caotonic Δημοσ. Παρασκευή στις 04:06 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 04:06 μμ 4 ώρες πριν, Apostolos83 είπε Αν προσπαθείς να κάνεις clone τη χρησιμοποιημένη (και πλέον νεκρή sd card) τότε τσάμπα το παλεύεις! Έτσι τη πάτησα και εγώ, το χρησιμοποίησα μερικές μέρες, μέχρι που πέθανε η κάρτα και μετά δεν είχε νόημα να προσπαθήσω να τη κλωνοποιήσω. Το έκανα δηλαδή για τα μάτια. Αλλά έκτοτε ψάχνω τους οδηγούς για να του κάνω καθαρή εγκατάσταση μήπως και το ξαναχρησιμοποιήσω. Οχι, η καρτα η δικη του λειτουργει κανονικα, ανοιγει και παιζει παιχνιδια. Ο κλωνος μου βγαζει μαυρη οθονη
Mr_Terror Δημοσ. Παρασκευή στις 08:41 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 08:41 μμ Για συνδεση της κονσολας στο ιντερνετ φθηνη και δοκιμασμενη λυση καλωδιο OTG απο το jumbo. https://www.e-jumbo.gr/eidi-technologias/gadgets-kiniton/diafora-gadget-kinitou/kalodio-otg-micro-type-c-14cm_1661338/ Μεσω κινητου δίνει ιντερνετ στην κονσολα και κανετε τις αναβαθμισεις.Ετσι κανω και εγω στο δικο μου.
Stormwatch Δημοσ. Παρασκευή στις 11:07 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 11:07 μμ Αυτός ο ασύρματος ανταπτορας της TP Link, λειτουργει εγγυημένα μαζί με ένα OTG καλώδιο. Για όποιον θέλει να είναι συνέχεια online (για retroachievments κλπ) https://www.skroutz.gr/s/14060548/TP-LINK-TL-WN725N-v3-Asyrmatos-USB-Antaptoras-Diktyou-150Mbps.html
xxatziva Δημοσ. Παρασκευή στις 11:31 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 11:31 μμ (επεξεργασμένο) Οποιος ειπε για imageusb αυτο τελικα εκανε αυτο που επρεπε. backup bin ολη την καρτα και περασμα σε αλλη. εκανε τα partition Ιδια ακριβως και τελικα ναι ανοιξε κανονικα, 64γιγα εργοστασιο (50πραγματικα+2unallocated)και 64γιγα patriot (50πραγματικα+8unallocated)διαφορά 6γιγα παραπανω για την επωνυμη καρτα . η 64αρα ειναι αυτη PATRIOT PSF64GVX31MCX VX SERIES 64GB MICRO SDXC V30 U3 CLASS 10 επισης για 2η πηρα την PATRIOT PEF128GEP31MCX EP SERIES 128GB MICRO SDXC U3 V30 A1 CLASS 10 WITH SD ADAPTER η 64αρα δεν φαινεται πουθενα οτι θα τρεξει-ουτε σαν μαρκα στην σελιδα που υπαρχει σε αλλη σελιδα στο θεμα εδω και αφορα compatibility . αλλα η 2η λεει οτι τρεχει στο 2ο slot Οποτε γιατι οχι? ας υπαρχει μια καρτα ακομα αν και θα αφαιρεσω αρκετα σκουπιδια παιχνιδια που εχει. Επεξ/σία χθες στις 12:25 πμ από xxatziva 1
Athoz Δημοσ. χθες στις 12:41 πμ Δημοσ. χθες στις 12:41 πμ Παρέλαβα και εγώ. Είναι πολύ καλό για 19 που έδωσα. Οθόνη φωτεινή και με αρκετές ρυθμίσεις. Πρέπει να έχει 15.000 παιχνίδια προ-εγκατεστημένα από όλες τις πλατφόρμες όπως φαίνεται στην κατηγορία all games. Το πρώτο που έκανα είναι read image από την μαμίσια SD και write στην Kodak που προτείνουν. Η έκδοση του Os είναι 02092025 οπότε δεν εγκατέστησα την παλαιότερη που αναφέρει ο οδηγός στο github. Είχε επίσης πλήρως φορτισμένη μπαταρία που σημαίνει πως κρατάει φορτίο. Κατέβασα και το Half Life για να το δοκιμάσω αύριο.
magnam Δημοσ. χθες στις 03:00 πμ Δημοσ. χθες στις 03:00 πμ (επεξεργασμένο) Έχω παραλάβει κι εγώ από την προηγούμενη εβδομάδα. Η κονσολίτσα μού βγήκε στα 19,84$, ήτοι 16,93€. Παράλληλα, παρήγγειλα δύο (2) Kodak κάρτες οι οποίες συνολικά μου βγήκαν 3,19$ (2,72€), καθώς και μια θήκη για την κονσολίτσα με ένα tempered glass στα 2,80$ (2,39€). Όλο το πακέτο βγήκε στα 22,04€. Τρομερά καλή τιμή για τα όσα προσφέρει! Εννοείται ότι από την πρώτη στιγμή έκανα backup τον φάκελο με τα roms, και εγκατέστησα (στη νέα κάρτα Kodak που προόριζα για λειτουργικό σύστημα) τη νεότερη έκδοση του ArkOS. Σημείωση: Το αρχείο img που κατεβάζετε από εδώ είναι συμπιεσμένο (θα δείτε ότι έχει την κατάληξη .img.xz) και θέλει πρώτα αποσυμπίεση προκειμένου να πάρετε το τελικό .img αρχείο του ArkOS. Πήγα στη λύση δύο καρτών microSD των 64GB έκαστη προκειμένου στη μία να έχω τα roms και στην άλλην το λειτουργικό. Όταν διαπίστωσα ότι από την κάρτα του λειτουργικού παραμένει αρκετός χώρος ελεύθερος, ψάχτηκα λίγο και βρήκα ότι μπορώ να έχω και σε αυτήν roms, ώστε με την κατάλληλη ρύθμιση να διαβάζει παιχνίδια και από τις δύο κάρτες ταυτόχρονα. Ισχύει το ότι δεν παίρνουμε PSP όσον αφορά την ποιότητα κατασκευής, αλλά δεδομένης της τιμής θα έλεγε κανείς ότι αγγίζει τα όρια της κλεψιάς. Η οθόνη του είναι πάρα πολύ καλή! Πριν το πιάσω στα χέρια μου πίστευα ότι θα παραήταν μικρή για τα γούστα μου, αλλά εν τέλει διαπίστωσα ότι είναι μια χαρά δεδομένων των παιχνιδιών/κονσολών που μπορεί να εξομοιώσει. Ο ήχος είναι κομπλέ (δεδομένου ότι τα retro παιχνίδια δεν αποτελούν και την καλύτερη πηγή ήχου), τα κουμπιά... ανεκτά στην αίσθηση, αλλά τα πίσω πλήκτρα (L1,L2/R1,R2) πιστεύω θα μπορούσαν να βρίσκονται σε καλύτερη διάταξη. Υπόψιν: προς το παρόν το πασπάτεψα για κάνα μισάωρο και είδα ότι εξακολουθεί να αναγράφει 100% για την μπαταρία. Δεν ξέρω τι φάση με τον αισθητήρα της μπαταρίας, δεν το έψαξα παραπάνω, απλά ας το έχετε κατά νου ώστε να μην βασίζεστε στο ποσοστό που λέει. Αντιλαμβάνομαι ότι δεν θα το αξιοποιήσω πολύ, αλλά γι' αυτές τις μικρές δόσεις νοσταλγίας που ενίοτε επιζητούμε αποτελεί την καλύτερη λύση! Επεξ/σία χθες στις 03:05 πμ από magnam 4
netlag Δημοσ. πριν από 14 ώρες Δημοσ. πριν από 14 ώρες Παρέλαβα και γω. Την πήρα γύρω στα 21 ευρώ. Έκανα με το imageUSB κλώνο σε μιά samsung SD και έτρεξε μια χαρά. Φοράει ArkOS. Η οθόνη είναι εξαιρετική, με φοβερή φωτεινότητα. Η μπαταρία κρατάει πολύ. Έχει και τα πολύ διάσημα παιχνίδια της Nintendo που λείπουν από το Anbernic RG CUBEXX που επίσης έχω. Το οποίο RG CUBEXX, ok είναι πιο ποιοτική συσκευή overall, αλλά κοστίζει τα τριπλάσια, και δεν το λές ούτε μιση φορά καλύτερο από αυτό εδώ. Τρομερό VFM, κακώς δεν πήρα και δεύτερο...
d_gkal Δημοσ. πριν από 12 ώρες Δημοσ. πριν από 12 ώρες PS1 έχει προεγκατεστημένα; Coolboarders υπάρχει; Δοκίμασε κάνεις αν παίζουν σωστά;
Athoz Δημοσ. πριν από 8 ώρες Δημοσ. πριν από 8 ώρες (επεξεργασμένο) https://docs.google.com/spreadsheets/d/1641_gSXh9PUKs68gr8EjVxjiT59Ly8SLwvkPKSSizM0/edit?usp=sharing Εδώ είναι η λίστα με τα παιχνίδια (αρχεία) που είχε μέσα. Έσβησα παιχνίδια από gameboy και κάποιες παλιές κονσόλες για να κάνω χώρο για το portmaster. Έβαλα Half Life, GTA Vice city, ReVolt και Serious Sam και τα σπάνε, πάνε μπάλα. Το HL έχει 37-67 FPS και παίζεται πολύ ευχάριστα. Δοκιμάζοντας το GTA VC στο PSP έκανε σπασίματα και τα γραφικά δεν ήταν τόσο καλά όσο το PortMaster που τρέχει native σαν Linux. Επίσης έκανα UPDATE την κονσόλα και κατέβηκε έκδοση σε 29032025. Επεξ/σία πριν από 8 ώρες από Athoz 4
alfaeffe Δημοσ. πριν από 5 ώρες Δημοσ. πριν από 5 ώρες 3 ώρες πριν, Athoz είπε Επίσης έκανα UPDATE την κονσόλα και κατέβηκε έκδοση σε 29032025. Η τελευταια εκδοση ειναι η 07312025.
SciManiac Δημοσ. πριν από 4 ώρες Δημοσ. πριν από 4 ώρες 4 ώρες πριν, Athoz είπε https://docs.google.com/spreadsheets/d/1641_gSXh9PUKs68gr8EjVxjiT59Ly8SLwvkPKSSizM0/edit?usp=sharing Εδώ είναι η λίστα με τα παιχνίδια (αρχεία) που είχε μέσα. Έσβησα παιχνίδια από gameboy και κάποιες παλιές κονσόλες για να κάνω χώρο για το portmaster. Έβαλα Half Life, GTA Vice city, ReVolt και Serious Sam και τα σπάνε, πάνε μπάλα. Το HL έχει 37-67 FPS και παίζεται πολύ ευχάριστα. Δοκιμάζοντας το GTA VC στο PSP έκανε σπασίματα και τα γραφικά δεν ήταν τόσο καλά όσο το PortMaster που τρέχει native σαν Linux. Επίσης έκανα UPDATE την κονσόλα και κατέβηκε έκδοση σε 29032025. Half life και GTA VC τα έβαλες με port master; Ουσιαστικά τι έκανες, αντέγραψες τα παιχνίδια από το pc; Είμαι λίγο άσχετος με το πώς δουλεύει αλλά αν παίζει μέχρι και GTA ψήθηκα πάρα πολύ...!
GeeJay Δημοσ. πριν από 4 ώρες Δημοσ. πριν από 4 ώρες Άντε μπας και ξαναβγεί σε καλή τιμή γιατί ψήνομαι και εγω. Με την γλύκα έμεινα και με μια σπασμένη κονσόλα από τη μεταφορά. 😡
jimmy213 Δημοσ. πριν από 3 ώρες Δημοσ. πριν από 3 ώρες (επεξεργασμένο) 1 hour ago, SciManiac said: Half life και GTA VC τα έβαλες με port master; Ουσιαστικά τι έκανες, αντέγραψες τα παιχνίδια από το pc; Είμαι λίγο άσχετος με το πώς δουλεύει αλλά αν παίζει μέχρι και GTA ψήθηκα πάρα πολύ...! Μιας και δεν ήξερα κι εγώ (και έχω ψηθεί full), στο παρακάτω βίντεο τα εξηγεί πολύ καλά. Ουσιαστικά μεταφέρεις κάποια αρχεία από το PC όπου έχει εγκατεστημένα αυτά τα games. Απλά δεν ξέρω αν το R36S έχει ήδη περασμένο το PortMaster ή θέλει εγκατάσταση. Επεξ/σία πριν από 3 ώρες από jimmy213
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα