Crash24 Δημοσ. Τετάρτη στις 11:57 πμ Δημοσ. Τετάρτη στις 11:57 πμ Ο Λευκός Οίκος δημιούργησε επίσημο λογαριασμό στο TikTok την Τρίτη, εκμεταλλευόμενος τους περισσότερους από 170 εκατομμύρια Αμερικανούς χρήστες της εφαρμογής. Αν και η σαπουνόπερα για τον αποκλεισμό της εφαρμογής στις ΗΠΑ ακόμα συνεχίζεται, ο Trump έχει αδυναμία στη δημοφιλή εφαρμογή, πιστώνοντάς της ότι τον βοήθησε να κερδίσει υποστήριξη μεταξύ των νέων ψηφοφόρων όταν νίκησε τη Δημοκρατική Kamala Harris στις προεδρικές εκλογές του Νοεμβρίου 2024. Ο νέος λογαριασμός, @whitehouse, ενεργοποιήθηκε το βράδυ της Τρίτης με ένα αρχικό βίντεο που δείχνει πλάνα του Trump καθώς δηλώνει: "Είμαι η φωνή σας". Η λεζάντα έγραφε: "Αμερική, ΕΠΙΣΤΡΕΨΑΜΕ! Τι γίνεται TikTok;". Σύμφωνα με την εκπρόσωπο Τύπου του Λευκού Οίκου, Karoline Leavitt, "η κυβέρνηση Trump είναι αφοσιωμένη στην επικοινωνία των ιστορικών επιτυχιών που ο πρόεδρος Trump έχει προσφέρει στον αμερικανικό λαό με όσο το δυνατόν περισσότερα κοινά και πλατφόρμες". "Το μήνυμα του προέδρου Trump κυριάρχησε στο TikTok κατά τη διάρκεια της προεδρικής του εκστρατείας, και είμαστε ενθουσιασμένοι να οικοδομήσουμε πάνω σε αυτές τις επιτυχίες και να επικοινωνήσουμε με τρόπο που καμία άλλη κυβέρνηση δεν έχει κάνει πριν", πρόσθεσε η Leavitt. Ο λογαριασμός του TikTok που χρησιμοποίησε ο Trump για την προεδρική του εκστρατεία πέρυσι, @realdonaldtrump, έχει περισσότερους από 15 εκατομμύρια ακολούθους. Ο Ρεπουμπλικάνος πρόεδρος βασίζεται επίσης σε μεγάλο βαθμό στον λογαριασμό του στο Truth Social για να μεταδώσει τα μηνύματά του και δημοσιεύει περιστασιακά στον λογαριασμό του στο X. Παρά τη νέα παρουσία του Λευκού Οίκου στην πλατφόρμα, οι νομοθέτες στην Ουάσιγκτον ανησυχούν ότι τα δεδομένα των Αμερικανών χρηστών θα μπορούσαν να πέσουν στα χέρια της κινεζικής κυβέρνησης. Ο Trump εργάζεται σε μια συμφωνία για Αμερικανούς επενδυτές να αγοράσουν την εφαρμογή από τη ByteDance, την κινεζική μητρική εταιρεία του TikTok. Όπως αναφέρεται, προηγούμενες αξιολογήσεις πληροφοριών έχουν δείξει ότι οι ιδιοκτήτες της εφαρμογής υπόκεινται στην κινεζική κυβέρνηση και ότι θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί για να επηρεάσει τους Αμερικανούς. Ένας νόμος του 2024 απαιτούσε από το TikTok να σταματήσει τη λειτουργία του μέχρι τις 19 Ιανουαρίου του τρέχοντος έτους, εκτός εάν η ByteDance είχε ολοκληρώσει την εκποίηση των αμερικανικών περιουσιακών στοιχείων της εφαρμογής ή είχε επιδείξει σημαντική πρόοδο προς μια πώληση. Ο Trump επέλεξε να μην εφαρμόσει τον νόμο αφού ξεκίνησε τη δεύτερη θητεία του ως πρόεδρος στις 20 Ιανουαρίου. Αρχικά παρέτεινε την προθεσμία στις αρχές Απριλίου, στη συνέχεια στις 19 Ιουνίου και έπειτα ξανά στις 17 Σεπτεμβρίου του 2025. Οι παρατάσεις της προθεσμίας έχουν προκαλέσει κριτική από ορισμένους νομοθέτες, οι οποίοι υποστηρίζουν ότι η κυβέρνηση Trump καταστρατηγεί τον νόμο και αγνοεί τις ανησυχίες εθνικής ασφάλειας που σχετίζονται με τον κινεζικό έλεγχο του TikTok. Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο
ontariyo Δημοσ. Τετάρτη στις 12:52 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 12:52 μμ (επεξεργασμένο) πληροφορία = χρήμα! Επεξ/σία Τετάρτη στις 12:53 μμ από ontariyo
ScorpioX777 Δημοσ. Τετάρτη στις 12:55 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 12:55 μμ Ντιν ντιν ντιν let the fight begin...
alexpap Δημοσ. Τετάρτη στις 12:59 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 12:59 μμ (επεξεργασμένο) Καλά τον Trump και τον Musk όποιο social και να δεις θα τους βρεις μπροστά σου αυτοί οι δύο έχουν κάνει συμμαχία υπερ-προβολής. Αλλά τώρα να παριστάνεται ο Πλανητάρχης από τη μία και ο Μεγιστάνας της Τέσλα και της SpaceX από την άλλη σαν η Κατίνα της γειτονιάς είναι λίγο υπερβολικό. Σημείωση: Αυτά τα λέω για να τα ακούει ο δικός μας ντε … αυτός που μας κυβερνά ο κατσικοπόδαρος που τελευταία πολύ γκιζεράει στο tik-tok και καλά τάχαμου να ασκήσει κοινωνική πολιτική και να βρει καινούριους ψηφοφόρους γίναμε όλοι ίσα κι όμοια δεν υπάρχει και καμία εφαρμογή να τους κάνεις block να ησυχάσουμε. Επεξ/σία Τετάρτη στις 03:04 μμ από alexpap 2
cpc464 Δημοσ. Τετάρτη στις 01:21 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 01:21 μμ Ε ναι σου λένε οι Κινέζοι απο το να απειλεί συνέχεια πως θα μας κλείσει θα του κάνουμε λίγο χαδάκια για να ηρεμήσει,όλοι το έχουν βρεί το κόλπο με τον TACO, λιγο χαδάκια,δωράκια, κανα χαρτζηλικάκι, φοροαπαλαγές σε αμερικάνικες εταιρείες (κυρίως των φίλων του) για να μην μας ρίξει δασμούς, και πάει λέγοντας. 1 1
Hacker?pcs Δημοσ. Τετάρτη στις 01:24 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 01:24 μμ Εν τω μεταξύ στο Twitter του λευκού οίκου είναι κάτι καρναβάλια εντελώς, ο ξεπεσμός είναι απίστευτος υπό την πορτοκαλί κότα 1 1
Huruduru Δημοσ. Τετάρτη στις 01:43 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 01:43 μμ Ουφ έχουν κουράσει τα καραγκιοζιλίκια. Κάτι το ουσιαστικό και χρήσιμο γίνεται να ανέβει ως άρθρο; 1
ScorpioX777 Δημοσ. Τετάρτη στις 01:59 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 01:59 μμ 11 λεπτά πριν, Huruduru είπε Ουφ έχουν κουράσει τα καραγκιοζιλίκια. Κάτι το ουσιαστικό και χρήσιμο γίνεται να ανέβει ως άρθρο; Δεν νομιζω να εδειχνες την ιδια απογοητευση αν ηταν η Καμαλα επανω και εκανε τα δικα της... 3 1
Huruduru Δημοσ. Τετάρτη στις 02:05 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 02:05 μμ 3 λεπτά πριν, ScorpioX777 είπε Δεν νομιζω να εδειχνες την ιδια απογοητευση αν ηταν η Καμαλα επανω και εκανε τα δικα της... Ρε παλικάρι μου να σε ρωτήσω και να μου απαντήσεις με ειλικρίνεια. Τι σε καίει εσένα προσωπικά ως κάτοικο της Ελλάδος τι σκατά κάνει το τσίρκο που ονομάζεται Αμερική; Είτε αυτή ονομάζεται Καμάλα, είτε Τραμπ είτε φούφουτος. Σε αγγίζει εσένα προσωπικά; Γιατί εμένα προσωπικά δεν μου καίγεται καρφί και έχω κουραστεί να διαβάζω για το άτομο τους και για την χώρα τους. 1 1
ScorpioX777 Δημοσ. Τετάρτη στις 02:06 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 02:06 μμ Μόλις τώρα, Huruduru είπε Ρε παλικάρι μου να σε ρωτήσω και να μου απαντήσεις με ειλικρίνεια. Τι σε καίει εσένα προσωπικά ως κάτοικο της Ελλάδος τι σκατά κάνει το τσίρκο που ονομάζεται Αμερική; Είτε αυτή ονομάζεται Καμάλα, είτε Τραμπ είτε φούφουτος. Σε αγγίζει εσένα προσωπικά; Γιατί εμένα προσωπικά δεν μου καίγεται καρφί και έχω κουραστεί να διαβάζω για το άτομο τους και για την χώρα τους. Καλο μου παιδι ισως εχω συμφεροντα και στην Αμερικη... 1
Marduk1 Δημοσ. Τετάρτη στις 02:18 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 02:18 μμ 50 λεπτά πριν, Hacker?pcs είπε Εν τω μεταξύ στο Twitter του λευκού οίκου είναι κάτι καρναβάλια εντελώς, ο ξεπεσμός είναι απίστευτος υπό την πορτοκαλί κότα Εισαι πονεμενος ευρωπαιος μαλλον κ εσυ..γιατι ολα τα αφηγηματα σας ειναι στο πατο! Ειπαμε!!Νεος Σεριφης στη Πολη!! 1 1
mants118 Δημοσ. Τετάρτη στις 03:09 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 03:09 μμ Σύντομα και στο Only Fans ο Λευκός Οίκος... 😛😂 6
atrigane Δημοσ. Τετάρτη στις 05:47 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 05:47 μμ Μάλιστα. Αυτό να το βλέπουν το 90% που μαλώνουν για τον κομμουνισμό και τον καπιταλισμό, για αριστερούς και δεξιούς. Όλους αυτούς τους ενώνει το χρήμα. Εσάς σας χωρίζουν οι ταμπέλες που σας πούλησαν. Να μαλώσετε και να διαφωνήσετε για τις αξίες φίλοι μου, όχι για καθεστώτα και έννοιες. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα