kostafunk Δημοσ. Σάββατο στις 10:24 μμ Δημοσ. Σάββατο στις 10:24 μμ 4 ώρες πριν, svartevarg είπε Δυστυχώς η Sony δεν έκανε ποτέ αυτό που έκανε η Xiaomi με τα ultra μοντέλα και τα photography kit, να πείσει τον τελικό καταναλωτή ότι αγοράζει ένα κορυφαίο φωτογραφικό τηλέφωνο, το οποίο μπορεί να αντικαταστήσει μερικώς και σε on-the-go συνθήκες την dslr φωτογραφική μηχανή πετυχαίνοντας εφάμιλλη ποιότητα φωτογραφιών και βίντεο. Είναι μια εταιρεία με εμπειρία σε dslr κάμερες και φωτογραφικές μηχανές, αλλά δεν μπόρεσε ποτέ να το εκμεταλλευτεί στην πράξη. Mπορουσε αλλα ειναι απληστοι ζητανε νεφρα .Τοσα Golden Boys ποιος θα τα πληρωσει ... Τι συγνωμη ειναι αυτη οταν σκας 1500-1700 ευρω και το μηχανημα σταματαει να δουλευει ?? Και να μην εχεις αλλη επιλογη για αλλο τηλεφωνο και μενεις εγκυος 9 μηνες και ακομα δεν ερχετε το νεο και γενας και ακομα δεν ηρθε Ρε Sony γαμοτο βγαλ'το το μπουρδελο το τηλ στα 799 ευρω να δουμε θα πουλησει η οχι .Μισο ακομα καλυτερα στα 499 ευρω ε ?? χαχα το διαβασε τωρα αυτο η CEO της Sony και εδωσε παραιτηση .Εγω με βασικο μισθο 1054 euro στην Ιαπωνια δεν δουλευω.Ουτε εγω.....🤣😀 2
tzotzo Δημοσ. Σάββατο στις 11:36 μμ Δημοσ. Σάββατο στις 11:36 μμ 4 hours ago, hdtess33 said: 2. Κάμερα . Σαφώς υπολείπεται μόνο τον κινεζικών flagships , αλλά κ εκεί παίζει πολύ post proccesing και πολλές φορές με απροσδόκητα κακά αποτελέσματα . Πάντως σε εκτύπωση φωτογραφιών για κάποιων λόγο ήταν πολύ καλύτερη η ποιότητα σε σχέση με το iPhone, και γενικά οι εκτυπώσεις ήταν πολύ καλές . Επίσης είναι υποδεέστερη η κάμερα αλλά έχει , φυσικό κουμπί 2 σταδίων πολύ καλύτερο από το νέο haptic κουμπί στα iPhone και ήταν από τις ελάχιστες που είχαν αληθινό οπτικό ζουμ (3,5-7,1x ) αλλα τι να το κανεις αν ειναι μικρός ο σενσορας . Ισως ηθελαν να διατηρησουν το design. μονο στο manual υπερτερει, στο auto νομιζω οτι ειναι χειροτερα και απο Midrange συσκευες
RetroPsyber Δημοσ. Κυριακή στις 12:06 πμ Δημοσ. Κυριακή στις 12:06 πμ Ως κάτοχος Xperia 1V δε θα κοιμόμουν αν δεν έβλεπα ανακόινωση τους... Κλαίω ακόμα τα λεφτά μου....Sony αν με κοιτάς...Χχχχφτοουυυυυυ....
Ntinaras Δημοσ. Κυριακή στις 12:24 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 12:24 μμ Είχα το Xperia 1 V, για 2 μήνες. Ήταν το χειρότερο κινητό που είχα ποτέ. Υπερθέρμανση με το παραμικρό. Το κοιτούσες στραβά? Ζεσταινόταν... Το έδωσα και πήρα ( δώρο) τo xperia 1 VI και είναι το καλύτερο κινητό που είχα ποτέ. Καλύτερες αναλογίες για το χέρι μου, και απιστευτοτελειότατη μπαταρία. Θα το αγόραζα στα 1500 ευρώ που κάνει? όχι...
George! Δημοσ. Κυριακή στις 04:36 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 04:36 μμ 19 ώρες πριν, Giannis_siag είπε ακόμα έχουν θέματα υπερθέρμανσης?θυμάμαι ότι μπορούσες να τηγανίσεις αυγό πάνω σε αυτό χωρίς να κάνεις τίποτα. Εννοείται ότι έχουν και πάνε από το κακό στο χειρότερο. Δες τα reviews στο gsmarena και θα καταλάβεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα