Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 80
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
13 ώρες πριν, Trevor είπε

ι η prince oliver που παρατηρώ συχνά στο εμπορικό που πάω και έχει καλές τιμές. Δεν έχω ασχοληθεί ποτέ, όποιος θέλει ας ψάξει και να μας πει!

παλιος μου φιλος ο μιχαλης και ο αδερφος του ο αντωνης,την εχει απογειωσει την εταιρεια.αλλα φθηνη δεν ειναι.σε εκπτωσεις θα βρεις ομως.τα ρουχα του παλια τα εκανε σε μικρες ιταλικες βιοτεχνιες.δεν εχω μιλησει μαζι τους εδω και αρκετα χρονια αλλα σιγουρα ενω ειναι ακομα ιταλικης σχεδιασης - τασης ρουχα ,δεν ξερω. που φτιαχνονται.η εταιρεια ηταν του πατερα τους και πριν του παπου ,ειναι οικογενειακη παραδοση .ειχαν κλεισει μαγαζια σε ολη την ελλαδα και τωρα τα παιδια τα ξανανοιξαν,ειναι παλια καλη εταιρεια.

21 ώρες πριν, 11osmikrosmhtsos είπε

Εχει καταστημα εδω?

εχει θεσσαλονικη,καλη ποιοτητα σε καλη τιμη ,οσο και τα hm,zara κλπ βεβαια.μου την δινει που γραοφυν μεσα στα ρουχα πολλα μυνηματα,οικολογικα,φιλοσοφικα κ.λ.π.

Στις 6/8/2025 στις 6:07 ΜΜ, stormrain είπε

+1 για το BestSecret. To καλο ειναι πως εχει και δωρεαν επιστροφη, οποτε δεν χανεις τιποτα, αν και ειναι αναλυτικοι στις περιγραφες τους. Το κακο ειναι πως θελει invite για να μπεις.

αν εχεις καμμια προσκληση για το victorias secret ,για γνωριμιες με ομορφα πλασματα εκει το συζηταμε

Στις 3/8/2025 στις 5:34 ΜΜ, trelaras22 είπε

Καλησπέρα. 

Πήγα χθες στα  outlet  στα  ralph lauren  και μου πέσανν και τα  λίγα μαλλιά που έχω, 100 με 110 το κλασικό το  polo  με το μικρό το σηματάκι, που κάποτε προ επταετίας στα  outlet,  θυμάμαι το επαιρνα απο 40 ως 55 ξέρω γω και πάλι ακριβά ήταν για τη δική μου τσέπη, που δυστυχώς δε φτάνει σ αυτά τα ποσά για  polo  μπλούζες, οπότε    ψάχνω ιδέες για εναλλακτικές. 

Απο πού παίρνετε όσοι παίρνετε αυτά τα μπλουζάκια με το γιακά, που  να είναι σχετικά φθηνά και τίμια, κάπως ποιοτικά; Βολεύουν πολύ τ άτιμα   σε διάφορες περιστάσεις, οπότε ψάχνω καλές   εναλλακτικές.

Ευχαριστώ. 

τα outlet  δεν ειναι πλεον outlet ,μαρτυρια και απο τους πωλητες εκει.μονο σε περιοδο black friday κανουν τιμες ,ολες οι εκπτωσεις μετα ειναι ψευτικες η' τουλαχιστον ιδιες με των καταστηματων.

Στις 3/8/2025 στις 8:25 ΜΜ, panosno1com είπε

Όπως ειπε και ο storm ποιοτητα σε lacoste δεν εχω ξαναβρει. Παλια τις αγοραζα απο το μακαρθουρ γυρω στα 50 55 την μια τωρα δεν ξερω ποσο εχουν.. 

διπλασια τιμη,αστα να πανε.παντως εχω lacoste 10 χρονια και δεν εχει παθει τιποτα ,φυσικα δεν το φοραω καθε μερα αλλα ουτε να στενεψει ,ουτε να αποχρωματισει με το πλυσιμο,τιποτα.νομιζω οτι σε εκπτωσεις αξιζουν ,ειναι ακομα καλη η ποιοτητα τους.η μονη εταιρεια που διατηρει ποιοτητα.απλα επιλεξτε τις μπουτικ και τα πολυκαταστηματα ,μην πατε σε μαγαζακια.θυμαμαι χαρακτηριστικα 2 νεα παιδια που φορανε συνηθως ck,th ,polo κλ.π. να ειναι μεσα στο ατικα ,να βλεπουν τιμες και να λενε ..δεν παμε καλυτερα να αγορασουμε lacoste που ειναι και καλη ποιοτητα?

22 ώρες πριν, 11osmikrosmhtsos είπε

Η απαντηση μου ειναι, δε δινω, οχι, αλλα καποια στιγμη δεν γινεται πρεπει να αγορασω ρουχα. Αλλιως θα κυκλοφορω με ενα φυλο συκιας στα .... μου

Φυσικα παντα το καθε ρουχο εχει την περισταση του...

Εχω 95% πολυ φτηνα, 4% μετρια 1% πολυ ακριβα. Το καθενα για την χρηση του.

μητσαρα δεν ηξερα οτι εισαι της κοπτικης μετα την μηχανικη😂..πολυ ινφο ουτε πιστονια να ηταν..σωραιος.

παντως και τα hm εχουν κανει προοδο σε μερικα ρουχα.στα σχεδια casual εννοω.φυσικα δεν κρατανε για παντα 2 χρονια το πολυ αλλα δεν πληρωνεις πολλα.

y.g. οι σκανδιναβοι εχουν παραδοση στην βιοτεχνια σε καζουαλ σπορ ενδυση.χαθηκαν πολλες και τωρα ξαναπαιρνουν μπροστα ,εχουν καλα σχεδια και φθηνα ρουχα παντα.απλα θελει παραγγελια απο δανια,σοθηδια κ.λ.π που αυξανουν τα κοστη μεταφορας και την συνολικη τιμη.

νομιζω πλεον τα πολυκαταστηματα εοχυν καταλαβει την τσεπη των ελληνων νεων και φερνουν πιο οικονομικες φιρμες,tom tailor ,st oliver,la martina....

Επεξ/σία από mike15
  • Like 1
Δημοσ.
4 ώρες πριν, Nabuko είπε

Και της Dsquared2 είναι ωραία και με καλής ποιότητας ύφασμα, όταν τα βρίσκω σε καλές τιμές παίρνω 2-3

ειναι πραφανως πολυ καλα ρουχα αλλα ακριβα και εχουν ταση προς streetware

• Like 1
  • Moderators
Δημοσ.
11 hours ago, 11osmikrosmhtsos said:

Η Δανεζικη ELSK πχ ειναι ενα οικονομικο παραδειγμα, made in E.C. δηλαδη και τουρκια

Η ISTO ειναι αλλη μια made in portugal

Για την πρώτη που αναφέρεις δεν μου ανοίγει το e-shop της για να δω τιμές, κάποιο κόλλημα έχει φάει.

Την δεύτερη που γράφεις την εντάσσεις στις οικονομικές μάρκες; Με 65 ευρώ το απλό μονόχρωμο t-shirt;

Δημοσ.

Μπορειτε να δειτε και σε ενα τυπογραφειο. Παρτε 1-2 μπλουζακια και βλεπετε. Συνηθως κοστιζουν κανα 8-12 ευρω σκετα χωρις σταμπες

Δημοσ.
47 minutes ago, Malthador said:

Για την πρώτη που αναφέρεις δεν μου ανοίγει το e-shop της για να δω τιμές, κάποιο κόλλημα έχει φάει.

Αν έχεις βάλει τη γλώσσα στα αγγλικά άλλαξε τη.

Εμένα έφτιαξε έτσι.

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...