SabotazNic Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 33 λεπτά πριν, bad_freddy είπε Το είχαν αναφέρει εξαρχής. Στους όρους δεν λέει κάτι, μόνο για το προ έγραψαν εδώ μέσα. Οπότε, αν είχε το banner πάνω από την τιμή, τότε ήταν εντός.
SabotazNic Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου @StormGrΠροχωρησες τελικα με την αγορα των ps plus? Εμενα ειναι σε αναμονη διαθεσιμοτητας, ενω στο σαιτ φαινεται αμεσα διαθεσιμο...
StormGr Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 10 ώρες πριν, SabotazNic είπε @StormGrΠροχωρησες τελικα με την αγορα των ps plus? Εμενα ειναι σε αναμονη διαθεσιμοτητας, ενω στο σαιτ φαινεται αμεσα διαθεσιμο... Οχι δεν τα αγορασα τελικα, μου φανηκε μπερδεμα το ολο θεμα και με τους ορους και δνε το προχωρησα
Noloukos Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου @SabotazNic έχω παραγγείλει και εγώ 3 των 40€ και η παραγγελία είναι ακόμα σε επεξεργασία. Εσένα;
SabotazNic Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου (επεξεργασμένο) 53 λεπτά πριν, Noloukos είπε @SabotazNic έχω παραγγείλει και εγώ 3 των 40€ και η παραγγελία είναι ακόμα σε επεξεργασία. Εσένα; Ακομα και σε εμενα. Σε χθεσινη επικοινωνια μου ειπαν οτι το αμεσα διαθεσιμο στο σαιτ, εννοουν αμεση παραλαβη απο προμηθευτη και απαντησα ειρωνικα "3 μερες αμεση?" 🤣 Τελος παντων, ειπα να δοκιμασω μια θεωρια και εβαλα ακομα μια παραγγελια με αντικαταβολη. Μαντεψε ποια απο τις 2 ειναι η αντικαταβολη. Ισως να ειναι αυτοματο και να το αλλαξουν αυριο σε αναμονη και την αλλη. Θα δειξει Υποψιν εγω εκανα 2 παραγγελιες 3χ40 + 1χ25 για να παρω και απο Master card δωροεπιταγη. Επεξ/σία 4 Σεπτεμβρίου από SabotazNic
frap73 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 9 hours ago, Noloukos said: @SabotazNic έχω παραγγείλει και εγώ 3 των 40€ και η παραγγελία είναι ακόμα σε επεξεργασία. Εσένα; Εμένα 3x40 μου ήρθαν την Τρίτη με παράδοση σε locker (Skroutz last mile). Στο skroutz το δέμα δόθηκε από τον Κωτσόβολο Δευτέρα μεσιμέρι. 1
SabotazNic Δημοσ. Δευτέρα στις 04:53 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 04:53 μμ Τελικά επιβεβαιώθηκα με την δοκιμή και μου φαίνεται πως έδωσα δάνειο όταν πλήρωσα με την κάρτα. Εν τω μεταξύ την ακύρωσα την αντικαταβολή, μου ήρθε επιβεβαίωση στο αίτημα, αλλά τις έστειλαν τις κάρτες. Τώρα θα λένε ότι δεν έχουν να μου στείλουν επειδή έστειλαν την ακυρωμένη 🤪
RocknRolla Δημοσ. Δευτέρα στις 11:20 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 11:20 μμ Είσαι σε διαδικασία αποστολής για τις 3 χ 120€ καρτες? Οι δικές μου είναι σε επεξεργασια ακόμα κ τις έχω πληρώσει ήδη. Για να δούμε
SabotazNic Δημοσ. Τρίτη στις 09:57 πμ Δημοσ. Τρίτη στις 09:57 πμ 10 ώρες πριν, RocknRolla είπε Είσαι σε διαδικασία αποστολής για τις 3 χ 120€ καρτες? Οι δικές μου είναι σε επεξεργασια ακόμα κ τις έχω πληρώσει ήδη. Για να δούμε Οχι, στάλθηκαν αυτές που έβαλα 4 μέρες μετά αντικαταβολή. Για αυτές που έχω ήδη πληρωμένες, ακόμα τίποτα.. Και δεν πρόλαβα χθες να επικοινωνήσω. Θα δω σήμερα
RocknRolla Δημοσ. Τρίτη στις 10:43 πμ Δημοσ. Τρίτη στις 10:43 πμ 43 minutes ago, SabotazNic said: Οχι, στάλθηκαν αυτές που έβαλα 4 μέρες μετά αντικαταβολή. Για αυτές που έχω ήδη πληρωμένες, ακόμα τίποτα.. Και δεν πρόλαβα χθες να επικοινωνήσω. Θα δω σήμερα Μάλιστα....Θα τους δώσω μέχρι αύριο κ εγώ, αν δεν κινηθεί κάτι θα τους πάρω τηλ. Εν τω μεταξύ άκρα του τάφου σιωπή και αυτοί...
Noloukos Δημοσ. Τρίτη στις 10:51 πμ Δημοσ. Τρίτη στις 10:51 πμ Εγώ παρέλαβα χθες τελικά, τις είχα προπληρωμενες.
SabotazNic Δημοσ. Τρίτη στις 11:30 πμ Δημοσ. Τρίτη στις 11:30 πμ 46 λεπτά πριν, RocknRolla είπε Μάλιστα....Θα τους δώσω μέχρι αύριο κ εγώ, αν δεν κινηθεί κάτι θα τους πάρω τηλ. Εν τω μεταξύ άκρα του τάφου σιωπή και αυτοί... Προώθησαν το αίτημα και περιμένω 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα