Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
11 ώρες πριν, stelios_2809 είπε

Χαχα ! Μάλλον θέλω πολύ αυτό το πατουμενο 

IMG_0379.png

IMG_0380.png

Είναι ξεστοκάρισμα.

Σημαντική πιθανότητα να έχει λάθος διαθεσιμότητα το σύστημα και να σου ακυρώσουν την παραγγελία (μου έχει τύχει).

Σε κάθε περίπτωση λεφτά δεν θα χάσεις.

Δημοσ.

Πηγες παρακατω να δεις αν εχει το νουμερο σου;

Εχω παρατηρησει πολλες φορες, σε legit καταστηματα, και αλυσιδες ακομα, που βαζουν μια τιμη κραχτη τυπου 80% εκπτωση και οταν το λιγουρευτεις και πας να το παρεις βλεπεις οτι εχει μεινει ξερω γω μονο σε 40 ή σε 48 νουμερο. 

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, agnostos13 είπε

Είναι ξεστοκάρισμα.

Σημαντική πιθανότητα να έχει λάθος διαθεσιμότητα το σύστημα και να σου ακυρώσουν την παραγγελία (μου έχει τύχει).

H τιμή είναι επειδή το έχει μόνο σε 2 νούμερα, 41 και 42

• Like 3
Δημοσ.

Εγω για να ειμαι σιγουρος οτι ενα καταστημα δεν ειναι φαντασμα, κοιταζω να δω αν εχει παρουσια και στο skroutz και φυσικα κριτικες.

Αφου τα δω αυτα εκει και βεβαιωθω, μετα συνηθως παραγγελνω κατευθειαν απο το site του καταστηματος εκτος skroutz.

• Haha 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, mountains1 είπε

Εγω για να ειμαι σιγουρος οτι ενα καταστημα δεν ειναι φαντασμα, κοιταζω να δω αν εχει παρουσια και στο skroutz και φυσικα κριτικες.

Αφου τα δω αυτα εκει και βεβαιωθω, μετα συνηθως παραγγελνω κατευθειαν απο το site του καταστηματος εκτος skroutz.

Πολλά μαγαζιά που βάρεσαν κανόνι ήταν στο skroutz, μην ψάχνεις έτσι να δεις αν ένα μαγαζί είναι legit.

• Like 3
Δημοσ.
7 λεπτά πριν, mountains1 είπε

Μια από τις πιο αναγνωρίσιμες αλυσίδες αθλητικών με 550 κατάστημα σε 30 διαφορετικές χώρες δεν έχει κανέναν λόγο να είναι στο skroutz 

• Like 4
Δημοσ.
31 minutes ago, nvel said:

το athletete's foot με 10 μαγαζιά στην ελλάδα προφανώς και δεν είναι scam site

Βέβαια πέτυχε τη 1 στις 20 περιπτώσεις που είναι όντως κανονικό μαγαζί (κι αυτό επειδή μάλλον ξεστοκάρει). Γενικά όμως όπου έχουμε τεράστιες αποκλίσεις από τις συνηθισμένες τιμές της αγοράς, κατά 95% μιλάμε για scam.

• Like 3
  • Thanks 1
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Morosana είπε

Μια από τις πιο αναγνωρίσιμες αλυσίδες αθλητικών με 550 κατάστημα σε 30 διαφορετικές χώρες δεν έχει κανέναν λόγο να είναι στο skroutz 

Ε μα δεν θα μπω στο skroutz για μια εταιρια με τετοια παρουσια!

Θα μπω για το μικρομαγαζο για το οποιο δεν ξερω αν ειναι αληθινο.

Δημοσ.

Οι εντυπωσιακές εκπτώσεις στις μεγάλες αλυσίδες όπως AF JD sports Imtersport κτλ οφείλονται στο γεγονός ότι έχουν πολλά μοντέλα αποκλειστικά κατασκευασμένα για αυτούς τα οποία αν μείνουν απούλητα δεν θα μπορούν να επιστραφούν στις εταιρείες για να πουληθούν στα outlet τους. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Θυμηθηκα μια φορα που ηταν "μαγαζι" στο facebook που πουλαγε τα Jordan IV 49€.

Κατσε λεω να δω τι παιζει και ψαχνω φυσικη διευθυνση του μαγαζιου, βγαζει μια στην Χαλκιδα ,μπαινω google maps και βλεπω χωραφια...

Καλα θα παει και αυτο λεω... Εννοειτε δεν παρήγγειλα ποτε...

Επεξ/σία από k_w_t
  • Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, k_w_t είπε

Θυμηθηκα μια φορα που ηταν "μαγαζι" στο facebook που πουλαγε τα Jordan IV 49€.

Κατσε λεω να δω τι παιζει και ψαχνω φυσικη διευθυνση του μαγαζιου, βγαζει μια στην Χαλκιδα ,μπαινω google maps και βλεπω χωραφια...

Καλα θα παει και αυτο λεω... Εννοειτε δεν παρήγγειλα ποτε...

Καλά, αυτό (το υπογραμμισμένο) από μόνο του δε λέει κάτι, αφού υπάρχουν περιοχές που δεν έχουν και τόσο πρόσφατες ενημερώσεις. Μου έχει τύχει πέραν της μίας φοράς να πάω για δουλειά σε συγκεκριμένες διευθύνσεις (και μάλιστα μιλάω για Αθήνα και ευρύτερη περιοχή) κι ενώ το google εμφάνιζε οικόπεδο να φτάνω σε πολυκατοικία τελειωμένη και λειτουργική ή άλλη φορά που εμφάνιζε αλάνα ενώ ήταν μια χαρά τεχνικό γραφείο

Δημοσ.
16 ώρες πριν, Haldol είπε

Δε τα ψωνίζουμε απ' αυτό το μαγαζί. Η διαφορά τιμής δε δικαιολογείται. Είναι απάτη . - 

16 ώρες πριν, Ukforthemoment είπε

Απλά κλείνουμε την σελίδα γιατί ειναι απάτη.

16 ώρες πριν, gorge18 είπε

ερωτηση και απαντηση στην ιδια πρόταση. 

15 ώρες πριν, HALF EVIL είπε

Μεταβολή

Καλά πήγε αυτό

• Like 1
  • Haha 5

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...