SpectralQ Δημοσ. Δευτέρα στις 10:12 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 10:12 μμ Το ΣΚ που μας πέρασε έλαβα μήνυμα από την τράπεζα ότι μπλοκάραν ύποπτη αγορά με την χρεωστική μου κάρτα από το Amazon Prime Ιταλίας. Η χρέωση που πήγαν να κάνουν ήταν μηδενική, ίσως κάποιο free trial. Δεν έδωσα τόση σημασία αλλά μετά με κάλεσαν και από την τράπεζα να με ενημερώσουν ότι για λόγους ασφαλείας μου ακυρώνουν την χρεωστική και πρέπει να εκδώσω καινούργια. Το θέμα είναι ότι δεν έχω χρησιμοποιήσει την κάρτα μου σε κανένα περίεργο site και αναρωτιέμαι από που μπορεί να έγινε αυτή η διαρροή... ώστε να μην ξαναδώσω κάρτα συνδεδεμένη με λογαριασμό. Μέχρι τώρα θεωρούσα της Virtual και τις Prepaid υπερβολή αλλά αρχίζω και το ξανασκέφτομαι... Είχε κανείς παρόμοιο θέμα πρόσφατα;
Xristaras12 Δημοσ. Δευτέρα στις 10:17 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 10:17 μμ (επεξεργασμένο) ελπίζω και εύχομαι να μην είναι καινούριο κόλπο για να βγάζουν νεες κάρτες και να πουλάνε δήθεν ασφάλειες. Ας μην εχει σχέση με το συγκεκριμένο νήμα. Επεξ/σία Δευτέρα στις 10:17 μμ από Xristaras12 2
Ukforthemoment Δημοσ. Δευτέρα στις 10:31 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 10:31 μμ 17 λεπτά πριν, SpectralQ είπε Το ΣΚ που μας πέρασε έλαβα μήνυμα από την τράπεζα ότι μπλοκάραν ύποπτη αγορά με την χρεωστική μου κάρτα από το Amazon Prime Ιταλίας. Η χρέωση που πήγαν να κάνουν ήταν μηδενική, ίσως κάποιο free trial. Δεν έδωσα τόση σημασία αλλά μετά με κάλεσαν και από την τράπεζα να με ενημερώσουν ότι για λόγους ασφαλείας μου ακυρώνουν την χρεωστική και πρέπει να εκδώσω καινούργια. Το θέμα είναι ότι δεν έχω χρησιμοποιήσει την κάρτα μου σε κανένα περίεργο site και αναρωτιέμαι από που μπορεί να έγινε αυτή η διαρροή... ώστε να μην ξαναδώσω κάρτα συνδεδεμένη με λογαριασμό. Μέχρι τώρα θεωρούσα της Virtual και τις Prepaid υπερβολή αλλά αρχίζω και το ξανασκέφτομαι... Είχε κανείς παρόμοιο θέμα πρόσφατα; εχεις σχέση με αμαζον Ιταλίας;
christos4 Δημοσ. Δευτέρα στις 10:53 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 10:53 μμ 38 minutes ago, SpectralQ said: Το ΣΚ που μας πέρασε έλαβα μήνυμα από την τράπεζα ότι μπλοκάραν ύποπτη αγορά με την χρεωστική μου κάρτα από το Amazon Prime Ιταλίας. Η χρέωση που πήγαν να κάνουν ήταν μηδενική, ίσως κάποιο free trial. Δεν έδωσα τόση σημασία αλλά μετά με κάλεσαν και από την τράπεζα να με ενημερώσουν ότι για λόγους ασφαλείας μου ακυρώνουν την χρεωστική και πρέπει να εκδώσω καινούργια. Το θέμα είναι ότι δεν έχω χρησιμοποιήσει την κάρτα μου σε κανένα περίεργο site και αναρωτιέμαι από που μπορεί να έγινε αυτή η διαρροή... ώστε να μην ξαναδώσω κάρτα συνδεδεμένη με λογαριασμό. Μέχρι τώρα θεωρούσα της Virtual και τις Prepaid υπερβολή αλλά αρχίζω και το ξανασκέφτομαι... Είχε κανείς παρόμοιο θέμα πρόσφατα; δε χρειαζεται να πας σε prepaid (που θα εχεις εξτρα χρεώσεις) revolut virtual cards monthly με spending limit (αν κάνεις συνδρομές) ή revolut disposable για απευθείας αγορά..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα