Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
45 λεπτά πριν, Franco9494 είπε

Μωρέ καταλαβαίνω πως το λες ,αλλά όπως σου είπα δυστυχώς έχει κλείσει ο λογιστής του εργοδότη μου ,αν θέλουν να βλέπουν και τα μεικτά ,τους στέλνω επίσης βεβαίωση αποδοχών ,η ασφαλιστικής ικανότητας ,μέσω efka που δείχνει και τις μεικτές αποδοχές και τα δώρα και ολα

Γιατί δεν κάνεις αίτηση στην τράπεζα που έχεις λογαριασμό μισθοδοσίας;

Δημοσ.
6 ώρες πριν, Franco9494 είπε

Ε δεν είναι έτσι,δείχνει στην συναλλαγή το όνομα που στέλνει τα χρήματα ,και το όνομα που λαμβάνει τα χρήματα , το οποίο είναι το όνομα του εργοδότη μου ,και έχω στείλει τις μισθοδοσίες από τον Γενάρη του 25 μέχρι τώρα , και μπορώ εννοείται να στείλω από το 2023 που είναι στον ίδιο εργοδότη όλες τις συναλλαγές

Λες από το 2023 να είπα σε φίλο μου που συμπίπτει το όνομα του με το όνομα του εργοδότη μου ,και που αναγράφεται σε όλα τα έγγραφα ,εκκαθαριστικά κτλ ,ότι είναι ο εργοδότης μου ,να μου στέλνεις χρήματα από το 2023 με αιτιολογία μισθοδοσία ,έτσι ώστε κάποια στιγμή να "κοροϊδέψω " τις τράπεζες και να τους παίρνω τα χρήματα;😂

Και επίσης η Πειραιώς αναγράφει ότι σε περιπτώσεις που έχεις λογαριασμό μισθοδοσίας στην τράπεζα της ,δεν χρειάζεται καν να στείλεις κάποια βεβαίωση μισθοδοσίας ..

Όχι θέλουν να δουν απόδειξη μισθοδοσίας. Μια κίνηση δε λέει κάτι. Μπορεί να πληρώθηκες έξοδα από τη δουλειά σου και να μην είναι ο κανονικός σου μισθός. Οπότε λογικό είναι που σου έριξαν άκυρο. Απλά περίμενε να γυρίσει ο λογιστής για να πάρεις απόδειξη

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αρχες Ιουνιου χωρις να εχω δει την υπηρεσια της Πειραιως και εχοντας μεσω Skroutz χρησιμοποιησει πολλες φορες την TBI και αφου σε ολο το car.gr δινει τη δυνατοτητα χρηματοδοτησης , μεσα απο την εφαρμογη πατησα να μαθω το οριο μου οπως το λεει.Δεν ζητησε κανενα εγγραφο αν θυμαμαι καλα και εκανε επιβεβαιωση εισοδηματος μεσω GOV , μετα απο ταυτοποιηση με ταυτοτητα και βιντεο σελφι και αφου το ειχα ξεχασει ειδα οτι την επομενη μερα ειχε βγαλει το ποσο σε προεγκριση.Την επομενη μερα εκανα αγορα με το ποσο που ηθελα στις δοσεις που ηθελα και σε 10-15 λεπτα πιστωθηκαν στην eurobank.Μετα απο μερες εκανε και η συζυγος την ιδια διαδικασια και εβγαλε και σε εκεινη ποσο.Πριν λιγες μερες εμαθα απο συναδελφο οτι και εκεινος πηρε προεγκριση σε ποσο.

Η διαδικασια δεν ειναι παντα η ιδια, σε καποιον ζηταει εκκαθαριστικο μισθοδοσιας, σε αλλον κινηση λογαριασμου μισθοδοσιας προσφατης περιοδου , αλλες φορες και τα 2 παντως η δουλεια γινεται...

Επεξ/σία από leolipop
Δημοσ.
17 ώρες πριν, Inuyasha είπε

Δεν έχει σημασία αν είναι odf η screen shot είναι το λάθος έγγραφο

Τι χαρτί του λογιστηριου θέλουν αλλιώς μπορεί ο καθένας να βάλει ένα φίλο του να του στείλει λεφτά γράφοντας αιτιολογία μισθοδοσία Αυγούστου κτλ για να βγάζουν δάνεια 

14 ώρες πριν, dionisis1925 είπε

Γιατί δεν κατεβάζεις σε pdf το εκκαθαριστικό; Είναι εύκολη και απλή η διαδικασία.

13 ώρες πριν, Inuyasha είπε

Γιατί είναι διαφορετικά πράγματα άλλο η απόδειξη μισθοδοσίας άλλο μια κίνηση στη τράπεζα δεν έχει σημασία αν έχεις και 50 χρόνια να τους στείλεις, είναι διαφορετικό από αυτό που ζητάνε, επίσης στην απόδειξη μισθοδοσίας βλέπουν και μικτά οπότε έχουν καλύτερη εικόνα 

11 ώρες πριν, dionisis1925 είπε

Γιατί δεν κάνεις αίτηση στην τράπεζα που έχεις λογαριασμό μισθοδοσίας;

Γιατί έχει κολλησει σε κάτι χαζομάρες στην επικηροποιηση στοιχείων εδώ και 5 ημέρες ,ενώ μου δείχνει ότι όλα είναι επικηροποιημενα ,μια ενότητα μου την βγάζει δεύτερη φορά ,χωρίς επίκαιροποιηση 

Δημοσ.
3 ώρες πριν, Franco9494 είπε

Γιατί έχει κολλησει σε κάτι χαζομάρες στην επικηροποιηση στοιχείων εδώ και 5 ημέρες ,ενώ μου δείχνει ότι όλα είναι επικηροποιημενα ,μια ενότητα μου την βγάζει δεύτερη φορά ,χωρίς επίκαιροποιηση 

Αυτό που αναφέρεις για την επικαιροποιηση πρέπει οπωσδήποτε να πας με όλα τα δικαιολογητικά στην τραπεζα, δεν μπορεί να γίνει μέσω ebanking παρόλο που φαίνονται όλα τα στοιχεία σου επικαιροποιημενα, το είχα πάθει και εγώ πριν μερικούς μήνες 

Δημοσ.
3 ώρες πριν, konpat είπε

Αυτό που αναφέρεις για την επικαιροποιηση πρέπει οπωσδήποτε να πας με όλα τα δικαιολογητικά στην τραπεζα, δεν μπορεί να γίνει μέσω ebanking παρόλο που φαίνονται όλα τα στοιχεία σου επικαιροποιημενα, το είχα πάθει και εγώ πριν μερικούς μήνες 

Στην Α δεν ισχύει πάντως. Και καλώς δεν ισχύει γιατί τότε ποιο το νόημα της ηλεκτρονικής επικαιροποίησης?😆

Δημοσ.
5 ώρες πριν, dtk-386 είπε

Στην Α δεν ισχύει πάντως. Και καλώς δεν ισχύει γιατί τότε ποιο το νόημα της ηλεκτρονικής επικαιροποίησης?😆

Αυτό ακριβώς τους είπα όταν πήγα εκεί και μου απάντησαν ότι κάθε  5 χρόνια περιπου πρέπει να γίνεται επικαιροποιηση με φυσική παρουσία. Πάντως και στην Πειραιώς δεν είχα ποτέ πρόβλημα παρόλο που έχουν περάσει πάνω από 5 χρόνια.

Δημοσ.

Η απόδειξη μισθοδοσίας είναι συγκεκριμένο χαρτί που βγάζει ο λογιστής. Επίσης, αν τα λεφτά μπαίνουν σε έναν λογαριασμό αυτό δεν τον κάνει αυτόματα λογαριασμό μισθοδοσίας, πρέπει να έχει δηλωθεί έτσι.

Για eloan, ξέρω ότι η εθνική έχει την πιο άμεση διαδικασία. Γνωστός μου έκανε αίτηση βράδυ και μετά από μια ώρα μπήκαν και τα χρήματα στο λογαριασμό του. 

Δημοσ.

Παιδιά για να γνωρίζετε για το μέλλον ,Το δάνειο εγκρίθηκε ,έκανα αίτηση την Δευτέρα το πρωί και Τετάρτη πρωί εγκρίθηκε ,υπέγραψα και μέσα σε μια ώρα περίπου είχαν μπει και τα χρήματα ,Τα μόνα δικαιολογητικά που χρειάσθηκαν ήταν το εκκαθαριστικό και ένα επίσημο έγγραφο για απόδειξη .Θεοδοσίας ,καλό θα ήταν να ζητήσετε από τον λογιστή του εργοδότη σας να σαν βγάλει βεβαίωση μισθοδοσίας ,αλλά και ένα επίσημο έγγραφο από την συναλλαγή μισθοδοσίας που να αναγράφει όλα τα στοιχεία και των δυο από τις φαίνεται γίνετε αποδεχτο.

• Like 1
Δημοσ.

Έχω λογαριασμό στην Πειραιώς και έκανα αίτηση στην alpha για πιστωτική τηα Aegean για να μαζεύω μίλια και μου την ενέκριναν χωρίς καν να έχω λογαριασμό. Μετά από 1 χρόνο έκανα από email αίτηση να μου ανεβάσουν από 1500 σε 3000 το όριο και το ανέβασαν. Χωρίς να έχω κάνα τρελό εκκαθαριστικό 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...