Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Να υποθέσω ότι το ψευδώνυμο το τύπου ήταν M**s**p . Γιατί έκανε μπαμ  ότι ήταν απατεώνας, πολύ δελεαστική τιμή , καμμία ή 1~2 συναλλαγές , πρόσφατος λογαριασμός και οι ελάχιστες συναλλαγές κι αυτές με πρόσφατους λογαριασμούς , καμμία άλλη συνεισφορά στην κοινότητα . Καθημερινό φαινόμενο τέτοιες αγγελίες τον τελευταίο καιρό , πιθανόν να είναι οι ίδιοι τύποι , του στυλ «άμα τσιμπήσει κανείς»

• Like 1
  • Απαντ. 37
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Γι'αυτο δεν εχω καν μπει ποτε να δω τι παιζει εκει μεσα.

Συναλλαγές μονο insomnia απο ατομα με αξιολογήσεις. 

• Haha 1
Δημοσ.
13 minutes ago, MikeGR7 said:

Στο ινσομνια έγινε η συναλλαγή. 

• Like 1
  • Έγινε αλλαγή τίτλου σε Απάτη με αγοραπωλησία Switch 2 στο Marketplace
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, MikeGR7 είπε

Φιλοσοφικό ερώτημα. Κάποιος νέος πωλητής ο οποίος δεν έχει αξιολογήσεις αλλά μπορεί να είναι αξιόπιστος, πως θα τον εμπιστευτούν στην αρχή για να μαζέψει τις αξιολογήσεις;

Επεξ/σία από gokuthelegend
Δημοσ.
3 ώρες πριν, xxatziva είπε

δεν εισαι αυτος που ανεβασε το θεμα αρα γιατι απαντας εσυ? απαντησε μετα απο εσενα και λεει ινσομνια ομως. αρα? να μιλας οταν γνωριζεις κατι.

Καλα το οτι και οι 2 δε γνωριζετε ποιο ειναι το marketplace και βγαινεις και απο πανω με ξεπερναει :P

3 ώρες πριν, xxatziva είπε

αρα μπορεις να βαλεις και το ινσομνια στην ερευνα μεσα αφου θα εχουν καποια περισσοτερα στοιχεια ως διαχειριστες σελιδας

Ναι ρε,ψοφανε για τετοια οι διαχειριστες.

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, StamTheMan είπε

Καλα το οτι και οι 2 δε γνωριζετε ποιο ειναι το marketplace και βγαινεις και απο πανω με ξεπερναει :P

Ναι ρε,ψοφανε για τετοια οι διαχειριστες.

ξερω πολυ καλα ποιο ειναι το μαρκετ πλεης αλλα τελικα το ατομο που ανοιξε το θεμα μπερδευτηκε. πιστεψε με επειδη χειριζομαι καποια site αν σου ζητησουν προσβαση την δινεις με εντολη εισαγγελεα αν εχει προχωρησει τοσο η μηνυση. deal with that. αλλιως αν αρνηθεις εχει συνεπειες. ειδικα εδω που εχει τοσες συναλλαγες για αγορα-πωληση αντικειμενων.

• Haha 2
Δημοσ.

Συναλλαγη με τοσα πολλα χρηματα μονο με συναντηση κι αυτη υπο προυποθεσεις ειναι μεγαλο το ποσο για να εμπιστευτεις καποιον ετσι και να του τα στειλεις εχω κανει κι εγω πατατια μεγαλυτερη απο την δικη σου και την πληρωσα .....

Δημοσ.

Άμα είναι Ρομα ο θύτης η άμα είναι γενικά το οποιοδήποτε άτομο χωρίς κάτι αξιόλογο στο όνομα του, με εισοδήματα νόμιμα κτλ, τα λεφτά σου δυστυχώς ξέχνα τα. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...