Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τελικά έτσι τιμωρούν τον παλιό πελάτη εκεί στην Κοτε. Τι να πω.

Screenshot_20250825-213726~2.png

Καμία συμβουλή γιατί έχει στερέψει το badget?

Επεξ/σία από konan76
  • Έγινε αλλαγή τίτλου σε Πάμε καλά ????? Cosmote rules ....
Δημοσ.

Η vodafone έχει στα 14 όλα απεριόριστα, πάρε προσφορά από vodafone άσε να γίνει αίτημα φορητότητας και περίμενε την πρόταση που θα σου κάνει όλη cosmote και αποφασίζεις 

• Λύση
Δημοσ.
33 λεπτά πριν, JDimi είπε

Η vodafone έχει στα 14 όλα απεριόριστα, πάρε προσφορά από vodafone άσε να γίνει αίτημα φορητότητας και περίμενε την πρόταση που θα σου κάνει όλη cosmote και αποφασίζεις 

Δεν ειναι απολυτο αυτο. Ετσι το εκανα εγω και με τραβηξαν την ωρα που δεχτηκα την αντιπροσφορα. Και μετα μου εκαναν προσφορα σα νεο πελατη για να φυγω απο αυτη που με τραβηξε. 

Δημοσ.
Στις 25/8/2025 στις 9:57 ΜΜ, Nabuko είπε

Πήγαινε σε κατάστημα και ζήτα καλύτερη προσφορά. Εγώ στο ίδιο πακέτο είμαι στα 23

Πότε εγινε το συμβολαιο ? Ειμαι σε αυτο το πακετο απο τοτε που ειχε πρωτοβγει με εκπτωση (πριν 4 χρονια) . Εχω 2 εξτρα σιμ οποτε ειναι λιγο αυξημενο , εχω ηδη μιλησει με το chat τους και η τιμη προσφορας ειναι μειωμενη κατα 5 ευρω .

IMG_4590.PNG

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, cazanova είπε

Πότε εγινε το συμβολαιο ?

1 Ιουλιου και το προηγούμενο με τα 18 ευρώ 2 χρόνια πριν. Μόνο που σ' εκείνο ήμουν σε αυτούς με την προσφορά στα 20 gb ενώ κάποιοι άλλοι είχαν πάρει απεριόριστα.   

Δημοσ.

Συμβολαιο με απεριοριστα ληγει την επομενη εβδομαδα. Πηγα σε καταστημα και δεν μου εκαναν καλυτερη προσφορα απο αυτη που βλεπω και στο app. 
13888, chat ή με αλλο τηλεφωνο θα εχω καλυτερη τυχη; 

Δημοσ.
35 λεπτά πριν, mikesss είπε

Συμβολαιο με απεριοριστα ληγει την επομενη εβδομαδα. Πηγα σε καταστημα και δεν μου εκαναν καλυτερη προσφορα απο αυτη που βλεπω και στο app. 
13888, chat ή με αλλο τηλεφωνο θα εχω καλυτερη τυχη; 

τα ιδια χαλια και εγω, 2 φορες με χουν παρει δεν δινουν κατι καλυτερο απο οτι λεει το app, αν δεν δουν αιτημα φορητοτητας σε αλλο παροχο δεν καταλαβαινουν

Δημοσ.

το φοβαμαι το αιτημα φορητοτητας. διαβαζα σε αλλο thread οτι τις καθυστερουν για να περασουν οι 14 μερες δικαιωματος υπαναχωρησης, με αποτελεσμα αν εκτελεστει μετα, και δεχθεις την αντιπροσφορα, κινδυνευεις και να βρεθεις χρεωμενος στους αλλους. 
παραθετω δυο links.

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, mikesss είπε

το φοβαμαι το αιτημα φορητοτητας

πήγαινε σε κατάστημα άλλου παρόχου και ζητά sim καρτοκινητής. το περισσότερο που μπορείς να χάσεις είναι 13€, και αυτή θα το δουν σαν αίτημα φορητότητας και πιθανά αποφασίσουν να κάνουν κάτι.

1 ώρα πριν, Titos301 είπε

δεν δινουν κατι καλυτερο απο οτι λεει το app

αντί να τους πείτε «θέλω κάτι καλύτερο είναι πολύ ακριβό», καλέστε έναν ανταγωνιστή και ζητήστε προσφορά, και μετά πείτε τους «η τάδε εταιρεία μου έκανε αυτή την τιμή».

Δημοσ.
18 λεπτά πριν, d_mich είπε

πήγαινε σε κατάστημα άλλου παρόχου και ζητά sim καρτοκινητής. το περισσότερο που μπορείς να χάσεις είναι 13€, και αυτή θα το δουν σαν αίτημα φορητότητας και πιθανά αποφασίσουν να κάνουν κάτι.

Η sim του νέου παρόχου έχει εξαρχής άλλον αριθμό. Για να έχει σε αυτή τον δικό του, μόνον με φορητότητα μπορεί να γίνει και μόνον τότε ο παλιός πάροχος θα λάβει γνώση (ποτέ άλλοτε).

Δημοσ.
56 λεπτά πριν, jkoukos είπε

μόνον με φορητότητα μπορεί να γίνει

εννοώ να κάνεις φορητότητα αριθμού αλλά σε sim καρτοκινητής 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...