csontheline Δημοσ. πριν από 6 ώρες Δημοσ. πριν από 6 ώρες @elena_elena γιατί δεν ρωτάς εσωτερικά στον δημόσιο φορέα που εργάζεσαι; Πιθανότατα είτε θα γνωρίζουν συνάδελφοι, είτε θα υπάρχει κάποια νομική υπηρεσία, είτε θα σε παραπέμψουν σε κάποιον δικηγόρο που να γνωρίζει. Εφόσον, κατά πως φαίνεται, η νομοθεσία σε καλύπτει πλήρως, το κόστος κάποιου εξωδίκου είναι μικρότερο από την εγγύηση. Καλή μετάθεση!
giorgosaero Δημοσ. πριν από 6 ώρες Δημοσ. πριν από 6 ώρες 1 λεπτό πριν, kr0m είπε α καλα, καλη φωτιση φιλε... Έχε πίστη αδερφέ.... όλα μπορεί να γίνουν....
csontheline Δημοσ. πριν από 6 ώρες Δημοσ. πριν από 6 ώρες 4 minutes ago, lector said: Μα δεν ειπε κανενας οτι ο ιδιωτικος ειναι καθαρος. Ισα ισα για να συναλλασσεται με το δημοσιο εχει μεγαλες πιθανοτητες να παιζει βρωμα απο πισω. Ελαφρώς διαστρεβλωμένα τα έχεις στο μυαλό σου, πιθανότατα γιατί σε βολεύει. Πέρα από το προφρανές, ότι ο δημόσιος τομέας πληρώνει (όχι απαραίτητα καλά), το κύριο είναι ότι αν μάθει κανείς τις διαδικασίες για την υποβολή προσφορών (έχει κάτι περίεργα), μπορεί πάρα πολύ εύκολα να καταθέτει σε όλους τους επόμενους διαγωνισμούς και άρα να έχει σταθερό πελάτη. Και όχι, δεν παίζει τόση μαυρίλα που ελπίζεις να υφίσταται. 2
runner1 Δημοσ. πριν από 6 ώρες Δημοσ. πριν από 6 ώρες @lector 1.Η κοπέλα ξέρει μια χαρά τι γίνεται. Απλά σίγουρα δυσανασχέτησε σαν άνθρωπος με τα της τελευταίας στιγμής της υπηρεσίας της, αλλά το θέμα το άνοιξε για την ιδιοκτήτρια. 2. Στον ιδιωτικό τομέα και σε όσες δουλειές έχουν υποκαταστήματα-παραρτήματα αυτά είναι μέσα στο πρόγραμμα. Δεν είναι ωραίο αλλά κάθε δουλειά έχει τα συν και τα πλην. Για τον ιδιωτικό.... άστο καλύτερα...! Δεν θέλω να γράψω άλλα πράγματα δημοσίως. 1 1
rhtoras Δημοσ. πριν από 6 ώρες Δημοσ. πριν από 6 ώρες Στο δημόσιο είσαι μην αγχώνεσαι. Αν νιώθεις ότι αδικείσαι (φαντάσου εμάς που πληρώναμε για να σπουδάσουμε σε δημόσια πανεπιστήμια) να πας δικαστικά. Μεταξύ μας δεν ξέρω αν αξίζει γιατί εκτός των άλλων μπορεί να ισχυριστεί ότι στα έδωσε χέρι με χέρι.
margaritagr Δημοσ. πριν από 6 ώρες Δημοσ. πριν από 6 ώρες Ρε παιδιά δεν μπορεί να ισχυριστεί ότι τα έδωσε χέρι με χέρι καθώς αυτό δεν αποδεικνύεται πουθενά! Δε στέκουν τέτοια επιχειρήματα 1
doubleh Δημοσ. πριν από 6 ώρες Δημοσ. πριν από 6 ώρες 15 ώρες πριν, Nabuko είπε Σημειωτέον ότι ο νόμος προστατεύει τον μισθωτή - δημόσιο υπάλληλο σε περίπτωση μετάθεσής του (άρθρο 613 ΑΚ), καθώς του αναγνωρίζει, υπό προϋποθέσεις, το δικαίωμα λύσης της σύμβασης μισθώσεως πριν τη λήξη του συμβατικού χρόνου (πριν δηλαδή την παρέλευση της τριετίας), χωρίς την καταβολή οφειλόμενων μισθωμάτων ή αποζημίωσης. ΓΑ-ΜΗ-ΜΕ-ΝΟ Ελληνικό κράτος . Και είμαι και πάρα πολυ ευγενικος. Στην πλάτη των άλλων να κάνει "καλοσύνες" Ας τα καλύψει το κωλοκρατος. Αλλά αυτοί που νομοθετούνε έτσι έχουνε μάθει. Να ειναι παράσιτα. 2
lector Δημοσ. πριν από 6 ώρες Δημοσ. πριν από 6 ώρες 16 λεπτά πριν, csontheline είπε Ελαφρώς διαστρεβλωμένα τα έχεις στο μυαλό σου, πιθανότατα γιατί σε βολεύει. Πέρα από το προφρανές, ότι ο δημόσιος τομέας πληρώνει (όχι απαραίτητα καλά), το κύριο είναι ότι αν μάθει κανείς τις διαδικασίες για την υποβολή προσφορών (έχει κάτι περίεργα), μπορεί πάρα πολύ εύκολα να καταθέτει σε όλους τους επόμενους διαγωνισμούς και άρα να έχει σταθερό πελάτη. Και όχι, δεν παίζει τόση μαυρίλα που ελπίζεις να υφίσταται. Ο μονος λογος να με "βολευει" που λες θα ηταν να εχω ιδιωτικη εταιρεια με πελατη το δημοσιο. Οχι, δεν εχω. Και δεν "ελπιζω" να υφισταται μαυριλα, ισα ισα, αλλα οταν οι διαγωνισμοι ειναι φωτογραφικοι και οι συμφωνιες ετοιμες απο πριν, οι διαδικασιες μικρη σημασια εχουν, πιο πολυ για τα ματια του κοσμου ειναι. 2
spectaculator Δημοσ. πριν από 6 ώρες Δημοσ. πριν από 6 ώρες Από μια απλή ερώτηση για την επιστροφή εγγύησης ενοικίου, στο... (και μου τέλειωσε και το ποπκόρν!) 2
angel_yoga Δημοσ. πριν από 6 ώρες Δημοσ. πριν από 6 ώρες Κάτι τέτοια ακούω και βλέπω να πηγαίνουν τα δυάρια στο 1000ευρω. 1
Nabuko Δημοσ. πριν από 5 ώρες Δημοσ. πριν από 5 ώρες 9 λεπτά πριν, angel_yoga είπε Κάτι τέτοια ακούω και βλέπω να πηγαίνουν τα δυάρια στο 1000ευρω. Ναι γι' αυτό θα πάνε στα 1000 ευρώ για περιπτώσεις σαν τις ts που αφορούν το 0,1% των ενοικιαστών. 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις