haris_216 Δημοσ. Τρίτη στις 03:18 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 03:18 μμ Προφανώς και δεν βοηθάει στην εξέλιξη του νήματος αλλά να επισημάνω ότι ο ("ρατσιστικός") τίτλος δεν αντικατοπτρίζει την πραγματικότητα. Δεν είμαστε φαλακροί, απλά ο "γλόμπος" αποτελεί στυλιστική επιλογή 1
panosno1com Δημοσ. Τρίτη στις 03:47 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 03:47 μμ χρησιμοποιω mach 5 και οχι δεν κοβομαι , εκτος και αν εχω κανα σπυρακι και δεν το δω, τοτε το ερεθιζω. Ξυριζομαι μια φορα τη βδομαδα συνηθως Σαββατο. Αν τυχον και περασουν μερες και δεν ξυριστω (βαριεμαι καμια φορα) τοτε βαζω το τριμερ πρωτα και επειτα την μαχ5. Παρολα αυτα αν φυτρωνε μαλλι και στο πανω μερος , δε θα ξυριζομουν, θα τα παιρνα με την ψιλη απλως, στρατός στιλ
geoliol Δημοσ. Τρίτη στις 11:11 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 11:11 μμ gilette skinguard διλεπιδο. δεν κοβεσαι με τιποτα. εχω παρει και μια kemei με εξι κεφαλες (την χρησιμοποιησα σπανια αλλα σαν το ξυραφι δεν εχει) και μια andis 100+ευρω και δεν μπηκε ουτε μια φορα στο κεφαλι και την κρατησα μονο για προσωπο.
spooker Δημοσ. Τετάρτη στις 12:03 πμ Δημοσ. Τετάρτη στις 12:03 πμ πάρε μία από το temu με 20euro πχ Link Είναι εξαιρετικές και κάνουν ξύρισμα ισάξιο με ξυράφι και μαζεύουν και τις τρίχες. 8 hours ago, panosno1com said: χρησιμοποιω mach 5 και οχι δεν κοβομαι , εκτος και αν εχω κανα σπυρακι και δεν το δω, τοτε το ερεθιζω. Ξυριζομαι μια φορα τη βδομαδα συνηθως Σαββατο. Αν τυχον και περασουν μερες και δεν ξυριστω (βαριεμαι καμια φορα) τοτε βαζω το τριμερ πρωτα και επειτα την μαχ5. Παρολα αυτα αν φυτρωνε μαλλι και στο πανω μερος , δε θα ξυριζομουν, θα τα παιρνα με την ψιλη απλως, στρατός στιλ όλα τα ξυραφάκια αυτά είναι σκουπίδια και πεταμένα λεφτά. Πάρε ένα safety razor link και γιαπωνέζικες λεπίδες feather link και δεν θα θες να ξαναδείς mach 5 και λοιπά ανακυκλώσιμα σκουπίδια. 1
mike15 Δημοσ. Τετάρτη στις 12:36 πμ Δημοσ. Τετάρτη στις 12:36 πμ 15 ώρες πριν, The_Judas είπε Δυστυχώς δεν έχω δοκιμάσει. Εγώ έχω μια παλιά philips (σειρά qc με περιστρεφόμενη κεφαλή για ευκολία όταν κουρεύεσαι μόνος) εδώ και πολλά χρόνια δουλεύει μια χαρά. Αν αφαιρέσεις τις χτένες που είναι για 1-30mm, κουρεύει στο 0.5mm. https://www.philips.gr/c-p/QC5530_15/do-it-yourself-hair-clipper αυτη εχει καταργηθει αποτι ειδα ετσι? 9 ώρες πριν, haris_216 είπε Προφανώς και δεν βοηθάει στην εξέλιξη του νήματος αλλά να επισημάνω ότι ο ("ρατσιστικός") τίτλος δεν αντικατοπτρίζει την πραγματικότητα. Δεν είμαστε φαλακροί, απλά ο "γλόμπος" αποτελεί στυλιστική επιλογή οπως μου ειχε πει μια κυρια σε αυτα τα κεντρα που κανουν θεραπειες τριχωτου μαλλιων που ειχα παει για στηριξη σε εναν φιλο μου,αυτοι που δνε εχουν πολλες τριχες ειναι μπροστα,οι μελλοντικες γεννιες δνε θα εχουν καθολου τριχες ,ειναι η εξελιξη😁 26 λεπτά πριν, spooker είπε και δεν θα θες να ξαναδείς mach 5 και λοιπά ανακυκλώσιμα σκουπίδια. οι mach μηχανες ειναι οτι καλυτερο σε ξυρισμα μιας χρησης ,κανουν τελειο βαθυ ξυρισμα χωρις να κοπεις,ειναι εξαιρεση στο ειδος τους,δοκιμασμενες χρονια. 1 ώρα πριν, geoliol είπε gilette skinguard διλεπιδο. δεν κοβεσαι με τιποτα. αυτη ειναι σκουπιδια,δνε κοβει και τιποτα,ολο ερεθισμους κανει.ισως ταιριαξε καλα στο δικο σου δερμα.φταιει οτι το συστημα που εχει περναει και σηλωνει την τριχα αλλα μετα πεφτει πολυ βαθια πριν ερθει η λεπιδα γιατι αναμεσα τους εχει μεγαλο κενο. 1
panosno1com Δημοσ. Τετάρτη στις 09:57 πμ Δημοσ. Τετάρτη στις 09:57 πμ 9 ώρες πριν, mike15 είπε οι mach μηχανες ειναι οτι καλυτερο σε ξυρισμα μιας χρησης ,κανουν τελειο βαθυ ξυρισμα χωρις να κοπεις,ειναι εξαιρεση στο ειδος τους,δοκιμασμενες χρονια. και όχι μόνο μιας χρήσης ,κανουν για 4-5 χρήσεις ανετα ,αν έχεις τριχες που μολις εχουν βγει σχεδον . Επομένως με ενα ανταλλακτικο έχω ένα μήνα χρήσης αφοου ξυρίζομαι μια φορα τη βδομαδα. Καμιά φορά βγάζω και δίμηνο αν το...ωθησω στα ακρα Για κεφάλι και λίγο κάτω από το μήλο λέω, μάγουλα έχω να ξυριστώ από τον στρατό το 2009
spooker Δημοσ. Τετάρτη στις 01:20 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 01:20 μμ 3 hours ago, panosno1com said: και όχι μόνο μιας χρήσης ,κανουν για 4-5 χρήσεις ανετα ,αν έχεις τριχες που μολις εχουν βγει σχεδον . Επομένως με ενα ανταλλακτικο έχω ένα μήνα χρήσης αφοου ξυρίζομαι μια φορα τη βδομαδα. Καμιά φορά βγάζω και δίμηνο αν το...ωθησω στα ακρα επιμένω πως ενα safety razor είναι ανώτερο από κάθε άποψη. Επίσης είναι πολύ φτηνότερο. Μια δοκιμή θα σας πείσει. Και εγώ με mach 5 ξυριζόμουν.
pananton Δημοσ. Τετάρτη στις 03:36 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 03:36 μμ (επεξεργασμένο) babyliss pro fx3. foil shaver. δεν μου κάνει ερεθισμούς με στεγνό ξύρισμα πάντα. αν δεν τις ξέρεις τις foil ψαξε λίγο τον τρόπο λειτουργίας αν θέλεις τέτοιο είδος… η συγκεκριμένη ξυρίζει βαθιά και ξυρίζομαι κάθε 3 μέρες αυστηρά. ( προσωπικα θα απέφευγα το ξυράφι στο κεφάλι.) Επεξ/σία Τετάρτη στις 03:40 μμ από pananton 1
The_Judas Δημοσ. Τετάρτη στις 03:55 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 03:55 μμ (επεξεργασμένο) Στις 2/9/2025 στις 3:18 ΜΜ, haris_216 είπε Προφανώς και δεν βοηθάει στην εξέλιξη του νήματος αλλά να επισημάνω ότι ο ("ρατσιστικός") τίτλος δεν αντικατοπτρίζει την πραγματικότητα. Δεν είμαστε φαλακροί, απλά ο "γλόμπος" αποτελεί στυλιστική επιλογή Είμαστε η μοναδικη ευπαθής ομαδα που δεν στηρίζει η woke κοινότητα 😂 που ειναι ο φαλακρός Αχιλλέας, ο φαλακρός indiana jones, οι φαλακροί ήρωες μαρβελ, τα μοντέλα και το diversity. Μονο οι κακοί ειναι φαλάκρες 😥 Επεξ/σία Τετάρτη στις 03:56 μμ από The_Judas 1 7
kostisger Δημοσ. Τετάρτη στις 05:59 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 05:59 μμ 1 hour ago, The_Judas said: Είμαστε η μοναδικη ευπαθής ομαδα που δεν στηρίζει η woke κοινότητα 😂 που ειναι ο φαλακρός Αχιλλέας, ο φαλακρός indiana jones, οι φαλακροί ήρωες μαρβελ, τα μοντέλα και το diversity. Μονο οι κακοί ειναι φαλάκρες 😥 εχουμε ομως αυτο το πολυταλαντο αγορι Προσωπικα χρησιμοποιω μια wahl chrome με καλα αποτελεσματα εδω και χρονια αλλα σιγουρα δεν ειναι clean shaved Δοκιμασα λιγο και με oneblade μιας και την ειχα ηδη ετσι κι αλλιως και εβλεπα αυτο το βιντεο https://www.youtube.com/watch?v=Pg2kKqjrZRY αλλα μου εσπασε τα νευρα. Ο τυπος εκει παντως κανει καποιες κριτικες σε μηχανες και σκεφτομουν να δοκιμασω την rx7 καποια στιγμη https://www.youtube.com/watch?v=efD1bEcEwbY 3
Alexaras1991 Δημοσ. Πέμπτη στις 12:18 πμ Μέλος Δημοσ. Πέμπτη στις 12:18 πμ Μπήκε παραγγελία για Pitbull Skullshaver Gold (μοντέλο του 25) ειδωμεν. Btw έχει μπόλικα κουπόνια για Pitbull αν googlareis. Εγώ έβαλα ένα και μου έδωσε -10%
mike15 Δημοσ. Πέμπτη στις 12:24 πμ Δημοσ. Πέμπτη στις 12:24 πμ 14 ώρες πριν, panosno1com είπε και όχι μόνο μιας χρήσης ,κανουν για 4-5 χρήσεις ανετα ,αν έχεις τριχες που μολις εχουν βγει σχεδον . Επομένως με ενα ανταλλακτικο έχω ένα μήνα χρήσης αφοου ξυρίζομαι μια φορα τη βδομαδα. Καμιά φορά βγάζω και δίμηνο αν το...ωθησω στα ακρα Για κεφάλι και λίγο κάτω από το μήλο λέω, μάγουλα έχω να ξυριστώ από τον στρατό το 2009 2 μηνες εβγαλα και εγω με 1 φορα την εβδομαδα δλ.8 ξουρες. τα μιας χρησης οχι οι μηχανες μου αρεσαν περισοτερο,ειχαν διαφορά μεγαλη προς το καλυτερο σε σχεση με την μηχανη.αλλα και η μηχανη καλη ειναι.κριμα που καταργησαν τα μιας χρησης mach 3 https://pockee.com/products/1300 10 ώρες πριν, spooker είπε επιμένω πως ενα safety razor είναι ανώτερο από κάθε άποψη. Επίσης είναι πολύ φτηνότερο. Μια δοκιμή θα σας πείσει. Και εγώ με mach 5 ξυριζόμουν. εχω εμπειρια,δεν μου αρεσε,χρειαζεται να προσεχεις.και ξερω θα μου πεις το γνωστο οτι οταν μαθεις και βρεις τον καταλληλο εξοπλισμο που σου κανει θα ειναι παιχνιδι.ομως ειναι μια τελετουργια που προσωπικα δεν εχω χρονο και διαθεση να τα διαθεσω σαυτο το τελετουργικο. οποτε το γρηγορο ξυρισμα που βρηκα με την mach 3 που δεν προσεχω καθολου ,δεν κοβομαι,δεν κανω κοκκινιλες οσο και αν προσπαθω,κανω και βαθυ ξυρισμα ,βελουδο ,εμενα μου κανει .το ποιο φθηνο εξαρταται,οπως ειπωθηκε το κραταμε πολυ .καποιοι συστηνουν να πλενεται με αλκοολ μετα οι λεπιδες της μηχανης και να στεγνωνεται και ετσι κραταει ακομα περισοτερο.φυσικα δεν θα μπω ουτε στην διαδικασια αυτη. εδω και 2 χρονια τρεχει μια καμπανια απο την p&g που κατεβαζει το κοστος ακομα και στο 1 ευρω την λεπιδα.οποτε για 8 ξυρισματα ειναι υπερ αρκετο.στο παραδοσιακο κοστιζει κατι λιγα λεπτα αλλα πρεπει να την πετας αμεσως εαν θες σωστο παραδοσιακο.,οποτε σχεδον φθανει το κοστος της δικιας μου φυσικα με την εκπτωση μαζι να ειμαι δικαιος. υπαρχουν λυσεις.εχω συνηθισει την μηχανη με κινουμενη κεφαλη,μου δινει ευκολια και ασφαλεια.
BLiTzER Δημοσ. Παρασκευή στις 09:39 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 09:39 μμ Braun Series 9. Ό,τι καλύτερο έχω δοκιμάσει. Και έχω δοκιμάσει πολλές. Έχω και μια Wahl ρεύματος, εξαιρετική, αλλά δε φτάνει το σχεδόν-ξυράφι της Braun. 1
andreas1gr Δημοσ. Σάββατο στις 12:54 μμ Δημοσ. Σάββατο στις 12:54 μμ Στις 4/9/2025 στις 12:18 ΠΜ, Alexaras1991 είπε Μπήκε παραγγελία για Pitbull Skullshaver Gold (μοντέλο του 25) ειδωμεν. Btw έχει μπόλικα κουπόνια για Pitbull αν googlareis. Εγώ έβαλα ένα και μου έδωσε -10% Καλη επιλογή ο συγκεκριμένος τύπος ξυριστικής μηχανής για το κεφάλι, αλλα υπερβολικά ακριβή επιλογή μηχανήματος. Οι κοπτικες κεφαλές ποσο κοστίζουν; Από Κίνα μεριά που έχω μια τέτοιου τύπου με 3 μόνο κεφαλές, ξυρίζει (σαν ξυράφι) το κεφάλι σε 3 λεπτά... Τις 3 κοπτικες κεφαλές τις αλλάζω κάθε μήνα με κόστος μόλις 1€
Alexaras1991 Δημοσ. Σάββατο στις 02:42 μμ Μέλος Δημοσ. Σάββατο στις 02:42 μμ 1 ώρα πριν, andreas1gr είπε Καλη επιλογή ο συγκεκριμένος τύπος ξυριστικής μηχανής για το κεφάλι, αλλα υπερβολικά ακριβή επιλογή μηχανήματος. Οι κοπτικες κεφαλές ποσο κοστίζουν; Από Κίνα μεριά που έχω μια τέτοιου τύπου με 3 μόνο κεφαλές, ξυρίζει (σαν ξυράφι) το κεφάλι σε 3 λεπτά... Τις 3 κοπτικες κεφαλές τις αλλάζω κάθε μήνα με κόστος μόλις 1€ Έχει πολλές κεφαλές 3, 4, 5 λεπιδών που είναι interchargeable στην ίδια μηχανή από 20 μέχρι 45 ευρώ. Θέλω να είναι και αδιάβροχο για αφρό ή ντους. Πρώτη φορά αγοράζω shaver. Αν απογοητεύσει ή χαλάσει θα δοκιμάσω απο temu ή Remington / Braun.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα