Προς το περιεχόμενο

Μini PC GMKTec G3 Plus | Intel N150 | 8 GB RAM | 256 GB SSD | Windows 11 | 101,78 €

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Προσφορές στο ευρωπαικό site της GMKTec, κινεζικής εταιρείας που φτιάχνει Mini PCs που όμως τα ακολουθούν οι καλές κριτικές.

Ξεχώριζει το G3 Plus με επιλογή (8gb ram +256gb ssd) στα 111,78 € ενώ έχει 109 € το barebone.

Με κωδικό NEWSLETTER για 1η αγορά όπως φαίνεται στη φωτογραφία είναι -10 € άρα τελική τιμή 101,78 €.  -> ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΕΔΩ

unnamed.png.65be7f89bc1783633a9209a028ef7816.png
Screenshot2025-08-09005517aaa.png.3aa2e525d44241af12e8b2747c9d87d5.png

Επεξ/σία από devaggos
  • Like 5
  • Thanks 1
  • Απαντ. 51
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
2 ώρες πριν, theoilia είπε

χμμμ.να το πάρω για home assistant server ή να προτιμήσω το home assistant green;

Καλύτερα το mini pc. Στήνεις ένα proxmox και έχεις και home assistant και ο,τι άλλο θέλεις να δοκιμάσεις πάνω του.

• Like 2
  • Thanks 1
Δημοσ.

Φτου, το παρήγγειλα πριν 1 βδομάδα στα 111€, αλλά πολύ αργά τώρα, είναι ήδη στο δρόμο...

Στα χρήματά του πάντως δεν παίζει ανταγωνισμός απ' όσο έψαξα.

Δημοσ.

Το κακό είναι ότι αρχίζει να χάνει frames σε YouTube πια. Δηλαδή για κάτω από τηλεόραση δεν ξέρω πόσο θα μπορούσε να κρατήσει. Για serverάκι low power δεν το συζητάμε είναι εξαιρετικό.

Δημοσ.
5 minutes ago, dimoskoutr said:

Το κακό είναι ότι αρχίζει να χάνει frames σε YouTube πια. Δηλαδή για κάτω από τηλεόραση δεν ξέρω πόσο θα μπορούσε να κρατήσει. Για serverάκι low power δεν το συζητάμε είναι εξαιρετικό.

Τι εννοεις χανει frames στο youtube, ζοριζεται καπου? 
Cpu & vga, τι σου δειχνει οταν "χανει frames", τερματιζει καποιο απο αυτα και κολλαει στο 100%?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Περίμενε ώπα. Τα τελευταία reviews που είδα σε 4k χάνει κάποια frames κάπου κάπου. Δεν έχω το μηχάνημα αλλά είδα αρκετά reviews. Ανοίγουν stats for geeks και δείχνει ότι χάνει κάπου κάπου.

Επεξ/σία από dimoskoutr
Δημοσ.

Ουτε και 'γω εχω το μηχανημα, απο περιεργεια ρωταω.
Reviews χωρις τις παραπανω πληροφοριες, ειναι αμφιλεγομενα.
Αν πετυχεις review που να δειχνει και αυτα τα δυο μαζι, πες μας να ξερουμε.
Η οποιος κατοχος δοκιμασει εδω.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

6w cpu στην δυναμικότητα αυτη τι λέμε τώρα!!! Για pc μια χαρά είναι, είτε το θες για κάθε μέρα καθημερινή χρήση χωρίς gaming η video rendering για όλα τα υπόλοιπα σε αυτά τα λεφτά νομίζω είναι no brainer. Εγώ πήρα ένα για το καλο

Επεξ/σία από hant
Δημοσ.
22 ώρες πριν, pantelikas είπε

Καλύτερα το mini pc. Στήνεις ένα proxmox και έχεις και home assistant και ο,τι άλλο θέλεις να δοκιμάσεις πάνω του.

Με max ram 16GB τι μπορείς να βάλεις, όμως;

13 ώρες πριν, hant είπε

6w cpu στην δυναμικότητα αυτη τι λέμε τώρα!!! Για pc μια χαρά είναι, είτε το θες για κάθε μέρα καθημερινή χρήση χωρίς gaming η video rendering για όλα τα υπόλοιπα σε αυτά τα λεφτά νομίζω είναι no brainer. Εγώ πήρα ένα για το καλο

Συνολικά βέβαια θα είναι παραπάνω. 6w είναι το processor base power. + τα υπόλοιπα components. Λογικά και πάλι λίγο θα είναι αλλά μάλλον προς το 10+

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, doubleh είπε

Συνολικά βέβαια θα είναι παραπάνω. 6w είναι το processor base power. + τα υπόλοιπα components. Λογικά και πάλι λίγο θα είναι αλλά μάλλον προς το 10+

9w είναι η λάμπα το δωματίου μου και εδώ μιλάμε για ένα full functioning pc ε

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, doubleh είπε

Από το να πάρει home assistant green πιο πολλές δυνατότητες θα έχει. Και αν αφιερώσει χρόνο θα μάθει και πράγματα. Για ένα οικιακό πρώτο setup εμένα μου φτάνουν τα 16 gb πάντως. Max 32gb παίρνει σε δοκιμές

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, pantelikas είπε

Από το να πάρει home assistant green πιο πολλές δυνατότητες θα έχει. Και αν αφιερώσει χρόνο θα μάθει και πράγματα. Για ένα οικιακό πρώτο setup εμένα μου φτάνουν τα 16 gb πάντως. Max 32gb παίρνει σε δοκιμές

Βασικά (https://www.intel.com/content/www/us/en/products/sku/241636/intel-processor-n150-6m-cache-up-to-3-60-ghz/specifications.html)

Memory Specifications

Max Memory Size (dependent on memory type)
16 GB
Memory Types
DDR4 3200 MT/s
DDR5 4800 MT/s
LPDDR5 4800 MT/s

οπότε, ίσως παίρνει κ 32. Αν κ στο site το έχει μεχρι 16 στα 180

Δημοσ.
23 λεπτά πριν, doubleh είπε

Βασικά (https://www.intel.com/content/www/us/en/products/sku/241636/intel-processor-n150-6m-cache-up-to-3-60-ghz/specifications.html)

Memory Specifications

Max Memory Size (dependent on memory type)
16 GB
Memory Types
DDR4 3200 MT/s
DDR5 4800 MT/s
LPDDR5 4800 MT/s

οπότε, ίσως παίρνει κ 32. Αν κ στο site το έχει μεχρι 16 στα 180

γιατι εχει μια θεση για μνημη αν δεις λιγο παρακατω το λεει.  οποτε να βρεις ενα στικ μνημης 64gb σε τετοιο μεγεθος θα ειναι πανακριβο και αρα δεν θα αξιζει ή στο τελος δεν θα το υποστηριζει σαν κατασκευη απο το εργοστασιο.image.png.5dcb184635e458ed982a1b795850e818.png

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...