τρέχω κάθε μέρα .. κάτι που το χρειάζομαι κυρίως για να ηρεμώ. Τα καλάμια μου πάνε να εκραγούν. ΞΕΡΩ ΚΑΛΑ ότι η καθημερινή επανάληψη ίδιων σωματικών ασκήσεων μπορεί να βγει και αρνητική — δεν χρειάζεται να μου το εξηγήσετε, το έχω εμπεδώσει. Επίσης, παίρνω εδώ και χρόνια μαγνήσιο και τις απαραίτητες βιταμίνες. Πήγα σε γιατρό, με έστειλε σε ορθοπεδικό... και πάλι, καμία λύση. Το μόνο που μου είπαν είναι να πηγαίνω πιο αργά. Μιλάμε όμως για πραγματικές διαδρομές: ανηφόρες, σκαλιά, πάρκα, κύκλους γύρω από την πόλη, κατσαβραχάκια - κάθε λογής επιφάνεια και ένταση. Κάνω και ξεσπάσματα. Δεν είναι «κανονικό» τρέξιμο σε πίστα. Ένας φίλος ευρυγνώστης (και του το αναγνωρίζω), μου είπε : "Τα έχεις δοκιμάσει όλα, εκτός από καλό, ακριβό παπούτσι με αερόσολα.” Μου υποσχέθηκε πως η εμπειρία θα είναι μέρα με τη νύχτα. Ότι έτσι δεν θα πονάνε τα καλάμια, ούτε οι φλέβες. Και αποφάσισα να το πάρω σοβαρά, γιατί είναι να ταξιδέψω για κάτι πολύ απαιτητικό, για ένα ολόκληρο έτος. Θέλω να κάνω μια σωστή επένδυση — αν και είμαι στριμωγμένος οικονομικά. Το όριό μου: 100€ (αν αξίζει πραγματικά). Βρήκα λοιπόν ένα ζευγάρι με “αερόσολα”, στα 70€, και με βάση τα reviews φαίνεται καλή περίπτωση. Αυτό εδώ: https://www.skroutz.gr/s/56675418/Skechers-Andrika-Sneakers-Bbk-183090-BBK.html Αρνητικά reviews δεν είδα. Μου αρέσουν, και δείχνουν να έχουν κάθε ελκυστικό στοιχείο.. μέχρι και ένα μικρό curve μπροστά, όπου τα επίπεδα τα φοβάμαι! Το πρόβλημα όμως είναι άλλο: Με 10 λεπτά δοκιμής στο χωλ του σπιτιού μου... πώς να καταλάβω αν είναι τα σωστά; Άκουσα διάφορα - ότι μόνο η Nike έχει “πραγματική” αερόσολα, ότι αυτά δεν είναι αυθεντικά, ότι τα κρίνουν άτομα που απλώς περπατάνε... και όχι για έντονη χρήση όπως η δική μου. Γι’ αυτό καταφεύγω σε εσάς. 1. Εσείς τι λέτε; Έχετε εμπειρία με Skechers σαν αυτά; 2. Υπάρχει άλλη πρόταση που να ΜΗΝ ξεπερνά τα 100€, αλλά να κάνει τη διαφορά; (δεν με καίει το χρώμα τόσο αν και το πράσινο με φρικάρει λ.χ. όσο το να μην είναι εξαλιάρικα - είναι η αμαρτία μου, επιθυμώ να δείχνει κάπως σοβαρό) 3. Να το τολμήσω; Ή θα ξαναβρεθώ στα ίδια και θα μετανιώσω τα λεφτά; Παραθέτω τέλος και τα παπούτσια που φοράω 4 χρόνια τώρα, ίδιο μοντέλο, απλώς σε διαφορετικά χρώματα — και τα λιωνω κυριολεκτικά: Ευελπιστώ πως θα με βοηθήσει κάποιος από εσάς να βρω το επόμενο “σταθερό μου ζευγάρι”, και θα ξεμπλέξω. Υ.Γ.: Δεν ξέρω πως καταφέρνω να γράφω τόσο μεγάλα τόπικ για τόσο απλά πράγματα.. δεν μπορώ να κάνω δίαιτα στο διάλογο μου με τίποτα. Όταν σου λένε να πας πιο αργά, για πόσο πιο αργά μιλάμε. Έχεις κάποια ιδέα σε τι ρυθμό γυρνάς γενικά; Αν υπάρχει κάποιο πρόβλημα στην τεχνική σου που να προκαλεί θέμα στα καλάμια, το να πας πιο αργά δεν νομίζω να κάνει κάποια διαφορά. Κάνε τη προσπάθεια να προσέξεις πως πατάει το πόδι σου στο βήμα. Αν πατάς ελαφρώς προς τα μέσα (προς τη μεριά της καμάρας) αυτό προκαλεί έξτρα στρες σε μύες, τένοντες και συνδέσμους στο πόδι σου. Αυτό μπορείς να το τσεκάρεις κιόλας εμπειρικά βλέποντας τον πάτο του παπουτσιού σου. Αν έχει έξτρα φθορά κάτω εκεί κοντά που βρίσκεται η καμάρα ή το μεγάλο δάχτυλο, πρέπει να διορθώσεις το πάτημά σου. Αυτό φτιάχνεται συνήθως μικραίνοντας τον δρασκελισμό σου, έχοντας τον νου σου να πατάς "από κάτω" σου, αν βγάζει νόημα αυτό που λεω. Επίσης ασκήσεις ενδυνάμωσης του τετρακέφαλου και του πρόσθιου κνημιαίου θα βοηθήσουν σίγουρα. Όσον αφορά τα παπούτσια θα πρότεινα κάτι (είναι τριγύρω στο όριο του budget σου, κάποια μοντέλα μπορεί και να ξεφεύγουν, συγχώρεσε με) σε Brooks Ghost, Saucony Axon 3 ή Endorphin, Asics Novablast 5, Hoka Clifton 10, Adidas Pureboost 5. Τα περισσότερα είναι γύρω στο 100άρικο εκτός απο τα adidas που φέρνουν γύρω στα 85. Εννοείται ότι πρέπει να δοκιμάσεις οπωσδήποτε το παπούτσι πριν το πάρεις (αν θες να το πάρεις απο το internet, θα το δοκίμαζα στη θέση σου πρώτα σε κατάστημα) Αν ρωτάς εμένα, αν αξίζει κάπου να τα σκάσεις, χωρίς να ξέρω λεπτομέρεις για το budget σου, τα παπούτσια για τρέξιμο είναι αρκετά ψηλά στη λίστα. Επεξ/σία 3 Αυγούστου από Demis 1
dimo69 Δημοσ. 3 Αυγούστου Δημοσ. 3 Αυγούστου Υπάρχουν πάρα πολλά site που έχουν review από παπούτσια. Δες εκεί. Αυτά που είχες φαίνεται να είχαν μηδενικό support. https://runrepeat.com/guides/best-daily-running-running-shoes https://www.runnersworld.com/gear/a19663621/best-running-shoes/ Άσε την αεροσολα για το τρέξιμο, υπάρχουν πολύ καλύτερα. Αυτά που έστειλες ποιο πολύ για lifestyle μοιάζουν. Δες βιντεάκια για το πώς να τρέχεις, το κίνηση να κάνει το πόδι σου και σταδιακή μετάβαση σε ποιο δύσκολα πράγματα. Προσπάθησε να αποφεύγεις να τρέχεις μόνο σε τσιμέντο. Βρε νεκροί με τάπητα όπου απορροφάει κραδασμούς. Δεν πρέπει όλες τις μέρες να πηγαίνεις στα κόκκινα κτλ 2
Nabuko Δημοσ. 3 Αυγούστου Δημοσ. 3 Αυγούστου 2 ώρες πριν, JiovanniGeorgeo είπε Πήγα σε γιατρό, με έστειλε σε ορθοπεδικό... και πάλι, καμία λύση. Το μόνο που μου είπαν είναι να πηγαίνω πιο αργά. Μιλάμε όμως για πραγματικές διαδρομές: ανηφόρες, σκαλιά, πάρκα, κύκλους γύρω από την πόλη, κατσαβραχάκια - κάθε λογής επιφάνεια και ένταση. Κάνω και ξεσπάσματα. Δεν είναι «κανονικό» τρέξιμο σε πίστα. Ένας φίλος ευρυγνώστης (και του το αναγνωρίζω), μου είπε : "Τα έχεις δοκιμάσει όλα, εκτός από καλό, ακριβό παπούτσι με αερόσολα.” Οι γιατροί και ο φίλος σου ο ευρυγνώστης δεν σου είπαν να σταματήσεις να τρέχεις έξω και να ξεκινήσεις σε διάδρομο? Όταν τρέχεις σε διάδρομο αντί για τον δρόμο, γενικά έχεις μικρότερη καταπόνηση στα πόδια. Η αν δεν θέλεις σε διάδρομο τότε πήγαινε σε κάποιο στάδιο και τρέξε στο ταρτάν που είναι κάτι ενδιάμεσο.
JiovanniGeorgeo Δημοσ. 3 Αυγούστου Μέλος Δημοσ. 3 Αυγούστου Έχω ήδη αρκετές χρυσές συμβουλές για να απαντήσω και εγώ. Αρχικά ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ για το ενδιαφέρον σας, και που αντέξατε να διαβάσετε το σεντόνι μου ή ένα κομμάτι του έστω. Just now, Nabuko said: Οι γιατροί και ο φίλος σου ο ευρυγνώστης δεν σου είπαν να σταματήσεις να τρέχεις έξω και να ξεκινήσεις σε διάδρομο? Όταν τρέχεις σε διάδρομο αντί για τον δρόμο, γενικά έχεις μικρότερη καταπόνηση στα πόδια. Η αν δεν θέλεις σε διάδρομο τότε πήγαινε σε κάποιο στάδιο και τρέξε στο ταρτάν που είναι κάτι ενδιάμεσο. Προτιμώ να κλειστώ σε φρενοκομείο, παρά σε γυμναστήριο. Λυπάμαι, δεν μπορώ να ανταπεξέλθω ούτε στο ταρτάν. Μπαίνω μέσα στο ΜΠΑΡΟΥΤΑΔΙΚΟ Αιγάλεω αν έχεις ακουστά, και μόνο όταν ΤΡΕΞΩ ΜΕ ΤΑ ΟΛΑ μου μπαίνω για έναν γύρο. Αναζητώ κάτι άλλο φιλαράκι μου. Θέλω να αισθάνομαι ελεύθερος, όχι σαν ποντίκι που κάνει γύρω γύρω. Το τόνισα, δεν πάω για γυμναστική, πάω για να νιώσω ελεύθερος, να σκεφτώ, να ακούσω τη μουσική μου, και να χαλαρώσω κουράζοντας με για να μην χιμήξω και ξεσπάσω σε άνθρωπο. 1 hour ago, mikeser said: (πρέπει να μπορείς να έχεις κανονική κουβέντα όσο τρέχεις) Να, κάτι τέτοιες πρακτικές συμβουλές μου μένουν, και με βοηθούν να καταλάβω μερικά πράγματα. 36 minutes ago, basilis_k6 said: +1 για Nike pegasus ... στο τρεξιμο δεν φοραμε αεροσολες, μεχρι και εγω το ξερω αυτο. Πάλι καλά που δεν τα παρήγγειλα, ήμουν έτοιμος! Μετά είπα.. ε, ας πάμε στο insomnia πρώτα.. 1 hour ago, mikeser said: Με το καθημερινό τρέξιμο δεν υπάρχει πρόβλημα αρκεί να έχεις προετοιμάσει το σώμα σου σε αυτό. Το ότι σε πονάνε τα καλάμια σου σημαίνει ότι δεν το έχεις προετοιμάσει και γαλακτωνουν τα καλάμια σου γρήγορα και επειδή δεν προλαβαίνει να το διαχειριστεί το σώμα σου αυτό νιώθεις ότι πάνε να εκραγούν. 6 minutes ago, chvnce said: Πέρα των όσων αναφέρθηκαν, ίσως τρέχεις και με λάθος τεχνική. + Γενικότερη ενδυνάμωση σώματος Διατάσεις Εκτός θέματος μεν, αλλά είτε εδώ, είτε με PM, αν μου βρίσκατε ένα quote μιας ιστοσελίδας, ή ένα μικρό βίντεο YT, που να λέει ΤΑ SUPER SOS που ΠΡΕΠΕΙ να κάνω 5-10 λεπτά πριν ξεκινήσω το τρέξιμο.. θα το ακολουθούσα ευλαβικά! 48 minutes ago, geomrk said: @JiovanniGeorgeo ΕΠΕΝΔΥΣΕ ΟΣΑ μπορεις και ακομα κατι παραπανω,αξιζει σε συγκριση με 40-50 ευρω παππουτσια Ε, δε πάω αλλού. Nike Pegasus, τέλος. Να κλειδώσουμε σε μοντέλο; Και βλέπω εγώ το πως και από που. Nike Pegasus Trail 5 GTX Ανδρικά Αθλητικά Παπούτσια Trail Running Μαύρα Αδιάβροχα με Μεμβράνη Gore-Tex - 120€ Αυτά δείχνουν να είναι τα φαβορί. 0 αρνητικές, ναι μεν θερινά αλλά ΣΙΓΟΥΡΑ θα βγάλω χειμώνα στη Ταυλάνδη που προσπαθώ να πάω. Επίσης λέει αναπνέουν. Αυτά δείχνουν αναμφίβολα τα ΑΠΟΛΥΤΑ. Nike Air Zoom Pegasus 39 Shield Ανδρικά Αθλητικά Παπούτσια Running Μαύρα - 100€ Κακώς τα παραθέτω. Αλλά επειδή αναφέρθηκε το ότι μπορώ να πάω σε παλιό μοντέλο.. αξιολογήσεις λένε πως διαλάει ο πάτος τους εντός 2 μηνών. Και σε 6 να διαλύσουν, εγώ θα κλαίω με μαύρο δάκρυ.. άρα όχι αυτά. Nike Air Zoom Pegasus 40 Ανδρικά Αθλητικά Παπούτσια Running Μαύρα - 120€ Μοναδικό αρνητικό ότι λερώνουν; Κανένα θέμα, τα βάζω σε κάλτσα για να τα προστατέψω, φαντάσου αυτά των 20€ και στο πλυντήριο κατευθείαν. Επίσης είχε αγοράσει με λευκή σόλα ο χρήστης. Άρα είναι πιθανή αγορά και αυτά για εμένα. Nike Pegasus 41 Ανδρικά Αθλητικά Παπούτσια Running Black / Anthracite - 115€ Θετικότατες αξιολογήσεις, ένας είπε πως τρίζουν και έχουν κακό πάτημα στη φτέρνα. Το δεύτερο με τρομάζει μόνο. @Demis ΑΝ δεν είσαι και εσύ υπέρ των Pegasus, των GTX λόγου χάριν, μην αναλύω και τα δικά σου.. ήδη έχει πονέσει το κεφάλι μου κοιτόντας παπούτσια. Απ΄ ότι έχετε καταλάβει, απλά θα προτιμούσα να είναι διακριτικά - full-black.
satsok2 Δημοσ. 3 Αυγούστου Δημοσ. 3 Αυγούστου (επεξεργασμένο) Έχω ξεκινήσει σοβαρά το τρέξιμο, 1 ή σπανιότερα 2 μισάωρα κάθε μέρα, κάτι παραπάνω από 5 χλμ τη φορά (>= 10 χλμ/ώρα). 9 στις 10 σε γήπεδο με ταρτάν, εκτός από αργίες κλπ. Η αλήθεια είναι χρειάζεται ξεκούραση, 1-2 μέρες τη βδομάδα καθόλου ή απλό περπάτημα. Αλλιώς δε βελτιώνεσαι. Αλλά και εμένα αισθάνομαι ότι με βάζει σε πρόγραμμα και μου φτιάχνει τη διάθεση. Νομίζω ότι χρειάζεται 1-2 φορές τη βδομάδα και γυμναστήριο για ενδυνάμωση. Eίδα από σύμπτωση διαφήμιση της Intersport και πήρα ακριβώς αυτά από Adidas. adidas Terrex Soulstride IG8023 Ανδρικά Αθλητικά Παπούτσια Trail Running Grespa / Wonsil / Cblack | Skroutz.gr Τα παλιά μου - adidas πάλι - είχαν βγει σκυλιά. Αυτα μου φαίνονται καλά, αν και εξακολουθούν να φαίνονται λίγο βαριά σαν παπούτσια. Μου άρεσε όμως η επιφάνεια κάτω. Όπως είπαν, πέρνα από κανένα intersport ή αντίστοιχο με αθλητικά να δοκιμάσεις πως σου κάθεται το καθένα. Επεξ/σία 3 Αυγούστου από satsok2
JiovanniGeorgeo Δημοσ. 3 Αυγούστου Μέλος Δημοσ. 3 Αυγούστου Υ.Γ. : Έχω που έχω 3 ζευγάρια, που δεν με ενοχλούν στην εργασία, σε στατική άσκηση, και ΠΕΡΠΑΑΑΑΑΑΑΤΗΜΑ όσο πάει. Άρα θα αγόραζα τα ακριβά για τρέξιμο μόνο, και θα πάρω μαζί μου ένα ακόμα ζευγάρι για όλα τα υπόλοιπα. Το μόνο που με ανησυχεί είναι μήπως αναπροσπαρμόζεται το πόδι.. ; Δε ξέρω. Αλλά μου ακούγεται η λογικότερη λύση του να μην τα φθήρω τα ακριβά.
satsok2 Δημοσ. 3 Αυγούστου Δημοσ. 3 Αυγούστου Btw τσέκαρε και αυτό το thread. Μάλλον είχε θαφτεί. Υπάρχει κανένας σας στο strava ; 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις