Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το πραγματικά ανησυχητικό είναι ότι κάποιος live μέσω Internet μπορεί να σου αλλάξει την ιπποδύναμη του αυτοκινήτου σου.Δεν έχει σχέση με τα προγράμματα στον εγκέφαλο που πρέπει να πας σε συνεργείο για την υλοποίηση.Οταν υπάρχει μια πόρτα,σημαίνει ότι μπορεί να παραβιαστεί.Πόσο ασφαλές είναι από στιγμή σε στιγμή να επηρεαστεί το αυτοκίνητο σου στην συμπεριφορά του σε επίπεδο κινητήρα;

Επίσης ποιος μπορεί να εγγυηθεί ότι δεν θα φας ransomware και θα κάνει τρέλες το αυτοκίνητο;Θα περνουμε τηλέφωνο την οδική και θα μας πηγαίνει συνεργείο για format; 

  • Like 6
  • Thanks 3
Δημοσ.

Θα μπορούσα κάπως να το δεχτώ αν σου το πούλαγε με 201 και με μια εφάπαξ χρέωση το ξεκλείδωνες.

Τι ακριβώς θεωρούν ότι δικαιολογεί την συνδρομή; Βάζουν κάνα Γερμανό να σπρώχνει το αυτοκίνητο ; Προκαλείται κάποια φθορά που την καλύπτει η συνδρομή σαν service; Προσφέρουν κάποιο έξτρα software που το συντηρούν;

Κατα τα άλλα το DMA κυνηγάει τις Apple, Meta ,  Google κτλ για αντικαταναλωτικές συμπεριφορές….

Στην πράξη συμπεριφορά νονού της μαφίας.

Να θυμίσω άλλη μια φορά. Θα φάνε κάνα πρόστιμο οι «έλληνες» πάροχοι για την μη παροχή RCS; 

  • Like 2
  • Thanks 1
Δημοσ.

Τι παπάτζες είναι αυτές;,καταρχάς η αύξηση ιπποδύναμης θα δώσει την φοβερή διαφορά στην επιτάχυνση των 0-100 απο  7,3 στα 6,9 δευτερόλεπτα, μιλάμε για επιβατικό αυτοκίνητο όχι σπόρ, άσε που για εμένα όποιος ζητάει λεφτα για να ξεκλειδώσει χαρακτηριστικά που ήδη υπάρχουν πρέπει να τρώει κόκκινη κάρτα.

  • Like 3
Δημοσ.
4 hours ago, chek2fire said:

αν βαλεις τον κουβά μαζί με το αγωνιστικό να ξέρεις θα στα 0-100 είναι ακριβώς τα ίδια :D

 

  • ID.3 Pro Performance (1st Max): 7.1 δευτερόλεπτα
  • ID.3 1st Plus: 7.3 δευτερόλεπτα
  • ID.3 Pro S: 7.9 δευτερόλεπτα
  • ID.3 Pure: 8.2 δευτερόλεπτα
  • ID.3 Pro: 9.6 δευτερόλεπτα
  • ID.3 Pure Performance: 8.9 δευτερόλεπτα

 

  • Για το Mazda MX-5 Miata SKYACTIV-G 160 (ND) του 2015, ο χρόνος 0-100 km/h είναι 7,3 δευτερόλεπτα. 
     
  • Για το Mazda MX-5 RF του 2018 με τον ατμοσφαιρικό κινητήρα, έχει σημειωθεί χρόνος 0-100 km/h στα 6,7 δευτερόλεπτα. 
     
  • Γενικά, για ένα Mazda MX-5 Roadster 2.0 λίτρων, ο χρόνος 0-100 km/h αναμένεται να είναι λίγο πάνω από 6,5 δευτερόλεπτα, ανάλογα με την παραλλαγή και τις συνθήκες. 

Σπορ αίσθηση ένα αμάξι σου δίνει με άλλους τρόπους από νούμερα επιτάχυνσης. Αυτά τα 0 100 είναι για καμία κόντρα σε φανάρι ή οταν καμαρώνεις στη παρέα ότι έχεις γρήγορο αμάξι. Όταν αρχίζουν οι στροφές όμως το το αίσθηση σου δίνει το κάθε πλαίσιο (και ούτε εκεί παίζει απόλυτα ρόλο το αν μπαίνεις στη στροφή με 5 χλμ παραπάνω από τον άλλο) είναι που κάνει το σπορ αμάξι και ας έχει και 100 άλογα. Παλιά πόσο καλά περνάγαμε στα βουνά της επαρχίας με 100 άλογα και ανάρτηση που κόστιζε 2 μισθούς....

Έχει φαγωθεί πολύς κόσμος τελευταία να έχει το απόλυτο Τεχνολογικό παιχνίδι και καυλώνει που πρέπει να κάνει αναβάθμιση στο firmware ακόμη και στη τοστιέρα του... Αυτοί θα πληρώσουν και δεν είναι λίγοι. Ξέρετε αυτοί που μας λένε ότι η τεχνολογία πάει μπροστά και πρέπει να την ακόλουθα με... Ε λοιπόν δεν χρειάζεται να πάει τόσο μπροστά σε όλα η τεχνολογία. Και δεν βολεύει πάντα και κοστίζει (πάντα). Μας μαραναν τα ηλεκτρονικά χειρόφρενο κτλπ ορίστε που καταλήξαμε. Λίγο αναλογικότητα βρε παιδιά σε μερικά πράγματα. 

  • Like 2
  • Thanks 7
Δημοσ.

Εδώ εμένα μου είπαν από Toyota στη Γερμανία ότι εάν κάνω το σέρβις μου στην Toyota της Ελλάδος δεν θα έχω εγγύηση στην Γερμανία. Τι να λέμε τώρα ο κάθε τυχάρπαστος υπάλληλος του κατεβαίνει μια ιδέα την πετάει και  Τελείωσε

  • Haha 1
Δημοσ.

Προσωπικά δεν το βλέπω τόσο απλά. Όπως λέει το άρθρο, το αυτοκίνητο εμφανίζεται στην ιστοσελίδα με 201 ίππους. Αυτούς υπογράφεις, αυτούς παίρνεις. Το γεγονός ότι εύκολα "ξεκλειδώνουν" οι επιπλέον 27 ίπποι δεν αλλάζει κάτι. To Audi 80 1600 στα 90s έβγαινε με 100 ίππους. Ο Έλληνας αγοραστής είχε τη δυνατότητα να αγοράσει το Audi 80 sporty με 125 ίππους, με μετατροπή μέσα στη εγγύηση από το παρακλάδι της ελληνικής αντιπροσωπείας, την Powerteam. Τότε δεν γκρίνιαζε κανένας. Η εφάπαξ καταβολή €770 για αύξηση ιπποδύναμης12% δεν μου ακούγεται τραγική, ξέρω άλλους που έχουν δώσει περισσότερα για λιγότερη αύξηση. Από την άλλη, αν το αυτοκίνητο είναι "καταχωρημένο με 228 ίππους από το εργοστάσιο" οπουδήποτε, τότε αυτό ίσως είναι πρόβλημα.

Υποθέτω ότι οι περισσότεροι "κλωτσάνε" γιατί οι έξτρα ίπποι του ID.3 είναι πολύ εύκολο να αποκτηθούν και επειδή ερεθίζονται από τη λέξη "συνδρομή".

 

  • Like 5
Δημοσ.

Σε τέτοιου είδους πρακτικές οι εταιρίες πρέπει να λάβουν ένα ξεκάθαρο μήνυμα: εφόσον νομίζετε ότι είμαστε ανόητοι αγοραστές που χειραγωγούνται δεν επιλέγουμε ποτέ ξανά την συγκεκριμένη μάρκα. Το αυτοκίνητο κοστίζει πολλά χρήματα για να βγαίνει στη συνέχεια ο κάθε χαλβάς να σου λέει 500 παραπάνω το ξεκλείδωμα ή συνδρομή 19.90 το μήνα. Το μεγάλο κόστος απόκτησης δεν επιτρέπει τέτοια καραγκιοζιλίκια. Εάν υπάρχει ενημέρωση προτού την αγορά ότι έχει συνδρομητικές υπηρεσίες για την αύξηση ιπποδύναμης και άλλα ήδη ενσωματωμένα χαρακτηριστικά κατά την γνώμη μου πάλι όχι γιατί θα γίνει κατάχρηση του χείριστου είδους όπως έχουμε δει στο παρελθόν από ευρωπαϊκές εταιρίες. Εξαίρεση ίσως για φουτουριστικές λειτουργίες που δεν υπήρχαν κατά την αγορά και την ενσωμάτωση τους με ένα μετρήσιμο και λογικό εφάπαξ ποσό. Τα υπόλοιπα είναι γνωστά εάν θέλεις δερμάτινα κροκοδειλέ καθίσματα και χαλάκια με τα αρχικά σου σε αληθινό χρυσό θα πληρώσεις κάτι παραπάνω.

  • Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
45 minutes ago, Voodooman said:

Υποθέτω ότι οι περισσότεροι "κλωτσάνε" γιατί οι έξτρα ίπποι του ID.3 είναι πολύ εύκολο να αποκτηθούν και επειδή ερεθίζονται από τη λέξη "συνδρομή".

Οι περισσότεροι "κλωτσάνε" γιατί είναι υπάρχον χαρακτηριστικό που θέλουν συνδρομή η εφαπαξ πληρωμή για να στο ξεκλειδώσουν,αυτές οι τακτικές είναι καρκίνος για όλες τις βιομηχανίες και δεν πρέπει να ενθαρύνονται.

  • Like 6
Δημοσ.

το εχουν χασει τελειως εκει στην χωρα του λαου.αντι να παρακαλανε να αγορασουνε τα αυτοκινητα τους τωρα που χρεωκοπουν,βαζουν και συνδρομη.καλο πατο!

  • Like 1
Δημοσ.

Ανέκαθεν ήταν γελοίοι στο vag (πχ θυμάμαι ότι μπορούσες να πάρεις αυτοκίνητο 50Κ χωρίς πίσω πατάκια τα οποία έπρεπε να πληρώσεις έξτρα, λογικά ακόμα ισχύει) οπότε αυτό με τις συνδρομές είναι φυσικό ακόλουθο και κάτι που είχε κάνει και η bmw αν θυμάμαι σωστά με τα θερμαινόμενα καθίσματα.

Καλά όλα αυτά αλλά εγώ έτσι κι αλλιώς βρίσκω τα σημερινά της αυτοκίνητα αδιάφορα όταν βλέπω πχ ψεύτικες εξατμίσεις και δε συζητάμε καν για τα ηλεκτρικά μίξερ που σε 5 χρόνια θα είναι για ανακύκλωση (και δεν ανακυκλώνονται και οι μπαταρίες λιθίου από όσο γνωρίζω)

 

  • Like 1
Δημοσ.
2 hours ago, Just_travel_everywhere said:

Εδώ εμένα μου είπαν από Toyota στη Γερμανία ότι εάν κάνω το σέρβις μου στην Toyota της Ελλάδος δεν θα έχω εγγύηση στην Γερμανία. Τι να λέμε τώρα ο κάθε τυχάρπαστος υπάλληλος του κατεβαίνει μια ιδέα την πετάει και  Τελείωσε

Πλέον οι περισσότεροι ψάχνονται με σέρβις σε επίσημες αντιπροσωπίες σε διπλανές χώρες που μπορείς να τα βρεις σχεδόν μισή τιμή. Το ίδιο γίνεται και με οδοντιάτρους καθώς οι τιμές είναι 3-4 φορές κάτω.

Δημοσ.
2 ώρες πριν, Just_travel_everywhere είπε

Εδώ εμένα μου είπαν από Toyota στη Γερμανία ότι εάν κάνω το σέρβις μου στην Toyota της Ελλάδος δεν θα έχω εγγύηση στην Γερμανία. Τι να λέμε τώρα ο κάθε τυχάρπαστος υπάλληλος του κατεβαίνει μια ιδέα την πετάει και  Τελείωσε

Κάτι ξέρουν οι Γερμανοί για το ελληνικό service της Toyota….

  • Haha 3

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

  • Δημιουργία νέου...