Klausx Δημοσ. Τετάρτη στις 12:36 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 12:36 μμ 12 λεπτά πριν, petaw-se-oneiro είπε Βλέπεις το δέντρο χάνεις το δάσος. Μην τα ισωπεδώνουμε όλα. Δεν υπάρχουν μόνο τα καινούργια και τα 40ετιας. Εσύ φαντάζομαι κυκλοφορείς με σκαραβαίο του 74 για να μην στα παίρνει η αντιπροσωπεία; Δεν αξίζει να πάρεις καινούριο του κουτιού όχημα στην Ελλάδα. Οπότε με αυτό το σκεπτικό δεν έχω περάσει ποτέ έξω από αντιπροσωπεία, από φίλους τα ακούω τα πόσα και πως την πάτησαν αφού τελείωσε η "εγγύηση". Δεν έγραψα κάπου του 74 μάλλον δεν διάβασες καλά την τελευταία πρόταση. 1 1
petaw-se-oneiro Δημοσ. Τετάρτη στις 12:43 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 12:43 μμ Με λίγα λόγια συμφωνούμε. Ως επί το πλείστον πρότεινα αυτοκίνητα 00-04 που έχουν τα βασικά (abs αερόσακους και a/c) που είναι λογικό. Στα 4-5κ πας σε αυτοκίνητο μετά του 6-7 που έχει ακόμα περισσότερες ανέσεις μπορεί να πετύχεις και cruise control ακόμα. 1
Byron_91 Δημοσ. Τετάρτη στις 01:17 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 01:17 μμ Θα επαιρνα Σταρλετ μονο αμα η εναλλακτικη μου ηταν το μηχανακι, για να ειμαι safe και τον χειμωνα απο βροχη κτλπ. Αλλιως εν ετει 2025 δεν αξιζει να παρεις αμαξι 30ετιας, οποιασδηποτε μαρκας και να ειναι. Βρες κατι αλλο, εστω και με προκαταβολη και καποια μικρη μηνιαια δοση. Η ζωη μας αξιζει περισσοτερο απο 2κ.
vamvakoolas Δημοσ. Τετάρτη στις 01:52 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 01:52 μμ 15 hours ago, doubtful said: Και επειδη δεν ξερω απο αμαξια. Αυτο https://www.car.gr/classifieds/cars/view/48129353-toyota-starlet η αυτο καλυτερα? https://www.car.gr/classifieds/cars/view/48180893-toyota-starlet Και εννοειτε να τονισω οτι με ενδιαφερει το ουσιαστικο κομματι, δηλαδη μηχανικα, ασφαλεια κτλ. επειδη ισως θας κραξιμο (δε διαβασα ολα τα ποσταρισματα) κανε κατι απλο. Εστω οτι δεν εχεις φραγκα. Καλυτερα να ψαξεις κατι πιο καινουργιο (απο 2002) κυριως Ιαπωνικα ακομα και λιγο τρακαρισμενο και σιγα σιγα με χρηματακια να το φροντισεις (λαστιχακια κανενα βασικο σερβις κτλ). δες π.χ nissan micra κανενα honda civic ή στη τελικη πηγαινε σε Ιταλικο (fiat)ή γαλλικο (peugeot/citroen) Με ενα παλιο αμαξι θα ξενερωσεις (βαρυ τιμονι, παιζει να μην εχει καν ηλεκτρικα παραθυρα θα σου τρωει βενζινουλα σα τρελο) οχι μονο εσυ αλλα ισως και οι συνεπιβατες. Δε χρειαζεται να γραψω για την ανυπαρκτη παθητικη ασφαλεια των παλιων αυτοκινητων (abs φρενα αν δεν εχεις σε βροχη ή σε καφρεπτη ασφαλτο εισαι σχεδον μελλοθανατος) 3
Ntinaras Δημοσ. Τετάρτη στις 02:43 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 02:43 μμ 3 ώρες πριν, doubtful είπε ναι, βαζω οριο 2500. με πραγματικο στοχο τα 2000. Αν είναι να σου δώσω το micra
Panasim1 Δημοσ. Τετάρτη στις 02:46 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 02:46 μμ (επεξεργασμένο) Αφού δεν ξέρεις από αμάξια για να το αγοράσεις θα απαιτήσεις να πας σε δικό σου κτεο να γίνει έλεγχος και να δεις και τι καυσαέρια βγάζει εκεί είναι το μεγαλο προβλημα. Από την άλλη τα toyota που πάει να διαλέξεις οτι καλύτερο για πρώτο και μεταχειρισμένο αυτοκίνητο. Πάντα για να το κυκλοφορήσεις να υπολογίζεις και κανα χιλιάρικο τουλάχιστον για να αλλάξεις λάστιχα και φρένα πιθανόν και μετά αναρτήσεις ίσως. Επεξ/σία Τετάρτη στις 02:47 μμ από Panasim1
Nabuko Δημοσ. Τετάρτη στις 03:06 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 03:06 μμ 19 ώρες πριν, doubtful είπε Καλησπερα. Θελω να αγορασω το μεταχειρισμενο στον τιτλο. Τι αποψει εχετε για τη μαρκα / μοντελο αυτο? Εγώ θα πήγαινα για το P70, την τρίτη γενιά δηλαδή.
AndVal Δημοσ. Τετάρτη στις 03:15 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 03:15 μμ Εγώ θα πρότεινα toyota corolla 1998-2002. Βρίσκονται σε αυτά τα λεφτά και είναι τα πιο αξιόπιστα για τα λεφτά τους. (πιο αξιόπιστα από τα yaris) Υπάρχουν και σε 1300κκ για χαμηλότερο σήμα.
Makis38 Δημοσ. Τετάρτη στις 03:23 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 03:23 μμ 14 hours ago, doctorkostis said: Όταν ήμουν μικρός έβρισκα σωστή τη λογική "παλιό αμάξι σε νέο οδηγό", αν το γρατζουνισει πουθενά να μην υπάρχει πρόβλημα. Μεγαλώνοντας καταλαβαίνω ότι οι λαμαρίνες φτιάχνονται ή πετιούνται, οι άνθρωποι όμως δεν είναι αναλώσιμοι. Το σφιχτό μπάτζετ είναι σεβαστό, αλλά ο κανόνας μου είναι ότι δε βάζουμε τον εαυτό μας και αυτούς που αγαπάμε σε επικίνδυνα κουτιά με ρόδες. Έτσι μπράβο. Νοοτροπία πατεράδων δεκαετίας του 90 όπου έδιναν στο παιδί που μόλις είχε πάρει δίπλωμα, το παλιό, παρτάλι χωρίς abs, esp κλπ και κρατούσαν για την πάρτη τους το καινούριο. Όχι, το καινούριο θα του δώσεις, να γλυτώσει στην στραβή όπου μόνο από τύχη ως νέος οδηγός ΔΕΝ θα του τύχει! 3
SagoniasSlutRos Δημοσ. Τετάρτη στις 03:29 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 03:29 μμ Εχει ενας φιλος μου το σταρλετ και το εχει στο γκαραζ για ωρα αναγκης. Οταν ειχα τρακαρει και δεν ειχα αμαξι μου το ειχε δωσει για κανα μηνα. Ουτε υδραυλικο τιμονι δεν εχει, αλλα ειναι σκυλος. Δουλευε αψογα, αλλα ρε φιλε δεν θα το αγοραζα κιολας. Φαντασου το golf μου 20ετιας φαινεται υπερσυχρονο μπροστα του....
Arkin Δημοσ. Τετάρτη στις 03:43 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 03:43 μμ 14 λεπτά πριν, Makis38 είπε Έτσι μπράβο. Νοοτροπία πατεράδων δεκαετίας του 90 όπου έδιναν στο παιδί που μόλις είχε πάρει δίπλωμα, το παλιό, παρτάλι χωρίς abs, esp κλπ και κρατούσαν για την πάρτη τους το καινούριο. Όχι, το καινούριο θα του δώσεις, να γλυτώσει στην στραβή όπου μόνο από τύχη ως νέος οδηγός ΔΕΝ θα του τύχει! Καλα αυτο δεν ισχυει. Οτι υπαρχει εκεινη τη στιγμη με εκεινο θα μαθει το παιδι. Και εγω με starlet και isuzu του 92 εμαθα απο τα 13 14 και ποτε δεν ειχα ουτε γρατζουνια γιατι ξερω τι μου γινεται. Γειτονας τουμπαρε 3-4 φορες με πιο καινουργιο αμαξι γιατι τραβαγε χειροφρενο σε καθε στροφη και αλλοι σκορπισαν απο τις μεγαλες ταχυτητες. Δεν κανει το αμαξι τον οδηγο αλλα ο οδηγος κανει το αμαξι. Τωρα οδηγαω audi 220 αλογα και το παω παλι οπως πηγαινα το starlet αντε λιγο παραπανω σε δρομο με 130 θα παω βαρια 140 οχι παραπανω. Απλα το starlet με 120 νομιζες θα πεταξει και το audi με 140 το λες σταματημενο. Και στα 2 νιωθω το ιδιο ασφαλης γιατι ποτε δεν υπερβαινω τον εαυτο μου ενω αν ημουν στο καλυτερο αμαξι του κοσμου και το πιο ασφαλες και ο οδηγος πηγαινε με 250 σε δρομο με οριο 90 ε οπως και να το κανουμε να το βρασω μιας και θα ηταν λιγα τα ψωμια μου. Και συνηθως τα ατυχηματα οπως αναφερθηκε γινονται με πιο μεγαλα και καινουργια αμαξια και οχι τοσο με παλιοτερα που εφοσον ο οδηγος ξερει οτι το αμαξι του ειναι 30 χρονων θα παει και αναλογα στο δρομο δεν θα το σκισει να παει με 200. Αυτα για τους οδηγους που σεβονται τον εαυτο τους και κυριως την ασφαλτο την ταχυτητα και τους υπολοιπους οδηγους. Οσοι εχουν το μυαλο πανω απο το κεφαλι αργα η γρηγορα θα τρακαρουν η θα παρουν και αλλο αθωο κοσμο στο λαιμο τους. 3 1
phanispal Δημοσ. Τετάρτη στις 04:21 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 04:21 μμ Το EP91 έχει πολύ καλό πάτημα για αυτό που είναι, και μπορείς να το βρεις με υδραυλική υποβοήθηση, κλιματιστικό και ηλεκτρικά παράθυρα. Αλλά μπορείς να βρεις και Corolla E110 περίπου στα ίδια χρήματα όπως είπε ο φίλος πιο πάνω.
cmaniac Δημοσ. Τετάρτη στις 07:39 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 07:39 μμ 3 ώρες πριν, phanispal είπε E110 περίπου στα ίδια χρήματα EP91 με 2000 ναι βρίσκεις. Κορόλα μάλλον δύσκολα.
polaki Δημοσ. Τετάρτη στις 08:48 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 08:48 μμ Νόμιζα ότι είναι τρολοπόστ, μέχρι που θυμήθηκα ότι είναι τέταρτη και όχι παρασκευή. Και βλέπω ότι κάποιοι σχολιάζουν και σοβαρά κιόλας. I’m out. Φίλε αλήθεια δεν ξέρω αν το εννοείς αυτό που λες, αλλά χίλιες φορές να πηγαίνεις με τα πόδια ή με τα ΜΜΜ παρά με αυτό το ΣΚΑΤΟΧΡΕΠΙ. Ελεος!!!! 9 hours ago, phanispal said: Clio λέει. Polo λέει. Αυτά θα είναι όλα ρημάδια, έτοιμα να πεθάνουν αν δεν έχουν πεθάνει ήδη. Νεκροταφείο γενικά είναι ότι έχω διαβάσει εδώ… Αφήστε τις νεκροφιλίες ρε μάγκες και δουλέψτε 5 μήνες παραπάνω και κάντε υπομονή να δώσετε 1000-1500€ παραπάνω να πάρετε ένα αμάξι που δεν θα σας ΣΚΟΤΩΣΕΙ. Αυτά τα αυτοκίνητα θα έπρεπε να απαγορευτούν κανονικά στους δρόμους, με νόμο. 1 1 1 2
phanispal Δημοσ. Τετάρτη στις 08:59 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 08:59 μμ Άντε πάλι υπερβολές. Αμάξι που θα μας σκοτώσει λέει. Πάλι τα ίδια θα λέμε ρε μάγκες; 6
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα