Neptu Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου Ελπίζω να κρατήσουμε επίπεδο και μη το ξεφτυλίσουμε. Με βάση αυτό το περιστατικό, συν κάποια άλλα παρόμοια που έχουνε γίνει (πριν χρόνια ήμουν μέσα σε ένα), ποια η γνώμη σας; Αναφέρομαι καθαρά σε περιπτώσεις που ο άλλος δεν ενοχλεί-προκαλεί και πηγε απλά για το μπάνιο του. Γιατί υπάρχουν και πολλοί που οι σκοποί τους είναι άλλοι και είναι τυχεροι που δεν έχουν φάει ξύλο. Και παίρνω θέση. Δε καταλαβαίνω γιατί αυτή η σεμνοτυφία απο αρκετούς. Ειδικά αν έχουν και παιδιά σεληνιάζονται. Έχουμε παιδιά και έχουμε παιδιά. Ε βάλτε τα μέσα σε γυάλα τα παιδιά να μην έχουν επαφή με τον κόσμο και κάντε τα σαν τα μούτρα σας. Δηλαδή θα δούνε κάποιους γυμνούς ανθρώπους. Τόσο κακό είναι; Τι πιο φυσιολογικό; Και βλέπω τώρα την ερώτηση να έρχεται. Δεν έχεις παιδιά bro γι αυτό μιλάς. Αν είχες θα σου έλεγα εγώ. Όχι δεν έχω αλλά και να είχα δε θα είχα κανένα απολύτως πρόβλημα να είμαστε σε παραλία και να κάνουν κάποιοι μπάνιο γυμνοί. Θυμάμαι περιστατικό πριν 10 χρόνια σε ελληνικό νησί. Ήμουν σε μια κανονική παραλία και πιο δίπλα ήταν μια γυμνιστών (απο τις γνωστότερες της ελλάδας). Κάποιοι από τη διπλανή ακριβώς παρέα, ίσως να μη το ήξεραν ίσως να το κάνανε από περιέργεια, πήγανε στη δίπλα παραλία και όταν γυρίσανε στην παρέα τους κάνανε χειρότερα και απο 16χρονα που πρώτη φορά βλέπουν γυμνό. Πο πο ήταν γυμνοί, ήταν γυμνοί λέγανε. Και μιλάμε για άτομο ηλικίας 25-30. Γυναίκες -άντρες. Δηλαδή πραγματικά διαβάζω τα σχόλια σε διάφορα site και τραβάω τα μαλλιά μου. Γι αυτό φτάσαμε εδώ που φτασαμε λέει ο άλλος. Ναι για το χάλι μας φταίει ο άλλος που αποφάσισε να κάνει γυμνός μπάνιο σε μια παραλία που δε την ξέρει ούτε ο Θεός. 1 2
basilis_k6 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου στην τηλεοραση του 2025 απαγορευεται να δειξεις βυζι. το οργανο που κραταει στη ζωη την ιδια τη ζωη που μολις γεννηθηκε. τι ψαχνεις... 1
Neptu Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου Μέλος Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου δε ξέρω αν το βλέπω εγώ στραβά ή είμαι υπερβολικά άνετος αλλά παθαίνω σοκ με τις αντιδράσεις
Havik Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου (επεξεργασμένο) Αν είσαι κυριολεκτικά μόνος ή είναι παραλία γυμνιστών επίσημη go for it. Αν δεν είναι όμως sorry αλλά όχι, ο άνθρωπος είχε δίκιο για μένα, τώρα για τον καβγά δεν παίρνω θέση δεν ήμουν μπροστά. Yπάρχουν επίσημες στην Ελλάδα; no clue Επεξ/σία 1 Σεπτεμβρίου από Havik
hexenlord Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου Επειδή το θέμα με ενδιαφέρει και στο άλλο σάιτ που αναφέρθηκε η είδηση δεν βγάζεις καμία άκρη, ας ξεκινήσουμε από τα βασικά. Ξέρει κανείς τι λέει η νομοθεσία, εάν υπάρχει? Είχαμε ένα mod δικηγόρο εδώ μέσα, νομίζω @paredwse λεγόταν. Δεν αναφέρομαι στον νόμο περί προσβολή δημόσιας αιδούς. Ζήτω να καταλάβω αν υπάρχει νομοθετικό πλαίσιο που να καθοδηγεί (ο copilot δεν μου βγάζει κάτι). Ας ξεκινήσουμε από την νομοθεσία και ας δούμε που θα βγάλει η κουβέντα, αλλα καλό είναι να υπάρχει το νομοθετικό πλαίσιο σα βάση της κουβέντας που έτσι και αλλιώς θα εκτροχιαστεί σύντομα.
fidepab982 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου Οι πιο γελοίοι είναι οι γυμνοί ποδηλάτες. Ξεφτίλα 1
Havik Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2 minutes ago, fidepab982 said: Οι πιο γελοίοι είναι οι γυμνοί ποδηλάτες. Ξεφτίλα Spoiler Σε είδα στο ποδήλατο και ήσουν όλο τρέλα....και ύστερα κατάλαβα πως έλειπε η σέλα https://www.facebook.com/reel/1144360270751620 4
Panagiotareas Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου (επεξεργασμένο) Τώρα για να είμαι on topic το άρθρο το άρθρο αναφέρει τη συγκεκριμμένη παραλία ως απομονωμένη και όχι ως επίσημα αναγνωρισμένη παραλία γυμνισμών οπότε οι τυπάδες που απόφασισαν να κάνουν μπάνιο με τις μαλαπέρδες έξω μπροστά σε κόσμο στη συγκεκριμένη παραλία θα έπρεπε να συλληφθούν ως επιδειξίες. Ο πατέρας καλώς αντέδρασε όπως αντέδρασε για να προστατέψει τα παιδιά του και γενικά δεν πιστεύω ότι θα έπρεπε να ανεχθεί τις ανωμαλίες η τις σεξουαλικές διαστροφες του καθενώς σε δημόσιο χώρο. Επεξ/σία 1 Σεπτεμβρίου από Panagiotareas 2 1
ParafronGR Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, Neptu είπε Δε καταλαβαίνω γιατί αυτή η σεμνοτυφία απο αρκετούς. Ειδικά αν έχουν και παιδιά σεληνιάζονται. Έχουμε παιδιά και έχουμε παιδιά. Ε βάλτε τα μέσα σε γυάλα τα παιδιά να μην έχουν επαφή με τον κόσμο και κάντε τα σαν τα μούτρα σας. Δηλαδή θα δούνε κάποιους γυμνούς ανθρώπους. Τόσο κακό είναι; Τι πιο φυσιολογικό; Και βλέπω τώρα την ερώτηση να έρχεται. Δεν έχεις παιδιά bro γι αυτό μιλάς. Αν είχες θα σου έλεγα εγώ. Όχι δεν έχω αλλά και να είχα δε θα είχα κανένα απολύτως πρόβλημα να είμαστε σε παραλία και να κάνουν κάποιοι μπάνιο γυμνοί. Όχι, φίλε μου, επειδή εσύ το θεωρείς φυσιολογικό να είναι ο άλλος με την μαλαπέρδα έξω, δεν σημαίνει ότι μπορείς να το επιβάλλεις και στα παιδιά των άλλων. Και ασχέτως παιδιών, ούτε εγώ πχ θα γούσταρα να πάω σε μια παραλία και να βλέπω την μαλαπέρδα του καθενός - γι'αυτό υπάρχουν οι παραλίες γυμνιστών. Επίσης, το "ήταν σε παραλία που δεν την ξέρει ούτε ο Θεός" πάλι δεν σε "καλύπτει" σε κάτι καθώς το γεγονός ότι δεν υπάρχει κάποιος εκεί, απλά σου δίνει τη δυνατότητα να το κάνεις, αλλά δεν σημαίνει ότι είναι και σωστό. Είναι σα να πηδάς τις ράμπες του ηλεκτρικού Κυριακή πρωί, ξέρεις ότι δεν είναι κανένας ελεγκτής εκείνη την ώρα και δεν θα σε πιάσουν, αλλά αν σε πιάσουν, το πρόστιμο θα το φας. Αυτό σκηνικό που έγινε στην είδηση με την αστυνομία, συλλήψεις κτλ, τα είχα ζήσει μια περίοδο που δούλευα σεζόν σε κάμπινγκ στην Πελοπόννησο - είχε το κάμπινγκ πρόσβαση σε δημόσια παραλία και δίπλα ακριβώς ήταν παραλία γυμνιστών με όρια, ενδείξεις κτλ. Όταν τον Αύγουστο γινόταν χαμός σ'αυτή των γυμνιστών, αφήναν τα ρούχα τους στην παραλία των γυμνιστών ώστε αν τους πει κάποιος κάτι, να το παίξουν Κινέζοι και ερχόντουσαν μέσω παραλίας σιγά σιγά προς την κανονική και έβγαιναν και στην στεριά. Είχαμε συνεχώς επεισόδια επειδή ήταν φουλ οικογενειες με παιδιά στο κάμπιγνκ ενώ 2-3 φορές είχε έρθει η αστυνομία και τους κυνηγούσε. Επεξ/σία 1 Σεπτεμβρίου από ParafronGR 4
dpolal Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 6 ώρες πριν, ParafronGR είπε Όχι, φίλε μου, επειδή εσύ το θεωρείς φυσιολογικό να είναι ο άλλος με την μαλαπέρδα έξω, δεν σημαίνει ότι μπορείς να το επιβάλλεις και στα παιδιά των άλλων. Και ασχέτως παιδιών, ούτε εγώ πχ θα γούσταρα να πάω σε μια παραλία και να βλέπω την μαλαπέρδα του καθενός - γι'αυτό υπάρχουν οι παραλίες γυμνιστών. Επίσης, το "ήταν σε παραλία που δεν την ξέρει ούτε ο Θεός" πάλι δεν σε "καλύπτει" σε κάτι καθώς το γεγονός ότι δεν υπάρχει κάποιος εκεί, απλά σου δίνει τη δυνατότητα να το κάνεις, αλλά δεν σημαίνει ότι είναι και σωστό. Είναι σα να πηδάς τις ράμπες του ηλεκτρικού Κυριακή πρωί, ξέρεις ότι δεν είναι κανένας ελεγκτής εκείνη την ώρα και δεν θα σε πιάσουν, αλλά αν σε πιάσουν, το πρόστιμο θα το φας. Αυτό σκηνικό που έγινε στην είδηση με την αστυνομία, συλλήψεις κτλ, τα είχα ζήσει μια περίοδο που δούλευα σεζόν σε κάμπινγκ στην Πελοπόννησο - είχε το κάμπινγκ πρόσβαση σε δημόσια παραλία και δίπλα ακριβώς ήταν παραλία γυμνιστών με όρια, ενδείξεις κτλ. Όταν τον Αύγουστο γινόταν χαμός σ'αυτή των γυμνιστών, αφήναν τα ρούχα τους στην παραλία των γυμνιστών ώστε αν τους πει κάποιος κάτι, να το παίξουν Κινέζοι και ερχόντουσαν μέσω παραλίας σιγά σιγά προς την κανονική και έβγαιναν και στην στεριά. Είχαμε συνεχώς επεισόδια επειδή ήταν φουλ οικογενειες με παιδιά στο κάμπιγνκ ενώ 2-3 φορές είχε έρθει η αστυνομία και τους κυνηγούσε. Συνήθως γίνεται ακριβώς το ανάποδο από αυτό που περιγράφεις. Οι γυμνιστές είναι σχεδόν πάντα η μειοψηφία στις παραλίες και είτε οι «ντυμένοι» εξαπλώνονται προς αυτούς όταν η «κανονική» παραλία γεμίζει από κόσμο ή απλά πηγαίνουν και καλά για βόλτα αλλά στην ουσία για να πάρουν μάτι. 1 1
phanispal Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου Μπορούμε να βγαίνουμε και στα μπαλκόνια γυμνοί, να κυκλοφορούμε και στο δρόμο.
poulinos Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 55 minutes ago, phanispal said: Μπορούμε να βγαίνουμε και στα μπαλκόνια γυμνοί, να κυκλοφορούμε και στο δρόμο. innovation or technologia?bug or feature?
Super Moderators paredwse Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου Super Moderators Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 13 hours ago, hexenlord said: Επειδή το θέμα με ενδιαφέρει και στο άλλο σάιτ που αναφέρθηκε η είδηση δεν βγάζεις καμία άκρη, ας ξεκινήσουμε από τα βασικά. Ξέρει κανείς τι λέει η νομοθεσία, εάν υπάρχει? Είχαμε ένα mod δικηγόρο εδώ μέσα, νομίζω @paredwse λεγόταν. Δεν αναφέρομαι στον νόμο περί προσβολή δημόσιας αιδούς. Ζήτω να καταλάβω αν υπάρχει νομοθετικό πλαίσιο που να καθοδηγεί (ο copilot δεν μου βγάζει κάτι). Ας ξεκινήσουμε από την νομοθεσία και ας δούμε που θα βγάλει η κουβέντα, αλλα καλό είναι να υπάρχει το νομοθετικό πλαίσιο σα βάση της κουβέντας που έτσι και αλλιώς θα εκτροχιαστεί σύντομα. Thanks for the quote. Η αλήθεια είναι ότι από νομικής άποψης υφίσταται συγκεκριμένη νομοθεσία και αυτή είναι ο νόμος 1399/83 που ορίζει ότι ο γυμνισμός επιτρέπεται σε κέντρα παραθερισμού γυμνιστών. Αυτά είναι είτε ξενοδοχεία ή άλλη μορφής τουριστικές εγκαταστάσεις (όπως camping) που ύστερα από ειδική άδεια του ΕΟΤ λειτουργούν εφεξής μόνο ως κέντρα παραθερισμού γυμνιστών ενόσω διαρκεί η άδεια αυτή είτε εγκαταστάσεις που εξυπαρχής ιδρύονται και λειτουργούν ως τέτοιου είδους κέντρα με ειδική άδεια του ΕΟΤ. Έχουν βγει και δύο Υπουργικές Αποφάσεις (μία το 1983 και μία το 1996) με τις οποίες καθορίζονται οι προϋποθέσεις για τη λειτουργία κέντρων παραθερισμού γυμνιστών. Εδώ λέει (δεν εγγυώμαι για την ακρίβεια της πληροφορίας) ότι οι μοναδικές αναγνωρισμένες παραλίες για γυμνιστές από τις τοπικές αρχές, είναι τρεις: Φαληράκι Ρόδου, αναγνωρισμένη από το 1980, Σαρακίνικο Γαύδου, αναγνωρισμένη από το 2011 και Βελανιό Σκοπέλου, αναγνωρισμένη από το 2012. Λέει επίσης ότι οι "ανεπίσημες" παραλίες γυμνιστών στην Μυρτιώτισσα Κέρκυρας, στην Μπανάνα Σκιάθου, στην Χιλιαδού Ευβοίας, στην Χαλικιάδα Αγκιστρίου, στην Τσαμαδού Σάμου ενώ στην Αττική είναι στην Ραμνούντα, στο Μαύρο Λιθάρι, στη Μικρή παραλία στα Λεγραινά, στις Μαρίκες της Ραφήνας και στο Μπουκουρήμα Κερατέας. Αυτό το τελευταίο με τις ανεπίσημες ελέγχεται για την ακρίβειά του γιατί τουλάχιστον στις Μαρίκες στη Ραφήνα έτσι και πάτε γυμνοί, θα φύγετε με πίσσα και πούπουλα. 5
NikosKallithea Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου (επεξεργασμένο) 8 ώρες πριν, ParafronGR είπε Όχι, φίλε μου, επειδή εσύ το θεωρείς φυσιολογικό να είναι ο άλλος με την μαλαπέρδα έξω, δεν σημαίνει ότι μπορείς να το επιβάλλεις και στα παιδιά των άλλων. Και ασχέτως παιδιών, ούτε εγώ πχ θα γούσταρα να πάω σε μια παραλία και να βλέπω την μαλαπέρδα του καθενός - γι'αυτό υπάρχουν οι παραλίες γυμνιστών. Επίσης, το "ήταν σε παραλία που δεν την ξέρει ούτε ο Θεός" πάλι δεν σε "καλύπτει" σε κάτι καθώς το γεγονός ότι δεν υπάρχει κάποιος εκεί, απλά σου δίνει τη δυνατότητα να το κάνεις, αλλά δεν σημαίνει ότι είναι και σωστό. Είναι σα να πηδάς τις ράμπες του ηλεκτρικού Κυριακή πρωί, ξέρεις ότι δεν είναι κανένας ελεγκτής εκείνη την ώρα και δεν θα σε πιάσουν, αλλά αν σε πιάσουν, το πρόστιμο θα το φας. Αυτό σκηνικό που έγινε στην είδηση με την αστυνομία, συλλήψεις κτλ, τα είχα ζήσει μια περίοδο που δούλευα σεζόν σε κάμπινγκ στην Πελοπόννησο - είχε το κάμπινγκ πρόσβαση σε δημόσια παραλία και δίπλα ακριβώς ήταν παραλία γυμνιστών με όρια, ενδείξεις κτλ. Όταν τον Αύγουστο γινόταν χαμός σ'αυτή των γυμνιστών, αφήναν τα ρούχα τους στην παραλία των γυμνιστών ώστε αν τους πει κάποιος κάτι, να το παίξουν Κινέζοι και ερχόντουσαν μέσω παραλίας σιγά σιγά προς την κανονική και έβγαιναν και στην στεριά. Είχαμε συνεχώς επεισόδια επειδή ήταν φουλ οικογενειες με παιδιά στο κάμπιγνκ ενώ 2-3 φορές είχε έρθει η αστυνομία και τους κυνηγούσε. Ενω αν η αλλη εχει τον λοκο, το γατακι ή το milkmaking(δικο μου🤪) εξω δεν τρεχει και τίποτα, ισα ισα που πέφτει και μεγάλος θαυμασμός. Οπως λεει αρχικα και ο φιλος, υπαρχει μεγάλη υποκρισία και σε αυτον τον τομεα συνήθως απο τους αντρες, μάλλον λόγω μεγέθους🤣 Επεξ/σία 1 Σεπτεμβρίου από NikosKallithea 1
tasoe Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου Μόλις διάβασα το πρώτο post έβαλα στοίχημα με τον εαυτό μου ότι θα αναγραφεί η λέξη "μαλαπέρδα" εντός τριών reply. Τελικά γράφτηκε στην 7η reply, έπεσα πολύ έξω. 2 7
Προτεινόμενες αναρτήσεις