Προς το περιεχόμενο

36billionairespin37.com Αξιόπιστο;;

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα παιδιά, 

είδα ένα προμο από μια ινσταγκραμερ σχετικά με έναν κωδικό μπόνους κ λέω μέρες που είναι να βάλω 20€. Με το που έβαλα το ποσό κ μέσα σε δέκα λεπτά έβγαλα ένα 150€, αλλά επειδή φοβάμαι μήπως είναι στην αρχή κ τα χάσω μετά έκανα αμέσως αίτημα ανάληψης. Μου ζητά όμως ταυτότητες , επαληθεύσεις κινητού κτλπ κ φοβάμαι να τα δώσω. Έχει άποψη κανένας για αυτό το σάιτ; Έκανα τη κατάθεση μέσω Apple Pay κ έτσι νόμιζα πως θα είναι κ η ανάληψη 

Επεξ/σία από thomasko7
  • Haha 8
Δημοσ.
9 ώρες πριν, thomasko7 είπε

Καλησπέρα παιδιά, 

είδα ένα προμο από μια ινσταγκραμερ σχετικά με έναν κωδικό μπόνους κ λέω ....

image.jpeg.3a1b97fe451b12afcde4684641f73f1b.jpeg

Δημοσ.

είδα ένα προμο από μια ινσταγκραμερ

Έχει άποψη κανένας για αυτό το σάιτ;

Λογικά η ινσταγκράμερ δε θα χει άποψη? Γιατί δε ρωτάς την ίδια?

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, smpt είπε

https://www.flash.gr/gnosti-influencer-sta-dichtya-tis-dioxis-kyvernoegklimatos-gia-paranomi-proothisi-tycheron-paichnidion-1017395

Και να τη ρωτήσεις, τώρα δεν νομίζω να απαντήσει

Υπάρχει άνθρωπος που έπεσε θύμα της Γιουσεφ; 

Αυτή και καντίνες που διαφήμιζε ήταν μια αηδία.

Δημοσ.

Αρχικά να πω πως δεν είναι η γιουσεφ. Μετά, έκανα ένα γρήγορο γκουγκλάρισμα κ είδα πως (υποτίθεται;;) πως είναι νόμιμη. 
με άφησε να βάλω με Apple Pay οπότε σκέφτηκα πως με τον ίδιο τρόπο θα μπορώ να κάνω και ανάληψη…

Δημοσ.
40 λεπτά πριν, thomasko7 είπε

Αρχικά να πω πως δεν είναι η γιουσεφ. Μετά, έκανα ένα γρήγορο γκουγκλάρισμα κ είδα πως (υποτίθεται;;) πως είναι νόμιμη. 
με άφησε να βάλω με Apple Pay οπότε σκέφτηκα πως με τον ίδιο τρόπο θα μπορώ να κάνω και ανάληψη…

Φυσικό δεν ειναι να στα παίρνουν ευκολα και να στα δίνουν δύσκολα.Δώσε τους στοιχεία να εισπράξεις.

Τι άλλο θες να κάνεις;Δεν ξέρω καμιά στοιχηματική που να δίνει λεφτά χωρίς ταυτοποίηση ,όπως και να σου δίνουν λεφτά σε google/apple pay.

• Like 1
Δημοσ.

Εγώ θα γράψω για της κυρώσεις στην Ελλάδα για στοιχηματισμό σε παράνομη στοιχηματική 

"Όσοι συμμετέχουν σε παράνομες δραστηριότητες στοιχηματισμού, είτε ως παίκτες είτε ως διοργανωτές, αντιμετωπίζουν ποινές φυλάκισης και βαριά πρόστιμα. Αν πιαστείς να στοιχηματίζεις σε μια μη αδειοδοτημένη στοιχηματική πλατφόρμα, μπορεί να αντιμετωπίσεις ποινή φυλάκισης που φτάνει έως και τα δύο χρόνια, ενώ τα πρόστιμα είναι πιθανό να ανέλθουν σε πολλές χιλιάδες ευρώ. Αυτές οι κυρώσεις έχουν στόχο να αποτρέψουν τους παίκτες από τη χρήση παράνομων πλατφορμών και να διασφαλίσουν ότι όλες οι δραστηριότητες στοιχηματισμού διεξάγονται νόμιμα. "

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...