denexo Δημοσ. Τρίτη στις 08:42 πμ Δημοσ. Τρίτη στις 08:42 πμ Από τότε που μου έκλεψαν το πρώτο μου αυτοκίνητο, πάντα εγκαθίσταται Bear Lock τις πρώτες μέρες αγοράς νέου αυτοκινήτου 1
kremenarasi Δημοσ. Τρίτη στις 08:53 πμ Δημοσ. Τρίτη στις 08:53 πμ 1 ώρα πριν, anax111 είπε Είσαι πολύ ανίδεος φίλε. Ρώτα άτομα που ασχολούνται με την κυβερνοασφάλεια να σου πουν. Στις περισσότερες περιπτώσεις υποκλοπής τραπεζικών κωδικών στην Ελλάδα εμπλέκονται Ρομά. Οι Ρομά στην πλειοψηφία τους κατα 99% είναι αναλφάβητοι.Απο λάθος Πηγή ενημερωνεσται 10 λεπτά πριν, denexo είπε Από τότε που μου έκλεψαν το πρώτο μου αυτοκίνητο, πάντα εγκαθίσταται Bear Lock τις πρώτες μέρες αγοράς νέου αυτοκινήτου Χμμ πόσες φορές έχετε αγοράσει καινούργιο αυτοκίνητο?αν επιτρέπεται να ρωτήσω; 1
rodosf1 Δημοσ. Τρίτη στις 09:25 πμ Δημοσ. Τρίτη στις 09:25 πμ 7 ώρες πριν, amigagr είπε καλα τα λες αλλά που θα το βρουμε τωρα πια... 3 έχει στο car αυτή τη στιγμή και σε τιμές 400-1500€. Μία χαρά για την εμπειρία που παίρνεις. https://www.car.gr/used-cars/zastava.html?make=20777&activeq=zastava 1
ScorpioX777 Δημοσ. Τρίτη στις 09:36 πμ Δημοσ. Τρίτη στις 09:36 πμ (επεξεργασμένο) 13 λεπτά πριν, rodosf1 είπε 3 έχει στο car αυτή τη στιγμή και σε τιμές 400-1500€. Μία χαρά για την εμπειρία που παίρνεις. https://www.car.gr/used-cars/zastava.html?make=20777&activeq=zastava Ουτε για κοτετσι δεν κανει... https://www.car.gr/classifieds/cars/view/22576056-zastava Επεξ/σία Τρίτη στις 09:39 πμ από ScorpioX777 1 2
poulinos Δημοσ. Τρίτη στις 10:05 πμ Δημοσ. Τρίτη στις 10:05 πμ 1 hour ago, logistoulis said: Κι όμως έχουμε, τουλάχιστον τα σύγχρονα μπορούν να πάρουν αναβάθμιση, τα παλιά ελπίζεις να είσαι εκεί να τους ακούσεις μπας και φύγουν Εμεις δεν έχουμε.ειμαστε πλεμπαιοι 😛 Αστειο ηταν βρε.εννοειται και έχουμε. Μονο τα αμαξια απο Leasing να βαλεις δεν θες κατι αλλο. Οπου βλεπεις ακριβο αμαξι βλεπεις να γραφει Hertz,avis κτλ.
Highlander Δημοσ. Τρίτη στις 11:29 πμ Δημοσ. Τρίτη στις 11:29 πμ Αν όντως αληθεύει αυτό που περιγράφει το άρθρο τα πράγματα θα γίνουν ζόρικα. Τα ασφαλιστήρια θα φτάσουν αρκετά ψηλά. Πλέον πρέπει να σκεφτούμε λύσεις τύπου manual διακοπής παροχής καυσίμου κλπ.
ff7lucas Δημοσ. Τρίτη στις 12:19 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 12:19 μμ 6 ώρες πριν, stefanos_th είπε δεν εχουν τοσο μυαλο , ακομα ανεβαζουν το σεντονι με το αιμα στο τικ τοκ . μαλλον δεν εχεις παθει και γι αυτο δεν ξερεις. μακαρι να μην παθεις. 3 ώρες πριν, denexo είπε Από τότε που μου έκλεψαν το πρώτο μου αυτοκίνητο, πάντα εγκαθίσταται Bear Lock τις πρώτες μέρες αγοράς νέου αυτοκινήτου εννοειται...
logistoulis Δημοσ. Τρίτη στις 12:38 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 12:38 μμ (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, poulinos είπε Εμεις δεν έχουμε.ειμαστε πλεμπαιοι 😛 Αστειο ηταν βρε.εννοειται και έχουμε. Μονο τα αμαξια απο Leasing να βαλεις δεν θες κατι αλλο. Οπου βλεπεις ακριβο αμαξι βλεπεις να γραφει Hertz,avis κτλ. Μα στις μέρες μας δε συμφέρει να έχεις δικό σου αυτοκίνητο ακόμα και αν μπορείς (ειδικά καινούριο), μόνο leasing από τον εργοδότη σου ή την επιχείρηση σου εφόσον έχεις επιχείρηση. Στα πλαίσια του όλα με συνδρομή έτσι είναι και τα αυτοκίνητα. Μάλιστα ένα χαμηλών ρύπων χωρίς παροχή σε είδος και φόρτιση μέσα στην εταιρεία είναι το ιδανικό. Παλιά αυτοκίνητα κρατάς είτε από ανάγκη είτε για συναισθηματικούς λόγους. Εδώ και τις δύο περιπτώσεις και έχουν πάρει να μου κλέψουν το ένα σχετικά πρόσφατα. Αλλά χρήματα από την τσέπη μου για αυτοκίνητο δε μπαίνω στη διαδικασία να δώσω, ιδανικά εταιρικό με leasing όταν έρθει αυτή η ώρα. Κάποτε γουσταρα πολύ τώρα πέρα από ότι το θεωρώ πεταμένα λεφτά βλέπω ότι και τα αυτοκίνητα που παράγονται πλέον έχουν πολύ λιγότερες πιθανότητες να αντέξουν όπως τα παλιότερα οπότε καλό είναι να μην έχεις τα άγχη της κατοχής αλλά να έχεις τα οφέλη της χρήσης (σύγχρονη ασφάλεια και χαμηλή κατανάλωση ή και καθόλου φορολογία) Δεν είναι τυχαίο ότι έχει γεμίσει ο τόπος τέτοια από το να δώσεις σε έναν εργαζόμενο μια αύξηση 400 ευρώ πχ και να του πάρει τα μισά η εφορία/εφκα και να κλαίγετα κι από πάνω ι του δίνεις αυτοκίνητο και είναι όλοι χαρούμενοι (ακόμα και η εταιρεία μπορεί να έχει υπερεκπτωση με τις πρασινοτητες) Επεξ/σία Τρίτη στις 12:44 μμ από logistoulis 1
doubleh Δημοσ. Τρίτη στις 02:48 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 02:48 μμ Α. Το καλό ειναι πως μπορείς να το καταλάβεις, γιατί αποσυντονιζεται το δικό σου χειριστήριο. Β. Η εικόνα δείχνει χειριστήριο Mercedes. Στις μάρκες που επηρεάζονται δεν την αναφέρει.
mountains1 Δημοσ. Τρίτη στις 03:20 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 03:20 μμ Αυτα να τα βλεπουν οσοι τα θελουν ολα ψηφιακα. Πισω σε κλασικους ηλεκτρομηχανικους τροπους κλειδωματος ξεκλειδωματος. Ε μα πια! 1
polaki Δημοσ. Τρίτη στις 04:01 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 04:01 μμ 7 hours ago, denexo said: Από τότε που μου έκλεψαν το πρώτο μου αυτοκίνητο, πάντα εγκαθίσταται Bear Lock τις πρώτες μέρες αγοράς νέου αυτοκινήτου Περίπου κόστος θυμάσαι; Αυτό με το κλειδί λες που μπλοκάρει τις ταχύτητες ε;
denexo Δημοσ. Τρίτη στις 04:08 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 04:08 μμ 6 minutes ago, polaki said: Περίπου κόστος θυμάσαι; Αυτό με το κλειδί λες που μπλοκάρει τις ταχύτητες ε; Κόστος περίπου 300-350 αν θυμάμαι καλά (έχουν περάσει και 4 χρόνια). Επειδή και εγώ προσανατολιζόμουν σε kill switch για την αντλία βενζίνης, μου είπαν από επίσημο Toyota ότι αν προκύψει βλάβη δεν θα την κάλυπταν. Αντιθέτως δεν υπήρξε πρόβλημα με το μηχανικό κλείδωμα στο κιβώτιο. 1
anax111 Δημοσ. Τρίτη στις 04:38 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 04:38 μμ 7 ώρες πριν, kremenarasi είπε Οι Ρομά στην πλειοψηφία τους κατα 99% είναι αναλφάβητοι.Απο λάθος Πηγή ενημερωνεσται Χμμ πόσες φορές έχετε αγοράσει καινούργιο αυτοκίνητο?αν επιτρέπεται να ρωτήσω; Η πληροφορία που ανέφερα δεν αποτελεί προϊόν ενημέρωσης αλλά εμπειρία. Προσπάθησαν να μου υποκλέψουν τους τραπεζικούς κωδικούς με απίστευτο θράσος. Δώσαν πραγματικό ΑΦΜ, αριθμό ταυτότητας και κινητό τηλέφωνο, τα έλεγξα. Φυσικά δεν τσίμπησα καθώς που έστειλα ψεύτικο τραπεζικό link για την συναλλαγή και έστειλα όλα τα στοιχεία στην Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος και στην τράπεζα. Η τράπεζα, η ALPHA BANK, ούτε καν ασχολήθηκε, απαράδεκτη. Η Δ.Η.Ε. μου έστειλε email ότι λαμβάνουν υπόψιν τους τις πληροφορίες αλλά θα πρέπει να κάνω μήνυση για να κινηθούν. Δεν ασχολήθηκα παραπάνω καθώς δεν είχα εξαπατηθεί. Τελικά τους πιάσανε μετά από μερικούς μήνες, είδα τα ονόματα και τις φωτο στην σελίδα συμβάντων της Ελληνικής Αστυνομίας αφού όμως είχαν υπεξαιρέσει σχεδόν 500.000 € από διάφορα θύματα κυρίως ηλικιωμένους. Ήταν σχεδόν όλοι Ρομά. Το αυτόφωρο είχε παρέλθει οπότε ανακρίθηκαν και αφέθηκαν ελεύθεροι μέχρι την δικάσιμο. Οπότε μάλλον εσύ έχεις λάθος ενημέρωση φίλε. Και δεν το λέω επειδή έχω κάτι με τους Ρομά. Είχα για πολύ καιρό εργάτη Ρομά στην επιχείρησή μου, μια χαρά τίμιο παιδί ήτανε, έχω κάνει πολλές συναλλαγές με Ρομά, αλλά δυστυχώς η πλειοψηφία τους είναι πολύ δύσκολο να ξεφύγει από κάτι το οποίο είναι ριζωμένο για αιώνες στην κουλτούρα τους. Και έχουν εκσυγχρονιστεί και μορφωθεί πολύ περισσότερο από όσο νομίζεις.
Angeldust Δημοσ. Τρίτη στις 04:56 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 04:56 μμ Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί δεν μαζεύονται όλες οι αυτοκινητοβιομηχανίες να φτιάξουν ένα κοινό πρωτόκολλο ασφαλείας να τελειώνουμε. Στην εποχή του WPA3 τα αυτοκίνητα έχουν μείνει ακόμα σε τεχνολογία προ 15ετίας με rolling codes. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα