Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Υπό κανονικές συνθήκες, δεν πας Φιλαδέλφεια σε μέρα αγώνα ούτε με μηχανή (καμία υπερβολή). Αλλά επειδή μπαίνουμε στο peak των αδειών, λογικά θα είσαι κομπλέ να κάνεις μια γύρα. Εγώ θα σου πρότεινα αμα είναι να κοιτάξεις προς Αγίους Αναργύρου ώστε να είσαι και κοντά στην είσοδο της εθνικής μπας και αποφύγεις τον πανικό που θα δημιουργηθεί με την κίνηση.

• Απαντ. 103
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Από φίλο ΑΕΚτζή, ο οποίος δεν έχει χάσει ματς. Παρκάρει απέναντι από την εθνική οδό στο ύψος της γέφυρας. Λίγο περπάτημα, κανά 15λεπτο, αλλά πάει και έρχεται κύριος και δεν πήζει ποτέ.

• Thanks 1
Δημοσ.

Παιδιά ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια, μπορει να σας φαίνεται λιγο αστείο που απο τωρα ψαχνω το παρκινγκ, αλλα καταλαβαίνετε ασχετος απο αθηνα και τοσα χιλιόμετρα ταξιδι μ δινει μια ασφαλεια να εχω εικονα πως μπορω να κινηθώ 

• Like 2
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, logokrimenos είπε

Παιδιά ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια, μπορει να σας φαίνεται λιγο αστείο που απο τωρα ψαχνω το παρκινγκ, αλλα καταλαβαίνετε ασχετος απο αθηνα και τοσα χιλιόμετρα ταξιδι μ δινει μια ασφαλεια να εχω εικονα πως μπορω να κινηθώ 

Και πολύ καλά κάνεις.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Όπως θα κατεβαίνεις την εθνική το παρατάς πάνω στην ΛΕΑ, έχοντας καβαλήσει και το κράσπεδο γιατί εντάξει νοιάζεσαι,  και είσαι άρχοντας.....

Προφανώς και δεν πάει για σένα αλλά στους γυμνοσάλιαγκες που επιδίδονται σε τέτοιες συμπεριφορές.
Κάθε φορά που έχει "μεγάλο" ματς τα ίδια και τα ίδια... 

Όσον αφορά τον αγώνα και που θα παρκάρεις, λείπει πολύς κόσμος δεν νομίζω να δυσκολευτείς ακόμα και πιο κοντά στο γήπεδο. 

Επεξ/σία από AonDuine
  • Sad 1
Δημοσ.
47 minutes ago, AonDuine said:

Όπως θα κατεβαίνεις την εθνική το παρατάς πάνω στην ΛΕΑ, έχοντας καβαλήσει και το κράσπεδο γιατί εντάξει νοιάζεσαι,  και είσαι άρχοντας.....

Προφανώς και δεν πάει για σένα αλλά στους γυμνοσάλιαγκες που επιδίδονται σε τέτοιες συμπεριφορές.
Κάθε φορά που έχει "μεγάλο" ματς τα ίδια και τα ίδια... 

Όσον αφορά τον αγώνα και που θα παρκάρεις, λείπει πολύς κόσμος δεν νομίζω να δυσκολευτείς ακόμα και πιο κοντά στο γήπεδο. 

Προτιμώ να παω να το αφήσω στο ΟΑΚΑ και να παω με ηλεκτρικό απο το να κάνω αυτές τις μλκιες

• Like 1
Δημοσ.

Καλά χιλιόμετρα συναεκτζη! Κι εγώ από Λάρισα θα κατεβω αύριο για τον αγώνα, επειδή είχα πάει k πέρυσι με τη Νόα,  parking είχα βρει σχετικά εύκολα στην πατριάρχου κωνσταντίνου, μόλις βγείς από τη υπόγεια μετά το φανάρι, δεξιά k αριστερά του δρόμου παρκαριζες όπου θες,  ειχε λιγα αυτοκινητα, πρέπει να φτάσεις όμως σχετικά νωρίς γιατί μετά τον κλείνουν τον δρόμο

• Thanks 1
Δημοσ.
21 ώρες πριν, logokrimenos είπε

Παιδιά έχω μια απορία, μιας και είμαι άσχετος απο Αθήνα και θα ταξιδέψω απο Ξάνθη για να δω την Πέμπτη το παιχνίδι στην Opap Arena. Υπάρχει κάποιο παρκινγκ στην περιοχή που να μπορώ να αφήσω το αυτοκίνητο για μερικές ώρες? Αν πάω Φιλαδέλφεια 2 ώρες νωρίτερα απο το ματς θα βρω πουθενά στον δρόμο ή θα τον πιώ? Συμφέρει να το αφήσω σε καμια αλλη περιοχή και να παω με ηλεκτρικό που είδα στο ίντερνετ?

Στα 10-15 λεπτά απόσταση με τα πόδια μια χαρά βρίσκεις θέση στάθμευσης. Αρκεί να μην βαριέσαι να περπατήσεις.

Δημοσ.
22 ώρες πριν, logokrimenos είπε

Παιδιά έχω μια απορία, μιας και είμαι άσχετος απο Αθήνα και θα ταξιδέψω απο Ξάνθη για να δω την Πέμπτη το παιχνίδι στην Opap Arena. Υπάρχει κάποιο παρκινγκ στην περιοχή που να μπορώ να αφήσω το αυτοκίνητο για μερικές ώρες? Αν πάω Φιλαδέλφεια 2 ώρες νωρίτερα απο το ματς θα βρω πουθενά στον δρόμο ή θα τον πιώ? Συμφέρει να το αφήσω σε καμια αλλη περιοχή και να παω με ηλεκτρικό που είδα στο ίντερνετ?

Κατέβηκα προχθές για επίσκεψη. Οι δρόμοι είναι άδειοι. Βάζω ενα ενδεικτικό σημείο που θα βρεις στα γύρω στενά 100%

https://maps.app.goo.gl/vBLLPkXwA1CRX419A

• Like 1
Δημοσ.
5 ώρες πριν, logokrimenos είπε

Καθόλου αστείο. Η Αθήνα είναι ένας λαβύρινθος που ακόμα και 100 χρόνια να μένεις, θα υπάρχουν πάρα πολλά σημεία και περιοχές που δεν θα τις έχεις επισκεφτεί ποτέ, ακομα και να τις έχει επισκευτει μπορεί να έχουν αλλάξει μετά από χρόνια, ας είναι καλά τα gps. 

Δημοσ.

Αεκτζής και Φιλαδελφειώτης εδω, 14 Αυγουστου θα βρεις να παρκάρεις παντού βασικά. Κάνε μια γύρα και ΣΙΓΟΥΡΑ θα βρεις να το αφήσεις, και μάλιστα σε ασφαλές σημείο χωρις να εμποδίζεις, οπότε πάρτο άφοβα. 

Spoiler

Τώρα, να πω και τα δικά μου ως κάτοικος Νεας Φιλαδέλφειας και τόσων ετών παθών της όλης αηδίας που ονομάζεται το "πάρκινγκ σε ημέρα αγώνα της ΑΕΚ". Απλά καταρα σε αυτους που έφτιαξαν το γήπεδο μέσα σε αστικό ιστό με μηδενική προνόηση για σταθμευση των φιλάθλων. Δηλαδή, δεν εχει ιδεα ο κόσμος που δεν ζει σε τετοιες περιοχές τι γολγοθάς ειναι αυτός. Είναι ο λόγος που εχω σιχαθεί την ΑΕΚ και ενδόμυχα χαίρομαι οταν η ομάδα πάει χάλια και αποκλείεται στην Ευρώπη, μπας και εχουμε καμια ημέρα ηρεμίας παραπάνω με το σιχτίρι του πάρκαρίσματος. 

Είναι και ο Έλληνας τέρμα τρόμπας, γιατι θέλει να πηγαίνει με το αμάξι του παντού και να μην περπατάει καθόλου Ολοι εμεις που μένουμε εκει, αγαπητοί φίλοι που δέχεστε να περπατήσετε κανενα τεταρτάκι παρκάροντας πιο μακριά, σας ευχαρηστούμε και αν μπορούσαμε θα σας κερνούσαμε και μια μπύρα για το καλό! Για όλους τους άλλους που τα παρατάνε οπου βρούνε, απλά εύχομαι τα χειρότερα. Τον προπερασμένο Μάρτιο είχε παρκάρει ενας εξω απο το σπίτι μου και δεν μπρορουσε η αδερφή μου να μπεί με το καρότσι του μωρού. Τι κι αν πήραμε αστυνομία να έρθει να τον γράψει, δεν ηρθε ποτέ, με το αστυνομικό τμήμα να είναι στα 500 μέτρα και να πετάει χαρταετό.

Πραγματικά, απορώ γιατι δεν το έκαναν στα Σπάτα ή στους Θρακομακεδόνες, που ο χώρος ειναι ατελείωτος, και έπρεπε να μπουκώσουν έτσι μια πυκνοκατοικημένη περιοχή που ουτως ή άλλως είχε θέμα με το κυκλοφοριακό και την σταθμευση.

• Thanks 3
Δημοσ.

Και επί της Δεκελείας από την πλευρά του άλσους αν παρκάρεις (όπως κάνουμε όλοι τις ημέρες αγώνα) δεν θα έχεις πρόβλημα, αρκεί να μην κλείσεις δίοδο με σκαλοπάτια του πεζοδρομίου. Εναλλακτικά ψαξου και στην αρχή του άλσους μέσα σε αυτό, μιας και θα πας νωρίτερα. Για ηλεκτρικό καλό το mall, αν και προτιμώνται περιοχές όπως Να. Ηράκλειο, Να. Ιωνία ή ακόμα και το γήπεδο της Ριζούπολης που έχει άπλετο χώρο για στάθμευση και δεν θα περπατήσεις πάνω από 5-10'.

Καλό ματς εύχομαι αδερφέ!!! Και με την πρόκριση!

• Like 1
Δημοσ.

Μια φορα επαιζε Ευρωπη η ΑΕΚ ενα βραδυ, και ήμουν καθηλωμενος επι 2,5 ώρες στην Νέα Ιωνία

Ουτε μπροστά, ούτε πίσω ούτε σε κανα στενό να παω

Η περιοχή και οι κάτοικοι υποφέρουν οταν εχει αγώνα, και η Φιλαδέλφεια δεν ενδείκνυται γενικότερα για πάρκινγκ (ακόμα και καθημερινές)

Τωρα, πως κανανε γηπεδο χωρίς θέσεις πάρκινγκ, αυτό είναι μια απορία που έχω και εγώ.

Δημοσ.
23 hours ago, logokrimenos said:

Η περιοχη ειναι προβληματικη σιγουρα, αλλα οχι οσο περιγραφουν καποιοι. Θα βρεις, αρκει να εχεις διαθεση να ψαξεις και να περπατησεις λιγο. Δεν ειναι κατι, ειδικα καλοκαιρι. Ακομα και Ανω πατησια να το αφησεις, ειναι 10-15 λεπτα περπατημα μια ευθεια. Γενικα ειναι ακραιο να μην βρεις. Εκτος κι αν πας Παρασκευη βραδυ. 

Δημοσ.

Επειδή η Αθήνα είναι άδεια τώρα θα βρεις σίγουρα. 

Περνα  μια βόλτα από το γήπεδο και κοίτα μηπ ς βρεις κάπου στην Δεκελείας, αν όχι πήγενε στον παράδρομο της εθνικής (βάλε στο maps τον γατσουλη με τα ποδήλατα), αν δεν βρεις ούτε εκεί (το θεωρώ απίθανο) πήγενε προς Mall και πάρε ηλεκτρικο

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...