Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
6 minutes ago, phanispal said:

Εγώ αντιλαμβάνομαι ότι ο οδηγός είναι η κυριότερη ίσως παράμετρος πρόκλησης ατυχήματος.

Εδώ όμως διαβάζουμε για αυτοκίνητα που σκοτώνουν (όπως έγραψε ο polaki στο νήμα με το Starlet), λάστιχα που σκοτώνουν και γενικά αν τους ρωτήσεις αυτούς που τα γράφουν, ό,τι είναι παλιό και μη επώνυμο/διαφημισμένο σκοτώνει ανεξαρτήτως οδηγού.

καπου ειχε παρει το ματι μου οτι στη Γερμανια (που εχουν στατιστικα για τα παντα) η αιτια προκλησης σοβαρων ατυχηματων με φορτηγα ηταν τεχνικο προβλημα. Αυτο ηταν ελαστικα, φρενα, φωτισμος κτλ. Εννοειται οτι ηταν απο κυριως ανατολικοευρωπαικα φορτηγα στη πλειοψηφια.

Αρα και ο καλυτερος χερας να εισαι, αν το οχημα ειναι $#λο θα γινει ατυχημα.

• Απαντ. 241
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Τι είναι χειρότερο στον δρόμο με σειρά προτεραιότητας:

1) αντικοινωνικοί οδηγοί (που απλά δεν τους νοιάζει ο περίγυρος και κάνουν ο,τι τους εξυπηρετεί)

2) οδηγοί που νομίζουν ότι είναι καλοί (πολύ συχνά είναι οι ίδιοι με το 1), τύπου οδηγό σαπάκι αλλά έχω αντακλαστικά ή παίρνω την στροφή με 30 χιλιόμετρα παραπάνω γιατί μπορώ να κουμαντάρω καλά κλπ. 

3) κακοί δρόμοι

4) κακοί οδηγοί (κακοί σε ικανότητες, όχι κακοί σαν νοοτροπία)

Οπότε ναι, πρώτα φταίνε οι οδηγοί. Αλλά όχι οι unskilled οδηγοί αλλά αυτοί με κακή νοοτροπία. Μια χαρά είναι ο κακός οδηγός που έχεις γνώθι σαυτόν. Καλύτερος από τους περισσότερους "καλούς". 

• Like 2
Δημοσ.
35 minutes ago, cumulus said:

Ελαχιστο ρολο παιζει ο δρομος ,αν απλα δεν εισαι ηλιθιος και δεν νομιζεις οτι εισαι ο καλυτερος οδηγος του κοσμου

Η φωτο απο τον ΒΟΑΚ

Screenshot 2025-09-05 at 12-35-19.png

Ας παρακαλέσουμε τους Αμερικανούς από την Σούδα να ρίξουν 2-3 πυρηνικές στο νησί.... 

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, vamvakoolas είπε

καπου ειχε παρει το ματι μου οτι στη Γερμανια (που εχουν στατιστικα για τα παντα) η αιτια προκλησης σοβαρων ατυχηματων με φορτηγα ηταν τεχνικο προβλημα. Αυτο ηταν ελαστικα, φρενα, φωτισμος κτλ. Εννοειται οτι ηταν απο κυριως ανατολικοευρωπαικα φορτηγα στη πλειοψηφια.

Αρα και ο καλυτερος χερας να εισαι, αν το οχημα ειναι $#λο θα γινει ατυχημα.

Ο Jumboγιός έφυγε με την Porsche επειδή έσκασε το πολυκαιρισμένο χειμερινό ελαστικό.

Τι έφταιγε πιο πολύ, το ελαστικό ή που πήγαινε με 300;

Αν πήγαινε με 100 θα έσκαγε το ελαστικό;

Αν έσκαγε με 100 θα είχε περισσότερες πιθανότητες να το ελέγξει;

Δημοσ.
7 minutes ago, phanispal said:

Ο Jumboγιός έφυγε με την Porsche επειδή έσκασε το πολυκαιρισμένο χειμερινό ελαστικό.

Τι έφταιγε πιο πολύ, το ελαστικό ή που πήγαινε με 300;

Αν πήγαινε με 100 θα έσκαγε το ελαστικό;

Αν έσκαγε με 100 θα είχε περισσότερες πιθανότητες να το ελέγξει;

κατα τη γνωμη μου δε σχετιζεται οτι εγραψα με το παραδειγμα αυτο. 

Αν εχεις προβλημα στο οχημα ...παρε λεωφορειο ή αρνησου (αν εισαι επαγγελματιας) να κανεις δρομολογιο.

Δημοσ.

Σχετίζεται από την άποψη της συσχέτισης της κατάστασης των δρόμων, των οχημάτων και των ίδιων των οδηγών και γενικά όσων συζητάμε εδώ.

Εσύ αναφέρεσαι σε τεχνικό πρόβλημα που προκάλεσε ατύχημα και ότι ο οδηγός έχει γνώση του προβλήματος και το αγνοεί.

Δημοσ.
On 31/08/2025 at 14:27, andreas-d said:

Gotthard Tunnel Ελβετία 17κλμ μήκος, όριο ταχύτητας 60κλμ, μηδέν ατυχήματα...

inbound5481104809105328595.jpg

Ιδού γιατί τα καταφέρνουν στην Ελβετία:

https://www.motomag.gr/news/epikairotita/prostimo-13500-eyro-se-agglo-anabati-kai-isobios-apokleismos-apo-toys-dromoys

1 hour ago, cumulus said:

Ελαχιστο ρολο παιζει ο δρομος ,αν απλα δεν εισαι ηλιθιος και δεν νομιζεις οτι εισαι ο καλυτερος οδηγος του κοσμου

Η φωτο απο τον ΒΟΑΚ

Screenshot 2025-09-05 at 12-35-19.png

Ο τύπος είναι για ισόβια αφαίρεση άδειας οδήγησης και τρελό πρόστιμο.

Μου αρέσει που κρύβουν την πινακίδα, μην του θίξουμε το προσωπικό δεδομένο είναι τέρμα μ@λ@κ@ς!!!

• Like 3
Δημοσ.

Μετα σου λεει ο αλλος πινακιδες και δρομοι.

Δεν ειμαστε αξιοι για τιποτα

Αυτο επρεπε να διωκεται σαν προθεση φονου

• Like 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, phanispal είπε

Εν τω μεταξύ τέτοια παίζει να γίνονται κατά εκατοντάδες καθημερινά, δεν ξέρω γιατί εκπλήσσεστε τόσο πολύ.

επαρχια αυτα τα βλεπεις 2-3 φορες ανα διαδρομη. κρητη πολυ παραπανω, ειναι νεξτ λεβελ εκει.

ευτυχως θα μπουνε καμερες στην λεωφορο αλεξανδρας ομως γιατι ως γνωστον εκει γινονται τα θανατηφορα...

Δημοσ.
9 ώρες πριν, phanispal είπε

Εγώ αντιλαμβάνομαι ότι ο οδηγός είναι η κυριότερη ίσως παράμετρος πρόκλησης ατυχήματος.

Εδώ όμως διαβάζουμε για αυτοκίνητα που σκοτώνουν (όπως έγραψε ο polaki στο νήμα με το Starlet), λάστιχα που σκοτώνουν και γενικά αν τους ρωτήσεις αυτούς που τα γράφουν, ό,τι είναι παλιό και μη επώνυμο/διαφημισμένο σκοτώνει ανεξαρτήτως οδηγού.

Καποιες απόψεις είναι τραγικές. Ενώ την ίδια ώρα τα σοβαρότερα ατυχήματα γίνονται απο καινούργια συνήθως αμάξια ανθρώπων που νομίζουν ότι είναι άφθαρτοι και ότι επειδή έχουν καινούργιο αμαξι δεν θα πάθουν τιποτα. Αμ δε. 

Δημοσ.

Πως έγινε έτσι το Polo! Τι χρονιάς να είναι άραγε, υποτίθεται η καμπίνα είναι ειδικά σχεδιασμένη να μη καταστρέφεται έτσι στα περισσότερα σύγχρονα οχήματα.

Δημοσ.

Δεν ξερω σε ποιο ρευμα εγινε αλλα η κατηφορα στο Δερβενι προς Καβαλα ειναι σκοτωστρα

Το οδοστρωμα ειναι εξαιρετικα κακο, εχει κανει κυματα απο τα φορτηγα και το αυτοκινητο πλεει με 10 μποφορ

Ειδικα εκει στο σημειο της εξοδου προς Σερρες, αν δεν προσεξεις, επειδη λογω κατηφορας κατεβαινεις με πολλα χλμ, ανετα σε βγαζει εξω

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...