Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα , οπως λεει και η επικεφαλίδα εφαγα πρόστιμο 150 € επειδη παρκαρα σε τετραγωνο ΑΜΕΑ νοικιασμένο μηχανακι στις 12:30 νυχτα σαββατο μεχρι 4:30 σε νησι που ειχα παει για διακοπες και προφανως δεν γνωριζα την περιοχη. Επισης ηταν γεματο παρκαρισμενα μηχανακια διπλα και παντου με αποτελεσμα να μην προσέξω το ζωγραφισμενο ΑΜΕΑ τετραγωνο (πινακίδα δεν υπήρχε ). Το οτι ειχαν  και τα διπλανα μηχνακια κλησεις δεν με παρηγορει.Πηγα εκανα ενσταση και ενω η κοπελιτσα αστυνομικός ( πανεμορφη εντωμεταξύ) συμφωνουσε οτι ειναι περιεργο το σημειο εκει πραγματι , ο διοικητης ηταν ανενδοτος και την απερριψε .. 
Η ερωτηση μου ειναι η εξης , το μηχανακι ηταν νοικιασμενο οποτε μετα απο 2 μηνες αν δεν πληρωθει παει στο Αφμ του  ιδιοκτητη απο το μηχανακι ? θα παει και θα ειναι πιο φουσκωμενη ? θα με αναζητησει μεσω του διπλωματος μου που κρατησε φωτοτυπια ? εχει κανεις καμια παρεμφερη εμπειρια ? 

• Confused 1
  • Haha 9
  • Απαντ. 32
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.
3 minutes ago, Blackdog17 said:

Καλησπέρα , οπως λεει και η επικεφαλίδα εφαγα πρόστιμο 150 € επειδη παρκαρα σε τετραγωνο ΑΜΕΑ νοικιασμένο μηχανακι στις 12:30 νυχτα σαββατο μεχρι 4:30 σε νησι που ειχα παει για διακοπες και προφανως δεν γνωριζα την περιοχη. Επισης ηταν γεματο παρκαρισμενα μηχανακια διπλα και παντου με αποτελεσμα να μην προσέξω το ζωγραφισμενο ΑΜΕΑ τετραγωνο (πινακίδα δεν υπήρχε ). Το οτι ειχαν  και τα διπλανα μηχνακια κλησεις δεν με παρηγορει.Πηγα εκανα ενσταση και ενω η κοπελιτσα αστυνομικός ( πανεμορφη εντωμεταξύ) συμφωνουσε οτι ειναι περιεργο το σημειο εκει πραγματι , ο διοικητης ηταν ανενδοτος και την απερριψε .. 
Η ερωτηση μου ειναι η εξης , το μηχανακι ηταν νοικιασμενο οποτε μετα απο 2 μηνες αν δεν πληρωθει παει στο Αφμ του  ιδιοκτητη απο το μηχανακι ? θα παει και θα ειναι πιο φουσκωμενη ? θα με αναζητησει μεσω του διπλωματος μου που κρατησε φωτοτυπια ? εχει κανεις καμια παρεμφερη εμπειρια ? 

θα σου γραψουν οι αλλοι για το προστιμο (που δε το γλιτωνεις με τη καμμια) αλλα εγω θα σου κανω μια ερωτηση:

Τι θα εκανες εσυ αν ησουν ΑΜΕΑ και ηθελες να σταθμευσεις ή απλως να περασεις και εβλεπες μηχανακια; Ακομα και αν μην ησουν ΑΜΕΑ αν ηταν το παιδι σου ή γνωστος σου πως θα αντιδρουσες;

• Like 3
Δημοσ.

Άσε τις τρελίτσες περί ένστασης και τράβα πλήρωσε το πρόστιμο. Την επόμενη φορά να κοιτάς καλύτερα πού παρκάρεις.

• Like 11
  • Haha 1
Δημοσ.

Είτε μείνει το πρόστιμο σε εσένα είτε πάει στην εταιρία ενοικιάσεων, αν δεν το πληρώσεις θα μπλέξεις.

Το χειρότερο θα είναι φυσικά να εμπλακεί η εταιρία ενοικιάσεων, γιατί με βάση την ημερομηνία της κλήσης και τα στοιχεία που δίνεις κατά την ενοικίαση θα σε βρουν και θα σε σκίσουν.

Για εμένα το πληρώνεις άμεσα κι έχεις το κεφάλι σου ήσυχο. Στο μέλλον απλά περισσότερη προσοχή πού σταθμεύουμε.

• Like 2
Δημοσ.
49 λεπτά πριν, Blackdog17 είπε

εφαγα πρόστιμο 150 € επειδη παρκαρα σε τετραγωνο ΑΜΕΑ

Έχει και 2 μήνες αφαίρεση διπλώματος νομίζω.

Από ενοικιαζόμενα δεν αφαιρούσαν πινακίδες με τον παλιό κοκ, με τον νέο δεν ξέρω αν συνεχίζει

Δημοσ.

Στο "κοπελιτσα αστυνομικός" σταματησα να διαβαζω, πληρωνεις και αφηνεις τις "τρελιτσες" για αλλου.

• Like 9
Δημοσ.
29 λεπτά πριν, Nabuko είπε

Έχει και 2 μήνες αφαίρεση διπλώματος νομίζω.

Από ενοικιαζόμενα δεν αφαιρούσαν πινακίδες με τον παλιό κοκ, με τον νέο δεν ξέρω αν συνεχίζει

πινακίδα οχι δεν αφαίρεσαν , έγραψαν πάνω στην κληση και αφαίρεση διπλώματος αλλα χωρις να γράφεται το διαστημμα. την ωρα που αφησαν την κληση δεν ημουν εκει και το διπλωμα μου το ειχα μονο στο κινητο μου  εφραρμογη gov.gr ... Οποτε το διπλωμα δεν αφαιρεθηκε νομιζω ? θα ειχε σβηστει απο την εφαρμογη ετσι δεν ειναι ? 

26 λεπτά πριν, giokol είπε

Στο "κοπελιτσα αστυνομικός" σταματησα να διαβαζω, πληρωνεις και αφηνεις τις "τρελιτσες" για αλλου.

Οταν πηγα την κυριακη να κανω την ενσταση στο τμημα ηταν μια κοπελα  20-23 χρονων ευγενεστατη και πανεμοφρη , που κολησσες ?
η μονη τρελα ειναι να τρως προστιμο 150 € για παρκιν μηχανακι σαβατο βραδυ .. και να εχεις μισθο 900 € ... 

• Haha 5
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, Blackdog17 είπε

Οταν πηγα την κυριακη να κανω την ενσταση στο τμημα ηταν μια κοπελα  20-23 χρονων ευγενεστατη και πανεμοφρη , που κολησσες ?
η μονη τρελα ειναι να τρως προστιμο 150 € για παρκιν μηχανακι σαβατο βραδυ .. και να εχεις μισθο 900 € ... 

Ας πρόσεχες που παρκάρεις.

• Like 5
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
16 minutes ago, Blackdog17 said:

Γιατί οι ανουσιοι σεξιστικοι χαρακτηρισμοι με οδηγουν στο να καταλαβω που  παει να καταλήξει το ποστ...Επίσης δεν μας ειπες ποσο ομορφος και παλικαρας ηταν ο διοικητης...
Το θεμα ειναι οτι  δεν παραδεχομαστε ποτέ οτι εχουμε κανει παπαριά και να προσπαθουμε ματαια να ξεφυγουμε. Οσο για τα 900 ευρω ας το σκεφτοσουν πριν παρκαρεις σε ΑΜΕΑ.
θα προτιμουσα ενα ποστ οπου θα παραδεχοσουν το λαθος αλλα και θα προτεινες με επιχειρηματα να φτιαξουν το παρκινγκ ΑΜΕΑ σωστα για να μην την πατησουν αλλοι, οπως και να μας πεις πού ηταν ακριβως για να μην την πατησουμε και εμεις! my 2 cents

Επεξ/σία από giokol
  • Like 4
  • Sad 2
Δημοσ.

bottom line θα το πληρώσεις το πρόστιμο είτε τώρα μόνος σου είτε μετά που θα σε βρει η εταιρεία ενοικιάσεως.

η αφαίρεση του διπλώματος θα σε τσούξει πιο πολύ από τα 150 ευρώ θεωρώ.

• Like 2
Δημοσ.
51 λεπτά πριν, Blackdog17 είπε

ηταν μια κοπελα  20-23 χρονων ευγενεστατη και πανεμοφρη

Αστα τα υπολοιπα και πες γι αυτο . Ξανθια μελαχρινη, χρωμα ματια? Ποιο νησι? Φτανω κολυμπωντας ??

• Haha 2
Δημοσ.

οτι θα το πληρώσεις θα το πληρώσεις...... αν περάσει μέσα απο την εταιρία ενοικιάσεων θα πληρώσεις υπέρ διπλά και αν φτασει στο σημείο να σε πάνε δικαστικά εκεί θα πληρώσεις πολυυυυυυυ παραπάνω (και εφόσον έχουν ολα τα στοιχεία σου και τι τι εκανες κερδίζουν)

αν το πρόστιμο περασει στην εφορία (και δεν περάσει στην εταιρεία που εχει το μηχανακι) θα πληρώσεις παλι με τόκο αργοτερα (Αν δεν πληρώσεις ξέρεις πολύ καλά τι γινεται οταν χροστας στην εφορια)

υγ από την στηγμη που κοψανε την κληση αν ηταν η τροχαια απο καποιες ωρες μεχρι καποιες μερες θα φανει στο συστημα οτι το διπλομα εχει κατασχεθει και αν σε σταματήσουν και ελέγξουν τα χαρτιά σου θα φανεί οτι είσαι χωρίς δίπλωμα και καλά δικαστήρια και καλά προστιμα να εχεις (θα χρυσοπληρώσεις με λίγα λογία και θα φας την ζωή σου στα δικαστήρια)

ο ποιο απλός και ανώδυνος τρόπος για σενα ειναι
α) πας πληρώνεις αμεσα τα 150
β) παραδίδεις το δίπλωμα
γ) το παιρνεις μετά απο 2 μηνες (αν δεν κάνω λάθος) και μεχρι τοτε δεν οδηγάς τπτ 

οτιδιποτε αλλο θα σου βγει απο την μύτη στομα και οπου αλλου σκεφτεις 

• Like 3
Δημοσ.

Επειδη το προστιμο δε θα το γλυτωσεις αφου η ενσταση απορριφθηκε, το καλυτερο που εχεις να κανεις ειναι να πας να την πληρωσεις αφηνοντας την εταιρεια ενοικιασεων απ'εξω, διοτι ειναι πιθανο αν παει σε αυτους να σε χρεωσουν και τιποτα αυθαιρετα καπελα οπως ειθισται.

Τωρα για το διπλωμα τι να σου πω, κανε ο,τι σε φωτισει ο θεος. Κανονικα υποχρεουσαι να το παραδωσεις μονος σου. Αν δεν το κανεις και σε σταματησει οποιοσδηποτε μπατσος για οποιοδηποτε λογο και το ανακαλυψει, παιζει να μπλεξεις ασχημα.

1 ώρα πριν, giokol είπε

σεξιστικοι χαρακτηρισμοι

Δεν υπαρχει τιποτα σεξιστικο στο να χαρακτηριζεις ομορφη μια κοπελα. 

• Like 4
  • Thanks 3
Δημοσ.

το προστιμο δεν το γλυτωνεις. ολα τα αλλα ειναι να χαμε να λεγαμε.

Και να σου πω και κατι? Επειδη ειναι ΑΜΕΑ θεμα πολυ καλα σου κανανε. Ειναι που ειναι τραγικη η αντιμετωπιση τους απο την πολιτεια, εχουν που εχουν τον σταυρο τους, τους βαζουμε κι εμεις εμποδια για να τους κανουμε την ζωη ακομη πιο δυσκολη

εγω δεν καταλαβαινω ρε αδερφε ειλικρινα

ειδες αριστερα-δεξια μηχανακια εκτος απο ενα μεγαλο χωρο, μηχανακι εχεις, δλδ 2 μετρα πιο περα πιθανοτατα ανετα το παρκαρες

τοσο στα παπακια σου?

• Like 5
Δημοσ.
1 ώρα πριν, lector είπε

Επειδη το προστιμο δε θα το γλυτωσεις αφου η ενσταση απορριφθηκε, το καλυτερο που εχεις να κανεις ειναι να πας να την πληρωσεις αφηνοντας την εταιρεια ενοικιασεων απ'εξω, διοτι ειναι πιθανο αν παει σε αυτους να σε χρεωσουν και τιποτα αυθαιρετα καπελα οπως ειθισται.

Τωρα για το διπλωμα τι να σου πω, κανε ο,τι σε φωτισει ο θεος. Κανονικα υποχρεουσαι να το παραδωσεις μονος σου. Αν δεν το κανεις και σε σταματησει οποιοσδηποτε μπατσος για οποιοδηποτε λογο και το ανακαλυψει, παιζει να μπλεξεις ασχημα.

Δεν υπαρχει τιποτα σεξιστικο στο να χαρακτηριζεις ομορφη μια κοπελα. 

Του στοίχησε που δεν ειπε ποσο παίδαρος ειναι ο διοικητής

• Haha 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...