The_Judas Δημοσ. 6 Αυγούστου Δημοσ. 6 Αυγούστου Οπότε είναι φορητή συσκευή.. για το σπίτι. Το βάζεις δίπλα στο xbox και στο ps5 😄 5
svartevarg Δημοσ. 6 Αυγούστου Δημοσ. 6 Αυγούστου 9 λεπτά πριν, Azerothakis είπε Δεν ειναι για παραλια._ Κατω απο παρα πολυ καλη σκια ισως την παλεψει! Η κονσολα ετσι και αλλιως ανεβαζει τρελη θερμοκρασια τωρα το καλοκαιρι και η 2ωρη μπαταρια δεν θα σε κρατησει! ΠΡΟΣΟΧΗ με powerbank θα ανεβει και αλλο η θερμοκρασια λογο του οτι θα φορτιζει ταυτοχρονα με το παιχνιδι! Η κονσόλα ήθελε 7.000Mah - 8.000Mah για άνετο 3ωρο με την 5,220 mAh ΔΕΝ ΠΑΣ ΠΟΥΘΕΝΑ GREEDNTENDO. 👍 Παίζει και το powerbank να ανεβάσει και αυτό θερμοκρασία όταν έχει πολύ ζέστη/ καύσωνα, ιδιαίτερα σε εξωτερικό χώρο. 10 λεπτά πριν, The_Judas είπε Οπότε είναι φορητή συσκευή.. για το σπίτι. Το βάζεις δίπλα στο xbox και στο ps5 😄 Η Nintendo έπρεπε να το αναφέρει ότι εκτός σπιτιού αφορά χρήση σε κλιματιζόμενους χώρους ή σε ΜΜΜ στη χειρότερη.
NickTG Δημοσ. 6 Αυγούστου Δημοσ. 6 Αυγούστου 42 minutes ago, The_Judas said: Οπότε είναι φορητή συσκευή.. για το σπίτι. Το βάζεις δίπλα στο xbox και στο ps5 😄 Κάτι σαν τα κινητά που έχουν αντίστοιχα όρια θερμοκρασίας.
ScorpioX777 Δημοσ. 6 Αυγούστου Δημοσ. 6 Αυγούστου 7 λεπτά πριν, NickTG είπε Κάτι σαν τα κινητά που έχουν αντίστοιχα όρια θερμοκρασίας. Αλλα αντεχουν πολυ παραπανω απο αυτο που γραφουν...
vorlon68 Δημοσ. 6 Αυγούστου Δημοσ. 6 Αυγούστου Το οτι υπάρχουν κάποιοι που υπερασπίζονται την nintento σε κατι τετοιο ειναι απιστευτο. 1
Link13GR Δημοσ. 6 Αυγούστου Δημοσ. 6 Αυγούστου 8 λεπτά πριν, vorlon68 είπε Το οτι υπάρχουν κάποιοι που υπερασπίζονται την nintento σε κατι τετοιο ειναι απιστευτο. Ναι, έπρεπε να την κραξουμε που σε συνθήκες τρελής ζέστης μπορεί να υπερθερμανθεί η συσκευή όπως κάνουν όλες.Εχω μετανιώσει που την πήρα την κονσόλα.Την ήθελα για την παραλία σε καύσωνα. 1 2
Volga Δημοσ. 6 Αυγούστου Δημοσ. 6 Αυγούστου 8 λεπτά πριν, vorlon68 είπε Το οτι υπάρχουν κάποιοι που υπερασπίζονται την nintento σε κατι τετοιο ειναι απιστευτο. Δεν είναι θέμα Nintendo αυτό.🤣 Σκέφτεσαι να πάρεις το steam deck ή ένα rog ally στις 35+ στον ήλιο να παίξεις; Δεν θα βγάλει 20λεπτο πριν κλείσει για υπερθέρμανση. Ακόμη και το smartwatch μου μου βγάζει ότι θα κλείσει λόγω υπερθέρμανσης. 1
kostas12ldb Δημοσ. 6 Αυγούστου Δημοσ. 6 Αυγούστου 1 ώρα πριν, billdanos είπε Μαύρη συσκευή στην παραλία κάτω από τον ήλιο... Ούτε καν το κινητό δεν λειτουργεί σωστά σε αυτές τις συνθήκες! Άσε που πρέπει να τους συλλαμβάνει η αστυνομία όλους αυτούς που παίρνουν τέτοιες συσκευές στην παραλία, τη στιγμή που δεν έχουν καμία προστασία για υγρασία/σκόνη/κλπ... Εγώ θα το πάω ένα βήμα παραπέρα... Μην το πάρεις καν παιχνιδομηχανή στην παραλία! Κάνε το μπανάκι σου, ξεχαρμάνιασε από τα ψηφιακά, και μόλις πας στο σπίτι, δώσ'του να καταλάβει. Να ξεκολλάμε και λίγο από τις οθόνες, καλό μας κάνει! 3
NickTG Δημοσ. 6 Αυγούστου Δημοσ. 6 Αυγούστου 9 minutes ago, ScorpioX777 said: Αλλα αντεχουν πολυ παραπανω απο αυτο που γραφουν... Τι να σου πω. 3 κινητά μου έχουν βγάλει μήνυμα υπερθέρμανσης χωρίς να είναι πάνω από 35 βαθμούς η θερμοκρασία επειδή τα χτυπούσε ο ήλιος. Μιλάω για ακριβά κινητά από μεγάλες μάρκες. Και το Switch μου μια χαρά δουλεύει στη σκιά με περισσότερους από 35 βαθμούς τριγύρω. 1
Super Moderators billdanos Δημοσ. 6 Αυγούστου Super Moderators Δημοσ. 6 Αυγούστου 16 λεπτά πριν, vorlon68 είπε Το οτι υπάρχουν κάποιοι που υπερασπίζονται την nintento σε κατι τετοιο ειναι απιστευτο. Εδώ ρε συ υπάρχουν άλλοι που έχουν τσακωθεί με την Κοινή Λογική, αυτό σε πείραξε??? 1
ScorpioX777 Δημοσ. 6 Αυγούστου Δημοσ. 6 Αυγούστου (επεξεργασμένο) 42 λεπτά πριν, NickTG είπε Τι να σου πω. 3 κινητά μου έχουν βγάλει μήνυμα υπερθέρμανσης χωρίς να είναι πάνω από 35 βαθμούς η θερμοκρασία επειδή τα χτυπούσε ο ήλιος. Μιλάω για ακριβά κινητά από μεγάλες μάρκες. Και το Switch μου μια χαρά δουλεύει στη σκιά με περισσότερους από 35 βαθμούς τριγύρω. Eμενα που δουλευω Samsung δεν μου εχει βγαλει κανενα μηνυμα και βγαινω παρα πολυ εξω σε παραλιες και λοιπα... Το να χτυπαει ο ηλιος του καυσωνα απευθειας το κινητο για παρα πολυ ωρα ειναι αυτονοητο οτι θα στραβωσει κατι, παντα υπο σκιαν μιλαω(αντε να το παρει και λιγο ο ηλιος κατω απο την ομπρελα η στο εστιατοριο) αλλα εδω που ειμαι ο καυσωνας που περασε ηταν 40αρια+... Επεξ/σία 6 Αυγούστου από ScorpioX777
alet Δημοσ. 6 Αυγούστου Δημοσ. 6 Αυγούστου Το άρθρο αναφέρεται για 35 βαθμούς θερμοκρασίας.Ουτε για ήλιο, ούτε για παραλία και άμμο.Αν 35 βαθμοί εξωτερικής ή εσωτερικής θερμοκρασίας δημιουργούν στην πράξη προβλήματα υπερθέρμανσης στη συσκευή είναι τραγικό 32 λεπτά πριν, NickTG είπε Τι να σου πω. 3 κινητά μου έχουν βγάλει μήνυμα υπερθέρμανσης χωρίς να είναι πάνω από 35 βαθμούς η θερμοκρασία επειδή τα χτυπούσε ο ήλιος. Μιλάω για ακριβά κινητά από μεγάλες μάρκες. Ποια κινητά είναι αυτά?Αν στους 35 βαθμούς κινητά βγάζανε μνμ υπερθέρμανσης τότε το 100% όσων αφήνουν το αυτοκίνητο στον ήλιο απο Ιούνιο και μετά στην Ελλάδα θα ήταν χωρίς κινητό μέχρι να πιάσει το αιρκοντίσιον.
kostas12ldb Δημοσ. 6 Αυγούστου Δημοσ. 6 Αυγούστου (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, vorlon68 είπε Το οτι υπάρχουν κάποιοι που υπερασπίζονται την nintento σε κατι τετοιο ειναι απιστευτο. Ο κόσμος ζητάει μια φορητή gaming συσκευή, η οποία να μπορεί να τρέξει απαιτητικούς τίτλους, π.χ. Cyberpunk, αλλά να μην ζεσταίνεται καθόλου. Και την πίττα ολόκληρη, και τον σκύλο χορτάτο δεν νομίζω ότι μπορούμε να τον έχουμε, τουλάχιστον ακόμα. Όταν ένα κινητό το έχεις για Instagram και Viber, όλα είναι καλά (μερικά όντως πετάνε μηνύματα για υπερθέρμανση ακόμα κι έτσι). Για δοκιμάστε, έστω στους 35 βαθμούς κελσίου, οποιαδήποτε συσκευή θέλετε, να τρέξει ένα yuzu emulator, να δείτε τι εστί βερίκοκο! Εν ολίγοις, όσο σπρώχνεις στο όριο, τόσο μεγαλύτερη απαίτηση για επεξεργαστική ισχύ, μαζί με τις απώλειες σε θερμότητα. Κανόνας. Όσο για την Κοινή Λογική, το κακό είναι ότι όλοι πιστεύουν ότι την έχουν. Μεγάλη κουβέντα. Επεξ/σία 6 Αυγούστου από kostas12ldb
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα