Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
11 ώρες πριν, Youtub είπε

Ξέρει κανείς πόσες μέρες χρειάζονται μέχρι την παραλαβή; Το  δικό μου είναι κολλημένο στη dhl Γερμανίας από τη Παρασκευή

5 ώρες πριν, kostaspatra είπε

Και εμενα εκει εχει κολλήσει.

Fr, 05.09.2025, 07:03, Germany

The international shipment has been processed in the export parcel center

Έρχονται με φορτηγό από τη Γερμανία οδικώς.

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, kostaspatra είπε

Αυτο σημαίνει οτι αργούν να ανανεωσουν το tracking?

Ναι, το ταξίδι παίρνει μέρες και δεν υπάρχει update στη διάρκεια του.

Όταν το πάρει η courier εδώ, θα ενημερώσει. Δεν υπάρχει θέμα πάντως, είναι στάνταρ η διαδικασία.

Δημοσ.

Να προσθέσω κι εγώ ότι αυτές oi αποστολές που έρχονται οδικώς μπορεί να κάνουν μια βδομάδα με 10 μέρες.
Ανάλογα με τη μεταφορική (δε θυμάμαι δυστυχώς τι κάνει η DHL...) μπορεί να δείτε ενημερώσεις στο tracking κάθε φορά που η... νταλίκα κάνει στάση σε κάποια καινούρια χώρα στη διαδρομή.

Δημοσ.

Το χαλβάδιαζα τόσες μέρες ενώ περίμενα refund απο aliexpress για mini pc που δεν εφτασε ποτέ. Σήμερα που έγινε το refund ειναι sold out.. σα να μου λεει μην παρεις...

• Sad 1
  • Haha 1
Δημοσ.

IMG_20250912_160805810_HDR.jpg.4fa92d43c1471359fa5d78b4cb827760.jpgIMG_20250912_161258301.jpg.dc106e9431bc1d712a278f35bb489907.jpg

Μολις παρελαβα, δεν ξέρω τι νόημα έχει το 17 του μηνα που έλεγε. Τώρα περιμένω δίσκο και μνήμη από το e-shop για να το δουλέψω.

Απελπιστικά μεγάλο το τροφοδοτικό του πάντως... Θα φαει 2 θεσεις αν παει σε πολυπριζο...

Δημοσ.
Στις 12/9/2025 στις 4:14 ΜΜ, kostaspatra είπε

Απελπιστικά μεγάλο το τροφοδοτικό του πάντως... Θα φαει 2 θεσεις αν παει σε πολυπριζο...

Αλλαξε πολυμπριζο, σε ολα τα καλα πολυμπριζα, πιανει μια θεση αυτο.
Ειδαλλως, παρε ανταπτορα, απο μια σουκο σε 2 η 3 απλες πριζες και κερδιζεις εξτρα απλη πριζα.
(καλο ειναι που ειναι μεγαλο το τροφοδοτικο, προδιαθετει θετικα για ποιοτητα, αν ηταν μικρο, θα γκρινιαζαμε πως θα τα βγαζει περα πχ 24/7..., τωρα για τυχον συχνες μεταφορες του mini pc, οντως ειναι μειονεκτημα)

• Like 1
Δημοσ.
9 ώρες πριν, nikap78 είπε

Δεν δεχεται τον κωδικο . Τελειωσε ή πηγα σε λάθος μηχανημα?

Ήταν sold out πριν λίγες μέρες, το ξαναστοκαραν απ οτι φαινεται αλλα όντως δεν ισχύει ο κωδικός. Έστειλα mail να δω τι παίζει.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...