Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Κινητό με G81 και 140€;

Χολέρα. Όχι για backup συσκευή, ούτε για backup της backup δεν κάνει. Η ψυχική ηρεμία είναι σημαντικότερη.  

1000 φορές moto G34 8/128 με 99€ που πάει ΣΦΑΙΡΑ ή με 149 το moto G84 8/256 με amoled επίσης σφαίρα. 

 

  • Like 4
  • Thanks 1
  • Απαντ. 30
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.
2 ώρες πριν, Malthador είπε

Τα κινητά της Xiaomi έχουν ακόμα διαφημίσεις μέσα στο OS τους; Εάν ναι, αφαιρούνται κάπως;

Ναι αλλά αφαιρούνται πολύ εύκολα. Πρέπει να απενεργοποιήσεις την υπηρεσία msa. Υπάρχουν ενα σωρό βίντεο στο youtube . 

  • Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Specs για τα χρήματα αυτά φαίνονται οκ υποθέτω. Αν δεν υπάρχει βελτίωση σημαντική  σε σχέση με το 14c που είχα, το οποίο έτσι όπως το πήρα έτσι το πούλησα, τότε δεν λέει κάτι για εμένα. Δεν άνοιγε καν την εφαρμογή nbg. Κολλούσε ακόμα και σε αυτό. 

Επεξ/σία από blat511350
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 hours ago, LLLEFTERIS said:

Αν εχεις αντρικα χερια μικρη ειναι, ειχα το Mate 20 X 7.2 ιντσες.

Αντρικα χερια εννοεις του Αντεντοκουμπο? Γιατι εγω ειμαι 1.90 και ειναι σουπερ αβολες αυτες οι διαστασεις. Οχι μονο στο χερι, αλλα και το να το βαλεις και σε μια τσεπη σαν ανθρωπος.

2 hours ago, DrFreeman said:

O πιο βασικός λόγος που δεν ξαναγγίζω android αν δεν βελτιωθεί αυτή η κατάσταση. Ελπίζω να μην συμβαίνει και στα Samsung πλέον.

Στα Samsung δεν νομιζω ποτε να συνεβαινε. Αυτο το εχει μονο η Xiaοmi στις φθηνοτερες σειρες, αν δεν κανω λαθος.

Επεξ/σία από ardi21
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Σκεφτόμουν να το πάρω για δεύτερο κινητό, να βάλω μέσα την sim της δουλειάς, να παίζω κανένα παιχνιδάκι σε emulator παλιών κονσολών. Χάρη στα σχόλιά σας dodged a bullet που λένε οι αμερικάνοι.

Κρίμα όμως, μου άρεσε πολύ η αντίστροφη φόρτιση και η δυνατότητα συνεπώς να το χρησιμοποιώ σαν powerbank.

 

Επεξ/σία από taris
  • Like 1
Δημοσ.

Η εμπειρία στον κόσμο των smartphones δείχνει ότι οι πιο φθηνές συσκευές πολύ σύντομα καταλήγουν να είναι μια ταλαιπωρία - τίποτα περισσότερο. Όσο δελεαστικά κι αν φαίνονται ορισμένα specs (ΠΧ 8/256), αφενός πρέπει να δωθεί σημασία στη τεχνολογία ((ΠΧ eMMC, UFS κλπ) κι αφετέρου έρχεται το software να τα γονατίσει όλα. Εγώ που χρειάζομαι μια backup συσκευή αυτές εδώ ούτε καν τις κοιτάζω. 

Βέβαια, υπάρχει και η άλλη πλευρά: ο γιος μου που ήθελε να αγοράσει το πρώτο του κινητό με τα χρήματα που ο ίδιος είχε μαζέψει, πήρε το Poco C65 8/256 κατόπιν αποφορολόγησης. Ο ίδιος καθότι δε κάνει κάτι περισσότερο από YouTube, WhatsApp και Netflix, είναι απόλυτα ευχαριστημένος. Όμως, έχει ήδη το Xiaomi Pad 6 για τις πιο "βαριές" εργασίες όπως παιχνίδια. Αν δηλαδή, έπρεπε να κάνει κι αυτά στο C65 αποκλείω το να μην παραπονιόταν.

Δεν αφορίζω τις low end συσκευές. Αλλά θεωρώ πως αξίζουν για χρήστες με τρομερά περιορισμένες απαιτήσεις.

  • Like 1
Δημοσ.
9 ώρες πριν, Hellenicsun είπε

.

Δεν αφορίζω τις low end συσκευές. Αλλά θεωρώ πως αξίζουν για χρήστες με τρομερά περιορισμένες απαιτήσεις.

Συμφωνώ! Εγώ θα κοιταγα το 8/256 για τον πατέρα μου που είναι περίπου 70.. αλλα θα το έψαχνα πολύ και θα προτιμούσα να δώσω 50 ευρώ παραπάνω απο το να του κολλάει το κινητό και να με ζαλίζει 😎

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
16 ώρες πριν, Malthador είπε

Τα κινητά της Xiaomi έχουν ακόμα διαφημίσεις μέσα στο OS τους; Εάν ναι, αφαιρούνται κάπως;

Ρυθμίσεις - προσωπικό dns- γράφεις dns.adguard.com και τέλος οοοοοολες οι διαφημίσεις από παντού.

Αν θες να επανέλθουν επιλέγεις αυτόματο dns

Επεξ/σία από jimmad4
  • Like 1
Δημοσ.
13 hours ago, ardi21 said:

Αντρικα χερια εννοεις του Αντεντοκουμπο? Γιατι εγω ειμαι 1.90 και ειναι σουπερ αβολες αυτες οι διαστασεις. Οχι μονο στο χερι, αλλα και το να το βαλεις και σε μια τσεπη σαν ανθρωπος.

Στα Samsung δεν νομιζω ποτε να συνεβαινε. Αυτο το εχει μονο η Xiaοmi στις φθηνοτερες σειρες, αν δεν κανω λαθος.

Νομίζω πως συμβαίνει και σε realme, Οppo (με επιφύλαξη).

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

με τέτοια χαρακτηριστικά είναι πραγματικά τζάμπα, σαν να κλέβεις εκκλησία.. άλλη εταιρία με μικρότερη μπαταρία, 90 hz, 20w φόρτιση  και 128 αποθηκευτικό χώρο τα πουλάει 400 και 500 ευρώ.. 

Επεξ/σία από kevin8
Δημοσ.

Ok στα λεφτά του παίρνει 10 σε σχέση κόστους απόδοσης, αλλα όπως είπαν και αλλοι οι περισσότεροι έχουν απαιτήσεις. 

Για όποιον θέλει ενα εξαιρετικο κινητό που θα καταλάβει ΕΛΑΧΙΣΤΗ διαφορά απο ναυαρχίδες, δίνει 350ε (εχει παίξει και 300) και παίρνει το oppo reno13. 

Δεν το έχω καν, αλλα το έχω δουλέψει και το έχω προτείνει σε κάμποσους (όλοι με ευχαριστούν ακομα..). Επίσης 10 σχέση κόστους απόδοσης. 

https://www.skroutz.gr/s/59421593/Oppo-Reno13-5G-Dual-SIM-12-256GB-Plume-White.html

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...