Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Χαμενος χρόνος

Θα ειχε νοημα αν υπηρχε καλη διαχειρηση των εσόδων

Δυστυχως πανε σε ορισμενες τσεπες  χωρις ελέγχους και οχι για το γενικα καλό

Δημοσ.

Εγω δεν ξερω αν θα εκανα καταγγελια, εχω αμφιβολιες.

Υποθετω οτι δεν πανε στα ιδιωτικα να δουλεψουν απο χομπυ, αλλα επειδη δε βγαινουν με το μισθο του ΕΣΥ. 

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
39 λεπτά πριν, divnt είπε

Αν μια καταγγελία γίνει ανώνυμα ή επώνυμα υπάρχουν κάποια επιπλέον ας πούμε θετικά/αρνητικά αντίστοιχα ; 

Στην επώνυμη θα βρεις ένα γουρουνοκεφαλο στο χαλάκι της πόρτας σου.

Στην Ελλάδα είμαστε, θεωρείς ότι δουλεύει οποιοδήποτε θεσμός δικαιοσύνης προς τους ισχυρούς ειδικότερα;

Επεξ/σία από Vagosman
  • Like 2
Δημοσ.
21 λεπτά πριν, Vagosman είπε

Στην επώνυμη θα βρεις ένα γουρουνοκεφαλο στο χαλάκι της πόρτας σου.

Στην Ελλάδα είμαστε, θεωρείς ότι δουλεύει οποιοδήποτε θεσμός δικαιοσύνης προς τους ισχυρούς ειδικότερα;

Δεν διαφωνώ σε τίποτα. Απλώς ρώτησα. 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, lector είπε

Εγω δεν ξερω αν θα εκανα καταγγελια, εχω αμφιβολιες.

Υποθετω οτι δεν πανε στα ιδιωτικα να δουλεψουν απο χομπυ, αλλα επειδη δε βγαινουν με το μισθο του ΕΣΥ. 

Όχι μόνο για να ανεβάσουν μισθό αλλά παίρνουν εμπειρία και το σημαντικότερο κάνουν μελλοντικές γνωριμίες 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

επωνυμη καταγγελία σημαινει οτι μπορεί να ζητήσει τα στοιχεία σου και να σε μυνήσει για συκοφαντικη δυσφημιση. Εφόσον γινεται και ανωνυμα είναι καλυτερα.

Υπαρχουν αρκετες περιπτωσεις ιατρων που έχουν καταδικαστει για φακελακι με προσημειωμενα.

οχι δεν στελνει το κρατος γουρουνοκεφαλες... χρειαζονται ομως και αποδειξεις για να καταδικαστει καποιος, δεν αρκει ο λογος σου. Δεν γινονται τα παντα από τον καναπε.

Επεξ/σία από The_Judas
  • Like 1
Δημοσ.
3 ώρες πριν, lector είπε

Υποθετω οτι δεν πανε στα ιδιωτικα να δουλεψουν απο χομπυ, αλλα επειδη δε βγαινουν με το μισθο του ΕΣΥ

Συμφωνώ σε αυτό και είναι ο λόγος που δεν το έχω κάνει ακόμα. Όμως αν υπάρχει η ανάγκη (άσχετα με το αν το ΕΣΥ δεν πληρώνει κλπ, είναι άλλη συζήτηση και δεν έχω δυνατότητα να το αλλάξω αυτό) δε θα έπρεπε αυτοί οι άνθρωποι να μη δουλεύουν σε δομές υγείας; Περαν της φοροδιαφυγής, τίθεται και θέμα κινδύνου. 

5 ώρες πριν, The_Judas είπε

πλεον επιτρεπεται από τον νομο να δουλευουν οι γιατροί του ΕΣΥ ως ιδιωτες.

Συνηθως με μπλοκακι συνεργαζονται.

Δεν είμαι σίγουρος αν ισχύει για τους ειδικευόμενους. Κάπου είχα βρει την σύμβαση τους και δεν τη βρίσκω τώρα στη διαύγεια. Ανέφερε ότι απαγορεύεται οποιαδήποτε άλλη απασχόληση 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, panos- είπε

Συμφωνώ σε αυτό και είναι ο λόγος που δεν το έχω κάνει ακόμα. Όμως αν υπάρχει η ανάγκη (άσχετα με το αν το ΕΣΥ δεν πληρώνει κλπ, είναι άλλη συζήτηση και δεν έχω δυνατότητα να το αλλάξω αυτό) δε θα έπρεπε αυτοί οι άνθρωποι να μη δουλεύουν σε δομές υγείας; Περαν της φοροδιαφυγής, τίθεται και θέμα κινδύνου. 

Δεν είμαι σίγουρος αν ισχύει για τους ειδικευόμενους. Κάπου είχα βρει την σύμβαση τους και δεν τη βρίσκω τώρα στη διαύγεια. Ανέφερε ότι απαγορεύεται οποιαδήποτε άλλη απασχόληση 

Γιατί να μη δουλεύει ο γιατρός σε δομή υγείας ; Τι ακριβώς κίνδυνος υπάρχει ;

Δημοσ.
18 ώρες πριν, Nabuko είπε

Επώνυμα ή ανώνυμα?

Δεν σταματήσαμε να παίρνουν ανώνυμες καταγγελίες με γελοίες δικαιολογίες ?

Θυμάμαι που το έλεγε ένα κυβερνητικό σκυλακι

Δημοσ.
32 λεπτά πριν, Morosana είπε

Ο ειδικευόμενος να δουλεύει στο ιδιωτικό χωρίς να έχει ειδικό από πάνω του;;!

26 λεπτά πριν, mamak1989 είπε

Δεν σταματήσαμε να παίρνουν ανώνυμες καταγγελίες με γελοίες δικαιολογίες ?

Θυμάμαι που το έλεγε ένα κυβερνητικό σκυλακι

Σε αυτό με τη φοροδιαφυγή πάντως επιτρέπει. Στο άλλο που κάνεις καταγγελία για εργαζόμενους ΑΑΔΕ πλέον μπορείς μόνο επώνυμα 

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, panos- είπε

Ο ειδικευόμενος να δουλεύει στο ιδιωτικό χωρίς να έχει ειδικό από πάνω του;;!

Σε αυτό με τη φοροδιαφυγή πάντως επιτρέπει. Στο άλλο που κάνεις καταγγελία για εργαζόμενους ΑΑΔΕ πλέον μπορείς μόνο επώνυμα 

Θεωρείς ότι στα δημόσια δεν μπαίνουν οι ειδικευόμενοι μόνοι τους σε εφημερίες ή στα επείγοντα; 

Δημοσ.
56 λεπτά πριν, Morosana είπε

Γιατί να μη δουλεύει ένας με δίπλωμα οδήγησης ταξιτζής; Τι κίνδυνος υπάρχει;

Δημοσ.
31 λεπτά πριν, Morosana είπε

Θεωρείς ότι στα δημόσια δεν μπαίνουν οι ειδικευόμενοι μόνοι τους σε εφημερίες ή στα επείγοντα; 

Δυστυχώς μπαίνουν αλλά εκεί δε μπορώ να κάνω κάτι. Στο ιδιωτικό τυχαίνει να έχω ονόματα και καταστάσεις και να μπορώ να κάνω μια καταγγελία της προκοπής. Στο ιδιωτικο, που είναι μια έσχατη προσφυγή όταν προσπαθείς να λάβεις κάποια περίθαλψη, πας για να λάβεις κάποιες υπηρεσίες χ επιπέδου. 

Δημοσ.

Κι όταν αρρωστήσετε κλαίτε και παρακαλάτε. Συνέλθετε, οι ειδικευόμενοι όπως και όλοι οι γιατροί του εσυ μπορούν να συνεργάζονται ιδιωτικά με μπλοκάκι. Έκανες κάτι και δεν σου έδωσε η κλινική απόδειξη; Γιατί αποκλείεται σαν  σενάριο.

14 minutes ago, panos- said:

Δυστυχώς μπαίνουν αλλά εκεί δε μπορώ να κάνω κάτι. Στο ιδιωτικό τυχαίνει να έχω ονόματα και καταστάσεις και να μπορώ να κάνω μια καταγγελία της προκοπής. Στο ιδιωτικο, που είναι μια έσχατη προσφυγή όταν προσπαθείς να λάβεις κάποια περίθαλψη, πας για να λάβεις κάποιες υπηρεσίες χ επιπέδου. 

Όχι μπαίνουν, χωρίς τους ειδικευόμενους δεν θα υπήρχαν νοσοκομεία. 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...