Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
12 λεπτά πριν, jkr21 είπε

Εντάξει νομίζω υπερβολικό 8-9+ giga για ένα επεισόδιο 50 λεπτών. Και το 1080p με υψηλό bitrate στο μισό και λιγότερο μέγεθος μια χαρά είναι. Ιδικά οι σύγχρονες smart μια χαρά upscale κάνουν. Και δεν μπλέκεις καθόλου με torrent... Πας σε free direct links και ας κατέβει σε 10 λεπτά αντί για 5. Άποψή μου φυσικά.

Η διαφορά είναι τεράστια όμως ειδικά το HDR κανει πολυ δουλειά περα από το 4κ που είναι 4 φορές παραπάνω pixels από το 1080p. Εκεί στα 8 9gb το επεισόδιο και 60 70gb η ταινία είναι ότι πρέπει για θέαση. Direct links εχω να δουλέψω πάρα πολλά χρόνια σίγουρα 10 ετια και βάλε τα θεωρώ αναχρονιστικα και να μην μιλήσω για site στυλ ταινιομανια με την ποιότητα axxo που έχουν για όποιον θυμάται εποχες 2007 2010.

• Απαντ. 406
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
12 λεπτά πριν, Arkin είπε

Η διαφορά είναι τεράστια όμως ειδικά το HDR κανει πολυ δουλειά περα από το 4κ που είναι 4 φορές παραπάνω pixels από το 1080p. Εκεί στα 8 9gb το επεισόδιο και 60 70gb η ταινία είναι ότι πρέπει για θέαση. Direct links εχω να δουλέψω πάρα πολλά χρόνια σίγουρα 10 ετια και βάλε τα θεωρώ αναχρονιστικα και να μην μιλήσω για site στυλ ταινιομανια με την ποιότητα axxo που έχουν για όποιον θυμάται εποχες 2007 2010.

Δεν θα διαφωνήσω εννοείτε έχει διαφορά. Δεν θα ανοίξουμε εδώ όμως αυτή τη συζήτηση. Εγώ είμαι στον άκρως αντίθετο δρόμο δουλεύω download manager και ας ψάξω λίγο παραπάνω για το "κατάλληλο" link. Torrent πλέον, ιδικά τώρα, έσχατη λύση.

• Like 1
Δημοσ.
15 λεπτά πριν, Arkin είπε

Γενικά απ' όσα γράφονται εδώ μέσα, τα μισά των μισών καταλαβαίνω, τα υπόλοιπα τα βγάζω από τα συμφραζόμενα, αλλά όταν έχεις σύνδεση απλή 24άρα και η γλυκιά NOVA σου δίνει έως 4 ή 5 το πολύ, καλά είναι και τα μικρά αρχεία...Μια χαρά παίζουν στην τηλεόραση, 4Κ είναι, βολεύομαι.

• Like 1
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, elnec είπε

Γενικά απ' όσα γράφονται εδώ μέσα, τα μισά των μισών καταλαβαίνω, τα υπόλοιπα τα βγάζω από τα συμφραζόμενα, αλλά όταν έχεις σύνδεση απλή 24άρα και η γλυκιά NOVA σου δίνει έως 4 ή 5 το πολύ, καλά είναι και τα μικρά αρχεία...Μια χαρά παίζουν στην τηλεόραση, 4Κ είναι, βολεύομαι.

Ναι εδώ αναγκαίο κακό η μικρή ταχύτητα δυστυχώς δεν επιτρέπει πολλά. Ότι δεν κατανοείς να το ρωτάς μιας και το θέμα είναι σοβαρό ώστε να μπορέσετε να φυλαχτειτε όσο γίνεται. Προσωπικά δεν πιστεύω ότι θα μπει κανένα πρόστιμο πέρα από εμπορια android box εδώ μαχαίρι και ειναι λογικό γιατί βγαζεις λεφτά με τον κόπο των άλλων και είναι ότι πιο παράνομο εκεί έξω στα των πνευματικών δικαιωμάτων. 

Έχασαν πολλά λεφτα nova cosmote με το 3ευρω που εβαλαν ώστε να έχεις τα πάντα από αθλητικά και από κάπου πρέπει να τα βγάλουν. Για τον απλό χρήστη είναι καθαρά εκφοβιστικο μέτρο και τίποτα άλλο. Προτείνω πάντα vpn βεβαια για μεγαλύτερη ασφάλεια και ποτέ public tracker. 

• Like 2
Δημοσ.
26 λεπτά πριν, Arkin είπε

Έχασαν πολλά λεφτα nova cosmote με το 3ευρω που εβαλαν ώστε να έχεις τα πάντα από αθλητικά και από κάπου πρέπει να τα βγάλουν. Για τον απλό χρήστη είναι καθαρά εκφοβιστικο μέτρο και τίποτα άλλο

Αυτό είχα γράψει και εγώ πριν μήνες. Δεν ήταν δυνατό να ασχοληθούν να βγάλουν νόμο με αυτό το θέμα και να γράψουν, "απλά θα ταράξουμε τα μποξακια, για όλα τα υπόλοιπα συνεχίστε να κατεβάζετε τα πάντα άφοβα."
Έβγαλαν έναν νόμο για ότι υπάρχει στο enteret και βλέπουμε.

Απλά τελικά αυτά που ξεκάθαρα θέλουν να κυνηγήσουν τα γράφουν πολύ κατανοητά και άμεσα, αλλά για όλα τα "υπόλοιπα" αφήσαν τα πράγματα τέρμα στο "φλου" για να υπάρξει πανικός και να σταματήσει τα πάντα κόσμος που δεν έχει ιδία από enternet. Και απλά βλέπει yt και ταινιομάνια.

Δεν είναι δυνατόν απλός κόσμος που βλέπει πχ 5 ταινίες και 5 επεισόδια τον μήνα, να βρεθεί ένα τυχαίο πρωί να χρωστά στην ΑΑΔΕ 7.500 χιλ. (10 * 750) Γιατί στην ουσία αυτό γράφουν. Και αν πληρώσεις τα διπλά (14.000 χιλ.!!!) απαλλάσσεσαι νομικά από το κράτος, αλλά αν σε πάρει χαμπάρι πχ η Disney ή η Marver μπορεί να σε πάει δικαστικά για διαφυγόντα. Τρελά και κατα παραγγελία πράγματα. Και όποιος κατάλαβε... κατάλαβε.

• Like 5
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Arkin είπε

βγαζεις λεφτά με τον κόπο των άλλων

Καλα ας μη γινομαστε μελοδραματικοι. Αυτοι οι "αλλοι" που παρακολουθει ο καθε φουκαρας με το μποξακι βγαζουν εκατομμυρια.

Και γενικοτερα ολη η φασαρια εχει γινει για την εξυπηρετηση του καρτελ της αγιας τριαδας, πρασινη-κοκκινη-μπλε. 

Δημοσ.

καλησπερα

τι γινεται στην περιπτωση οπου καποιος σαν εμενα χρησιμοποιει seedbox  για να κατεβαζει ταινιες η επεισοδεια?  ειμαι καλυμεννος? η χρειαζεται vpn?   και πως θα τροποποιηθει το seedbox  με το vpn?

Δημοσ.
23 λεπτά πριν, lector είπε

Καλα ας μη γινομαστε μελοδραματικοι. Αυτοι οι "αλλοι" που παρακολουθει ο καθε φουκαρας με το μποξακι βγαζουν εκατομμυρια.

Πληροφοριακά σε μια ταινία δεν πληρώνεται μόνο ο brad pitt

συνήθως κάθε φιλμ απασχολεί 500-1000 ανθρώπους

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, somt είπε

Πληροφοριακά σε μια ταινία δεν πληρώνεται μόνο ο brad pitt

συνήθως κάθε φιλμ απασχολεί 500-1000 ανθρώπους

Ναι αλλα το αν η παραγωγη δινει τοσα σε 1000 ανθρωπους μαζι οσα δινει μονο στο μπραντ πιτ, ειναι αλλου παπα ευαγγελιο.

*και δεν αναφερομουν σε ταινιες αλλα σε μπαλα.

Δημοσ.

Από τη στιγμή που συρρέουν κατά χιλιάδες ή εκατομμύρια να πληρώσουν για να δουν τον Ρονάλντο θα πάρει κι αυτός το τεράστιο μερίδιο του. Αυτός τους έφερε στο γήπεδο.

μαζί με αυτόν θα ποτιστεί και όλη η υπόλοιπη αλυσίδα επαγγελματιών που πλαισιώνουν τη βιομηχανία. Δημοσιογράφοι, κανάλια κλπ

Δημοσ.

Λοιπον διάβασα το ΦΕΚ από την ΚΥΑ καλά αν δείτε το γράφει μέσα,μέχρι λέει θα γίνετε έλεγχος και στους υπολογιστές μας,αν έχουμε λογισμικά παράνομα . Δηλαδή αν κατάλαβα καλά θα σε χτυπάνε την πόρτα να τους ανοίξεις για να δουν τους υπολογιστές μας.Θα τους πάρουν με τις καραμπίνες στο κυνήγι,. προσωπικά δεν θα τους ανοίξω.Υ.Γ ζούμε σε εποχές χούντας.

• Haha 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ναι δυστυχως για τους βλακες χειροκροτητες παμε στο αλλο ακρο της μπατσοκρατιας των ΑΕΠΙδων και των τρομονομων . Φυσικα μονο εκει που μπορουν δε θα πανε σε δυτικη αττικη εκει που διακινειται ολη η πρεζα των νομοθετων να τα κανουν αυτα  . Κατι θα βρουν να σε βαλουν προστιμο οσο νομιμος και να εισαι και ας πληρωνεις TV .... Eιναι σα τα τροχομπλοκα αν σε σταματησουν θα σε γραψουν και ας ειναι γιατι εχεις ληγμενο κιτ φαρμακειου :devil: .

Επεξ/σία από Mhlogiatros
  • Haha 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπερα σε ολους ..Επειδη δεν ειμαστε ολοι γνωστες  και αν μπορει καποιος ας απαντησει .Ας πουμε εχω ενα vpn που λεει οτι ακολουθει no logs πολιτικη κατι που επιβεβαιωνει και η deloit στους ελεγχους το 2018 και το 2022(επομενος μαλλον το 2026) .Πως μπορουν να με βρουν ?

Επεξ/σία από george668
  • Moderators
Δημοσ.
1 ώρα πριν, george668 είπε

ενα vpn που λεει οτι ακολουθει no logs πολιτικη

Hint.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...