milos_ Δημοσ. 6 Αυγούστου Δημοσ. 6 Αυγούστου Δεν κατάλαβα, εσυ πας περπατόντας και ο άλλος σε ακολουθεί κάνοντας ποδήλατο ή απλά σέρνει το ποδήλατο?
JakeKaufman Δημοσ. Τετάρτη στις 09:34 πμ Δημοσ. Τετάρτη στις 09:34 πμ 2 hours ago, subdee said: Πρέπει να είναι εντελώς άχρηστο αυτό το Mi band ή να είσαι εντελώς αγύμναστος. Δεν εξηγείται να είσαι στη ζώνη 5 με ρυθμο 8:00/km... Ε ναι. Δεν βγαίνουν τα νούμερα. Και υποτίθεται ότι ο άλλος έκανε διπλά ποδήλατο 😣
Ukforthemoment Δημοσ. Τετάρτη στις 09:39 πμ Δημοσ. Τετάρτη στις 09:39 πμ 4 λεπτά πριν, JakeKaufman είπε Ε ναι. Δεν βγαίνουν τα νούμερα. Και υποτίθεται ότι ο άλλος έκανε διπλά ποδήλατο 😣 Mήπως ήταν στατικό ποδήλατο; 1 2
JiovanniGeorgeo Δημοσ. Τετάρτη στις 01:25 μμ Μέλος Δημοσ. Τετάρτη στις 01:25 μμ XAXAXAXAXAXAXAXAXAXAX ^ Νταξ, ποτέ δεν τα είδα αυτά τα νούμερα. Έβλεπα μόνο την συλλογή του ΠΟΤΕ έτρεξα, και προ πάντων στο box μου δίνει το καρδιακό κομμάτι που αυτό θεωρώ πως το κάνει καλά. Είμαι Αιγάλεω, ακούω μουσική και αλληλεπιδρώ με το περιβάλλον όταν τρέχω. Όποιος κάνει κέφι τη τρελή παρέα μου, αύριο βραδάκι πάμε μαζί Μπαρουτάδικο να μπουσουλήσω δίπλα του. Παιδιά ξύπνησα και τα πόδια μου είναι καλύτερα από χθες. Είμαι περισσότερο λυπημένος, από την άγνοια που είχα που τόσο καιρό για 30-40€ υποφέρω, πάρα χαρούμενος που αναγνώρισα το πρόβλημα. Ξέρετε πως είναι να έχεις νεύρα, να θες να ξεφύγεις, και τα πόδια σου να είναι μπετό σε κάθε πάτημα...; Και να μην σταματάω..
vamvakoolas Δημοσ. Τετάρτη στις 01:38 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 01:38 μμ (επεξεργασμένο) 20 hours ago, dsi44 said: οχι στιβο ,εχει πολυ μεγαλυτερη καταπονηση απο δρομο.Πρωτον γιατι δεν εχεις προσφυση και δευτερον λογω κλειστων στροφων. περπατωντας πας; το σχολιο αυτο ειναι λιγο ακυρο ως ασχετο: Το ταρταν του στιβου ειναι η καλυτερη επιλογη για τρεξιμο (μετα το γρασιδι/χωμα) οχι μονο για αθλουμενους αλλα και για ασθενεις για αποκατασταση. Το πλαστικο ταρταν απορροφα τους κραδασμους και επιφερει λιγοτερη καταπόνηση απο την ασφαλτο/τσιμεντο. Τα επιπεδα προσφυσης σε στεγνο στο ταρταν ειναι ....μεγαλα και δεν υπαρχει κινδυνος. Επιπλεον οι κλειστες στροφες ενδεχεται να επηρεασουν τα γονατα και αλλους κατω ακρου μυες σε μεγαλες αποστασεις ή/και χρονους (π.χ για αυτο στις υπεραποστασεις σε σταδιο καθε 20 χλμ αλλαζουν φορα) Επεξ/σία Τετάρτη στις 01:40 μμ από vamvakoolas 3
dsi44 Δημοσ. Τετάρτη στις 07:27 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 07:27 μμ τα παπουτσια ομως ειναι ακαταλληλα για ταρταν γιατι ειναι φτιαγμενα για τρεξιμο στο δρομο.Οποτε το οικοδομημα σκεψης σου που αποδεικνυει οτι δεν εχεις επαφη με το τρεξιμο ειναι παντελως παραπλανητικο. 1
Dante80 Δημοσ. Τετάρτη στις 10:19 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 10:19 μμ (επεξεργασμένο) 2 hours ago, dsi44 said: τα παπουτσια ομως ειναι ακαταλληλα για ταρταν γιατι ειναι φτιαγμενα για τρεξιμο στο δρομο. Μια χαρά δουλεύουν όλα τα generic παπούτσια τρεξίματος σε ταρτάν. Δεν πάει για ολυμπιακούς ο άνθρωπος. Επεξ/σία Τετάρτη στις 10:22 μμ από Dante80 2 1
dsi44 Δημοσ. Τετάρτη στις 10:43 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 10:43 μμ 23 minutes ago, Dante80 said: Μια χαρά δουλεύουν όλα τα generic παπούτσια τρεξίματος σε ταρτάν. Δεν πάει για ολυμπιακούς ο άνθρωπος. αμα πηγαινει με την οπισθεν ναι
Dante80 Δημοσ. Τετάρτη στις 11:25 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 11:25 μμ 41 minutes ago, dsi44 said: αμα πηγαινει με την οπισθεν ναι δεν καταλαβαίνω στο σχόλιο, θα μπορούσες να αναπτύξεις λίγο το επιχείρημά σου; 1
dsi44 Δημοσ. Πέμπτη στις 12:22 πμ Δημοσ. Πέμπτη στις 12:22 πμ 56 minutes ago, Dante80 said: δεν καταλαβαίνω στο σχόλιο, θα μπορούσες να αναπτύξεις λίγο το επιχείρημά σου; δεν υπαρχει κατι να αναπτυξω,ειναι φανερο οτι δεν τρεχεις σε ταρταν,τοσο απλο.
Dante80 Δημοσ. Πέμπτη στις 12:58 πμ Δημοσ. Πέμπτη στις 12:58 πμ (επεξεργασμένο) 44 minutes ago, dsi44 said: δεν υπαρχει κατι να αναπτυξω,ειναι φανερο οτι δεν τρεχεις σε ταρταν,τοσο απλο. Εξαιρετικά κατατοπιστικός, ευχαριστώ. Επεξ/σία Πέμπτη στις 01:07 πμ από Dante80 1
vamvakoolas Δημοσ. Πέμπτη στις 08:38 πμ Δημοσ. Πέμπτη στις 08:38 πμ (επεξεργασμένο) 13 hours ago, dsi44 said: τα παπουτσια ομως ειναι ακαταλληλα για ταρταν γιατι ειναι φτιαγμενα για τρεξιμο στο δρομο.Οποτε το οικοδομημα σκεψης σου που αποδεικνυει οτι δεν εχεις επαφη με το τρεξιμο ειναι παντελως παραπλανητικο. οπως ισως εγραψαν και στο δημοτικο: ξαναδιαβασε τι εγραψες. Η πρωτη προταση σου ειναι εντελως επιστημονικα ακυρη (για τους υπολοιπους αναγνωστες: τα παπουτσια ειναι φτιαγμενα απο καουτσουκ για να προστατευουν τα κατω ακρα απο καταπόνηση οποτε αν ειμαστε σε ταρταν ωφελουμαστε τη μεγιστη προστασια απο εδαφος/παπουτσια) Επεξ/σία Πέμπτη στις 08:39 πμ από vamvakoolas 1
dsi44 Δημοσ. Πέμπτη στις 10:24 πμ Δημοσ. Πέμπτη στις 10:24 πμ 9 hours ago, Dante80 said: Εξαιρετικά κατατοπιστικός, ευχαριστώ. ελα απο το αλσος βεικου οταν τελειωσουν τα εργα που γινονται στο γηπεδο να μαθεις πεντε πραματα στην πραξη για το τρεξιμο σε ταρταν. 1 hour ago, vamvakoolas said: οπως ισως εγραψαν και στο δημοτικο: ξαναδιαβασε τι εγραψες. Η πρωτη προταση σου ειναι εντελως επιστημονικα ακυρη (για τους υπολοιπους αναγνωστες: τα παπουτσια ειναι φτιαγμενα απο καουτσουκ για να προστατευουν τα κατω ακρα απο καταπόνηση οποτε αν ειμαστε σε ταρταν ωφελουμαστε τη μεγιστη προστασια απο εδαφος/παπουτσια) ελα κι εσυ απο το αλσος βεικου ,θα σε βαλω να τρεξεις με το ιδιο παπουτσι σε ταρταν,δρομο,χωμα. Μετα θα κανεις την λεγομενη κ-τουμπα.
cthulhucarbide Δημοσ. Πέμπτη στις 04:38 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 04:38 μμ Εγώ προσωπικά δεν έχω αρκετά εν τω βάθη γνώσεις για το τρέξιμο και τα χαρακτηριστικά του ταρτάν και κατά πόσο μπορεί να είναι ασύμβατο με αθλητικά παπούτσια. Από μόνος μου δεν θα μου πήγαινε το μυαλό ότι μπορεί να υπάρχει το οποιοδήποτε πρόβλημα. Όταν όμως έρχεται στο τραπέζι ένας ισχυρισμός ότι τα τάδε αθλητικά δεν πρέπει να φοριούνται σε ταρτάν, ένας ισχυρισμός που αν μη τι άλλο δεν φάνηκε περίεργος μόνο σε εμένα θα περίμενα να ακούσω κάποια τεχνικά επιχειρήματα για τον λόγο που συμβαίνει αυτό, και όχι μια θέση του στυλ "έτσι είναι επειδή το λέω εγώ που ξέρω αλλά δεν σας λέω καν γιατί". Αυτή η διαλεκτική συμπεριφορά είναι μη αγώγιμη και δεν καταλήγει πουθενά οπότε για μένα και υποθέτω για αρκετούς άλλους αναγνώστες είναι ουσιαστικά άκυρη και δεν προσφέρει τίποτα στο θέμα, ενώ ταυτόχρονα υποβιβάζει την αξιοπιστία του πομπού και όποιες άλλες μελλοντικές δηλώσεις περί τεχνογνωσίας και μη 2 1
dsi44 Δημοσ. Πέμπτη στις 05:49 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 05:49 μμ γιατι στο ταρταν φορανε παπουτσια με καρφια βρε ανθρωπε!Τοσο εκτος ειστε ολοι; χτειαζεται παπουτσι με καρφια για να εχει προσφυση στο ταρταν και να μη φευγεις στις στροφες. κανεις σας δε βλεπει στιβο;
Προτεινόμενες αναρτήσεις