Jmanol000 Δημοσ. 29 Αυγούστου Δημοσ. 29 Αυγούστου έχει περάσει κάποιος καιρός που έκανα συναλλαγή με κάποιον χρήστη από εδώ όπου αγόρασα κάτι και το καλώδιο που μου έδωσε ήταν ψεύτικο , lighting το οποίο ηταν και τυλιγμένο και φαινόταν σαν καινούριο , δεν έδωσα σημασία γιατί λεω οκ καλώδια έχω πολλά τι να γίνει , ενώ στο κάτω κάτω δεν αγοροσα την συσκευή για το καλώδιο αν και με ενόχλησε ότι εμεσα με κορόιδεψε ο συγκεκριμένος χρήστης και έτσι τώρα που έτυχε να πέσω πάνω του τακτοποιοντασ το γραφείο σκέφτηκα να ζητήσω τη γνώμη του φόρουμ , σασ έχει τύχει κάτι παρόμοιο ? αν ναι πωσ το διαχειριστήκατε ? στην θέση μου τι θα κάνατε ? ευχαριστώ πολύ 1
zourman1981 Δημοσ. 29 Αυγούστου Δημοσ. 29 Αυγούστου Καλά και εσύ κυκλοφορείς με iPhone και δεν πας να αγοράσεις ένα γνήσιο καλώδιο ? Σε λίγο θα μας πεις ότι το έχεις και με καρτοκινητό και δεν έχεις κάρτα το καλώδιο μάλλον στο έκαναν δώρο οπότε δεν μπορείς να κάνεις και πολλά την επόμενη φορά μη δέχεσαι δώρα… 2
koutsis Δημοσ. 29 Αυγούστου Δημοσ. 29 Αυγούστου (επεξεργασμένο) 17 ώρες πριν, Jmanol000 είπε έχει περάσει κάποιος καιρός που έκανα συναλλαγή με κάποιον χρήστη από εδώ όπου αγόρασα κάτι και το καλώδιο που μου έδωσε ήταν ψεύτικο , lighting το οποίο ηταν και τυλιγμένο και φαινόταν σαν καινούριο , δεν έδωσα σημασία γιατί λεω οκ καλώδια έχω πολλά τι να γίνει , ενώ στο κάτω κάτω δεν αγοροσα την συσκευή για το καλώδιο αν και με ενόχλησε ότι εμεσα με κορόιδεψε ο συγκεκριμένος χρήστης και έτσι τώρα που έτυχε να πέσω πάνω του τακτοποιοντασ το γραφείο σκέφτηκα να ζητήσω τη γνώμη του φόρουμ , σασ έχει τύχει κάτι παρόμοιο ? αν ναι πωσ το διαχειριστήκατε ? στην θέση μου τι θα κάνατε ? ευχαριστώ πολύ Τι εννοείς ήταν ψεύτικο; δεν δουλεύει; επίσης τι ακριβώς εννοείς με το τι θα κάναμε και πως το διαχειριστήκαμε; αν δεν δουλεύει το πετας να μην σου πιάνει χώρο... Επεξ/σία 29 Αυγούστου από koutsis 4
Jmanol000 Δημοσ. 29 Αυγούστου Μέλος Δημοσ. 29 Αυγούστου 1 ώρα πριν, koutsis είπε Τι εννοείς ήταν ψεύτικο; δεν δουλεύει; επίσης τι ακριβώς εννοείς με το τι θα κάναμε και πως το διαχειριστήκαμε; αν δεν δουλεύει το πετας να μην σου πιάνει χώρο... ψεύτικο κακής ποιότητας το βάζεις και δεν βγαίνει με τίποτα , λίγο να το κοιτάξεις και φαίνεται ότι δεν είναι καλά κατασκευασμένο , ρωτάω αν θα επικοινωνούσατε με το μέλος αν θα επηρέαζε την αξιολογιση σασ , δεν ξέρω ασήμαντο το καλώδιο αλλά με ενόχλησε με την έννοια ότι θα ήταν καλύτερο να έλεγε από πριν ξέρεις δεν νεχω καλώδιο δεν στο δίνω με καλώδιο και τέλος 1
Nabuko Δημοσ. 29 Αυγούστου Δημοσ. 29 Αυγούστου 2 λεπτά πριν, Jmanol000 είπε θα ήταν καλύτερο να έλεγε από πριν ξέρεις δεν νεχω καλώδιο δεν στο δίνω με καλώδιο και τέλος Η αγγελία τι έγραφε? στο έδινε με καλώδιο ή χωρίς? Πλήρωσες για το καλώδιο ή ήταν δώρο? Κι εγώ έχω αγοράσει κινητό που ο άλλος μου χάρισε και θήκες, καλώδια κλπ ή έχω δώσει πράγματα και βάζω μέσα και τα παρελκόμενα επειδή δεν μου χρειάζονται. Λες να το έκανα θέμα αν η θήκη δεν ήταν σε άριστη κατάσταση ή το καλώδιο δεν λειτουργούσε? 1
Jmanol000 Δημοσ. 29 Αυγούστου Μέλος Δημοσ. 29 Αυγούστου 16 λεπτά πριν, Nabuko είπε Η αγγελία τι έγραφε? στο έδινε με καλώδιο ή χωρίς? Πλήρωσες για το καλώδιο ή ήταν δώρο? Κι εγώ έχω αγοράσει κινητό που ο άλλος μου χάρισε και θήκες, καλώδια κλπ ή έχω δώσει πράγματα και βάζω μέσα και τα παρελκόμενα επειδή δεν μου χρειάζονται. Λες να το έκανα θέμα αν η θήκη δεν ήταν σε άριστη κατάσταση ή το καλώδιο δεν λειτουργούσε? αυτός έλεγε ότι ήταν καινούριο το προϊόν με ελάχιστη χρήση όλα τα παρελκόμενα , θεωρητικά το πλήρωσα το καλώδιο γιατί δεν γλίτωσα πολλά λεφτά από ότι άμα το αγόραζα από μαγαζί , αλλά ήθελα να δω πωσ είναι η αγορά των μεταχειρισμένων με ένα χαμηλού ρίσκου προιον , ο ίδιος επειδή ήταν τυλιγμένο καινούριο το καλώδιο το άφησε να φανεί σαν ένδειξη ότι η συσκευή ήταν καινούρια
filip123go Δημοσ. 29 Αυγούστου Δημοσ. 29 Αυγούστου Ανέβασε φωτό με το καλώδιο. Ο χρήστης είχε καλές κριτικές; Αν ναι, σιγά μην ρισκάρει να σου βάλει ψεύτικο καλώδιο για να κερδίσει 2 ευρώ.
geopro Δημοσ. 30 Αυγούστου Δημοσ. 30 Αυγούστου (επεξεργασμένο) Από ότι κατάλαβες εδώ είναι το δικαστήριο του Ινσομνια και οι άτεγκτοι κριτές του εκδίδουν ετυμηγορίες. Επι του θέματος τώρα: τα μαϊμού καλώδια και φορτιστές Apple δεν είναι κάτι το ασυνήθιστο. Μου έχει τύχει να είναι αφτερμαρκετ καλής ποιότητας μου έχει τύχει να είναι και χάλια ποιότητα. Αναφορικά με αυτό που ρωτάς ας κάνεις μια νύξη στο πωλητή . Ίσως να ανταποκριθεί ίσως όχι. Όπως και να έχει δεν αξίζει περαιτέρω συνέχεια , άλλωστε πιθανόν να μην ήξερε οτι είναι μαϊμού , λέμε τώρα.. Επεξ/σία 31 Αυγούστου από geopro 1
ashoka21 Δημοσ. Κυριακή στις 02:08 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 02:08 μμ Πως ξερουμε, οτι το καλωδιο που συζηταμε ειναι αυτό, που σου εδωσε ο αγοραστης και οχι καποιο που πηρες εσυ και αποδείχτηκε μούφα;
SaFiS Δημοσ. Κυριακή στις 05:09 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 05:09 μμ Ολοκληρο e-shop.gr πουλουσε ή πουλαει ακομη κλωνους Apple φορτιστων, καλωδιων, κλπ. και δεν ανοιξε ρουθουνι, περιμενεις τωρα να γινει κατι με αγορα μτχ απο ιδιωτη??? (αν υποθεσουμε οτι ειναι ετσι τα πραγματα, αφου διαβαζουμε μονο την μια πλευρα)… Φιλικα, move on…
Lewnidas1995 Δημοσ. Κυριακή στις 08:35 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 08:35 μμ 3 hours ago, SaFiS said: Ολοκληρο e-shop.gr πουλουσε ή πουλαει ακομη κλωνους Apple φορτιστων, καλωδιων, κλπ. και δεν ανοιξε ρουθουνι, περιμενεις τωρα να γινει κατι με αγορα μτχ απο ιδιωτη??? (αν υποθεσουμε οτι ειναι ετσι τα πραγματα, αφου διαβαζουμε μονο την μια πλευρα)… Φιλικα, move on… και οχι μονο το e-shop.gr! On 29/08/2025 at 08:53, zourman1981 said: Καλά και εσύ κυκλοφορείς με iPhone και δεν πας να αγοράσεις ένα γνήσιο καλώδιο ? Σε λίγο θα μας πεις ότι το έχεις και με καρτοκινητό και δεν έχεις κάρτα το καλώδιο μάλλον στο έκαναν δώρο οπότε δεν μπορείς να κάνεις και πολλά την επόμενη φορά μη δέχεσαι δώρα… well, iphone 14 pro max/15 pro max/16 pro max Και δεν εχω αγορασει ουτε φορτιστη ουτε καλωδιο apple Με εναν Xiaomi και εναν huawei φορτιζω
poulinos Δημοσ. Κυριακή στις 11:38 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 11:38 μμ On 29/08/2025 at 02:42, Jmanol000 said: έχει περάσει κάποιος καιρός που έκανα συναλλαγή με κάποιον χρήστη από εδώ όπου αγόρασα κάτι και το καλώδιο που μου έδωσε ήταν ψεύτικο , lighting το οποίο ηταν και τυλιγμένο και φαινόταν σαν καινούριο , δεν έδωσα σημασία γιατί λεω οκ καλώδια έχω πολλά τι να γίνει , ενώ στο κάτω κάτω δεν αγοροσα την συσκευή για το καλώδιο αν και με ενόχλησε ότι εμεσα με κορόιδεψε ο συγκεκριμένος χρήστης και έτσι τώρα που έτυχε να πέσω πάνω του τακτοποιοντασ το γραφείο σκέφτηκα να ζητήσω τη γνώμη του φόρουμ , σασ έχει τύχει κάτι παρόμοιο ? αν ναι πωσ το διαχειριστήκατε ? στην θέση μου τι θα κάνατε ? ευχαριστώ πολύ Life goes on.μπορει να νομιζε και αυτος οτι ηταν αυθεντικο και να μην το ειχε κανει ποτε χρηση.μπορεις να του το αναφερεις ετσι για το τυπικο αλλα μικρη σημασια.Is just a cable. μπορει και αυτος να το αγορασε για αυθεντικο και να μην ειναι.
Jmanol000 Δημοσ. Δευτέρα στις 12:51 μμ Μέλος Δημοσ. Δευτέρα στις 12:51 μμ 13 ώρες πριν, poulinos είπε Life goes on.μπορει να νομιζε και αυτος οτι ηταν αυθεντικο και να μην το ειχε κανει ποτε χρηση.μπορεις να του το αναφερεις ετσι για το τυπικο αλλα μικρη σημασια.Is just a cable. μπορει και αυτος να το αγορασε για αυθεντικο και να μην ειναι. Δεν υπάρχει περίπτωση να μην το γνώριζε . Γιατι ηταν καινούριο καλώδιο τυλιγμένο και αυτος ισχυρίζονταν οτι με αυτό ήρθε , και επειδή πουλάει στο ινσομνια δεν θα μου έκανε εντύπωση να αγοράζει απο κανα τεμου καλώδια να τα βάζει στα μεταχειρισμένα για να τα κάνει να μοιάζουν καινούρια , 22 ώρες πριν, ashoka21 είπε Πως ξερουμε, οτι το καλωδιο που συζηταμε ειναι αυτό, που σου εδωσε ο αγοραστης και οχι καποιο που πηρες εσυ και αποδείχτηκε μούφα; Γιατί το άνοιξα να φορτίσω γιατί δεν έχω πια κανένα εύχαιρο lightning και δεν έβγαινε με τη καμία . Έψαξα μετά και βρήκα παλιά lightning που είχα και είναι εμφανώς διαφορετικά σε σημείο αηδίας Στις 30/8/2025 στις 7:05 ΜΜ, zourman1981 είπε Γιατί δεν τα τσεκαρες πριν πληρώσεις ? Το καλώδιο ήταν τυλιγμένο ως καινούριο στη συσκευασία. Εγώ τσέκαρα την συσκευή και υπέθεσα ότι αφού είναι τυλιγμένο ως καινούριο δεν θα έχει κάποιο πρόβλημα τελικά έκανα λάθος 19 ώρες πριν, SaFiS είπε Ολοκληρο e-shop.gr πουλουσε ή πουλαει ακομη κλωνους Apple φορτιστων, καλωδιων, κλπ. και δεν ανοιξε ρουθουνι, περιμενεις τωρα να γινει κατι με αγορα μτχ απο ιδιωτη??? (αν υποθεσουμε οτι ειναι ετσι τα πραγματα, αφου διαβαζουμε μονο την μια πλευρα)… Φιλικα, move on… Δεν το έχω ακούσει αυτό , αλήθεια γίνεται κάτι τέτοιο ; Στις 30/8/2025 στις 10:50 ΜΜ, geopro είπε Από ότι κατάλαβες εδώ είναι το δικαστήριο του Ινσομνια και οι άτεγκτοι κριτές του εκδίδουν ετυμηγορίες. Επι του θέματος τώρα: τα μαϊμού καλώδια και φορτιστές Apple δεν είναι κάτι το ασυνήθιστο. Μου έχει τύχει να είναι αφτερμαρκετ καλής ποιότητας μου έχει τύχει να είναι και χάλια ποιότητα. Αναφορικά με αυτό που ρωτάς ας κάνεις μια νύξη στο πωλητή . Ίσως να ανταποκριθεί ίσως όχι. Όπως και να έχει δεν αξίζει περαιτέρω συνέχεια , άλλωστε πιθανόν να μην ήξερε οτι είναι μαϊμού , λέμε τώρα.. Απλά με ενόχλησε ότι ήταν τυλιγμένο ως καινούριο και μου το έπαιξε ότι να άριστο το προϊόν μέχρι και το καλώδιο δεν έχει ανοιχτεί . Ας έλεγε ή δεν έχει καλώδιο η δίνω ψεύτικο καλώδιο
Προτεινόμενες αναρτήσεις