Προς το περιεχόμενο

Laptop ACEMAGIC ‎RX16 | 16" 2K IPS | Ryzen 7 6800H | Radeon 680M | 16 GB RAM | 512 GBSSD | Wi ndows 11 | 374 €

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 85
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Με QWERTY international έρχεται & στη συσκευασία περιέχονται σιλικονούχα καλύμματα πληκτρολογίου με άλλες γλώσσες. όπως QUERTZ, AZERTY κλπ.

• Like 1
Δημοσ.

Πήρα ένα σήμερα με κουπόνι back to school. Ήθελα ένα φτηνό laptop και από άποψη επιδόσεων είναι πολύ μπροστά από οτιδήποτε παίρνεις από Ελλάδα με αυτά τα χρήματα ακόμα και χωρίς ΦΠΑ. Thanks @zacharis1955

• Like 1
Δημοσ.

Παιδιά όσοι το πήρατε, η οθόνη του είναι ξεκούραστη; Δε με ενδιαφέρει η πιστότητα 100% αλλά για πολύωρη εργασία να τα χρώματα να δείχνουνε ωραία.

• Like 1
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
Στις 7/9/2025 στις 5:55 ΜΜ, BigJim34 είπε

Ξανά διαθέσιμο για Ελλάδα παιδιά και αν το πάρετε και  με coins βγαίνει σε εξευτελιστική τιμή μόνο 394,59$ !!!

Όσο και να προσπάθησα δεν μου δίνει την επιλογή να κάνω χρήση coins... 😞

Μπορείς να μας βάλεις εδώ το λινκ;

Δημοσ.
1 ώρα πριν, finikis είπε

Όσο και να προσπάθησα δεν μου δίνει την επιλογή να κάνω χρήση coins... 😞

Μπορείς να μας βάλεις εδώ το λινκ;

Τώρα που το είδα δεν το στέλνει πλέον Ελλάδα!! Μου λέει να βάλω άλλη διεύθυνση εκτός αν γίνεται αυτό επειδή ήδη το έχω παραγγείλει.

Για τα coins δεν υπάρχει συγκεκριμένο link απλά τα επιλέγεις στην αρχική σελίδα βάζεις το όνομα του λάπτοπ και θα σου βγάλει την έκπτωση 10% αν φυσικά ισχύει ακομη. Πρέπει να έχεις και μερικές χιλιάδες coins για να πάρεις τα 50 σχεδόν δολάρια έκπτωση.

I just found this on AliExpress: 
US $1,228.39 | ACEMAGIC RX16 AMD Ryzen 7 6800H 16" Ultra Slim 4400MAH Laptop 16GB LPDDR5 Ram 512GB Rom Windows 11Pro BT5.2 Wifi 6 Notebook
https://a.aliexpress.com/_EukOTfM

Δες πρώτα αν το στέλνει.

Δημοσ.

Παίδες μόλις μου ήρθε σφραγισμένο! Αλλά εν τω μεταξύ πήρα άλλο. Όποιος τυχόν το θέλει, ας μου στείλει πμ. Το δίνω όσο το πήρα και λίγο λιγότερο! Εδώ είναι και η αγγελία μου:

Δημοσ.
3 ώρες πριν, petran66 είπε

Παίδες μόλις μου ήρθε σφραγισμένο! Αλλά εν τω μεταξύ πήρα άλλο. Όποιος τυχόν το θέλει, ας μου στείλει πμ. Το δίνω όσο το πήρα και λίγο λιγότερο! Εδώ είναι και η αγγελία μου:

Επειδή μου κάνει νερά ο Κινέζος και λέει ή να ακυρώσω ή να επιλέξω κάτι άλλο, θα θελα να σε ρωτήσω αν είδες κάτι αρνητικό στο λάπτοπ και το πουλησες για αυτό το λόγο.

Αξίζει δλδ να το κυνηγήσω ή να μου επιστρέψει τα χρήματα?

Σ' ευχαριστώ!

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 ώρες πριν, petran66 είπε

Το πούλησα τελικά στο μέλος @tstavrou τον οποίο και ευχαριστώ πολύ για την εμπιστοσύνη, καθώς βρίσκεται Αθήνα κι εγώ Θεσσαλονίκη! 

2 ώρες πριν, BigJim34 είπε

Επειδή μου κάνει νερά ο Κινέζος και λέει ή να ακυρώσω ή να επιλέξω κάτι άλλο, θα θελα να σε ρωτήσω αν είδες κάτι αρνητικό στο λάπτοπ και το πουλησες για αυτό το λόγο.

Αξίζει δλδ να το κυνηγήσω ή να μου επιστρέψει τα χρήματα?

Σ' ευχαριστώ!

Φίλε μου, δε μπορώ να σου πω, καθώς δε το άνοιξα καν!! Το έδωσα σφραγισμένο. :) 

Επεξ/σία από petran66
  • Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.

Καλησπέρα σας, 

Μου το εμφανίζει στα 435. Όταν πάω να βάλω τον κωδικό γράφει είναι μόνο για single use. 

Κάποια Βοήθεια κάποιος /α; 

Δημοσ.
13 ώρες πριν, MilKlim είπε

Καλησπέρα σας, 

Μου το εμφανίζει στα 435. Όταν πάω να βάλω τον κωδικό γράφει είναι μόνο για single use. 

Κάποια Βοήθεια κάποιος /α; 

Δοκίμασε αυτούς (μόνο που είναι για αγορά με δολλάρια)

IFPIJWAG - IFPHKO8M

Δημοσ.

Επειδή κ γω ενδιαφέρομαι υπάρχει κάποιος κωδικός για έκπτωση; Ή κάποια άλλη μαγκιά τέλος πάντων, δεν έχω ξαναπάρει από Ali τώρα έκανα account. Οι κωδικοί από πάνω του BigJim34 δεν δουλεύουν. 

Τελική μου τό βγαζει 433

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...