Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Όλοι κλείνουν θέσεις με αποκλειστικό κριτήριο το κόστος και μετά διαμαρτύρονται που οι αεροπορικές κάνουν τα πάντα για να μειώσουν το κόστος...

• Like 3
Δημοσ.
33 minutes ago, jimmyl said:

Οταν λεει , οτι δινει χρονο στους πελατες να προσαρμοστουν τι εννοει;

Να χασουν καμμια 30αρια κιλα ;

Να βγάλουν περισσότερα λεφτά για να κλείνουν και 2η θέση 😅

Δημοσ.
5 minutes ago, Yeroplatanos said:

Όλοι κλείνουν θέσεις με αποκλειστικό κριτήριο το κόστος και μετά διαμαρτύρονται που οι αεροπορικές κάνουν τα πάντα για να μειώσουν το κόστος...

Το ίδιο είναι παντού, δεν βλέπεις και με τα εργοστάσια εδώ; τα κάνανε μακριά από οικισμούς αλλά ο κόσμος για να μην κάνει μεγάλες αποστάσεις έκανε σπίτια δίπλα τους, μετά διαμαρτύρονται για βρωμιά κτλ

• Like 1
Δημοσ.
1 hour ago, comfuzio said:

Πιο πολύ με ενοχλεί που βρίσκουν τα γόνατα μου μπροστά και που δεν μπορώ να ξεμουδιάσω τα πόδια μου παρά αν θα πιάσει παραπάνω χώρο ο δίπλα μου σε μια πτήση, και έχω και εγώ τα κιλά μου

εγώ 2,03 έβγαζα το ένα πόδι στο διάδρομο μέχρι που μια ηλιθία με το καροτσάκι με χτύπησε άσχημα όταν κοιμόμουνα ... από τότε πληρώνω για εξόδου κινδύνου στο φτερό να έχω άπλα  

Δημοσ.
3 minutes ago, BadIronTree said:

εγώ 2,03 έβγαζα το ένα πόδι στο διάδρομο μέχρι που μια ηλιθία με το καροτσάκι με χτύπησε άσχημα όταν κοιμόμουνα ... από τότε πληρώνω για εξόδου κινδύνου στο φτερό να έχω άπλα  

Δεν σε πληρώσαν αυτοί για τραυματισμό;

• Haha 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, lambrospro είπε

Σε κάθε περίπτωση, θεωρώ πως όταν ένας επιβάτης χρειάζεται περισσότερο χώρο, είναι σωστό να κλείνει δύο θέσεις· δεν είναι δίκαιο να επιβαρύνεται ο διπλανός του.

Οι εταιρείες που κλείνουν overbooked τη πτήση για το κέρδος.. είναι προφανές ότι δεν είναι αμιγώς θέμα υπέρβαρων.

Τελευταία φορά πριν μερικά χρόνια ήμουν 85 σε a320 εσωτερικού κ έβρισκα δεξιά αριστερά στα χερούλια με βερμούδα όχι μπουφάν, ήμουν οριακά φιτ για τη θέση. Στα 100 θα είχα πρόβλημα.

Ας βάλουν θέσεις νορμάλ κ 5 σειρές θέσεις για μπακαλιάρους η μικροκαμωμένους ξέρω γω 1.50 45 κιλά με φτηνότερα εισιτήρια η τσάμπα αποσκευη για φόρτωμα.

Δημοσ.

Αντε, χοντρούληδες και χοντρούλες, από 1/1/2026 δίαιτα  :) 

Και από το 2027, θα μικρύνει και το όριο ύψους....

Είσαι ψηλός; Θα πρέπει να κλείσεις και τη μπροστινή θέση.  
Είσαι ψηλός ΚΑΙ χοντρός;  Θα πρέπει να κλείσεις και μπροστά και δίπλα. 4 θέσεις. 

Υ.Γ. Νομίζω το λες και κατάντια.

• Like 1
Δημοσ.
5 ώρες πριν, panmitz είπε

IMG_9452.jpeg

Εντελώς αποπροσαναλωτική η εικόνα γιατί τις αποσκευές τις κουβαλάει το προσωπικό της αεροπορικής.. πρέπει να υπάρχει κάποιο όριο. Το ότι κάποιες αεροπορικές το ξεφτυλιζουν.. ναι προφανώς. 

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, nickk0kkav είπε

τις αποσκευές τις κουβαλάει το προσωπικό της αεροπορικής.. πρέπει να υπάρχει κάποιο όριο.

δεν έχεις δει αεροπλάνο από κοντά ε

• Haha 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...