Moderators Malthador Δημοσ. πριν από 22 ώρες Moderators Δημοσ. πριν από 22 ώρες 19 minutes ago, kgkaudi said: Καθόλου πολυτέλεια. Με AMD μέρη και 1200 ευρώ, κάνεις ένα μηχάνημα τούμπανο. Εκτός και αν είσαι από αυτούς που παίρνουν premade μηχάνημα με 5080 και 5090. Που είναι απλά απάτη. Ο φίλος απάντησε σε μέλος που είπε επί λέξει «αλλιως υπαρχει ο υπολογιστης που παιζει τα παντα 4κ και στα 100+fps». Για πες μια σύνθεση των 1200 ευρώ που να τρέχει τα πάντα σε 4Κ με πάνω από 100 καρέ να δω κάτι που θέλω. 1
logistoulis Δημοσ. πριν από 21 ώρες Δημοσ. πριν από 21 ώρες (επεξεργασμένο) 40 λεπτά πριν, kgkaudi είπε Καθόλου πολυτέλεια. Με AMD μέρη και 1200 ευρώ, κάνεις ένα μηχάνημα τούμπανο. Εκτός και αν είσαι από αυτούς που παίρνουν premade μηχάνημα με 5080 και 5090. Που είναι απλά απάτη. Κοντεύω 10ετια που έφτιαξα τελευταία pc με τα χεράκια μου, ο χρόνος μου είναι πολύτιμος η μία ώρα που παίζω τώρα θέλω απλά να παίζει Επίσης το setup μου ένα ps5 μαζί με μια 55αρα OLED κάνει 1.5 χιλιάρικο όλο κι όλο δεν έχω τη διάθεση να δίνω 2χιλιαρα μόνο για το κουτί, να έχω κουτί στο σαλόνι μου και να βλέπω τα βρωμοwindows εκτός του ωραρίου μου (το σενάριο να κάθομαι σε γραφείο μπροστά σε monitor ούτε καν) Επεξ/σία πριν από 21 ώρες από logistoulis 4
kgkaudi Δημοσ. πριν από 14 ώρες Δημοσ. πριν από 14 ώρες 7 hours ago, Malthador said: Ο φίλος απάντησε σε μέλος που είπε επί λέξει «αλλιως υπαρχει ο υπολογιστης που παιζει τα παντα 4κ και στα 100+fps». Για πες μια σύνθεση των 1200 ευρώ που να τρέχει τα πάντα σε 4Κ με πάνω από 100 καρέ να δω κάτι που θέλω. Έτσι πρόχειρα, έκανα μια σύνθεση, η οποία ρίχνει στα αυτιά, τόσο του PS5 pro, και μεταξύ μας και του PS6. https://se.pcpartpicker.com/list/XWxx3w Οι τιμές είναι σε κορώνες, αλλά τι να κάνεις, εγώ μένω. Αλλά μην γελιωμαστε, με 9060 ΧΤ και AMD 9700 X επεξεργαστή, δεν νομίζω να υπάρχουν πολλά παιχνίδια που θα έχεις θέμα, γιατί 4Κ 100 καρέ, ούτε το PS5 pro δεν παίζει 😝 7 hours ago, logistoulis said: Κοντεύω 10ετια που έφτιαξα τελευταία pc με τα χεράκια μου, ο χρόνος μου είναι πολύτιμος η μία ώρα που παίζω τώρα θέλω απλά να παίζει Επίσης το setup μου ένα ps5 μαζί με μια 55αρα OLED κάνει 1.5 χιλιάρικο όλο κι όλο δεν έχω τη διάθεση να δίνω 2χιλιαρα μόνο για το κουτί, να έχω κουτί στο σαλόνι μου και να βλέπω τα βρωμοwindows εκτός του ωραρίου μου (το σενάριο να κάθομαι σε γραφείο μπροστά σε monitor ούτε καν) Σε καταλαβαίνω. Αλλά πλέον η Sony και αυτή μας κοροϊδεύει κανονικά. Έχει φτάσει το PS5 να ξύνει τιμές PC. Χωρίς τα αντίστοιχα θετικά (πολλαπλά stores, εξομοιωτές, δωρεάν multiplayer κλπ)
logistoulis Δημοσ. πριν από 12 ώρες Δημοσ. πριν από 12 ώρες 1 ώρα πριν, kgkaudi είπε Έτσι πρόχειρα, έκανα μια σύνθεση, η οποία ρίχνει στα αυτιά, τόσο του PS5 pro, και μεταξύ μας και του PS6. https://se.pcpartpicker.com/list/XWxx3w Οι τιμές είναι σε κορώνες, αλλά τι να κάνεις, εγώ μένω. Αλλά μην γελιωμαστε, με 9060 ΧΤ και AMD 9700 X επεξεργαστή, δεν νομίζω να υπάρχουν πολλά παιχνίδια που θα έχεις θέμα, γιατί 4Κ 100 καρέ, ούτε το PS5 pro δεν παίζει 😝 Σε καταλαβαίνω. Αλλά πλέον η Sony και αυτή μας κοροϊδεύει κανονικά. Έχει φτάσει το PS5 να ξύνει τιμές PC. Χωρίς τα αντίστοιχα θετικά (πολλαπλά stores, εξομοιωτές, δωρεάν multiplayer κλπ) Δε θα χρυσωσω το χάπι, ναι η Σόνυ είναι απογοήτευση σε αυτή τη γενιά, αλλά με ενδιαφέρει το τι θα κάνει καθώς έχω "επενδύσει" στη πλατφόρμα της έχοντας τη περισσότερη βιβλιοθήκη μου εκεί Το θέμα είναι ότι στον ανταγωνισμό δε βλέπω φως, το Xbox το έχω ξεγράψει και το switch 2 ενώ σκεφτόμουν να το πάρω άμεσα δε βρίσκω το λόγο προς το παρόν (συν η μεγαλύτερη τιμή στη χώρα μας "γιατί έτσι" )
kgkaudi Δημοσ. πριν από 12 ώρες Δημοσ. πριν από 12 ώρες 28 minutes ago, logistoulis said: Δε θα χρυσωσω το χάπι, ναι η Σόνυ είναι απογοήτευση σε αυτή τη γενιά, αλλά με ενδιαφέρει το τι θα κάνει καθώς έχω "επενδύσει" στη πλατφόρμα της έχοντας τη περισσότερη βιβλιοθήκη μου εκεί Το θέμα είναι ότι στον ανταγωνισμό δε βλέπω φως, το Xbox το έχω ξεγράψει και το switch 2 ενώ σκεφτόμουν να το πάρω άμεσα δε βρίσκω το λόγο προς το παρόν (συν η μεγαλύτερη τιμή στη χώρα μας "γιατί έτσι" ) Κακώς θα έλεγα για το Xbox γιατί καρφώνεις ένα Game Pass και παίζεις τουλάχιστον τα μισά παιχνίδια που βγαίνουν φέτος. Γλυτώνεις πολλά λεφτά. Συν ότι αν έχεις παιχνίδια του αρχικού ή του 360 πολλά από αυτά τα παίζει, του ΧΟΝΕ όλα. Εκτός και αν παίρνεις 1-2 παιχνίδι στον χρόνο και δεν λιώνεις. Τότε πάσο.
logistoulis Δημοσ. πριν από 11 ώρες Δημοσ. πριν από 11 ώρες 1 λεπτό πριν, kgkaudi είπε Κακώς θα έλεγα για το Xbox γιατί καρφώνεις ένα Game Pass και παίζεις τουλάχιστον τα μισά παιχνίδια που βγαίνουν φέτος. Γλυτώνεις πολλά λεφτά. Συν ότι αν έχεις παιχνίδια του αρχικού ή του 360 πολλά από αυτά τα παίζει, του ΧΟΝΕ όλα. Εκτός και αν παίρνεις 1-2 παιχνίδι στον χρόνο και δεν λιώνεις. Τότε πάσο. Όπως είχα πει και σε άλλο θέμα θα ήθελα να έχω pass μέσω κάποιας συσκευής (πχ της smart tv μου) που ήδη κατέχω και όχι να αγοράσω και άλλη μια κονσόλα. Το θέμα με το playstation ειδικά στη γενιά τού 4 είναι ότι έχουμε ήδη πολλά παιχνίδια στη βιβλιοθήκη μας οπότε έχουμε "δεθεί" στο συγκεκριμένο οικοσύστημα. Το να πάμε σε ένα διαφορετικό αγοράζοντας κονσόλες περιφερειακά και επιπλέον συνδρομές δεν είναι ρεαλιστικό και η αγορά έτσι κι αλλιώς αυτό έχει αποδείξει (υπερδιπλάσιες πωλήσεις του ps σε σχέση με το Xbox) Το μόνο που έχει να προσφέρει το οικοσύστημα του Xbox είναι το pass, δε διαφωνώ σε αυτό, αρκεί να μπορούμε να το έχουμε σε άλλες συσκευές εκτός της ίδιας της κονσόλας Και φυσικά όχι σε μόνιμη βάση ειδικά όσοι έχουμε ήδη συνδρομές σε άλλες πλατφόρμες..
Gavoux4 Δημοσ. πριν από 11 ώρες Δημοσ. πριν από 11 ώρες 18 ώρες πριν, NickTG είπε Ποιο San Andreas. Σιγά μην μπορεί να δείξει τέτοια γραφικά. Δες παρακάτω εικόνα που έγινε leak για το GTA5 στο Switch 3. To 2 δεν το σηκώνει. Δεν είναι τόσο χάλια η κατάσταση το Switch 2 τρέχει Cyberpunk με 20- FPS στην έρημο και Elder Ring με 15+ μιλάμε για τέρας επιδόσεων. Θα το τρέξει άνετα το GTA 6 μη σου πω και το 7. ΥΓ. Πρώτη φορά βλέπω να κυκλοφορεί κονσόλα που η επεξεργαστική της ισχύς εξαντλήθηκε με τους πρώτους τίτλους που κυκλοφόρησαν.
NickTG Δημοσ. πριν από 11 ώρες Δημοσ. πριν από 11 ώρες 19 minutes ago, Gavoux4 said: Δεν είναι τόσο χάλια η κατάσταση το Switch 2 τρέχει Cyberpunk με 20- FPS στην έρημο και Elder Ring με 15+ μιλάμε για τέρας επιδόσεων. Θα το τρέξει άνετα το GTA 6 μη σου πω και το 7. ΥΓ. Πρώτη φορά βλέπω να κυκλοφορεί κονσόλα που η επεξεργαστική της ισχύς εξαντλήθηκε με τους πρώτους τίτλους που κυκλοφόρησαν. Σιγά μην τα τρέχει. Αν δεν τα έχεις δει με τα μάτια σου μην πιστεύεις τους πληρωμένους στο internet. Εδώ πραγματική εικόνα από το Cyberpunk στο Switch. 2
Gavoux4 Δημοσ. πριν από 11 ώρες Δημοσ. πριν από 11 ώρες 30 λεπτά πριν, NickTG είπε Σιγά μην τα τρέχει. Αν δεν τα έχεις δει με τα μάτια σου μην πιστεύεις τους πληρωμένους στο internet. Εδώ πραγματική εικόνα από το Cyberpunk στο Switch. Δεν την ξέρω αυτή την εικόνα εμένα στο YouTube έπεσε μπροστά μου αυτό αν ξέρεις αγγλικά δες το Elden Ring on Switch 2 Is a Disaster in Handheld Mode | gamescom 2025
Moderators Malthador Δημοσ. πριν από 9 ώρες Moderators Δημοσ. πριν από 9 ώρες 2 hours ago, Gavoux4 said: Δεν είναι τόσο χάλια η κατάσταση το Switch 2 τρέχει Cyberpunk με 20- FPS στην έρημο και Elder Ring με 15+ μιλάμε για τέρας επιδόσεων. Θα το τρέξει άνετα το GTA 6 μη σου πω και το 7. ΥΓ. Πρώτη φορά βλέπω να κυκλοφορεί κονσόλα που η επεξεργαστική της ισχύς εξαντλήθηκε με τους πρώτους τίτλους που κυκλοφόρησαν. Ειδικά για το Elden Ring είμαι σίγουρος ότι φταίει η κονσόλα, όχι οι άμπαλοι devs που δεν τρέχει με 60 καρέ ούτε στο PS5 Pro.
NickTG Δημοσ. πριν από 8 ώρες Δημοσ. πριν από 8 ώρες (επεξεργασμένο) Μην πιστεύετε τους πληρωμένους στο Internet. Εδώ η πρώτη πραγματική φωτογραφία από το Elden Ring στο Switch: Επεξ/σία πριν από 8 ώρες από NickTG 2
ikaruga24 Δημοσ. πριν από 8 ώρες Δημοσ. πριν από 8 ώρες 3 ώρες πριν, NickTG είπε Σιγά μην τα τρέχει. Αν δεν τα έχεις δει με τα μάτια σου μην πιστεύεις τους πληρωμένους στο internet. Εδώ πραγματική εικόνα από το Cyberpunk στο Switch. Και μόνο στο γεγονός ότι κάποιοι σε παίρνουν στα σοβαρά είναι άπειρη πηγή γέλιου. Εύγε. 2 ώρες πριν, Gavoux4 είπε Δεν την ξέρω αυτή την εικόνα εμένα στο YouTube έπεσε μπροστά μου αυτό αν ξέρεις αγγλικά δες το Elden Ring on Switch 2 Is a Disaster in Handheld Mode | gamescom 2025 Καθαρή, ατόφια εμπειρία FROM software παιχνιδιού δηλαδή. 1
Nomedor Δημοσ. πριν από 7 ώρες Δημοσ. πριν από 7 ώρες να συνεισφέρω και εγώ τον αγώνα Assassins Creed Shadows στο Switch 2 1 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα