thomasko7 Δημοσ. Πέμπτη στις 12:08 πμ Δημοσ. Πέμπτη στις 12:08 πμ (επεξεργασμένο) Καλησπέρα παιδιά, είδα ένα προμο από μια ινσταγκραμερ σχετικά με έναν κωδικό μπόνους κ λέω μέρες που είναι να βάλω 20€. Με το που έβαλα το ποσό κ μέσα σε δέκα λεπτά έβγαλα ένα 150€, αλλά επειδή φοβάμαι μήπως είναι στην αρχή κ τα χάσω μετά έκανα αμέσως αίτημα ανάληψης. Μου ζητά όμως ταυτότητες , επαληθεύσεις κινητού κτλπ κ φοβάμαι να τα δώσω. Έχει άποψη κανένας για αυτό το σάιτ; Έκανα τη κατάθεση μέσω Apple Pay κ έτσι νόμιζα πως θα είναι κ η ανάληψη Επεξ/σία Πέμπτη στις 12:09 πμ από thomasko7 8
dtk-386 Δημοσ. Πέμπτη στις 09:31 πμ Δημοσ. Πέμπτη στις 09:31 πμ 9 ώρες πριν, thomasko7 είπε Καλησπέρα παιδιά, είδα ένα προμο από μια ινσταγκραμερ σχετικά με έναν κωδικό μπόνους κ λέω ....
Charismo Δημοσ. Πέμπτη στις 09:36 πμ Δημοσ. Πέμπτη στις 09:36 πμ Δηλαδή σκέφτηκες να ψαχτείς για την αξιοπιστία του site αφού έκανες κατάθεση;
Ukforthemoment Δημοσ. Πέμπτη στις 09:43 πμ Δημοσ. Πέμπτη στις 09:43 πμ 5 λεπτά πριν, Charismo είπε Δηλαδή σκέφτηκες να ψαχτείς για την αξιοπιστία του site αφού έκανες κατάθεση; Αφου το είπε η ινσταγκραμερ,τι θες και εσύ;
Nabuko Δημοσ. Πέμπτη στις 10:09 πμ Δημοσ. Πέμπτη στις 10:09 πμ 9 ώρες πριν, thomasko7 είπε είδα ένα προμο από μια ινσταγκραμερ 9 ώρες πριν, thomasko7 είπε Έχει άποψη κανένας για αυτό το σάιτ; Λογικά η ινσταγκράμερ δε θα χει άποψη? Γιατί δε ρωτάς την ίδια?
georgiouu Δημοσ. Πέμπτη στις 10:14 πμ Δημοσ. Πέμπτη στις 10:14 πμ εχασες 20 ευρω,φθηνα το πληρωσες και ελπιζω να σου εγινε μαθημα 1
BlackRose56 Δημοσ. Πέμπτη στις 03:55 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 03:55 μμ https://certifications.gamingcommission.gov.gr/publicRecordsOnline/SitePages/KatoxoiAdeiasOnline.aspx Όλες οι νόμιμες στοιχηαμτικες 1
smpt Δημοσ. Πέμπτη στις 05:05 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 05:05 μμ (επεξεργασμένο) https://www.flash.gr/gnosti-influencer-sta-dichtya-tis-dioxis-kyvernoegklimatos-gia-paranomi-proothisi-tycheron-paichnidion-1017395 Και να τη ρωτήσεις, τώρα δεν νομίζω να απαντήσει Επεξ/σία Πέμπτη στις 05:06 μμ από smpt
Ukforthemoment Δημοσ. Πέμπτη στις 05:11 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 05:11 μμ 2 λεπτά πριν, smpt είπε https://www.flash.gr/gnosti-influencer-sta-dichtya-tis-dioxis-kyvernoegklimatos-gia-paranomi-proothisi-tycheron-paichnidion-1017395 Και να τη ρωτήσεις, τώρα δεν νομίζω να απαντήσει Υπάρχει άνθρωπος που έπεσε θύμα της Γιουσεφ; Αυτή και καντίνες που διαφήμιζε ήταν μια αηδία.
thomasko7 Δημοσ. Πέμπτη στις 11:32 μμ Μέλος Δημοσ. Πέμπτη στις 11:32 μμ Αρχικά να πω πως δεν είναι η γιουσεφ. Μετά, έκανα ένα γρήγορο γκουγκλάρισμα κ είδα πως (υποτίθεται;;) πως είναι νόμιμη. με άφησε να βάλω με Apple Pay οπότε σκέφτηκα πως με τον ίδιο τρόπο θα μπορώ να κάνω και ανάληψη…
Ukforthemoment Δημοσ. Παρασκευή στις 12:14 πμ Δημοσ. Παρασκευή στις 12:14 πμ 40 λεπτά πριν, thomasko7 είπε Αρχικά να πω πως δεν είναι η γιουσεφ. Μετά, έκανα ένα γρήγορο γκουγκλάρισμα κ είδα πως (υποτίθεται;;) πως είναι νόμιμη. με άφησε να βάλω με Apple Pay οπότε σκέφτηκα πως με τον ίδιο τρόπο θα μπορώ να κάνω και ανάληψη… Φυσικό δεν ειναι να στα παίρνουν ευκολα και να στα δίνουν δύσκολα.Δώσε τους στοιχεία να εισπράξεις. Τι άλλο θες να κάνεις;Δεν ξέρω καμιά στοιχηματική που να δίνει λεφτά χωρίς ταυτοποίηση ,όπως και να σου δίνουν λεφτά σε google/apple pay. 1
thomasko7 Δημοσ. Παρασκευή στις 09:42 πμ Μέλος Δημοσ. Παρασκευή στις 09:42 πμ Καλημέρα κ χρόνια πολλά σε όλους! Δεν έχω ξανά παίξει σε κάτι τέτοιο κ γιαυτο έγινε ότι έγινε…
asdfnikos Δημοσ. Σάββατο στις 02:04 πμ Δημοσ. Σάββατο στις 02:04 πμ Εγώ θα γράψω για της κυρώσεις στην Ελλάδα για στοιχηματισμό σε παράνομη στοιχηματική "Όσοι συμμετέχουν σε παράνομες δραστηριότητες στοιχηματισμού, είτε ως παίκτες είτε ως διοργανωτές, αντιμετωπίζουν ποινές φυλάκισης και βαριά πρόστιμα. Αν πιαστείς να στοιχηματίζεις σε μια μη αδειοδοτημένη στοιχηματική πλατφόρμα, μπορεί να αντιμετωπίσεις ποινή φυλάκισης που φτάνει έως και τα δύο χρόνια, ενώ τα πρόστιμα είναι πιθανό να ανέλθουν σε πολλές χιλιάδες ευρώ. Αυτές οι κυρώσεις έχουν στόχο να αποτρέψουν τους παίκτες από τη χρήση παράνομων πλατφορμών και να διασφαλίσουν ότι όλες οι δραστηριότητες στοιχηματισμού διεξάγονται νόμιμα. "
Zepp999 Δημοσ. Σάββατο στις 12:37 μμ Δημοσ. Σάββατο στις 12:37 μμ Φαντάζομαι κάποια σχέση θα έχει αυτό: Η γνωστή Ελληνίδα influencer που συνελήφθη για εμπλοκή με παράνομο στοίχημα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα