mechpanos Δημοσ. 21 Αυγούστου Δημοσ. 21 Αυγούστου Google 6a τα έπαιξε η μπαταρία μετά από 3.5 χρόνια κακής χρήσης, και η google στέλνει ειδοποίηση ότι έχει παρουσιαστεί και σε άλλους το φαινόμενο, και μου στέλνει χρήματα (κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό, κατόπιν αιτήματος!) για να την αλλάξω!!! Εκτός εγγύησης, αγορά από skroutz. Και αναβάθμιση σε Android 16. Και συνεχίζει και πηγαίνει σφαίρα, για τα δεδομένα της συσκευής. Τραβάτε εσείς τώρα και πάρτε Xiaomi και Samsung κλπ... Σίγουρα όταν θα το αλλάξω, Pixel θα είναι και το επόμενο! 21
ethereum Δημοσ. 21 Αυγούστου Δημοσ. 21 Αυγούστου (επεξεργασμένο) εκτός απο Σκρουτζ θα εμφανιστεί στο Πλαίσιο μάλλον κανένα κομμάτι Επεξ/σία 21 Αυγούστου από ethereum 1
dtk-386 Δημοσ. 21 Αυγούστου Δημοσ. 21 Αυγούστου (επεξεργασμένο) 11 ώρες πριν, pseira είπε Tensor G5 λέει σε επίπεδα Snapdragon Gen1 xD πιο κοντά σε gen2 μάλλον. το τεράστιο μείον είναι η μη εκπροσώπηση στην Ελλάδα. Επεξ/σία 21 Αυγούστου από dtk-386 1
Fotoalexandros Δημοσ. 21 Αυγούστου Δημοσ. 21 Αυγούστου Κάπου οι βλακείες με τα benchmark καλό είναι να σταματήσουν. Χωρίς να λαμβάνεται υπόψιν το λογισμικό που τρέχει μια συσκευή, τα benchmark είναι άνευ νοήματος. Ακόμα έχω το 6pro και πατάει κάτω οποιαδήποτε ναυαρχίδα της εποχής του τρέχοντας android 16 χωρίς το παραμικρό lag. 1
samanti Δημοσ. 21 Αυγούστου Δημοσ. 21 Αυγούστου Είμαι μεταξύ pixel 10 και s25, το s25 ειδικά το plus με καλύπτει σε όλα, σκέφτομαι όμως το pixel 10 για τα ai features κυρίως και το google ecosystem γενικότερά.Αλλα δεν γνωρίζω κατά πόσο snappy θα συνεχίζει να είναι το pixel σε βάθος 4ετιας - 5 ετιας. Θα είναι η πρώτη φορά που θα δώσω τόσα χρήματα και θέλω να αποζημιωθώ και longevity wise.
bezoss Δημοσ. 21 Αυγούστου Δημοσ. 21 Αυγούστου 10 hours ago, Speargeo said: Ναι μπορείς από Amazon ( Γερμανίας ή Ιταλίας ή και Ισπανίας όποιο έχει καλύτερη τιμή με μεταφορικά) Πρέπει να κάνεις επαγγελματικό λογαριασμό δεν είναι κάτι μπορείς να το googlαρεις ή να το βρεις στο YT. Να το προπαραγγείλεις Ελλάδα δύσκολο δεν έρχεται επίσημα στη χώρα μας. Μπορείς τέλος να περιμένεις κανά μήνα να το βρεις από σκρουτζομάγαζο και να σου κάνουν αποφορολόγηση. (39α) Επίσης το φέρνει και το Πλαίσιο κάθε χρόνο αλλά όχι με επίσημη εγγύηση με δικιά του. Τσίμπα το μεταχειρισμένο από καλή έως άψογη κατάσταση από Insomnia! 😁 Θα γλιτώσεις και χρήματα 💸 💰 Αν απ' την άλλη θες καινούριο υπάρχει στο best price με 779 αυτή τη στιγμή. Στο amazon.de δεν βλέπω να χρειάζεται επαγγελματικός λογαριασμός για να το παραγγείλεις πάντως... εκτός αν χάνω κάτι.
NOODLE Δημοσ. 21 Αυγούστου Δημοσ. 21 Αυγούστου 700€ δίνω εδώ το 9 pro xl Στο trade in Γερμανίας 777 Οπότε έφυγα για trade in
kax54638 Δημοσ. 21 Αυγούστου Δημοσ. 21 Αυγούστου 49 minutes ago, bezoss said: Στο amazon.de δεν βλέπω να χρειάζεται επαγγελματικός λογαριασμός για να το παραγγείλεις πάντως... εκτός αν χάνω κάτι. Ο φίλος αναφέρεται για το αν μπορεί να το πάρει με τιμολόγιο και αποφορολόγηση. Εννοείται μπορείς με "απλό" λογαριασμό να παραγγείλεις. Μου κάνει εντύπωση πως δεν έδωσε κάποιο Preorder bonus οπως άλλες χρονιές. Έχασα κάτι; 1
ier506 Δημοσ. 21 Αυγούστου Δημοσ. 21 Αυγούστου Ως κάτοχος pixel 9 pro, δεν βλέπω ουσιώδη λόγο αναβάθμισης. 2 hours ago, samanti said: Είμαι μεταξύ pixel 10 και s25, το s25 ειδικά το plus με καλύπτει σε όλα, σκέφτομαι όμως το pixel 10 για τα ai features κυρίως και το google ecosystem γενικότερά.Αλλα δεν γνωρίζω κατά πόσο snappy θα συνεχίζει να είναι το pixel σε βάθος 4ετιας - 5 ετιας. Θα είναι η πρώτη φορά που θα δώσω τόσα χρήματα και θέλω να αποζημιωθώ και longevity wise. Δεν νομιζω να ειναι snappy, ειδικα αφου σου δινει support μέχρι το 2031. Το μόνο που μου "λείπει" σε σχέση με ένα s25 ειναι το γεγονός ότι το s25 σου δίνει full manual ρυθμισεις στην κάμερα και έχει πολύ ταχύτερη φόρτιση. Πάρτο δεν θα το μετανοιώσεις.
Ukforthemoment Δημοσ. 21 Αυγούστου Δημοσ. 21 Αυγούστου 45 λεπτά πριν, kax54638 είπε Μου κάνει εντύπωση πως δεν έδωσε κάποιο Preorder bonus οπως άλλες χρονιές. Έχασα κάτι; Απο UK https://store.google.com/gb/collection/offers?hl=en-GB&utm_campaign=GS205114&utm_source=promo&utm_medium=email_crm&utm_content=110987649&utm_term=specialoffers_cta_0_Unknown_0_0_table_a&filter=cpn%3APre-order+offers&sort=
kax54638 Δημοσ. 21 Αυγούστου Δημοσ. 21 Αυγούστου 1 minute ago, Ukforthemoment said: Απο UK https://store.google.com/gb/collection/offers?hl=en-GB&utm_campaign=GS205114&utm_source=promo&utm_medium=email_crm&utm_content=110987649&utm_term=specialoffers_cta_0_Unknown_0_0_table_a&filter=cpn%3APre-order+offers&sort= Πέρυσι αν θυμάμαι έδιναν μαζί το Pixel watch δωρεάν. Φέτος λιτότητα και στην Google
Ukforthemoment Δημοσ. 21 Αυγούστου Δημοσ. 21 Αυγούστου 4 λεπτά πριν, kax54638 είπε Πέρυσι αν θυμάμαι έδιναν μαζί το Pixel watch δωρεάν. Φέτος λιτότητα και στην Google Kαι πιο πριν έδιναν bose ακουστικά,με το 6. Πλέον είναι πιο τρέντι και θεωρώ πιο εδραιωμένα στην αγορά οποτε κόβουν τα δώρα. Εγώ θα το προσπεράσω το 10,του χρόνου που θα τελειώνει το συμβόλαιο μου θα χτυπήσω το επόμενο πάλι με επιδότηση.. Μια χαρά μου είναι μέχρι στιγμής το 9proXL.
samanti Δημοσ. 21 Αυγούστου Δημοσ. 21 Αυγούστου (επεξεργασμένο) 22 λεπτά πριν, kax54638 είπε Πέρυσι αν θυμάμαι έδιναν μαζί το Pixel watch δωρεάν. Φέτος λιτότητα και στην Google Στο UK store εχει προσφορες παντως, https://store.google.com/gb/collection/offers?hl=en-GB., ως Ελληνας καταναλωτής νιώθω για αλλη μια φορά στην απέξω, οχι μονο δεν υπαρχουν αναλογες προσφορες αλλα δεν υπάρχει καν ελληνικό store και service. Πάμε κατα διαόλου. Δεν θα το αγοράσω αν και θα το ηθελα πολυ. Επεξ/σία 21 Αυγούστου από samanti
kax54638 Δημοσ. 21 Αυγούστου Δημοσ. 21 Αυγούστου 3 minutes ago, samanti said: Στο UK store εχει προσφορες παντως, https://store.google.com/gb/collection/offers?hl=en-GB., ως Ελληνας καταναλωτής νιώθω για αλλη μια φορά στην απέξω, οχι μονο δεν υπαρχουν αναλογες προσφορες αλλα δεν υπάρχει καν ελληνικό store και service. Πάμε κατα διαόλου. Δεν θα το αγοράσω αν και θα το ηθελα πολυ. Και εγώ δεν μπορώ να καταλάβω γιατί "σνομπαρισμα" σε τέτοιο βαθμό. Έχω το 8 pro xl από Amazon και είναι πολύ ευχαριστημένος αλλα το σκέφτομαι να κάνω την αλλαγή.
samanti Δημοσ. 21 Αυγούστου Δημοσ. 21 Αυγούστου 45 λεπτά πριν, kax54638 είπε Και εγώ δεν μπορώ να καταλάβω γιατί "σνομπαρισμα" σε τέτοιο βαθμό. Έχω το 8 pro xl από Amazon και είναι πολύ ευχαριστημένος αλλα το σκέφτομαι να κάνω την αλλαγή. Δυστυχως γιατι η ελληνική αγορά εχει μικροτερη δυναμική ακόμη και απο της Ρουμανίας.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα