Chocobo Δημοσ. 6 Αυγούστου Δημοσ. 6 Αυγούστου 3 ώρες πριν, polaki είπε Να το πούνε αυτό σε εμάς με τις GoPro που σβήνουν κιόλας από την υπερθέρμανση... Ώρες ώρες ειλικρινά οι αναφορές αυτές είναι σαν τις μεταγραφές του καλοκαιριού, εκατοντάδες άρθρα για παικτάκια που δεν περνάνε από Ελλάδα ούτε για διακοπές στη Μύκονο. Δεν έχουμε τί να γράψουμε και για να δικαιολογήσουμε το μισθό του Ιουνίου γράφουμε για τον Ρομπέρτο Κάρλος στην ΑΕΚ (περί το 2006). Για να μην ξεχάσω Ζιντάν στον Ολυμπιακό (στα τέλη της καριέρας του), Τότι στον Παναθηναϊκό (που φέρεται να είχε υπάρξει συζήτηση, αλλά ήταν περισσότερο ευσεβής πόθος). Έτσι και εδώ, αναφορές λέει για υπερθέρμανση μιας κονσόλας. Ε μην παίζεις στον ήλιο ρε φίλε. Και στην τελική, και το iPhone υπερθερμαίνεται στην παραλία όταν παίζω παιχνίδια στην ξαπλώστρα, το βάζω στη σκιά και σε 5 λεπτά είναι έτοιμο. Χέστηκε η φοράδα στ'αλώνι. Πραγματικά ειδήσεις και να έχουμε να λέμε , για να πέσουν haters vs fanboys κλπ. Η μόνη , Η ΜΟΝΗ , ξαναλέω ηλεκτρονική συσκευή που έχω βάλει κάτω απο το λιοπύρι χωρίς ομπρέλα πάνω ή σκίαστρο και τραβούσε 45 λεπτά 4Κ , 10bit 4:2:2 , vLog , χωρίς άχνα είναι η Panasonic GH-5 το παλιό μου workhorse. Οτιδήποτε άλλο έχει χαιρετήσει στο δεκάλεπτο.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 6 Αυγούστου Super Moderators Δημοσ. 6 Αυγούστου 3 hours ago, alet said: Το άρθρο αναφέρεται για 35 βαθμούς θερμοκρασίας.Ουτε για ήλιο, ούτε για παραλία και άμμο.Αν 35 βαθμοί εξωτερικής ή εσωτερικής θερμοκρασίας δημιουργούν στην πράξη προβλήματα υπερθέρμανσης στη συσκευή είναι τραγικό Σαν υπερασπιστής της "καλοπέρασης" κι όχι της εκάστοτε εταιρείας, προτιμώ να ΜΗΝ ΣΩΣΩ ΝΑ ΠΑΙΞΩ κονσόλα ή PC από το να κάθομαι σε εσωτερικό χώρο με 35 βαθμούς. Spoiler 2 1
Berserk_GR Δημοσ. 6 Αυγούστου Δημοσ. 6 Αυγούστου Πολλές φορές έχουμε ακούσει για υπερθερμάνσεις σε κονσόλες κτλ. Δοκιμές δεν γίνονται ; Πως τα βγάζουν στην κυκλοφορία έτσι ; Ακόμα και να ψιλοαντέχει κάτι σε υψηλές θερμοκρασίες, δεν είναι αρκετό. Π.χ. αν η ψύχτρα του - ανεμιστήρας του κτλ, μαζέψει λίγη σκόνη - έχει πάστα της πλάκας... αρχίζει η μείωση της απόδοσης της ψύξης. Πολλές φορές βλέπουν ότι έχει θέματα και στο νεότερο μοντέλο τους και εξακολουθούν να τα κατασκευάζουν με προβλήματα.
The_Judas Δημοσ. 6 Αυγούστου Δημοσ. 6 Αυγούστου ...προφανώς δεν κάνεις gaming στην άμμο της παραλίας ούτε αφήνεις να το βαράει ο ήλιος μέσα στο αυτοκίνητο. Θέλω να πιστεύω ότι είναι απλά μια ειδοποίηση λόγω του καύσωνα στην Ιαπωνία και τίποτα παραπάνω. Δεν πρέπει να έχει αναφερθεί πρόβλημα υπερθέρμανσης.
lbit Δημοσ. 6 Αυγούστου Δημοσ. 6 Αυγούστου (επεξεργασμένο) Εγω θα περιμένω water-cool λυση απο Ελληνικη εταιρια για να το παρω μαζι μου... στην λούτσα! Κατσε, θα το συνδεσω στο Τεσλα μου, αραγες θα φτασω μεχρι την παραλια; η λετε να μου τελειωσει και του Τεσλα μου η μπαταρια; Επεξ/σία 6 Αυγούστου από lbit
mimits Δημοσ. 6 Αυγούστου Δημοσ. 6 Αυγούστου 9 ώρες πριν, NickTG είπε Τι να σου πω. 3 κινητά μου έχουν βγάλει μήνυμα υπερθέρμανσης χωρίς να είναι πάνω από 35 βαθμούς η θερμοκρασία επειδή τα χτυπούσε ο ήλιος. Μιλάω για ακριβά κινητά από μεγάλες μάρκες. Και το Switch μου μια χαρά δουλεύει στη σκιά με περισσότερους από 35 βαθμούς τριγύρω. Αυτό που λες είναι αντιφατικό. Η θερμοκρασία μετράται υπο σκιά, αν το χτυπάει ο ηλιος, ισως πιασει και 45 βαθμους. Και μετά λες για το switch που δουλέυει μια χαρα, στη σκιά όμως.
NickTG Δημοσ. 6 Αυγούστου Δημοσ. 6 Αυγούστου Just now, mimits said: Αυτό που λες είναι αντιφατικό. Η θερμοκρασία μετράται υπο σκιά, αν το χτυπάει ο ηλιος, ισως πιασει και 45 βαθμους. Και μετά λες για το switch που δουλέυει μια χαρα, στη σκιά όμως. Ποιο κομμάτι είναι το αντιφατικό? Δεν είπα πουθενά πως μετράμε τη θερμοκρασία. Ίσα ίσα το έγραψα ακριβώς για να δείξω πως δεν μετράει μόνο η θερμοκρασία ως απόλυτο νούμερο αλλά και οι υπόλοιπες συνθήκες. Σίγουρα είχαν πιάσει παραπάνω από 45 βαθμούς και επίσης μια χαρά δούλευαν με πάνω από 35 βαθμούς σε σκιά εκεί που δούλευε και το Switch μου.
mimits Δημοσ. 6 Αυγούστου Δημοσ. 6 Αυγούστου 1 λεπτό πριν, NickTG είπε Ποιο κομμάτι είναι το αντιφατικό? Δεν είπα πουθενά πως μετράμε τη θερμοκρασία. Ίσα ίσα το έγραψα ακριβώς για να δείξω πως δεν μετράει μόνο η θερμοκρασία ως απόλυτο νούμερο αλλά και οι υπόλοιπες συνθήκες. Σίγουρα είχαν πιάσει παραπάνω από 45 βαθμούς και επίσης μια χαρά δούλευαν με πάνω από 35 βαθμούς σε σκιά εκεί που δούλευε και το Switch μου. Είπες οτι η θερμοκρασία δεν ηταν πανω απο 35 βαθμούς αλλα, τα κινητά τα χτυπούσε ο ήλιος. Αν τα εβλεπε ο ήλιος ίσως επιασαν και 45-50 βαθμούς. Ενώ για το Switch είπες οτι έπαιζες υπο σκιά. Διαφοτρετικές συνθήκες να το βλέπει ο ήλιος, κι άλλο υπο σκια... Κατάλαβα κατι λάθος?🤔
NickTG Δημοσ. 6 Αυγούστου Δημοσ. 6 Αυγούστου 4 minutes ago, mimits said: Είπες οτι η θερμοκρασία δεν ηταν πανω απο 35 βαθμούς αλλα, τα κινητά τα χτυπούσε ο ήλιος. Αν τα εβλεπε ο ήλιος ίσως επιασαν και 45-50 βαθμούς. Ενώ για το Switch είπες οτι έπαιζες υπο σκιά. Διαφοτρετικές συνθήκες να το βλέπει ο ήλιος, κι άλλο υπο σκια... Κατάλαβα κατι λάθος?🤔 Ναι και? Συνεχίζω να μην βλέπω κάτι αντιφατικό. Έγραψα για 2 περιπτώσεις όπου η εξωτερική θερμοκρασία δεν ήταν ο μαναδικός παράγοντας που επηρέαζε τη λειτουργία αυτών των συσκευών. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα