Nabuko Δημοσ. πριν από 10 ώρες Δημοσ. πριν από 10 ώρες Μόλις τώρα, 11osmikrosmhtsos είπε Εχω DIY μοτοποδηλατο κατηγοριας L1e-B, αρα ειμαι στο πουθενα... Ok. Three are singing and two are dancing 1 1
11osmikrosmhtsos Δημοσ. πριν από 10 ώρες Δημοσ. πριν από 10 ώρες 1 λεπτό πριν, Nabuko είπε Ok. Three are singing and two are dancing αχχαχαχα
cpc464 Δημοσ. πριν από 10 ώρες Δημοσ. πριν από 10 ώρες Αν σπρώχνεις δηλαδή δεν θεωρείται όχημα, ακόμα μία φορά θεούλης ο Mr. Bean. 1
GodzillaCover Δημοσ. πριν από 9 ώρες Δημοσ. πριν από 9 ώρες Αν δεν πληρώσεις το πρόστιμο, θεωρητικά πάει στην εφορία. Δεν υπάρχει κάποιος αυτόματος μηχανισμός, όμως, οπότε πρέπει κάποιος υπάλληλος να κάτσει να το περάσει κάποια στιγμή. Ααααν πάει ποτέ στην εφορία, θα πάει με προσαύξηση. Ούτε 500€ ούτε 2000€. Κάτι σε φάση 8% τον χρόνο είναι.
kostas808 Δημοσ. πριν από 9 ώρες Δημοσ. πριν από 9 ώρες Εδώ δεν σταματάμε εμείς που έχουμε πινακίδες(μπορεί και να μην έχουμε) και σταμάτησες εσύ;
mike15 Δημοσ. πριν από 2 ώρες Δημοσ. πριν από 2 ώρες 9 ώρες πριν, lector είπε Απορια - hijack Δεν εχω παρει ποτε απο αυτα τα ενοικιαζομενα πατινια που κυκλοφορουν τριγυρω, υποθετω η πληρωμη για τη χρηση γινεται μεσω καποιας καρτας. Τα πιτσιρικια 10-12-15 χρονων που βλεπω να τα οδηγουν, εχουν καρτα και πληρωνουν...;;; φυσικα,εχουν και revolut παρακαλω. 9 ώρες πριν, NickTG είπε Δεν βλέπω το λόγο πάντως αν εννοούσε αυτό να το γράψει έτσι. τα ευκολως εννοουμενα παραλειπονται τι αλλο μπονους θα εννοουσα? καραμελες? τι να πω ,δεν ηξερα οτι εχει και επιτηρητες των σκεψεων το ινσομνια 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα