BrocasHelm Δημοσ. 21 Αυγούστου Δημοσ. 21 Αυγούστου 12/8 βραδάκι παραγγελία, 13/8 το είχαν για αποστολή, 15/8 το παρέλαβε η Fedex από Hong Kong, 19/8 πρωί έφτασε αεροδρόμιο Ελλάδα, 20/8 νωρίς πρωί παραδόθηκε Πύργο. Δεν το περίμενα να έρθει τόσο γρήγορα. Θα χαζολογήσω λίγο με windows 11 με τις ανιψιές για 2-3 μέρες που είναι εδώ να έχουν να παίζουν με κάτι, και μετά proxmox και να δούμε τι θα μπορεί να σηκώσει με τα 8GB ram. Έστω και τα πολύ βασικά μου φτάνει, αν και ελπίζω να μπορεί και το κάτι παραπάνω. 1
spybol Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου Παιδια σε φιλο που παρελαβε 22/8 ήρθε σημερα τιμολογιο απο feedex για τελη εκτελωνισμου !!! Πως γινεται αυτο , μετα απο ενα μηνα? 3
kofer Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 29 λεπτά πριν, spybol είπε Παιδια σε φιλο που παρελαβε 22/8 ήρθε σημερα τιμολογιο απο feedex για τελη εκτελωνισμου !!! Πως γινεται αυτο , μετα απο ενα μηνα? Είναι γνωστή η τακτική της Fedex να ζητάει τέλη εκτελωνισμού μετά από καιρό. Μόνο στην Ελλάδα γίνονται αυτά τα πράγματα! Δες παρόμοια περίπτωση εδώ: https://www.reddit.com/r/greece/comments/1c7xngm/η_fedex_μου_ζητάει_λεφτά
hant Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου (επεξεργασμένο) Σήμερα μου ήρθε απόδειξη από fedex να πληρώσω λέει 19.54 δασμούς εκτελωνισμου για το mini pc. Τι κάνουμε? Επεξ/σία 24 Σεπτεμβρίου από hant
devaggos Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου Μέλος Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου Και μένα το ίδιο... μάλλον τα τσίμπησαν επειδή ήταν όλα ίδια? δεν ξερω... το αλλο που ειχα παραγγείλει πάντως και έκανε 300+ δεν μου ήρθε κάνενα χαρτί για δασμούς. Είναι γελοίο πάντως να παραλαμβάνεις και μετά να σου στέλνουν χρεωστικό και με μη συστημένο γράμμα.....
zacharis1955 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου (επεξεργασμένο) Στις 18/9/2025 στις 11:30 ΜΜ, spybol είπε Παιδια σε φιλο που παρελαβε 22/8 ήρθε σημερα τιμολογιο απο feedex για τελη εκτελωνισμου !!! Πως γινεται αυτο , μετα απο ενα μηνα? Στις 24/9/2025 στις 3:14 ΜΜ, hant είπε Σήμερα μου ήρθε απόδειξη από fedex να πληρώσω λέει 19.54 δασμούς εκτελωνισμου για το mini pc. Τι κάνουμε? Στις 24/9/2025 στις 9:47 ΜΜ, devaggos είπε Και μένα το ίδιο... μάλλον τα τσίμπησαν επειδή ήταν όλα ίδια? δεν ξερω... το αλλο που ειχα παραγγείλει πάντως και έκανε 300+ δεν μου ήρθε κάνενα χαρτί για δασμούς. Είναι γελοίο πάντως να παραλαμβάνεις και μετά να σου στέλνουν χρεωστικό και με μη συστημένο γράμμα..... Γράψτε τους κανονικά. Και κάτι άλλο, αποφεύγετε να αγοράζετε απευθείας από τα official sites. Επεξ/σία 28 Σεπτεμβρίου από zacharis1955 1
WaxOnWaxOff Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου Και αν δε τα πληρωσεις , τι θα κανουν ? Θα μπουν μεσα στο σπιτι να στειλουν το μηχανακι πισω στην κινα ? 1 3
KonstasK Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου (επεξεργασμένο) Πάνε καλά; για το ιδιο boxaki σε μενα ζητανε 42,39€ μας δουλεύουν; Επεξ/σία 25 Σεπτεμβρίου από KonstasK απόκρυψη προσωπικών στοιχείων 1
NewGascp Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου (επεξεργασμένο) 1. Έπρεπε να τα ζητήσουν ΠΡΙΝ τον εκτελωνισμό. 2. Υποθέτω ότι αυτά που παραλάβατε ΔΕΝ ήρθαν συστημένα (με απόδειξη παραλαβής). 3. Δεν έχουν φορολογικά στοιχεία σας (ΑΦΜ) και ζητάνε μόνο με τα στοιχεία αποστολής (κλάιν) 4. Προφανός δεν έχουν και το κινητό. (=ταυτοποίηση). Σαν scammers συμπεριφέρονται πάντως, στείλε και όποιος δώσει... Νομίζω ότι μπορείτε με ασφάλεια να τα πετάξετε στα σκουπίδια. Επεξ/σία 25 Σεπτεμβρίου από NewGascp 3
ioannischr Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου το ποιο σημαντικο ειναι οτι πεφτει μεγαλη κοροιδια απο την gmtek europe aliexpress παντα αποδω και περα
Doubt Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 50 λεπτά πριν, ioannischr είπε το ποιο σημαντικο ειναι οτι πεφτει μεγαλη κοροιδια απο την gmtek europe https://de.gmktec.com/el/pages/versandrichtlinie Κι εγώ χθες τα διάβασα, μετά τα ραβασάκια. 1
KonstasK Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 1 ώρα πριν, ioannischr είπε το ποιο σημαντικο ειναι οτι πεφτει μεγαλη κοροιδια απο την gmtek europe aliexpress παντα αποδω και περα Το θεμα ειναι ότι τελικά ειναι μαιμου Europe!
NewGascp Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου Πάντως στο site βρήκα και αυτό, https://de.gmktec.com/en/pages/faq Q: “Customs duties & taxes for deliveries to the EU?” Answer: Yes, please note that shipments from a non-EU country to the European Union are generally subject to import duties, handling fees, and the value-added tax (VAT) applicable in your country. These charges are levied directly by your country's customs authorities and are not included in the product price or shipping costs. Customs and tax regulations are set by the relevant authorities in your country, and we have no control over or control over them. The amount of these charges depends on the declared value of the goods, the product category, and applicable legal regulations. We recommend that you check with your local customs or tax authorities before ordering to be aware of any potential additional costs. We include complete customs documentation with every shipment to expedite the clearance process, and customs will typically contact you directly once your shipment is ready for clearance. The package will only be delivered to your delivery address after the fees have been paid. Thank you for your understanding and support in ensuring your order arrives smoothly and quickly." Άρα, από την στιγμή που παραδώθηκε ΔΕΝ υπήρχαν έξοδα αλλιώς δεν θα παραδίνονταν. 1
zacharis1955 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου (επεξεργασμένο) Η χρέωση μετά την παραλαβή είναι ψαρωτική και όποιος τσιμπήσει. Γράψτε τους κανονικά. Και κάτι άλλο, αποφεύγετε να αγοράζετε απευθείας από τα official sites. Επεξ/σία 28 Σεπτεμβρίου από zacharis1955 4
malachaskos Δημοσ. πριν από 17 ώρες Δημοσ. πριν από 17 ώρες Τώρα τα βλέπω στα 130€ Υπάρχει κάποιος κωδικός ή κάποια άλλη σελίδα να το πάρουμε; Ή φυσικά κάποια άλλη επιλογή σε αυτή τη τιμή;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα