magictoboggan Δημοσ. 6 Αυγούστου Δημοσ. 6 Αυγούστου 6 hours ago, HateMe said: Ε οι περισσότεροι από public trackers κατεβάζουν έτσι κ αλλιώς plebs 1
spirostolios Δημοσ. 6 Αυγούστου Δημοσ. 6 Αυγούστου Καλημέρα σας, όταν βεβαιωθεί το πρώτο πρόστιμο σε χρήστη για διαμοιρασμό αρχείων η επανάσταση αρχίζει. Και αυτή η γενιά θα αποκτήσει αγάλματα σε πλατείες για τον αγώνα της ενάντια στην ολιγαρχία των βδελών της θεο-εμπνευσμένης πνευματικής ιδιοκτησίας. 1
BadIronTree Δημοσ. 6 Αυγούστου Δημοσ. 6 Αυγούστου 15 hours ago, panagiotis1988 said: Το προβλημα που αντιμετωπιζω με το vpn σε ρουτερ ειναι οτι δεν μπορω να τηλεεργαστω αλλα και να δω νομιμα cosmote tv. Μπορει να γινει κατι για αυτά τα δυο προβληματα; μπορείς να το βάλεις σε PC και το ανοίγεις οπότε θες εσύ... 12 hours ago, Atreidis said: https://iknowwhatyoudownload.com/en/peer/?ip= Να πάτα εδώ να πάρεις μια γεύση. @@ Starlink έχουμε όλοι ίδια IP και 99% δεν ξέρω ούτε τι είναι αυτά
morfeas-dsl- Δημοσ. 6 Αυγούστου Δημοσ. 6 Αυγούστου 16 hours ago, Huruduru said: Ο ISP σου βλέπει τι ακριβώς κατεβάζεις ή στριμάρεις, πόσο μάλλον όσο αφορούν τα Torrents που είναι p2p. VPN με Zero Log Policy καλύτερα για να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο. Παραπανομα επίσης. Παραβιάζει την αρχή του απορρήτου των επικοινωνιών του Συντάγματος. Την γλιτώνουν έως τώρα γιατί κανείς δεν τους έχει τρέξει.
nekrik Δημοσ. 6 Αυγούστου Δημοσ. 6 Αυγούστου (επεξεργασμένο) 15 hours ago, iorant said: Πώς ακριβώς το βλέπει; Και πως γνωριζει το περιεχόμενο που κατεβάζω; Εαν οι P2P bit torrent trackers (public torrents / αλλά και private p2p networks) κάνουν χρήση unencrypted traffic πρωτοκόλλων, ακομα και να χρησιμοποιούν τεχνικές απόκρυψης και παραπλάνησης, μια χαρά φαίνεται ολη η κίνηση σου στον ISP και εύκολα αποδεικνύεται, με DPI (deep packet inspection) και άλλους τρόπους. Μονο με encrypted traffic γλυτώνεις (καλό audited VPN με Nolog policy ή P2PE πρωτόκολλο με point to point peer to peer encryption αν γίνεται ή tor network). Τώρα αν χρησιμοποιεί κάποιος το stremio με το HTTPS πρωτόκολλο είναι οκ αλλά με realdebrid που χρησιμοποιεί και P2P networks χωρίς VPN και κάποιος θέλει να ψάξει ή να να κανει log το traffic της IP σου, φαίνονται τα πάντα. Επεξ/σία 6 Αυγούστου από nekrik 1
MKflow Δημοσ. 6 Αυγούστου Δημοσ. 6 Αυγούστου Τωρα με το νεο νομο δηλαδη πρεπει να πω στη μανα μου να σταματησει να βλεπει τη γη της Ελιας απο αυτες τις σελιδες τυπου tainiesonline greekmovies κλπ?? Γιατι φανταζομαι ακομα κι αυτες πειρατικες θεωρουνται ακομα και αν καποιες φορες σε κανουν απλα redirect στο site του καναλιου
Exodia The Forbidden One Δημοσ. 6 Αυγούστου Δημοσ. 6 Αυγούστου Έβαλα Netflix ξανά για κάποιες σειρές και gamepass για κάποια παιχνίδια αλλά δεν είμαι μπρουκλης να πληρώνω 100 συνδρομές οπότε αμα θέλω να κατεβάσω κάτι έξτρα mullvad και τελείωσε το παραμύθι.
Geralt_Haute_Bellegarde Δημοσ. 6 Αυγούστου Δημοσ. 6 Αυγούστου (επεξεργασμένο) Το δίλλημα μου είναι σε private trackers με ανοιχτό port ή κλειστό; Με κλειστό σίγουρα πιο ασφαλές όμως μπορεί να μη φαίνεσαι να μη δίνεις ή να μη παίρνεις τίποτα. Με ανοιχτό όμως δε είναι ρίσκο; Επεξ/σία 6 Αυγούστου από Geralt_Haute_Bellegarde
ntinosterpsis Δημοσ. 6 Αυγούστου Δημοσ. 6 Αυγούστου (επεξεργασμένο) Οταν πεσει το προστιμο, η Ελληνικη κυβερνηση τι ποσο θα δωσει στην εταιρια με τα πνευματικα δικαιωματα; ΤΙΠΟΤΑ φανταζομαι... 1) Βαζεις σωστο VPN με zero logs οπως NordVPN 2)Αγοραζεις ρουτερ που παιρνει VPN με killswitch φυσικα. 3)κανεις ipleak τεστ να εισαι σιγουρος οτι εχεις την ip του vpn. 4)Το να ανοιξεις το vpn σε browser με πρόσθετο και να κατεβαζεις torrent ειναι κατι χειροτερο και απο τη γραμμη Μαζινο. Το vpn δουλευει μονο για τη συνδεση του browser και οχι της γραμμης... και ναι, μπορουν να δουν την ip σου απο τα torrent. Δε θα ψαξουν μια μια εκατομμυρια ip,θα ψαξουν τις ip απο RIPE NCC που εχει η Ελλαδα. Το μεγαλυτερο προβλημα και αυτους που θα κυνηγησουν ειναι οσους βλεπουν αθλητικα και παρανομα cosmote tv και nova. Εχω ακουσει οτι οι ιδιοι τους πηγαινουν πακετο με ip και ονοματα, δε ξερω αν ισχυει αλλα δε μου φαινεται και περιεργο... Επεξ/σία 6 Αυγούστου από ntinosterpsis
cghera Δημοσ. 6 Αυγούστου Δημοσ. 6 Αυγούστου 12 hours ago, despooked said: Εγώ με qbitorrent + mullvad έχω κανονικό download αλλά σχεδόν μηδενικό upload. Ξέρει κανεις γιατί; μήπως δεν περνάει η πόρτα που κάνουν connect πάνω σου οι υπόλοιποι seeders;
Doubt Δημοσ. 6 Αυγούστου Δημοσ. 6 Αυγούστου 15 ώρες πριν, polakis21 είπε Ρε παιδια η ΚΥΑ αν καταλαβα μιλαει για λογισμικα και κουτια streaming υπηρεσιες. Δεν ειδα πουθενα να λεει torrent, kodi κλπ Γιατί κάθεσαι και διαβάζεις; Αφού εδώ τα ξέρουν όλα. Ακόμα και τη σελίδα του Εθνικού τυπογραφείου σου έχουν για να ψάξεις να βρεις το ΦΕΚ όοοοοταν θα δημοσιευθεί. (όσο γράφουμε εμείς εσείς αγοράζετε vpn) 1 ώρα πριν, morfeas-dsl- είπε Παραβιάζει την αρχή του απορρήτου των επικοινωνιών του Συντάγματος. Άλλος εδώ.. αφού τα ξέρουν όλα είπαμε.. 2
grevoil Δημοσ. 6 Αυγούστου Δημοσ. 6 Αυγούστου 16 hours ago, Exosia said: Επιστροφή στο παρελθόν. Θα ξεκινήσουν πάλι οι ανταλλαγές υλικού σε πύργους με DVD - συγνώμη σε φορητούς δίσκους 😅 Τουλάχιστον θα κάνει τον κόσμο πιο tech savvy, γιατί με τα εύκολα streaming είχαμε όλοι σαπίσει. Να δω τον μαυρούλι να έρχεται με blu ray στην παραλία να μου πουλήσει με 5ευρώ το επόμενο Jurassic Park ή το επόμενο παιχνίδι Assassin's Creed και τι στον κόσμο. 1 1
Nate Δημοσ. 6 Αυγούστου Δημοσ. 6 Αυγούστου 26 λεπτά πριν, ntinosterpsis είπε 4)Το να ανοιξεις το vpn σε browser και να κατεβαζεις torrent ειναι κατι χειροτερο και απο τη γραμμη Μαζινο. Το vpn δουλευει μονο για τη συνδεση του browser και οχι της γραμμης... Άμα μπαίνεις στο π.χ. theios.com και κατεβάζεις παράνομα με κάποιον torrent client, ενώ έχεις vpn στον υπολογιστή αλλά όχι στο router, μπορούν να δουν τι κατεβάζεις; Δεν σε αμφισβητώ, απλά δεν κατάλαβα αν τελικά θεωρείς το vpn σε router απαραίτητο ή αν μπορούμε και απλά να το βάζουμε σε υπολογιστή.
panatha1369 Δημοσ. 6 Αυγούστου Δημοσ. 6 Αυγούστου 13 ώρες πριν, Atreidis είπε https://iknowwhatyoudownload.com/en/peer/?ip= Να πάτα εδώ να πάρεις μια γεύση. εμενα εκει δεν μου βγαζει τιποτα και ας εχω κατεβασει πανω απο 4 tb μεσω τορρεντ χωρις vpn
adi32 Δημοσ. 6 Αυγούστου Δημοσ. 6 Αυγούστου 34 λεπτά πριν, ntinosterpsis είπε Το vpn δουλευει μονο για τη συνδεση του browser και οχι της γραμμης... Που το λεει αυτο? Μαλλον εννοιεις το vpn που εχεις βαλει μονο με προσθετο στο browser
Προτεινόμενες αναρτήσεις