Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
15 ώρες πριν, Morosana είπε

Αυτά είναι από 3 χαλαρές ώρες . Σε μια ώρα αν ήθελα έκανα 2 3 βόλτες στις θαλαμηγούς και έβγαζα για πλάκα πάνω από ένα χιλιάρικο. 

Αν βάλεις και τις μίνι κρουαζιέρες για ζευγάρια ή παρέες, να φορτώσεις καμία παρέα για ψάρεμα σε μια καλή μέρα μπορείς να βγάλεις 2 βασικούς παντελόνι κάνοντας απλά το χόμπι σου. 

Πως τα καταφέρνεις να μη βρέχεται η ταμειακή;

Spoiler

Austin Powers Lol GIF

• Haha 5
  • Απαντ. 53
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
12 λεπτά πριν, majunior είπε

Εγώ μίλησα για διακοπές που *μοιάζουν* με κάμπινγκ όχι ότι το αράζεις σε κάμπινγκ. Το να κάτσεις 2 μήνες σε ένα φουσκωτό και να ψαρεύεις το πρωί για να τα τρως το βράδυ ακούγεται σούπερ εξειδικευμένο σα χόμπυ και σίγουρα πολύ μακριά από αυτό που φαντάζεται ο περισσότερος κόσμος ως διακοπές.

Μπερδευεις το Ναυτικό κάμπινγκ που είναι κάτι που μπορείς να κάνεις μαξ 3 4  μέρες με παρέα εξίσου σκληροπυρηνικούς  (το κάνω κάθε χρόνο μέσα Οκτωβρίου) με τις κανονικές διακοπές που αφιερώνεις λίγες ώρες για να κάνεις ότι θα έκανες που απλά είναι επικερδές. 

5 λεπτά πριν, Doubt είπε

Πως τα καταφέρνεις να μη βρέχεται η ταμειακή;

Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου

Austin Powers Lol GIF

Στην εποχή της πασοκαρας δεν είχαμε τέτοια αλλά μπορούσαν να τρώνε και οι υπάλληλοι που τώρα γκρινιάζουν 

Δημοσ.
18 ώρες πριν, basilis_k6 είπε

οταν μιλαμε για εξοχικο κοντα στην αθηνα ομως το να περασεις εκει την αδεια σου ειναι λιγο tragic. αν πας αλλου ξαφνικα το εξοχικο σε βλεπει 15 μερες το χρονο. μονο δεη/νερο να βαλεις δεν αξιζει.

εκτος αν θες καπου να ακουμπησεις τα λεφτα σου, αλλο αυτο.

Δικιο έχεις, 10€ πάγιο για νερό και 10 για ΔΕΗ = 240/ετος, οσο τα εισητηρια του αυτοκινήτου + 1 άτομο να πάει μέχρι Τήνο και να γυρίσει. 

Δεν συμφέρει το εξοχικό. 

Δημοσ.
15 ώρες πριν, vforvaggelis είπε

Σαλαμινα.

Επισης οποιος ταλαιπωριεται με το εξοχικο του και δεν το θελει, ας στειλει DM να κανονισουμε μεταβιβαση.

Υπάρχουν δύο ειδών ανθρώπων. Αυτοί που πάνε και αράζουν στα εξοχικά και αυτοί που δεν θέλουν να δένονται. Αυτό που ξέρω είναι πως ο πατέρας μου έριξε χρήματα για να φτιάξει το εξοχικό. Και πολύ δουλειά. δεν πηγαιναμε διακοπές και πηγαίναμε στο εξοχικό να το τελειώνουμε και τα χρήματα που έπαιρνε από την άδεια τα έριχνε εκεί. Άξιζε; Εγώ θα πω όχι γιατί δεν είναι καν κοντά σε θάλασσα. Μόνο θετικό πως είναι στο μισάωρο αλλά πολύ απομονωμένο.

Συνολικά, κατά την διάρκεια των ετών, λογικά θα του κόστισε τουλάχιστον 100κ σημερινά χρήματα. Το οικόπεδο το είχε. Ε, πήγαινε διακοπές κάθε χρόνο σε νησί για 10 ημέρες ή για 20 σε ηπειρωτική περιοχή. Για 25 χρόνια. Εναλλακτικά άνετα νοίκιαζε σπίτι σεζόν όπου ήθελε σε Λουτράκι κτλ. Χωρίς να έχει την ανάγκη να συντηρεί τίποτα.

• Like 3
Δημοσ.

καλο το εξοχικο,αλλα μονο οταν εχεις οργανωσει τη ζωη σου και μπορεις να παρασυρθεις απο τη μαγεια ωστε ενω πηγες αρχικα για δυο βδομαδες τελικα να καταληγεις να φευγεις μετα την ελευση του επομενου ετους.

Δημοσ.
2 ώρες πριν, panos spain είπε

Δικιο έχεις, 10€ πάγιο για νερό και 10 για ΔΕΗ = 240/ετος, οσο τα εισητηρια του αυτοκινήτου + 1 άτομο να πάει μέχρι Τήνο και να γυρίσει. 

Δεν συμφέρει το εξοχικό. 

Δεν ειναι ετσι δυστυχως, τα ποσα ειναι μεγαλυτερα, ακομα και για κλειστο σπιτι με κατεβασμενους γενικους.

Μικρο διαμερισμα στο λουτρακι που εχω, που τους περισσοτερους μηνες ειναι κλειστο, βγαινει κατα μεσο ορο πανω απο 50 το μηνα, δεη νερο και κοινοχρηστα.

Δημοσ.
29 λεπτά πριν, lector είπε

Δεν ειναι ετσι δυστυχως, τα ποσα ειναι μεγαλυτερα, ακομα και για κλειστο σπιτι με κατεβασμενους γενικους.

Μικρο διαμερισμα στο λουτρακι που εχω, που τους περισσοτερους μηνες ειναι κλειστο, βγαινει κατα μεσο ορο πανω απο 50 το μηνα, δεη νερο και κοινοχρηστα.

και εγω λουτρακι, μεζονετα με κηπο. κανα 500αρικο μινιμουμ χωρις να υπολογιζω φθορες και ποτισμα κηπου

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...