Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

δες το θετικά. Θα μπορούσες να πληρωνες 150 (που δεν πρόκειται να τα γλιτώσεις) και να μην έπαιρνες και μάτι την όμορφη μπατσινα αλλά κανέναν καράφλα. 

• Like 2
  • Haha 3
Δημοσ.

Θα μου άρεσε πολύ κάποια στιγμή να φτάσουμε σε ενα επίπεδο που δεν θα χρησιμοποιούμε τη λέξη "μπάτσος" για τον αστυνομικό.

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 λεπτά πριν, great είπε

Θα μου άρεσε πολύ κάποια στιγμή να φτάσουμε σε ενα επίπεδο που δεν θα χρησιμοποιούμε τη λέξη "μπάτσος" για τον αστυνομικό.

Αυτο θα πρεπει να το κερδισουν μονοι τους  (αν θελουν)  

Επεξ/σία από 2MM
  • Like 2
  • Thanks 1
Δημοσ.
4 minutes ago, 2MM said:

Αυτο θα πρεπει να το κερδισουν μονοι τους  (αν θελουν)  

ειναι σεβασμος για την στολή, το λειτουργημα, την υπηρεσία. Σε κάθε σωμα ασφαλείας σε κάθε στρατιωτικό σώμα.

• Like 3
Δημοσ.
1 ώρα πριν, tutuyo είπε

εγω δεν καταλαβαινω ρε αδερφε ειλικρινα

ειδες αριστερα-δεξια μηχανακια εκτος απο ενα μεγαλο χωρο, μηχανακι εχεις, δλδ 2 μετρα πιο περα πιθανοτατα ανετα το παρκαρες

τοσο στα παπακια σου?

Όπως έγραψα , πήγα πρώτη φορά ήταν νύχτα και η ζωγραφιά κάτω δεν την είδα ποτέ γιατί είχε παντού παρκαρισμένα μηχανάκια τα οποία φάγανε και αυτά κλήση.. το σημείο ήταν αυτό που μέρα το καταλαβαίνεις οκαυ ..αλλά νύχτα με τπτ , καμιά πινακίδα.

Το σημείο ήταν αυτό 

Πάρο , μπροστά στη γέφυρα Νάουσας 

Screenshot_2025-08-21-18-05-10-207_com.google.android.apps.maps.jpg

Δημοσ.
12 λεπτά πριν, great είπε

ειναι σεβασμος για την στολή, το λειτουργημα, την υπηρεσία. Σε κάθε σωμα ασφαλείας σε κάθε στρατιωτικό σώμα.

Ο σεβασμος κερδιζεται . 

Δημοσ.

Προφανώς υπέπεσε σε παράπτωμα ο νηματοθέτης και πρέπει να αποδεχθεί το λάθος και να καταβάλει το πρόστιμο. Τώρα αν φτάσαμε στο σημείο να θεωρείται σεξιστικό το "πανέμορφη" αστυνομικός, εμένα μου φαίνεται ακραίο. Για κάποιους μπορεί να θεωρείται κοπλιμέντο, για άλλους απλά να μην ήταν αναγκαίο να αναφερθεί. Ισως στο μυαλό του φίλου μας γυναίκα αστυνομικός να σημαίνει βλοσυρή, απειλητική και άγρια φυσιογνωμία και για τον ίδιο να αποτέλεσε έκπληξη. Και οι αστυνομικοί αδιακρίτως φύλου άνθρωποι είναι ... (σημ. ο ίδιος φορουμίτης που αντέδρασε, πως φερόταν αν γυναίκα φορουμίτισα έλεγε "Μου έκοψε πρόστιμο ένας τροχαίος, κούκλος..."??

Δημοσ.

Έκανες πατάτα φίλε και ναι σε νιώθω, βράδυ, διακοπές, σκοτεινό ξένο μέρος χωρίς πινακίδες κτλ αλλά και πάλι, πλήρωσε το πρόστιμο και πρόσεχε που παρκάρεις, είναι φρίκη να έχεις κινητικά προβλήματα στο τσίρκο που ονομάζεται Ελλαδιστάν, πόσο μάλλον να σου δημιουργούν και άλλα οι συμπολίτες σου. Όσο αναφορά με του σχολιαστές περί σεξιστικών κτλ, απλά μην ασχολείστε. Είναι μια μικρή ομάδα από μίσανδρα ανθρωπάκια,  άσε τους στη μιζέρια τους. Αύριο πρωί πας πληρώνεις και προσέχεις πάντα πάρκινγκ ΑΜΕΑ, ράμπες και σήμανση. Αν νιώθεις άσχημα μπορείς να βοηθήσεις κάποιον άνθρωπο με κινητικά προβλήματα στο δρόμο, θα σε κάνει να νιώσεις καλύτερα.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 ώρες πριν, Blackdog17 είπε

η μονη τρελα ειναι να τρως προστιμο 150 € για παρκιν μηχανακι σαβατο βραδυ .. και να εχεις μισθο 900 € ... 

Την επόμενη φορά που όποιος διαβάζει αυτό σκεφτεί να "βρίσει" και να αναθεματίσει πολιτικούς, οικογένειες κλπ, οτι για όλα αυτοί φταίνε (ΤΑ ΣΚΑΝΔΑΛΑ κλπ), θέλω να θυμάστε αυτό που έγραψε ο φίλος, στο μυαλό σας

Επεξ/σία από EuphangeL
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
39 minutes ago, Blackdog17 said:

Όπως έγραψα , πήγα πρώτη φορά ήταν νύχτα και η ζωγραφιά κάτω δεν την είδα ποτέ γιατί είχε παντού παρκαρισμένα μηχανάκια τα οποία φάγανε και αυτά κλήση.. το σημείο ήταν αυτό που μέρα το καταλαβαίνεις οκαυ ..αλλά νύχτα με τπτ , καμιά πινακίδα.

Το σημείο ήταν αυτό 

Πάρο , μπροστά στη γέφυρα Νάουσας 

Screenshot_2025-08-21-18-05-10-207_com.google.android.apps.maps.jpg

οτι και να ειναι..... πατατα εγινε τωρα ο μονος τροπος ειναι να πλυρωσεις η αν εχεις πολυ σοβαρο δικηγορο κλπ να το πας δικαστικά και να μπορεις να αποδειξεις αυτα που λες.... βεβαια στο τελος τα 150 ευρω και 2 μηνες χωρις διπλωμα θα σου φανουν τπτ με αυτα που θα πλυρωσεις στον δικηγόρο 

υγ οσο αφορα το ποσο
στην ελλαδα ειναι 150 πχ με μισθό 900 στην ελβετια με βασικο 4000 ειναι καπου στα 700 ευρω..... 

γενικος πρόστιμα ειναι για να μην το ξανα κανεις και να θυμάσαι πως πωναει 

Επεξ/σία από Black Demis
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αδερφουλη αν η κλήση γράφει αφαίρεση διπλώματος ,πρέπει να πας στην τροχαία να το παραδώσεις 

Αν δεν το πας είσαι χωρίς δίπλωμα όπως και να το κάνεις 

Μετά την παράδοση ξεκινάνε οι 2 μήνες ,όταν το παραδώσεις κλάψου λίγο εκεί μπας και σε λυπηθούν και στο ρίξουν σε έναν μήνα αφαίρεση 

Μηνντονπαινεις έξυπνος ότι θα περιμένεις το δίμηνο χωρίς να το παραδώσεις ,μετράει όταν το παραδώσεις η ποινή ,αν σε σταματήσουν θα δουν αφαίρεση διπλώματος οι μπάτσοι 

Επίσης σε νησί δεν ξέρεις πόσες φορές έχω δει παρκαρισμένα αυτοκίνητα σε σημεία που απαγορεύεται το παρκάρισμα και έχει χώρο αλλά κάθομαι και ψάχνω κάπου χωρίς σήμανση να το αφήσω ,ειδικά όταν είναι ξένο το αμάξι 

Η σε μπλε με πληρωμή ,ούτε 10 λεπτό δεν το αφήνω ,αν γίνει έλεγχος θα κλαίω

Εμένα μου πήραν 2 μήνες δίπλωμα πινακίδες γιατί δεν φόραγα ζώνη ,να κάνεις τον σταυρό σου που για παρκάρισμα σε ΑΜΕΑ δεν σου έριξαν κάνα 700 Άρι στο κεφάλι   

Επεξ/σία από SOCRATIS1000
  • Like 1
Δημοσ.
1 hour ago, great said:

Ο σεβασμός κερδίζεται δεν απαιτείται.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...