JiovanniGeorgeo Δημοσ. χθες στις 07:14 μμ Δημοσ. χθες στις 07:14 μμ Πως δεν έφτασε και το ινσόμνια να μας "μπλοκάρει" της συζητήσεις, οι οποίες παλεύουν για bypass του "νόμου".. πάλι καλά να λέμε. 1
nikx Δημοσ. χθες στις 07:40 μμ Δημοσ. χθες στις 07:40 μμ Πολλά συν στο insomnia πού κράτησε τα θρεντ ανοιχτά ,δεν ξεχνιέται αυτό.
Salonica7 Δημοσ. χθες στις 07:48 μμ Δημοσ. χθες στις 07:48 μμ Ερώτηση αυτοί που έχουν ενοικιαζόμενα δωμάτια / ξενοδοχεία / καφετέριες / μαγαζιά και δίνουν αβέρτα το κωδικό του WiFi από δω και από κει ποιος θα φάει το πρόστιμο ; Νομίζω ότι είμαστε πολλά χρόνια πίσω μέχρι το σημείο που θα πέφτουν τα πρόστιμα παιδιά . Αν ισχύει αυτός ο νόμος από τώρα οι πρώτοι που θα το ήξεραν νομίζω είναι οι λογιστές που έχουν σε κάθε επιχείρηση και θα είχαν προστατέψει τους πελάτες τους με διάφορες τεχνικές αφού για αυτό πληρώνονται. Και μην ξεχνάμε πονεμένες τουριστικές περιοχές που έρχεται ο κάθε άγνωστος και μόνο τα πόδια του δεν του γλύφεις να του πεις ότι δεν έχεις WiFi ? Αστείο.!!! 1
Georgemps83 Δημοσ. χθες στις 10:08 μμ Δημοσ. χθες στις 10:08 μμ (επεξεργασμένο) 11 ώρες πριν, dchristo81 είπε Πάντως, το αν θα φάει πρόστιμο κάποιος είναι θέμα χρόνου. Πιστεύω πως κυρίως θα κυνηγήσουν αυτούς που έχουν τα boxάκια. Μετά θα ασχοληθούν και με τους υπόλοιπους. Βλέπουμε τί θα γίνει. Έχεις κάποια εσωτερική πληροφόρηση; Πάντως είναι αρκετοί αυτοί που κλέβουν ίντερνετ από ηλικιωμένους ή από καταστήματα ή από πανεπιστήμια και και και... Σκέψου λοιπόν να κυνηγήσουν όολους αυτούς. Η δεύτερη πρόταση σου είναι νομίζω αυτή που περιέχει όλη την ουσία. Κοινώς, δεν πιστεύω ν αλλάξει κάτι παραπάνω απ όσα γίνονταν μέχρι τώρα. Επεξ/σία χθες στις 10:10 μμ από Georgemps83
jimakos00 Δημοσ. πριν από 23 ώρες Δημοσ. πριν από 23 ώρες 14 λεπτά πριν, Georgemps83 είπε Έχεις κάποια εσωτερική πληροφόρηση; Πάντως είναι αρκετοί αυτοί που κλέβουν ίντερνετ από ηλικιωμένους ή από καταστήματα ή από πανεπιστήμια και και και... Σκέψου λοιπόν να κυνηγήσουν όολους αυτούς. Η δεύτερη πρόταση σου είναι νομίζω αυτή που περιέχει όλη την ουσία. Κοινώς, δεν πιστεύω ν αλλάξει κάτι παραπάνω απ όσα γίνονταν μέχρι τώρα. Ανεξάρτητα από το τι θα γίνει (νομίζω τίποτα), οι κωδικοί πρόσβασης που παίρνουμε είναι προσωπικοί και δεν πρέπει να τους δίνουμε πουθενά. Έχει αλλάξει ο κόσμος και πρέπει να προσέχουμε. Και πρέπει ο κόσμος να πληροφορηθεί, γιατί δεν είναι ψυλλιασμένος και κοιμάται τον ύπνο τον βαθύ. 1
cumulus Δημοσ. πριν από 23 ώρες Δημοσ. πριν από 23 ώρες 45 minutes ago, jimakos00 said: Ανεξάρτητα από το τι θα γίνει (νομίζω τίποτα), οι κωδικοί πρόσβασης που παίρνουμε είναι προσωπικοί και δεν πρέπει να τους δίνουμε πουθενά. Έχει αλλάξει ο κόσμος και πρέπει να προσέχουμε. Και πρέπει ο κόσμος να πληροφορηθεί, γιατί δεν είναι ψυλλιασμένος και κοιμάται τον ύπνο τον βαθύ. Γιαυτό μπαίνουμε στο φόρουμ όπου συχνάζουν όλα τα μεγάλα μυαλα ... 2
Elsgeo Δημοσ. πριν από 20 ώρες Δημοσ. πριν από 20 ώρες 3 ώρες πριν, jimakos00 είπε Ανεξάρτητα από το τι θα γίνει (νομίζω τίποτα), οι κωδικοί πρόσβασης που παίρνουμε είναι προσωπικοί και δεν πρέπει να τους δίνουμε πουθενά. Έχει αλλάξει ο κόσμος και πρέπει να προσέχουμε. Και πρέπει ο κόσμος να πληροφορηθεί, γιατί δεν είναι ψυλλιασμένος και κοιμάται τον ύπνο τον βαθύ. Αυτό πες το σ' εκείνους που κοινοποιούν κωδικούς δημόσια. Ειλικρινά είναι πάρα πολλοί αυτοί είτε σε οικίες είτε σε καταστήματα, συνεπώς αν αρχίσουν και κυνηγάνε γενικά κι αόριστα τότε θα χαθεί η μπάλα. Βέβαια κάποιοι το εύχονται αυτό βάσει και των ποστ που διαβάζω εδώ μέσα, αλλά η πραγματικότης μάλλον θα τους διαψεύσει. Σε κάθε περίπτωση έχει και την πλάκα της η συζήτηση εδώ, μαθαίνουμε πολλά και διάφορα και κυρίως βλέπουμε πως σκέφτονται οι άνθρωποι. 1
nikx Δημοσ. πριν από 9 ώρες Δημοσ. πριν από 9 ώρες Το βλεπω να ανεβαινουν στις αγγελιες καρτοκινητα νουμερα. Επισης να δω τι θα κανουν τις fiber συνδεσεις οι εταιριες αν κοψουν το downloading που ηταν και το μεγαλυτερο δελεαρ να τους πληρωσεις.
jkr21 Δημοσ. πριν από 7 ώρες Δημοσ. πριν από 7 ώρες 1 ώρα πριν, nikx είπε Το βλεπω να ανεβαινουν στις αγγελιες καρτοκινητα νουμερα. Επισης να δω τι θα κανουν τις fiber συνδεσεις οι εταιριες αν κοψουν το downloading που ηταν και το μεγαλυτερο δελεαρ να τους πληρωσεις. Εντάξει, αν ξέρεις να ρυθμίσεις σωστά οποιοδήποτε vpn, χάνεις το πολύ 5-10% της ταχύτητας. Οπότε μικρό το κακό.😂
Clytoceyx Δημοσ. πριν από 6 ώρες Δημοσ. πριν από 6 ώρες Σε αλλα νεα, εχω σπρωξει κατι εκατονταδες χιλιαρικα που καθονταν και εχω μπει σε καποια ωραια σχηματακια εταιριων VPN. Οποιαδηποτε αυξηση τιμων ειναι παντελως τυχαια. Εγω παντως χαιρομαι με αυτα που διαβασα απο τους συντροφους εδω μεσα. Αρα σε επομενο σταδιο παμε αμεσα σε δωρεαν κατοικια και τροφη για καθε εναν πολιτη; Ξερετε μωρε, αυτα τα πραγματακια τα οποια αποδεδειγμενα οποιοι δεν τα εχουν πανε στα θυμαρακια. Μαλλον οχι. Γενικα, οταν ο περηφανος νεοΕλλην πουλαει επαναστα και μανιφ(χ)εστα μονο για την προσωπικη του ευχαριστηση, ιδιως για αγαθα που μια ζωη τα βριζει (στημενοι αγωνες, στρατευμενες ταινιες κοκ) αλλα δεν σταματαει να τα καταναλωνει, τοτε τριζουν οι τεκτονικες πλακες. On 10/08/2025 at 23:02, dchristo81 said: Ως προγραμματιστής με ενοχλεί που οι περισσότεροι στην Ελλάδα θεωρούν το διαδίκτυο δωρεάν και το software τσάμπα. Δεν είναι, όπως όταν πεινάσεις θα πληρώσεις για να φας ένα σουβλάκι ή όταν σου χαλάσει η βρύση θα πληρώσεις έναν υδραυλικό έτσι και για τις ταινίες/μουσική/λογισμικό ΠΡΕΠΕΙ να πληρώσεις τον τραγουδιστή/δημιουργό/κλπ. Ως γνωστων, αυτα που μανιωδως καταναλωνει ο περηφανος νεοΕλλην στο καθισιο του πρεπει να ειναι ελευθερα. Οχι μονο απο αποψη χρεωσης, γενικοτερα ρε παιδι μου. Αυτο λεγεται αντι-καπιταλισμος του κ*λου. Χ*στηκαμε κοινως. Επισης, ολοι ξερουν οτι ολοι οι προγραμματιστες ειναι Bill Gates, ολοι οι μουσικοι/τραγουδιστες ειναι Taylor Swift, ολοι οι συγγραφεις Jo Nesbo κοκ. Εχουν χορτασει τα εκατομμυρια και θελουν κι αλλα. Μασουρια τα κανουν; Αλλα πραγματα πρεπει να προστατευουμε και να φυλαμε ως κορη οφθαλμου απο το να γινουν ελευθερα. Πχ το βιδωμα μιας λαμπας, το βαψιμο των νυχιων, την συνδεση ενος router, το τεμαχισμα ενος κοτοπουλου. Αυτα μονο απο ειδικους με γνωσεις και επιβολη προστιμων σε οποιον τολμησει να τα ασκησει εστω και ιδιωτικα. Οχι τιποτα αλλο, για την ασφαλεια των πολιτων και να μην υποβαθμιστουν οι κλαδοι. Και αυτα δεν τα λεω επειδη εγω ειμαι ηλεκτρολογος, η γυναικα νυχου, ο αδερφος μου τεχνικος δικτυων και ο πατερας μου χασαπης.
aypnia Δημοσ. πριν από 2 ώρες Δημοσ. πριν από 2 ώρες 7 ώρες πριν, nikx είπε Επισης να δω τι θα κανουν τις fiber συνδεσεις οι εταιριες αν κοψουν το downloading που ηταν και το μεγαλυτερο δελεαρ να τους πληρωσεις. Θα πάνε τις τιμές των ADSL και VSDL συνδέσεων στις τιμές των fiber. Απλό. 1
iliata2410 Δημοσ. πριν από 1 ώρα Δημοσ. πριν από 1 ώρα λοιπον καποιοι προσπαθουν να το παιξουν ποντιος πιλατος.ταδε εφη tainiomania.δειτε. Spoiler
k_w_t Δημοσ. πριν από 36 λεπτά Δημοσ. πριν από 36 λεπτά Στις 13/8/2025 στις 1:03 ΜΜ, Mhlogiatros είπε Αν εχεις δοκιμασει ποτε να καλεσεις η απαντηση ειναι δεν εχουμε οχημα ηρεμηστε και απαρατηστε μας ησυχους - καντε οτι κοιμαστε . Οποτε λες και εσυ ok μακρια και αγαπημενοι εγω θα κανω οτι δε βλεπω αλλα και εσεις δε θα με ενοχλειται να μου ζητατε πραματα που δεν ειδα .Σοβαρα τωρα γιατι να βαλω μετα απο 10 χρονια fiber μεγαλο προγραμμα που εφτασε τελικα αμα δε μπορω να κανω τιποτα χωρις VPN .....Ειδικα αμα ειναι η Deutsche telecoms απο πισω ... Περσι μου επεσε το iphone μεσα σε ταξι. Το καλουσα και ο ταξιτζης δεν το σηκωνε. Μετα απο απειρες κλησεις το σηκωσε και μου ζηταγε 300€ για να μου το φερει. Ηταν παρκαρισμενος στον Ευαγγελισμο και εγω ημουν Παγκρατι. Καλεσα το 100 την ωρα που πηγαινα προς τα εκει. Μαντεψε ειχαν φτασει πριν απο μενα και με περιμεναν διακριτικα. Πηγαμε στο ταξι πηρα το τηλεφωνο μου και ηταν ετοιμοι να τον συλλαβουν για εκβιασμο. ΥΓ. Εκανα βλακεια που δεν του εκανα μήνυση αλλα επρεπε να παραλαβω το παιδι απο το σχολειο και δεν μπορουσα να παω στο τμημα για τα διαδικαστικα..
Klausx Δημοσ. πριν από 26 λεπτά Δημοσ. πριν από 26 λεπτά Μέχρι και το AI έχει πάρει χαμπάρι τι γίνεται, τα πρόβατα όμως ποτέ... σας φοβίζουν κάθε μέρα και μετά γεμίζουν τα νοσοκομεία.... Μην πετάτε τα χρήματα σας σε vpn msn vps και άλλες παπάτζες.... Δεν θα ρίξουν κανένα πρόστιμο δεν είναι εφικτό αφού υπάρχει το WIFI/ 1 IP για ολόκληρα κτήρια κτλ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα