Nabuko Δημοσ. Πέμπτη στις 06:22 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 06:22 μμ 30 λεπτά πριν, dsi44 είπε γιατι στο ταρταν φορανε παπουτσια με καρφια βρε ανθρωπε!Τοσο εκτος ειστε ολοι; χτειαζεται παπουτσι με καρφια για να εχει προσφυση στο ταρταν και να μη φευγεις στις στροφες. κανεις σας δε βλεπει στιβο; Τα spikes είναι μόνο για σπριντ ή συγκεκριμένες προπονήσεις και δεν είναι απαραίτητα, ούτε κατάλληλα, αν κάνεις μόνο τζόγκινγκ επειδή είναι σχεδιασμένα για αγωνιστική χρήση, όχι για άνεση ή απορρόφηση κραδασμών. Δεν προσφέρουν την υποστήριξη και προστασία που χρειάζεσαι σε χαμηλής έντασης ή μακράς διάρκειας προπονήσεις και μπορεί να προκαλέσουν ενόχληση ή τραυματισμό αν φορεθούν εκτός αγώνα ή έντονης προπόνησης ταχύτητας.
Dante80 Δημοσ. Πέμπτη στις 06:24 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 06:24 μμ (επεξεργασμένο) 35 minutes ago, dsi44 said: γιατι στο ταρταν φορανε παπουτσια με καρφια βρε ανθρωπε!Τοσο εκτος ειστε ολοι; χτειαζεται παπουτσι με καρφια για να εχει προσφυση στο ταρταν και να μη φευγεις στις στροφες. κανεις σας δε βλεπει στιβο; Σοβαρά τώρα, αυτό εννοούσες; Επεξ/σία Πέμπτη στις 06:25 μμ από Dante80
dsi44 Δημοσ. Πέμπτη στις 06:33 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 06:33 μμ 9 minutes ago, Nabuko said: Τα spikes είναι μόνο για σπριντ ή συγκεκριμένες προπονήσεις και δεν είναι απαραίτητα, ούτε κατάλληλα, αν κάνεις μόνο τζόγκινγκ επειδή είναι σχεδιασμένα για αγωνιστική χρήση, όχι για άνεση ή απορρόφηση κραδασμών. Δεν προσφέρουν την υποστήριξη και προστασία που χρειάζεσαι σε χαμηλής έντασης ή μακράς διάρκειας προπονήσεις και μπορεί να προκαλέσουν ενόχληση ή τραυματισμό αν φορεθούν εκτός αγώνα ή έντονης προπόνησης ταχύτητας. γιαυτο δε γινονται ημι μαραθωνιοι σε στιβο δε μπορεις με drop 8-10mm να στριβεις για ωρα
Nabuko Δημοσ. Πέμπτη στις 06:47 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 06:47 μμ 7 λεπτά πριν, dsi44 είπε γιαυτο δε γινονται ημι μαραθωνιοι σε στιβο δε μπορεις με drop 8-10mm να στριβεις για ωρα Όχι καμία σχέση. Δεν διεξάγονται σε στάδια στίβου για αρκετούς πρακτικούς και αγωνιστικούς λόγους. Εκτός του βασικού λόγου ότι ο χαρακτήρας του είναι ως αγώνας δρόμου εκτός σταδίου, οι άλλοι λόγοι είναι ότι οι ημιμαραθώνιοι προσελκύουν συνήθως πάρα πολλούς δρομείς, κάτι που το στάδιο δεν μπορεί να υποστηρίξει λόγω περιορισμένου χώρου στην πίστα, κινδύνου τραυματισμών από συνωστισμό και δυσκολίας διαχείρισης τόσο κόσμου στον ίδιο στίβο. Επίσης 52 γύροι σε ένα στάδιο 400μ με τόσους δρομείς δυσκολεύει τη χρονομέτρηση και τις προσπεράσεις. Έχεις να μας πεις κάτι άλλο?
dsi44 Δημοσ. Πέμπτη στις 07:42 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 07:42 μμ 54 minutes ago, Nabuko said: Όχι καμία σχέση. Δεν διεξάγονται σε στάδια στίβου για αρκετούς πρακτικούς και αγωνιστικούς λόγους. Εκτός του βασικού λόγου ότι ο χαρακτήρας του είναι ως αγώνας δρόμου εκτός σταδίου, οι άλλοι λόγοι είναι ότι οι ημιμαραθώνιοι προσελκύουν συνήθως πάρα πολλούς δρομείς, κάτι που το στάδιο δεν μπορεί να υποστηρίξει λόγω περιορισμένου χώρου στην πίστα, κινδύνου τραυματισμών από συνωστισμό και δυσκολίας διαχείρισης τόσο κόσμου στον ίδιο στίβο. Επίσης 52 γύροι σε ένα στάδιο 400μ με τόσους δρομείς δυσκολεύει τη χρονομέτρηση και τις προσπεράσεις. Έχεις να μας πεις κάτι άλλο? ελα κι εσυ αλσος βεικου για να σε προσγειωσω αποτομα στην πραγματικοτητα.
Nabuko Δημοσ. Πέμπτη στις 07:49 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 07:49 μμ 4 λεπτά πριν, dsi44 είπε ελα κι εσυ αλσος βεικου για να σε προσγειωσω αποτομα στην πραγματικοτητα. Η πραγματικότητα είναι ότι μιλάς σε πρώην αθλητή στο 400αρι. Όταν έτρεχα εγώ στα ταρτάν του Πανελληνίου εσύ δεν είχες γεννηθεί ακόμα. Άντε τράβα για κανά τσάι τώρα γιατί βλέπω ότι στις χαζομάρες που γράφεις και σε διορθώνουμε δεν έχεις σοβαρές απαντήσεις πέραν της κλασικής ψευτομαγκιάς του ελληνάρα 1
dsi44 Δημοσ. Πέμπτη στις 07:54 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 07:54 μμ 4 minutes ago, Nabuko said: Η πραγματικότητα είναι ότι μιλάς σε πρώην αθλητή στο 400αρι. Όταν έτρεχα εγώ στα ταρτάν του Πανελληνίου εσύ δεν είχες γεννηθεί ακόμα. Άντε τράβα για κανά τσάι τώρα γιατί βλέπω ότι στις χαζομάρες που γράφεις και σε διορθώνουμε δεν έχεις σοβαρές απαντήσεις πέραν της κλασικής ψευτομαγκιάς του ελληνάρα ακριβως το ιδιο ειμαι κι εγω. απλα πιο εξυπνος και δεν αρπαζομαι. ελα στο στιβο να νοιωσεις λιγακι. 1
cthulhucarbide Δημοσ. Πέμπτη στις 07:57 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 07:57 μμ Πολύ μου αρέσει όταν πέφτουν στο τραπέζι τα πραγματικά επιχειρήματα και μπορούν τα μέλη να κρίνουν μόνα τους την εγκυρότητα και σχετικότητα των λεγομένων 1
dsi44 Δημοσ. Πέμπτη στις 08:00 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 08:00 μμ 1 minute ago, cthulhucarbide said: Πολύ μου αρέσει όταν πέφτουν στο τραπέζι τα πραγματικά επιχειρήματα και μπορούν τα μέλη να κρίνουν μόνα τους την εγκυρότητα και σχετικότητα των λεγομένων ελα στο στιβο και μην κρυβεσαι μεσω αλλων χρηστων. Θα μαθεις πολλα,κυριως να μη σχολιαζεις εξω απο το χορο. μεσω ai δεν εβγαλε γυρο κανεις... 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις