Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά έχω μια απορία, μιας και είμαι άσχετος απο Αθήνα και θα ταξιδέψω απο Ξάνθη για να δω την Πέμπτη το παιχνίδι στην Opap Arena. Υπάρχει κάποιο παρκινγκ στην περιοχή που να μπορώ να αφήσω το αυτοκίνητο για μερικές ώρες? Αν πάω Φιλαδέλφεια 2 ώρες νωρίτερα απο το ματς θα βρω πουθενά στον δρόμο ή θα τον πιώ? Συμφέρει να το αφήσω σε καμια αλλη περιοχή και να παω με ηλεκτρικό που είδα στο ίντερνετ?

• Sad 1
  • Haha 2
  • Απαντ. 103
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
17 minutes ago, logokrimenos said:

Παιδιά έχω μια απορία, μιας και είμαι άσχετος απο Αθήνα και θα ταξιδέψω απο Ξάνθη για να δω την Πέμπτη το παιχνίδι στην Opap Arena. Υπάρχει κάποιο παρκινγκ στην περιοχή που να μπορώ να αφήσω το αυτοκίνητο για μερικές ώρες? Αν πάω Φιλαδέλφεια 2 ώρες νωρίτερα απο το ματς θα βρω πουθενά στον δρόμο ή θα τον πιώ? Συμφέρει να το αφήσω σε καμια αλλη περιοχή και να παω με ηλεκτρικό που είδα στο ίντερνετ?

φιλαδελφεια ξεχασε το και αμφιβαλλω αν βρεις και επι πληρωμη παρκινγκ. Συνηθως ολοι παρκαρουν επι του δρομου, Περισσο/Πευκακια και με τα ποδια στο σταδιο

Δημοσ.

Φιλαδέλφεια μέρα αγώνα γενικά βρίσκεις δύσκολα. Οι κάτοικοι είμασε σε επιφυλακή και δεν κουνάμε αυτοκίνητα εκείνη την ημερα, ενώ παρκάρουν πάνω σε ότι μπορείς να φανταστείς, μέχρι και μέσα στη μέση σε πλατείες. Ωστόσο, επειδή είναι Αύγουστος και η Αθήνα αδειάζει, αξίζει να κάνεις μια γύρα, ειδικά σε μερικές αλάνες που υπάρχουν τριγύρο, όπως πίσω από τη Lartigiano στη Χέα Χαλκηδόνα. Αν δε βρεις, μπορείς σίγουρα να παρκάρεις είτε στα Άνω Πατήσια είτε στους Αγίους Ανάργυρους πριν τις γέφυρες. Δεν είναι μακριά με τα πόδια. Πάντως λογω εποχής νομίζω μπορείς να βρεις ακόμα και κοντά στο γήπεδο.

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.

Σαν αεκοπουλο , να σου πω ότι τα πράγματα για πάρκινγκ είναι δύσκολα. Προσωπικά υπάρχουν φορές που το αφήνω σε κοντινούς σταθμούς , σε παράδρομο της εθνικής ή πέριξ του γυπεδου (σπάνιο γιατί γίνεται ζούγκλα). Αν θες parking ή πιο καλή λύση για εμένα είναι να το αφήσεις στο Mall και να χρησιμοποιήσεις ηλεκτρικό μετά. Από την άλλη λόγω των ημερών ίσως τα πράγματα να είναι καλύτερα αρκετός κόσμος λείπει. 

Δημοσ.

Και στα πέριξ των σταθμών Νέα Ιωνία και Πευκάκια θα βρεις αυτή την εποχή χωρίς να πληρώνεις. Εκεί μένω και πολύς κόσμος λείπει αυτή την περίοδο.

Δημοσ.

Αν και Ολυμπιακός μπράβο που κανείς τέτοιο ταξίδι για την ομάδα σου. Αν φοράς μπλούζες και διακριτικά καλύτερα να αποφύγεις το the mall και να κινηθείς προς πιο αεκτζηδικα μέρη (Ιωνία Πευκάκια Ριζούπολη) πόσο μάλλον όταν ταυτόχρονα παίζουν και άλλες ομάδες. Δυστυχώς ακόμα και τώρα υπάρχουν μαλακες που δεν το έχουν σε τίποτα να στην πέσουν ή να σου σπάσουν το αμάξι  επειδή φοράς ένα άλλο χρώμα ύφασμα από αυτό που γουστάρουν αυτοί.

Αν θες σαν γάβρος μπορώ να σου πω και μερικά πράγματα για το γήπεδο σας από τον ευλογημένο Μάιο του 24 😆

• Like 1
  • Haha 6
Δημοσ.
29 λεπτά πριν, Morosana είπε

Αν θες σαν γάβρος

Εσεις παντως δεν εχετε θεμα με το παρκινγκ, το αμολανε ολοι πανω στην ποσειδωνος στον κομβο με εθνικη, στη γεφυρα, στις νησιδες, και δεν κουνιεται φυλλο 😁

• Like 1
  • Sad 1
Δημοσ.

Έχω διαρκείας από τότε που έγινε το νέο γήπεδο. Πάντα, όπως ανεβαίνω τον Κηφισό, βγαίνω μια έξοδο πριν και παρκάρω Αγίους Αναργύρους νόμιμα χωρίς να καβαλάω πεζοδρομία και άλλα καραγκιοζιλίκια. 15 λεπτά με τα πόδια από το γήπεδο, άντε σε κάνα ντέρμπι να περπατήσω 5 λεπτά έξτρα. Ποτέ δεν έχω παιδευτεί ιδιαίτερα. Τώρα άμα πας όπως λες 2 ώρες πριν θα βρεις πολύ πιο άνετα, Αυγουστιάτικα κίολας.

• Like 3
Δημοσ.
4 ώρες πριν, Morosana είπε

Αν και Ολυμπιακός μπράβο που κανείς τέτοιο ταξίδι για την ομάδα σου. Αν φοράς μπλούζες και διακριτικά καλύτερα να αποφύγεις το the mall και να κινηθείς προς πιο αεκτζηδικα μέρη (Ιωνία Πευκάκια Ριζούπολη) πόσο μάλλον όταν ταυτόχρονα παίζουν και άλλες ομάδες. Δυστυχώς ακόμα και τώρα υπάρχουν μαλακες που δεν το έχουν σε τίποτα να στην πέσουν ή να σου σπάσουν το αμάξι  επειδή φοράς ένα άλλο χρώμα ύφασμα από αυτό που γουστάρουν αυτοί.

Αν θες σαν γάβρος μπορώ να σου πω και μερικά πράγματα για το γήπεδο σας από τον ευλογημένο Μάιο του 24 😆

Καλά εντάξει δε ζούμε σε εποχές ταινίας "Χούλιγκανς". Το Mall εχει αυτη την περίοδο 15χρονα με ένα κινητό στο χέρι. Όχι σκληρούς χούλιγκαν του Παναθηναϊκού που δέρνουν ο,τι κινείται. Αν έπαιζε ταυτόχρονα και ο Παναθηναϊκός στο ΟΑΚΑ τότε αντε να το δεχτώ οτι μπορεί να έπεφτε μούρη με μούρη με αντίπαλους οπαδούς (που και πάλι τίποτα δε θα γινόταν) αλλά ειδικά αυτη την περίοδο θα ειναι τελείως dead

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αν καίγεσαι να παρκάρεις Ν. Φιλαδέλφια η κοντά στο γήπεδο, φτιάξε 2 πλάνα. Στο πρώτο, περνα από Ν. Φιλαδέλφια να δεις τι γίνεται, άμα δεν βρεις εκεί θέση τότε ξεκινα το δεύτερο πλάνο να παρκάρεις κοντά σε σταθμό του ηλεκτρικού και να έρθεις με τον ηλεκτρικό. 

Επίσης, αν πας για πρώτη φορά, το γήπεδο δεν το βρίσκεις εύκολα με τον ηλεκτρικό. Αλλά εφόσον υπάρχουν άλλοι οπαδοί στους συρμούς θα τους ακολουθήσεις και θα βρείτε το γήπεδο. 

Προσοχή το βράδυ στον γυρισμό διότι μερικοί δρόμοι είναι σκοτεινοί και δεν υπάρχει φωτισμός καλός. Εγώ είχα πάει όταν έπαιζε η εθνική Ελλάδας με την Γαλλία πριν 2 χρόνια, εχω προβλήματα με χαμηλή όραση. Στον γυρισμό έπεσα κάτω και χτύπησα άσχημα στο γόνατο. 

Επεξ/σία από mariosnik_
Δημοσ.
7 ώρες πριν, ProponitisTouKanape είπε

Καλά εντάξει δε ζούμε σε εποχές ταινίας "Χούλιγκανς". Το Mall εχει αυτη την περίοδο 15χρονα με ένα κινητό στο χέρι. Όχι σκληρούς χούλιγκαν του Παναθηναϊκού που δέρνουν ο,τι κινείται. Αν έπαιζε ταυτόχρονα και ο Παναθηναϊκός στο ΟΑΚΑ τότε αντε να το δεχτώ οτι μπορεί να έπεφτε μούρη με μούρη με αντίπαλους οπαδούς (που και πάλι τίποτα δε θα γινόταν) αλλά ειδικά αυτη την περίοδο θα ειναι τελείως dead

Δεν χρειάζεται ούτε να παίζουν ταυτόχρονα ούτε να βρεθεί σε ραντεβού με σκληρούς χούλιγκαν. Αρκούν 5 μαλακες που υπάρχουν παντού και όλες τις εποχές για να του χαλάσουν ένα ταξίδι 700 χλμ  οπότε γιατί να πάρει το οποιοδήποτε ρίσκο; 

• Like 4
Δημοσ.
12 hours ago, Morosana said:

Καλα όχι μπλούζα, ούτε το μπρελόκ της ΑΕΚ δεν εμφανίζω ποτέ. 

4 hours ago, mariosnik_ said:

Αν καίγεσαι να παρκάρεις Ν. Φιλαδέλφια η κοντά στο γήπεδο, φτιάξε 2 πλάνα. Στο πρώτο, περνα από Ν. Φιλαδέλφια να δεις τι γίνεται, άμα δεν βρεις εκεί θέση τότε ξεκινα το δεύτερο πλάνο να παρκάρεις κοντά σε σταθμό του ηλεκτρικού και να έρθεις με τον ηλεκτρικό. 

Επίσης, αν πας για πρώτη φορά, το γήπεδο δεν το βρίσκεις εύκολα με τον ηλεκτρικό. Αλλά εφόσον υπάρχουν άλλοι οπαδοί στους συρμούς θα τους ακολουθήσεις και θα βρείτε το γήπεδο. 

Προσοχή το βράδυ στον γυρισμό διότι μερικοί δρόμοι είναι σκοτεινοί και δεν υπάρχει φωτισμός καλός. Εγώ είχα πάει όταν έπαιζε η εθνική Ελλάδας με την Γαλλία πριν 2 χρόνια, εχω προβλήματα με χαμηλή όραση. Στον γυρισμό έπεσα κάτω και χτύπησα άσχημα στο γόνατο. 

Μάλλον αυτό θα κάνω τελικά, μίλησα και με ένα παιδί που μένει φιλαδέλφεια και μ είπε οτι θα είναι κομπλέ σε μια απόσταση 10-15 λεπτα με τα πόδια. Και 99% θα πάρω το μικρό αμάξι μ για να είμαι και πιο άνετος να βρω παρκινγκ συγκριτικά με το τζιπ

8 minutes ago, Ukforthemoment said:

Εχεις κάνει πλάνο επιστροφής;Γιατί δεν μπορείς να κάνεις τόσα χλμ και γήπεδο μονοκοπανιά.

Το πλάνο είναι επιστροφή την επόμενη μέρα προφανώς. Θα προσκυνούσα στο τιμόνι αν έφευγα την ίδια μέρα

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...