Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Στις 31/8/2025 στις 4:11 ΜΜ, mike15 είπε

ναι ενεργοποιηθηκε.εβγαλα χρηματα απο αλφα ενω ειχα καρτα απο εθνικη.καμμια χρεωση,εβγαλα και αποδειξη και δεν μου ηρθε και ειδοποιηση αλερτ καποια χρεωση.ουτε στην οθονη καποια προειδοποιηση για χρεωση.

η payzy πανε τα ποσα που ξοδευεις στο αφορολογητο?

η αλφα κανει δωρεαν επανεκδοση? μονο εαν χαλασει η' και οταν ληξει ειναι δωρεαν? 

πρωτη φορα ακουω για συστημικη δωρεαν επανεκδοση. νομιζα οτι ολες ειναι στο καρτελ και χρεωνουν 3-6 ευρω.

εχω την εντυπωση οτι ειναι παντου 3ετια πλεον.

Πουθενά πλην Εθνικής δεν είναι 3ετία. 5ετία είναι σταθερά.

Η Eurobank με το συνδρομητικό των 0.60λ, το οποίο παρεμπιπτόντως δίνει δωρεάν αν ο λογαριασμός είναι μισθοδοσίας ή τον συνδέσεις με το λογαριασμό μισθοδοσίας, δίνει δωρεάν την επανέκδοση της χρεωστικής. 

• Like 2
Δημοσ.
Στις 3/9/2025 στις 10:55 ΠΜ, ProponitisTouKanape είπε

αυτην εχω γιαυτο νομιζα οτι ολες ετσι ειναι.

Στις 31/8/2025 στις 9:20 ΠΜ, theofanis20 είπε

Ειχα λογαριασμό σε όλες τις τράπεζες, πριν ενα μηνα τους έκλεισα 9λους εκτος απο 1 στην αλφα που δεν με χρεώνει τπτ μέχρι στιγμης και με δωρεαν επανέκδοση οταν μου χάλασε πέρσι. 

ρωτησα σημερα αλφα για τις χρεωστικες.

στην εντερ βιζα υπαρχει χρεωση επανεκδοσης 5 ευρω.

στην εντερ βιζα μπονους δεν υπαρχει χρεωση επανεκδοσης αλλα εχεις 12 ευρω παγια χρεωση για εναν χρονο για  να την χρησιμοποιεις

απο καπου πρεπει να τα παρει και αυτη.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 3/9/2025 στις 10:55 ΠΜ, ProponitisTouKanape είπε

Η Eurobank με το συνδρομητικό των 0.60λ, το οποίο παρεμπιπτόντως δίνει δωρεάν αν ο λογαριασμός είναι μισθοδοσίας ή τον συνδέσεις με το λογαριασμό μισθοδοσίας, δίνει δωρεάν την επανέκδοση της χρεωστικής. 

Πειραιώς 3ετία το έκανα μάλλον, μου έληξε Ιούλιο το 25 και η νέα έχει ημερομηνία λήξεως Ιούλιο του 28.

Μου πήραν και 6 ευρώπουλα.

Επεξ/σία από dionisis1925
  • Like 1
Δημοσ.
5 ώρες πριν, dionisis1925 είπε

Πειραιώς 3ετία το έκανα μάλλον, μου έληξε Ιούλιο το 25 και η νέα έχει ημερομηνία λήξεως Ιούλιο του 28.

Δεν ξερω για την Πειραιώς αλλά στην Εθνική  ειναι το τελευταίο κόλπο (κάποιος θα πήρε και μπόνους για φοβερή του ιδέα)  για να τρώνε 2 μήνες... υπολογίζουν την λήξη απο την στιγμή  που την  εκδίδουν άσχετα αν ο πελάτης θα την παραλάβει  δύο μήνες μετά 

Δημοσ.
16 ώρες πριν, dionisis1925 είπε

αρα ειχα δικιο οτι εχει και 3τιες,καλα θυμαμαι.2 τραπεζες εχουν 3 τιες..καλα θα παει και αυτο..βλεπω και τις αλλες.

Δημοσ.

Μέχρι να καταργηθούν. Γιατί ήδη οι περισσότεροι δουλεύουν με Google pay & Apple pay. Όταν βάλουν παντού και nfc στα atm τότε οποιος θέλει ας προμηθεύεται τέτοια κάρτα με το ανάλογο κόστος βέβαια. Εγώ μια που τις πήρα και μια που τις έχω σε ένα συρτάρι. Δεν τις χρησιμοποιώ σχεδόν πουθενά εκτός από το να βγάζω λίγα μετρητά μια φορά το 6μηνο και αν....

• Like 1
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, dtk-386 είπε

Μέχρι να καταργηθούν. Γιατί ήδη οι περισσότεροι δουλεύουν με Google pay & Apple pay. Όταν βάλουν παντού και nfc στα atm τότε οποιος θέλει ας προμηθεύεται τέτοια κάρτα με το ανάλογο κόστος βέβαια. Εγώ μια που τις πήρα και μια που τις έχω σε ένα συρτάρι. Δεν τις χρησιμοποιώ σχεδόν πουθενά εκτός από το να βγάζω λίγα μετρητά μια φορά το 6μηνο και αν....

Θα χρεωνουν και για την έκδοση virtual κάρτας.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
On 01/09/2025 at 12:11, theofanis20 said:

Ε τι να πω δεν ξέρω αν ισχύει για ολους ή για εμενα που είμαι πολλά χρόνια πελάτης τους και με τη μισθοδοσία εκεί παντως δεν με χρεώνουν την απλή χρεωστική που έχω ούτε συνδρομή ούτε τίποτα. Αλλα η παυζυ μετράει κανονικά στο αφορολογητο οποτε δεν βλέπω τον λόγο να χρησιμοποιώ κάρτα τράπεζας 

ισως επειδη εχεις μισθοδοσια.γενικως σε μισθοδοτικους ισχυουν διαφορα προνομια.

On 04/09/2025 at 16:38, mike15 said:

στην εντερ βιζα μπονους δεν υπαρχει χρεωση επανεκδοσης αλλα εχεις 12 ευρω παγια χρεωση για εναν χρονο για  να την χρησιμοποιεις

εκτος αν εχεις παρα πολλους ποντους(νομιζω αυτο ειναι το κριτηριο) οποτε καποια στιγμη στην κανουν  gold enter bonus mastercard οπου δεν εχεις χρεωση 12 ευρω. δεν ξερω αν σε αυτην την περιπτωση βεβαια πληρωνεις τα 6 ευρω για ανανεωση.

On 05/09/2025 at 09:52, dtk-386 said:

αν τις καταργησουν και στην εκδιδουν μονο ψηφιακα ειμαι σιγουρος οτι επειδη θα χασουν λεφτα, οτι θα βρουν αλλο τροπο να τα παρουν.θα σου πουν :3 ευρω διαδικασια ενεργοποιησης ψηφιακης καρτας :P

σαν το eshop. 50 λεπτα για διεκπεραιωση παραγγελιας :P

On 05/09/2025 at 09:57, Ukforthemoment said:

Θα χρεωνουν και για την έκδοση virtual κάρτας.

τωρα δεν χρεωνεται.κατάργησα της εθνικης την χρεωστικη (την εχασα) και εβγαλα virtual. βεβαια καπου πληρωσα με αλλη καρτα και διαβασα οτι δεν περνανε οι prepaid>δεν θυμαμαι τι ηταν. δεν το δοκιμασα να πω την αληθεια και εβαλα χρεωστικη alpha. αλλα ναι ως τωρα με την Prepaid δεν μου εχει σκασει καπου θεμα να μην περναει. δεν μπορω να θυμηθω τι πηγα να πληρωσω.νομιζω ticket για flixbus..δεν θυμαμαι. 

Επεξ/σία από poulinos
  • Like 1
Δημοσ.
On 31/08/2025 at 09:20, theofanis20 said:

Ειχα λογαριασμό σε όλες τις τράπεζες, πριν ενα μηνα τους έκλεισα 9λους εκτος απο 1 στην αλφα που δεν με χρεώνει τπτ μέχρι στιγμης και με δωρεαν επανέκδοση οταν μου χάλασε πέρσι. Για το αφορολόγητο πλεον χρησιμοποιώ την payzy που έχει και 1% cash back και αντε γειά με τις ελληνικές τράπεζες 

γενικως απειρος κοσμος εχει 2-3-4 λογαριασμους και πολλοι δεν γινονται use καν.

On 04/09/2025 at 16:38, mike15 said:

επισης στην alpha bonus τουλαχιστον παλια σου εδιναν καποιους ποντους δωρο οποτε το 12 ευρω για τον πρωτο χρονο στην ουσια το εβγαζες.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...