Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά, ξέρω.. το "άκυρο" τόπικ της εβδομάδας..

ΑΛΛΑ ΚΑΙΓΟΜΑΙ. Έχασα την αγαπημένη μου signature από DEAD-LINK! ΒΟΗΘΕΙΑ, χάνεται ο κόσμος κάτω από τα πόδια μου. Δεν μπορώ να αναπνεύσω.
Με το GOOGLE δε τα κατάφερα, δεν το είχα χρησιμοποιήσει ποτέ.. και δεν χάνω τίποτα απ' ότι φαίνεται, γιατί όταν χρειάστηκα.....

Παραθέτω το απόκομμα, και να δώσω επιπλέον πληροφορίες για το υπόλοιπο "καρέ".

Είναι δυο γυναίκες, κοιτάνε κάτι, σαν και είναι μια TV (ΔΕΝ γνωρίζω το context - κάπου / κάποτε το είχα δει), και κοιτάνε με σοκ / απορεία / τρομάρα. Η άλλη είναι μελαχροινή.

Πιθανολογώ πως είναι παλιά ταινία, αμερικάνικη. ΑΝ μου την βρίσκατε.. κερνάω coca-cola!

asdfasdfasdfasdfasddfsdfad.pngh.PNG

asdfasdf.PNG

Δημοσ.

Τα βλέπεις ΠΟΥΛΙΝΕ πως είσαι ώρες ώρες και εσύ "εξυπνάκιας";

ΛΟΥΣΙ, ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟ ΛΟΓΟ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΟΤΙΝΑ Ο ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΣΟΥ ΚΑΘΟΜΟΥΝ.-

Μας τρέλανες (είμαι και με παρέα και το θεωρούσαν απίθανο το να βγει κάτι). Ε, πες μου.. έχεις δει αυτό το κωμικοχόρρορ, σωστά;

https://www.imdb.com/title/tt0057129/mediaindex/

Είναι ακριβώς αυτό το καρέ (συνημμένο)! Απλά το είχα βρει σε καλύτερο res, λεπτοκομμένο ή του έκανα κανένα φτιασίδι - δεν θυμάμαι.. αλλά δε θέλω φυσικά άλλη βοήθεια με ΚΑΛΥΨΕΣ. Που και πως θες το αφέψημα σου Λουσ΄;!

1.PNG

• Like 1
Δημοσ.
8 λεπτά πριν, JiovanniGeorgeo είπε

Τα βλέπεις ΠΟΥΛΙΝΕ πως είσαι ώρες ώρες και εσύ "εξυπνάκιας";

ΛΟΥΣΙ, ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟ ΛΟΓΟ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΟΤΙΝΑ Ο ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΣΟΥ ΚΑΘΟΜΟΥΝ.-

Μας τρέλανες (είμαι και με παρέα και το θεωρούσαν απίθανο το να βγει κάτι). Ε, πες μου.. έχεις δει αυτό το κωμικοχόρρορ, σωστά;

https://www.imdb.com/title/tt0057129/mediaindex/

Είναι ακριβώς αυτό το καρέ (συνημμένο)! Απλά το είχα βρει σε καλύτερο res, λεπτοκομμένο ή του έκανα κανένα φτιασίδι - δεν θυμάμαι.. αλλά δε θέλω φυσικά άλλη βοήθεια με ΚΑΛΥΨΕΣ. Που και πως θες το αφέψημα σου Λουσ΄;!

1.PNG

να ξέρεις απλά έβαλα την εικόνα που ανάρτησες στο google images, αλλά ευχαριστώ 😃

• Haha 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...