atypicalcoder Δημοσ. Σάββατο στις 09:55 πμ Δημοσ. Σάββατο στις 09:55 πμ (επεξεργασμένο) 9 ώρες πριν, Dimitris_1981 είπε Μα η δίκαιη συμμετοχή σταμάτησε από τότε που σε συμφέρει να δουλέψεις 4 ώρες και να αγοράσεις αυτό που δεν θα πετύχεις αν παίζεις 4 μέρες. Φυσικά θα ανακαλύψεις ότι κάποιοι χαλάνε σε μια μέρα όσα θα βγάλεις σε ένα χρόνο. Οπότε είναι μάταιο. Τώρα τι νόημα έχει να αγοράσεις την νίκη «δεν το κατάλαβα» ποτέ. Έχει νόημα. Δεν έχω χρόνο να tryhard-αρω και όταν βλέπω τον άλλον που είναι καλός και μου το παίζει τρέλα/εριστικός, λες και είναι καμιά ιδιοφυια, τότε και εγώ θα "τσιτάρω" μόνο και μόνο για αυτό. Γιατί και εγώ μπορώ να γίνω καλός σε ένα παιχνίδι απλά δεν έχω τον χρόνο και αυτό δεν το σέβονται και γίνονται εριστικοί. Οπότε καταλαβαίνεις. @all Γνωρίζει κανείς τι σημαίνει πρακτικά το να έχεις το secure bot enabled? πως αυτό εμποδίζει τους cheaters? Επεξ/σία Σάββατο στις 09:57 πμ από atypicalcoder 1 1 1
Dimitris_1981 Δημοσ. Σάββατο στις 12:44 μμ Δημοσ. Σάββατο στις 12:44 μμ 2 ώρες πριν, atypicalcoder είπε Έχει νόημα. Δεν έχω χρόνο να tryhard-αρω και όταν βλέπω τον άλλον που είναι καλός και μου το παίζει τρέλα/εριστικός, λες και είναι καμιά ιδιοφυια, τότε και εγώ θα "τσιτάρω" μόνο και μόνο για αυτό. Γιατί και εγώ μπορώ να γίνω καλός σε ένα παιχνίδι απλά δεν έχω τον χρόνο και αυτό δεν το σέβονται και γίνονται εριστικοί. Οπότε καταλαβαίνεις. @all Γνωρίζει κανείς τι σημαίνει πρακτικά το να έχεις το secure bot enabled? πως αυτό εμποδίζει τους cheaters? Κανένα νόημα. Αν δεν έχεις χρόνο δεν γίνεσαι ανταγωνιστικός. Το να πλουτίζεις μια εταιρεία για το εγώ σου δεν είναι υγιές. Σιγά μην τα βάλω με το 15χρονο ή τον καμένο για το ποιος την έχει μεγαλύτερη. 3
toylis Δημοσ. Σάββατο στις 01:56 μμ Δημοσ. Σάββατο στις 01:56 μμ απατο θα παει οπως τα ιδια security measures που ειχαν τα windows 11 !
polaki Δημοσ. Σάββατο στις 02:17 μμ Δημοσ. Σάββατο στις 02:17 μμ 4 hours ago, atypicalcoder said: Έχει νόημα. Δεν έχω χρόνο να tryhard-αρω και όταν βλέπω τον άλλον που είναι καλός και μου το παίζει τρέλα/εριστικός, λες και είναι καμιά ιδιοφυια, τότε και εγώ θα "τσιτάρω" μόνο και μόνο για αυτό. Γιατί και εγώ μπορώ να γίνω καλός σε ένα παιχνίδι απλά δεν έχω τον χρόνο και αυτό δεν το σέβονται και γίνονται εριστικοί. Οπότε καταλαβαίνεις. Σε λίγο (ή πολύ) καιρό θα καταλάβεις ότι το θέμα είναι δικό σου, και είναι καθαρά ψυχολογικό, και όχι δικό τους. Αυτοί μπορούν να σε κοροϊδεύουν όσο θέλουν. Το πως αντιδράς ΕΣΥ έχει σημασία. 1 hour ago, Dimitris_1981 said: Κανένα νόημα. Αν δεν έχεις χρόνο δεν γίνεσαι ανταγωνιστικός. Το να πλουτίζεις μια εταιρεία για το εγώ σου δεν είναι υγιές. Σιγά μην τα βάλω με το 15χρονο ή τον καμένο για το ποιος την έχει μεγαλύτερη. Έχει χαθεί η όποια λογική υπήρχε στον κόσμο.. τσάμπα το συζητήσαμε, και εσύ και εγώ. Από εκεί και πέρα ο καθένας με την τσέπη του και τα κουμάντα της. 3 1
spykapo21 Δημοσ. Σάββατο στις 08:22 μμ Δημοσ. Σάββατο στις 08:22 μμ On 08/08/2025 at 20:19, ontariyo said: Μια ειανι η λυση <απομονωση> οταν καποιος τσιταρει τον κανεις τελεπορτινκ σε παραλληλο battle roayale με ρομποτομποτακια να παιζει μονος του χωρις να το ξερει και τελειωνει η υποθεση Ενα ομορφο Shadow ban Δηλαδη, ωραια η ιδεα σου χαχαχ
ontariyo Δημοσ. Σάββατο στις 08:54 μμ Δημοσ. Σάββατο στις 08:54 μμ 30 λεπτά πριν, spykapo21 είπε Ενα ομορφο Shadow ban Δηλαδη, ωραια η ιδεα σου χαχαχ Ιδεες υπαρχουν και φαντασια οι εταιριες δεν θελουν να δωσουν χρημα.
atypicalcoder Δημοσ. Κυριακή στις 07:48 πμ Δημοσ. Κυριακή στις 07:48 πμ (επεξεργασμένο) 17 ώρες πριν, polaki είπε Σε λίγο (ή πολύ) καιρό θα καταλάβεις ότι το θέμα είναι δικό σου, και είναι καθαρά ψυχολογικό, και όχι δικό τους. Αυτοί μπορούν να σε κοροϊδεύουν όσο θέλουν. Το πως αντιδράς ΕΣΥ έχει σημασία. Έχει χαθεί η όποια λογική υπήρχε στον κόσμο.. τσάμπα το συζητήσαμε, και εσύ και εγώ. Από εκεί και πέρα ο καθένας με την τσέπη του και τα κουμάντα της. Άραξε λίγο γιατί μιλάμε απλά για videogames. 'Το πως αντιδράς ΕΣΥ έχει σημασία' δεν είπαμε? 11 ώρες πριν, ontariyo είπε Ιδεες υπαρχουν και φαντασια οι εταιριες δεν θελουν να δωσουν χρημα. Μα δίνουν ούτως η άλλως απλά είναι δύσκολο να φτιάξεις κάτι χωρίς να υπάρχει κάποιο ποσοστό λάθους. Δεν γίνεται τώρα να κάνεις shadow ban το 5-10% γιατί σκέψου ότι αυτά τρέχουν συνέχεια οπότε σιγά σιγά θα μαρκάρονται και legit players ως suspisious. Επεξ/σία Κυριακή στις 07:55 πμ από atypicalcoder
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα