Morosana Δημοσ. Κυριακή στις 11:43 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 11:43 μμ 4 λεπτά πριν, tzotzo είπε Ρε Αναστάση, μεταξύ μας τους σταθμούς του Μετρο δεν τους κλείνουν οι 150 νοματαιοι, τους κλείνει η Αστυνομία. Επίσης τους κλείνει η αστυνομία και σε ποδοσφαιρικούς αγώνες https://www.in.gr/2025/05/17/greece/metro-kykloforiakes-rythmiseis-savvato-logo-tou-telikou-podosfairou-olympiakos-ofi/ Στο μεταξυ πραγματικοί 150 νοματαιοι https://nltimes.nl/2023/12/15/nearly-150-arrested-vandalizing-metro-incidents-around-ajax-aek-athens-match?utm_source=chatgpt.com και οι 150 νοματαιοι του Morosana Ωραίο φωτο, βέβαια δεν είναι από τους συνήθεις 150 με τα κόκκινα σημαιάκια αλλά υπερκομματική και για αυτό κατέβασε τόσο κόσμο άσχετα αν προσπαθούν να την εκμεταλλευτούν. Πάρε και μια μονοκομματική 1
tzotzo Δημοσ. Δευτέρα στις 12:03 πμ Δημοσ. Δευτέρα στις 12:03 πμ 18 minutes ago, Morosana said: Ωραίο φωτο, βέβαια δεν είναι από τους συνήθεις 150 με τα κόκκινα σημαιάκια μπερδευεσαι λίγο αλλα δεν πειράζει. Το λήξαμε οτι αν θες να πας Παρασκευή πρωί για καφέ στο Κολώνακι καλο θα είναι είτε να πάρεις το παπάκι σου είτε το Μετρό;
mariosnik_ Δημοσ. Δευτέρα στις 12:49 πμ Δημοσ. Δευτέρα στις 12:49 πμ 1 ώρα πριν, Morosana είπε Και οι πορείες από 150 νοματαιους του 6% και το κλείσιμο των 3 σταθμών μέτρο κατά τη διάρκεια τους το ίδιο σιχτιρισμα προκαλούν σε χιλιάδες κόσμου από Αιγάλεω Περιστέρι Πετράλωνα Μεταμόρφωση κτλ αλλά το ταξικό κόμπλεξ βλέπει μόνο αλογάκια. Εχτές πέρασα από ομόνοια για καφέ. Περίμενα έναν φίλο, είχε μπλοκάρει το κέντρο για ένα διάστημα και άργησε. Ακουσα ξαφνικά κάτι θορύβους σαν να χτυπάνε κατσαρόλες. 50 άτομα το πολύ κυκλωμένα από αστυνομικούς γύρω τους, έκαναν πορεία. Νομιζα στην αρχή ότι ήταν τίποτε για την Παλαιστίνη αλλά δεν είχαν σχέση. Τελικά κάποιοι μετανάστες από Αφρική ηταν αλλά δεν ξέρω γιατί έκαναν την πορεία και τι αιτήματα είχανε. Μιλάμε δεν βρήκα πουθενά πληροφορίες για αυτό ούτε καν στο indy που γράφουν τα πάντα. Έχει ξεφτιλιστει το θέμα με τις πορείες πραγματικά.
Morosana Δημοσ. Δευτέρα στις 12:51 πμ Δημοσ. Δευτέρα στις 12:51 πμ 39 λεπτά πριν, tzotzo είπε μπερδευεσαι λίγο αλλα δεν πειράζει. Το λήξαμε οτι αν θες να πας Παρασκευή πρωί για καφέ στο Κολώνακι καλο θα είναι είτε να πάρεις το παπάκι σου είτε το Μετρό; Εσύ το εληξες εκεί. Εγώ κατέληξα ότι το κέντρο δεν ήταν πια για μένα και ήρθα Σαρωνίδα όπου η λαϊκή που πηγαίνω δεν είναι ενοχλητική για τους κατοίκους και κυρίως ζω μακριά από γραφικους μαλακές που κρίνουν από τα ρούχα το αμάξι και ότι άλλο δεν μπόρεσαν να έχουν
Nabuko Δημοσ. Δευτέρα στις 01:23 πμ Δημοσ. Δευτέρα στις 01:23 πμ 33 λεπτά πριν, mariosnik_ είπε Τελικά κάποιοι μετανάστες από Αφρική ηταν αλλά δεν ξέρω γιατί έκαναν την πορεία και τι αιτήματα είχανε. Ινδουιστές ήταν και έκαναν πορεία λόγω εορτασμού. Στις 16 Αυγούστου, οι Ινδουιστές εορτάζουν την Τζανμαστάμι, την επέτειο της γέννησης του Κρίσνα. 2
tzotzo Δημοσ. Δευτέρα στις 02:03 πμ Δημοσ. Δευτέρα στις 02:03 πμ 1 hour ago, Morosana said: Εσύ το εληξες εκεί. Εγώ κατέληξα ότι το κέντρο δεν ήταν πια για μένα και ήρθα Σαρωνίδα όπου η λαϊκή που πηγαίνω δεν είναι ενοχλητική για τους κατοίκους και κυρίως ζω μακριά από γραφικους μαλακές που κρίνουν από τα ρούχα το αμάξι και ότι άλλο δεν μπόρεσαν να έχουν οταν λές μια άποψη σε ενα φορουμ που γραφουν διάφοροι ανώνυμοι καλό είναι να υπάρχει ενα context. ΟΚ το είπαμε μας ενοχλεί η λαικη στο Κολώνακι. Δεν είπες ομως πως ούτε στο Κολωνάκι ζείς, δεν είπες οτι δεν παρκάρεις ένα VW Polo του 2000 σε δρόμο πέριξ της λαικης αρα ενοχλεισαι άμεσα, ουτε πως δουλεύεις εκει γύρω και δεν μπορείς να πας στη δουλειά σου. Απλά βρηκες μια λαικη που "ενοχλει" καποιους άλλους, οχι φυσικά εσένα, απλα για να χαμε να λεγαμε. Γραφικός μαλάκας θα μπορουσε να είναι αυτος που πάει με το ferrari στο κολωνάκι. Επίσης γραφικός μαλάκας θα μπορουσε να είναι ενας που εχει εναν σκασμο λεφτα, φυσικα με τις πλάτες άλλων, και αντί να ευχαριστιεται την περιουσία του γράφει μεταμεσονυκτιες μπουρδες στο insomnia
Morosana Δημοσ. Δευτέρα στις 03:29 πμ Δημοσ. Δευτέρα στις 03:29 πμ 1 ώρα πριν, tzotzo είπε οταν λές μια άποψη σε ενα φορουμ που γραφουν διάφοροι ανώνυμοι καλό είναι να υπάρχει ενα context. ΟΚ το είπαμε μας ενοχλεί η λαικη στο Κολώνακι. Δεν είπες ομως πως ούτε στο Κολωνάκι ζείς, δεν είπες οτι δεν παρκάρεις ένα VW Polo του 2000 σε δρόμο πέριξ της λαικης αρα ενοχλεισαι άμεσα, ουτε πως δουλεύεις εκει γύρω και δεν μπορείς να πας στη δουλειά σου. Απλά βρηκες μια λαικη που "ενοχλει" καποιους άλλους, οχι φυσικά εσένα, απλα για να χαμε να λεγαμε. Γραφικός μαλάκας θα μπορουσε να είναι αυτος που πάει με το ferrari στο κολωνάκι. Επίσης γραφικός μαλάκας θα μπορουσε να είναι ενας που εχει εναν σκασμο λεφτα, φυσικα με τις πλάτες άλλων, και αντί να ευχαριστιεται την περιουσία του γράφει μεταμεσονυκτιες μπουρδες στο insomnia Εσυ χρησιμοποίησες ένα σενάριο από κάτι κάπου που μπορεί να έμαθες για μένα που σίγουρα δεν είναι ούτε το 1% και έφτιαξες το ωραίο παραμύθι για να στηρίξεις το ιδεολογικο σου αφήγημα. Λίγο στο χαλάω που μεταμεσονύχτια δεν πίνω bloody mary από αίμα εργαζομένων για να σου συμπληρώσω το παζλ της χαζομάρας του μυαλού σου σου αλλά είμαι στο.ιδιο φόρουμ τις ίδιες ώρες με σένα γράφοντας και απαντώντας εξίσου μπούρδες. Όσον αφορά τα αμάξια που φαίνεται να είναι το κόλλημα σου και αυτό που ΙΣΩΣ νομίζεις ούτε έχω ανάγκη να με δουν στο Κολωνάκι και στη Γλυφάδα ανθρώποι που δεν με ενδιαφέρουν παρά να το κάνω ώρες που δεν κυκλοφορεί άνθρωπος για μένα. Και όλα αυτά δεν έχουν αγοραστεί ούτε από πλάτες όπως πιστεύεις, ούτε κομματικά από σημαιάκια αλλά από θάλασσα, ξενιτιά όχι σε 5στερα αλλά σε ρυμουλκό και ένα έμφραγμα από πίεση στα 41 μου. Οπότε η ζωή μου ήταν πολύ πιο δυσκολη από το να ανεβοκατεβαίνω την Πανεπιστημίου με ένα μαδερι με λίγο κόκκινο πανί, το ριζοσπάστη στη μασχάλη.και να τραγουδάω τη διεθνή και τον Σωτήρη Πετρουλα για να ακούω τέτοιες μαλακίες.
mariosnik_ Δημοσ. Δευτέρα στις 03:37 πμ Δημοσ. Δευτέρα στις 03:37 πμ 2 ώρες πριν, Nabuko είπε Ινδουιστές ήταν και έκαναν πορεία λόγω εορτασμού. Στις 16 Αυγούστου, οι Ινδουιστές εορτάζουν την Τζανμαστάμι, την επέτειο της γέννησης του Κρίσνα. Μπορει και αυτό. Δεν ξέρω. Κρατούσαν κάτι χαρτόνια και πλακάτ στα χέρια, αλλά δεν μπορούσα να δω τι έγραφαν, μου έδωσαν την εντύπωση ότι ήθελαν να διαμαρτυρηθουν για κάτι.
Nabuko Δημοσ. Δευτέρα στις 04:18 πμ Δημοσ. Δευτέρα στις 04:18 πμ 37 λεπτά πριν, mariosnik_ είπε Μπορει και αυτό Είναι σίγουρο γιατί περνούσα απ' το Σύνταγμα και τους ρώτησα λόγω περιέργειας. 😄 Έπαιζαν και μουσική 1
poulinos Δημοσ. Δευτέρα στις 10:21 πμ Δημοσ. Δευτέρα στις 10:21 πμ 16 hours ago, Morosana said: Και στη Ξενοκράτους πρέπει να πας από την προηγούμενη και συνήθως θα παρκάρεις κάπου πολύ μακριά προς μονή Πετράκη και θα φας και κλήση την επόμενη γιατι ενώ είσαι μόνιμος κάτοικος είσαι εκτός των 3 δρόμων που επιτρέπεται. γενικως σε πολλα μερη μεγαλα προβληματα. ειδικα σε περιοχες που ηδη ειναι στο κοκκινο οπως η καλλιθεα. 9 hours ago, mariosnik_ said: Εχτές πέρασα από ομόνοια για καφέ. Περίμενα έναν φίλο, είχε μπλοκάρει το κέντρο για ένα διάστημα και άργησε. Ακουσα ξαφνικά κάτι θορύβους σαν να χτυπάνε κατσαρόλες. 50 άτομα το πολύ κυκλωμένα από αστυνομικούς γύρω τους, έκαναν πορεία. Νομιζα στην αρχή ότι ήταν τίποτε για την Παλαιστίνη αλλά δεν είχαν σχέση. Τελικά κάποιοι μετανάστες από Αφρική ηταν αλλά δεν ξέρω γιατί έκαναν την πορεία και τι αιτήματα είχανε. Μιλάμε δεν βρήκα πουθενά πληροφορίες για αυτό ούτε καν στο indy που γράφουν τα πάντα. Έχει ξεφτιλιστει το θέμα με τις πορείες πραγματικά. λογω οτι πολλες φορες περναω απο κεντρο λογω δουλειας απλα καθε μια δυο μερες υπαρχει πορεια.οτι πορεια θες .ειχαν πει καποτε οτι αν στην πορεια δεν ειναι πολλα ατομα δεν θα κλεινουν οι δρομοι αλλα οπως καταλαβες και αυτο στα χαρτια. 2
Kostasspil Δημοσ. Δευτέρα στις 10:51 πμ Δημοσ. Δευτέρα στις 10:51 πμ On 12/08/2025 at 21:29, Morosana said: Αν θες σαν γάβρος μπορώ να σου πω και μερικά πράγματα για το γήπεδο σας από τον ευλογημένο Μάιο του 24 😆 Μη μας το θυμίζεις άκαρδε 2
mariosnik_ Δημοσ. Δευτέρα στις 04:15 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 04:15 μμ 5 ώρες πριν, poulinos είπε .ειχαν πει καποτε οτι αν στην πορεια δεν ειναι πολλα ατομα δεν θα κλεινουν οι δρομοι αλλα οπως καταλαβες και αυτο στα χαρτια. Εφόσον βρίσκονται επάνω στον δρόμο, ο δρόμος να κλείσει ότι και να γίνει. Μόνο άμα γίνει στο πεζοδρόμιο γλιτώνει το κλείσιμο.
lector Δημοσ. Δευτέρα στις 05:41 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 05:41 μμ Μια χαρα εχω δει να γινονται πορειες σε 1-2 λωριδες και οι υπολοιπες να ειναι ανοιχτες. Οσο για τους ινδουιστες, ας εορτασουν σπιτια τους, δε μας ενδιαφερει ο κρισνα τους. Το ιδιο που λεω δηλαδη και για τους χριστιανους στον επιταφιο και ολα αυτα τα τσιρκολικια.
poulinos Δημοσ. πριν από 22 ώρες Δημοσ. πριν από 22 ώρες 17 hours ago, mariosnik_ said: Εφόσον βρίσκονται επάνω στον δρόμο, ο δρόμος να κλείσει ότι και να γίνει. Μόνο άμα γίνει στο πεζοδρόμιο γλιτώνει το κλείσιμο. αν εκλεινε εστω μια λωριδα μονο θα ηταν καλυτερα.αλλα τις κλεινουν ολες και καταλαβαινεις τι γινεται. πας να τους κανεις παρακαμψη απο αλλου αλλα δεν βγαινει. ειναι ηδη τοσο χαλια το κεντρο που οτιδηποτε αλλαξει αυτοματως το μποτιλιαρισμα παει στα υψη. και δεν φτανουν οι πορειες εχεις πολλες φορες και ατομα να γιορταζουν οτι μπορεις να φανταστεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα