Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 ώρα πριν, MikeKata είπε

Δεν το χρησιμοποιώ, αλλά στο Github page λέει ότι είναι σε  Flatpak και Snap packages. Ποια dependencies σου λείπουν;

πήγα να το κάνω compile. Θα το δοκιμάσω σε flatpak , αλλά έτσι κι αλλιώς scriptάκια με yt-dlp χρησιμοποιώ να διαβάζει κάποιες λίστες txt

27 λεπτά πριν, jimmy213 είπε

Γενικά, προσωπικά δεν είμαι fan των GUI στα πάντα. Συνάδελφοι πχ χρησιμοποιούν GUI για το git. Εγώ ούτε να τα δω.

εμένα (που δεν είμαι επαγγελματίας) το git με μπέρδευε μέχρι που ήρθε το chatgpt κι όταν τα θαλασσώνω  του λέω να φτιάξει νέο branch με ότι έχω κάνει και να κάνει roll back το main σε συγκεκριμένο commit.

Το ίδιο και με το yt-dlp . Τα llms είναι φίλοι μας για να μας δώσουν advanced εντολές που για να τις φτιάξουμε παλιότερα έπρεπε να διαβάζουμε documentation κλπ

• Απαντ. 41
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.
14 ώρες πριν, lector είπε

Δοκιμασα να το τσεκαρω, κατεβασα το Portable και τρεχω το exe αλλα δεν συμβαινει κατι. Κανω κατι λαθος;

Δεν είχα δοκιμάσει το portable, μόλις το κατέβασα και έτρεξε. Σίγουρα τρέχεις το σωστό exe (org.nickvision.tubeconverter.winui); Δοκίμασε να περάσεις και την τελευταία Visual C++, μήπως δεν την έχεις εγκατεστημένη.

• Like 1
Δημοσ.
16 ώρες πριν, BadBoy είπε

Με το να θες τα πάντα να έχουν GUI, χάνεις πρόσβαση σε ποιοτικά προγράμματα. Τώρα θα μου πεις δεν θα μπορούσε η ομάδα του yt-dlp να στήσει ένα υποτυπώδες GUI μέσα σε 1-2 μέρες; Προφανώς και θα μπορούσε. Επειδή όμως για τον περισσότερο κόσμο command line = scary, ακόμα και αν σε αυτή την περίπτωση μιλάμε για μισή γραμμή script, μειώνεται πολύ η πιθανότητα να στοχοποιηθεί το εκάστοτε πρόγραμμα. 

• Like 1
Δημοσ.
13 hours ago, polaki said:

Δεν κατάλαβα πως το εννοείς, τί ακριβώς αποδεικνύει περίτρανα μάλιστα την απαταιωνια; Ότι ο Νιγηριανός έχει υποπολλαπλάσια αγοραστική δύναμη από τον Δυτικό;

Και που ακριβώς κάνει τα στραβά μάτια η ΕΕ στη Νιγηρία.

Ειλικρινά θα ήθελα να αναπτύξεις λίγο το σκεπτικό σου γιατί δεν καταλαβαίνω καθόλου τί εννοείς.

Ενώ κάτι πας να πεις, παραβλέπεις ότι εντός ΕΕ οι διακυμάνσεις της αγοραστικής δύναμης είναι τεράστιες. Με το να διατηρείς την τιμή κοινή στο upper tier (αντίστοιχο των ΗΠΑ) για όλη την ΕΕ, δημιουργείς αντικειμενικό πρόβλημα στους κατοίκους ΕΕ με πολύ χαμηλότερη αγοραστική δύναμη (Ελλάδα, Ρουμανία, Βουλγαρία, κλπ). Πρόβλημα υπάρχει, από εκεί και πέρα το τι θα θεωρήσει υπερβολή ο καθένας, εναπόκειται στις παραστάσεις και το σκεπτικό του.

Δημοσ.

Τι θες να πεις Βιρνα; Οτι τοσο καιρο δεν μπορουσαμε να το κανουμε αυτο και χωρις κανενα περιορισμο;
Ποσο μας εχουν πετσοκοψει αυτοι εκει

Δημοσ.

WOW! μας κακομαθενεις ρε γουγλη. ολοκληρο 360p KAI 144P DOWNLOADS!? οτι καλητερο θα μπορουσαμε να ειχαμε τωρα το 2006...οπα κατσε. τι θες να πεις ειναι 2025? 2006 δεν ειναι? τοσο πολυ παρακοιμηθηκα? damn.. 

Δημοσ.
48 minutes ago, DrFreeman said:

Ενώ κάτι πας να πεις, παραβλέπεις ότι εντός ΕΕ οι διακυμάνσεις της αγοραστικής δύναμης είναι τεράστιες. Με το να διατηρείς την τιμή κοινή στο upper tier (αντίστοιχο των ΗΠΑ) για όλη την ΕΕ, δημιουργείς αντικειμενικό πρόβλημα στους κατοίκους ΕΕ με πολύ χαμηλότερη αγοραστική δύναμη (Ελλάδα, Ρουμανία, Βουλγαρία, κλπ). Πρόβλημα υπάρχει, από εκεί και πέρα το τι θα θεωρήσει υπερβολή ο καθένας, εναπόκειται στις παραστάσεις και το σκεπτικό του.

Ολες οι εταιρείες software όχι μόνο οι streaming services θεωρούν την ΕΕ ίδια αγορά.

Το αν αυτό δουλεύει υπέρ τους ή όχι δεν έχω λογιστικά στοιχεία να το κρίνω.

Αυτό που σίγουρα ΔΕΝ είναι ρόλος της EE πάντως είναι να θεσπίζει price ceilings στην οποιαδήποτε εταιρεία, οπότε το σχόλιο περί «στραβά μάτια» της ΕΕ  εξακολουθώ να μην καταλαβαίνω που κολλάει, βγάζοντας στην άκρη τη Νιγηρία και τους διάφορους Ερντογάν, Μέσι κλπ. 

Δημοσ.
1 hour ago, polaki said:

Ολες οι εταιρείες software όχι μόνο οι streaming services θεωρούν την ΕΕ ίδια αγορά.

Το αν αυτό δουλεύει υπέρ τους ή όχι δεν έχω λογιστικά στοιχεία να το κρίνω.

Αυτό που σίγουρα ΔΕΝ είναι ρόλος της EE πάντως είναι να θεσπίζει price ceilings στην οποιαδήποτε εταιρεία, οπότε το σχόλιο περί «στραβά μάτια» της ΕΕ  εξακολουθώ να μην καταλαβαίνω που κολλάει, βγάζοντας στην άκρη τη Νιγηρία και τους διάφορους Ερντογάν, Μέσι κλπ. 

Δεν μέμφομαι την ΕΕ, μέμφομαι τις εταιρίες που επιλέγουν το price point τους για την ΕΕ να εξάγεται με βάση την αγοραστική δύναμη των πλουσιότερων κρατών μελών της, καθιστώντας έτσι τους πολίτες των φτωχότερων κρατών μελών φτωχούς συγγενείς με μειωμένη πρόσβαση (για οικονομικούς λόγους) στις ίδιες υπηρεσίες. 

Ας μην έχουμε επιλεκτική ευαισθησία για την Νιγηρία (και κάθε Νιγηρία) όταν το πρόβλημα είναι δίπλα μας.

Δημοσ.

Μάλλον στην Ελλάδα αναφέρεται αυτή η προσφορά

μάθανε στο youtube οτι ακόμα έχουμε άθλια ISDN  και σου λεει αν δώσω δωρεάν 1080 θα κάνουν κανα μήνα να το κατεβάσουν

οπότε δώσε 144 να χαρούν οτι κατεβάζουν γρήγορα

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...