mike15 Δημοσ. Σάββατο στις 01:13 πμ Δημοσ. Σάββατο στις 01:13 πμ 17 λεπτά πριν, panosno1com είπε Ωραιος σε ευχαριστώ για τις φωτο. Ενας λογος που σκεφτομαι να παω στο puma αντι του βιταρα ειναι ο χωρος του πορτ παγκαζ και ας ειναι 1000ρι 125 hp... Ειναι και 4 μετρα επομενως θα βρισκω κανα παρκιν στη γειτονια .. Ξερω γω , δεν εχω ακομα παιδια αλλα υποθετω καροτσι και πραγματα ? Να μου πεις οκ δε θα κανεις μετακόμιση για μια βολτα αλλα και παλι εγω πρωτος σου προτεινα το πουμα γιατι καταλαβα τι τυπος εισαι και τι χρηση θες,γιαυτο εκανα τις ερωτησεις στην αρχη.θεωρω οτι σου ταιριαζει απολυτα.εαν θες χωρους μετα ,αν προκυψει δλδ το ευχαριστο,βαζεις στην οροφη αυτα τα κουβουκλια και εισαι οκ.δνε ξερω ποσο κοστιζει αλλα και το chr ειναι ωραιο αυτοκινητο σχετικα,ειδικα ο κωλος του τελευταιου μοντελλου σουπερ.ειναι μοντερνο σαν του πουμα και καλη ποιοτητα κατασκευης.ενα απο τα 2 σου προτεινω.
Disrespect Δημοσ. Σάββατο στις 02:42 πμ Δημοσ. Σάββατο στις 02:42 πμ Yaris Cross Hybrid και ξενοιάζεις. Δεν έχει το γκαζι που έχουν άλλα, ούτε το πιο premium εσωτερικό, ούτε τους μεγαλυτερους χώρους, αλλά είναι απίστευτα οικονομικό (ξεχνάω να πάω στο βενζιναδικο), δεν χαλάει ποτέ, είναι πολυ ευέλικτο και άνετο στην οδήγηση λόγω αυτόματου, και έχει την ασύγκριτη εγγύηση 11 ετών και την γνωστή αξιοπιστία της Toyota. 3
stelioz78 Δημοσ. Σάββατο στις 07:10 πμ Δημοσ. Σάββατο στις 07:10 πμ 17 hours ago, yiannis_1 said: Διάβασε λίγο το παρακάτω και ίσως σου λυθεί η απορία. https://www.caroto.gr/2025/07/24/πώς-οι-υγροί-ιμάντες-χρονισμού-έγιναν/ τα ιδια χαλια και χειροτερα , ο1000αρης ecoboost της ford . στο εξωτερικο αυτοι 2 κινητηρες , peugeot και ford , ειναι γνωστοι σαν pureshit και ecoboom , αντιστοιχα . 1 1
tutuyo Δημοσ. Σάββατο στις 08:59 πμ Δημοσ. Σάββατο στις 08:59 πμ (επεξεργασμένο) 15 hours ago, andreas-d said: Τρομερό μειονέκτημα!! Ίσως και καλύτερα.. Κι εγω ετσι ελεγα αλλα ενα μειονεκτημα που παρατηρησα εγω ζωντας με το Pandaκι ειναι οτι αμα εχεις παιδια, κατεβαζουν τα παραθυρα με το γρυλο και πολλες φορες τα ξεχνανε ανοιχτα. Συνεχεια αναγκαζομαι σε καθε παρκαρισμα να πηγαινω να ανεβαζω τα παραθυρα. Οκ δεν σκαβω στο λιοπυρι αλλα ειναι φοβερα εκνευριστικο😑 2 hours ago, stelioz78 said: τα ιδια χαλια και χειροτερα , ο1000αρης ecoboost της ford . στο εξωτερικο αυτοι 2 κινητηρες , peugeot και ford , ειναι γνωστοι σαν pureshit και ecoboom , αντιστοιχα . αυτο το αρθρο ειναι εντελως γτπκ, δλδ περα απο την πλακα ποτε δεν θα εμπιστευομουν ενα site που γραφει για αυτοκινητα με το ονομα καροτο😃 θυμιζει εξαιρετικα κακο dad joke το κοστος αλλαγης ιμαντα ειναι γυρω στα 350 ευρω εργασια και ανταλλακτικα στην αντιπροσωπεια κιολας, εξω μπορει φτηνοτερα, και γινεται καθε 100.000χλμ.Δεν ειναι κατι φοβερο και τρομερο Επεξ/σία Σάββατο στις 09:11 πμ από tutuyo 1
ElCha Δημοσ. Σάββατο στις 09:11 πμ Δημοσ. Σάββατο στις 09:11 πμ Σιγά το γκολφ. Μετά την κάκιστη εμπειρία που είχα με το polo, όπου στους 4 μήνες που το είχα το πήγα άπειρες φορές συνεργείο γιατί άναβαν τα λαμπάκια, και όλο κάτι χαλούσε … 2
bkran Δημοσ. Σάββατο στις 09:15 πμ Δημοσ. Σάββατο στις 09:15 πμ Προσωπικά είχα δει - οδηγήσει το puma και το 2008. Τελικά είχα καταλήξει στο 2008 γιατί έχει περισσότερο χώρο στο πίσω κάθισμα, μου είχε φανεί πιο άνετο. Επίσης, τον Ecoboost τον είχα παλιότερα σε focus και έχω κακή εμπειρία από ζημιές. Το συγκεκριμένο όμως δεν είχε εγγύηση 8 χρόνια, ήταν μοντέλο 2014 προ facelift. Το 2008 είναι γενικά ένα καλό all around αυτοκίνητο, άνετο στους δρόμους της Αθήνας και αν το πιέσεις παίρνει κλίσεις αλλά κρατάει καλά για το είδος του. Το δικό μου είναι πετρέλαιο, οπότε δεν έχω εικόνα για τις ζημιές της βενζίνης. Κλείνει σχεδόν τετραετία με 60κ χλμ χωρίς να βγάλει κάποια ζημιά και με μέση κατανάλωση 5 χωρίς όμως να έχω πολλά σταματά ξεκίνα στις διαδρομές που κάνω. Έκανα και χίλια περίπου χιλιόμετρα με ένα MG zs hybrid+ Ιταλία νοικιαρικο. Πολύ ωραίο εσωτερικό, τεράστια οθόνη που δεν με δυσκόλεψε καθόλου. Το υβριδικό όντως έκανε περίεργα στις ανηφόρες, ανέβαζε στροφές χωρίς να πατάω περισσότερο γκάζι αλλά όταν παταγα προχωρούσε. Επίσης πολύ καλή κατανάλωση, έκανα 700 χλμ με ένα ντεπόζιτο εθνικη επαρχιακούς, πήγαινα όμως χαλαρά και με τα όρια. Σαν συμπεριφορά, μου φάνηκε λίγο πιο ξερό - σφιχτό από αναρτήσεις και το τιμόνι του ήταν ασαφές. Νομίζω αν διάλεγα σήμερα ανάμεσα σε αυτά τα τρία, το 2008 θα έπαιρνα πάλι, αφού όμως οδηγούσα το υβριδικό. Αν έχουν λύσει και τα θέματα με τον ιμάντα, είναι καλή επιλογή. 1
tutuyo Δημοσ. Σάββατο στις 10:08 πμ Δημοσ. Σάββατο στις 10:08 πμ 10 hours ago, andreas-d said: Ανάλογα τις ανάγκες σου σε ταξίδια.. εγώ με chr έρχομαι από Γερμανία Ελλάδα τρία άτομα και αποσκευές, θα ήθελα παραπάνω στην επιστροφή (πού κουβαλάω το κάτι τις από την πατρίδα)αλλά συμβιβάζομαι.. Γενικά κάτω από 400l είναι λίγο ζόρι στα ταξίδια με παιδιά, Μ'αρεσα οι παντόφλες εκεί κάτω, φαντάζομαι ενισχύουν την ηχομόνωση; Νομίζω έχεις εκμεταλλευτεί κάθε εκατοστό χώρου ρε θηρίο, πρέπει να είσαι φοβερός στο τετρις 😄 1 2
andreas-d Δημοσ. Σάββατο στις 10:27 πμ Δημοσ. Σάββατο στις 10:27 πμ 8 λεπτά πριν, tutuyo είπε Μ'αρεσα οι παντόφλες εκεί κάτω, φαντάζομαι ενισχύουν την ηχομόνωση; Νομίζω έχεις εκμεταλλευτεί κάθε εκατοστό χώρου ρε θηρίο, πρέπει να είσαι φοβερός στο τετρις 😄 Τις σαγιονάρες τις έχω εκεί για ευκολία στα διαλείμματα που κάνω βγάζω τα παπούτσια γιατί έχουν πάρει φωτιά τα πόδια μου και τις φοράω, πολλά τα χιλιόμετρα 2.400κλμ Η φάση είναι στα σύνορα να σου πουν control βγάλτε τα έξω για έλεγχο χάχα..
hountalass Δημοσ. Σάββατο στις 10:31 πμ Δημοσ. Σάββατο στις 10:31 πμ (επεξεργασμένο) 2008 1.2 100 2020 μοντ allure ορθόδοξο (πριν αλλάξουν οι εκδόσεις) Σήμερα έχω 65κ χλμ χωρίς κανένα πρόβλημα. Άλλαξα ιμάντα προληπτικά μέσα στην εγγύηση (5 έτη ή 60κ χλμ) με 180 ευρώ αν θυμάμαι (πλήρωσα σαν να κάνω αλλαγή λαδιών), σε αντιπροσωπεία μου είπαν γενικά αν αλλάξεις κόστος 350ε / σε εξειδικευμένο 500ε. Είχα racechip κάνα χρόνο επάνω και πλέον του έβαλα πρόγραμμα. Γενικά πάνω κάτω αυτά που είπανε και άλλοι, το αυτοκίνητο είναι τόσο όσο για οικογένεια και κίνηση σε πόλη και ταξίδι. Κατανάλωση ταξίδι με ταχύτητες στο όριο +15% 6,5lt, μέσα στην πόλη γράφει 7,5lt. Σε επαρχιακό με 90-100 γράφει και κάτω από 6 αλλά ντάξει δεν το ψάχνω σαν τους υβριδικούς φίλους που πάνε με το όριο -15%. Μέχρι σήμερα δνε το έχω μετανιώσει. Το μόνο που μετάνιωσα είναι ότι δεν το πήρα με το υπέροχο eat8....! Βέβαια σήμερα δεν ξέρω αν αξίζει με τον υπόλοιπο ανταγωνισμό αλλά και με τις τιμές που έχουν τσιμπήσει προς τα επάνω. ΥΓ1. πάρε πούμα να κάνεις ποστ στο fb κάθε λίγο! Το pro facelift έχει γράψει ιστορία σε μικρο βλάβες (εκτός του κινητήρα). (εγγύηση λέει 8 έτη ή 100κ = με 15κ χλμ μέσο όρο πας στα 6.6 έτη.....) ΥΓ2. Έρχεται το νέο t roc σε λίγο καιρό. Δες αν μπορείς να περιμένεις για να τσιμπήσεις το παλιό σε καλή τιμή μιας και θα τα "σκοτώσουν". Επεξ/σία Σάββατο στις 10:32 πμ από hountalass 1
kalmik Δημοσ. Σάββατο στις 11:22 πμ Δημοσ. Σάββατο στις 11:22 πμ Αν θες αξιοπιστία η λίστα ξαναγράφεται από την αρχή. Αν αγοράζεις με βάση εμφάνιση, δήθεν brand κλπ. παίρνεις τα ρίσκα σου κα προχωράς. Ακολουθεί χωρίς αξιολογική σειρά αξιόπιστη λίστα με ίσως διαφορετικά segment αλλά με γνώμονα την ηρεμία από βλάβες. Suzuki Swift Suzuki Vitara & Cross SX4 Toyota Yaris Hybrid απλό ή Cross Mazda 2 Hybrid (κόπια Yaris) Kia Stonic
aromeo Δημοσ. Σάββατο στις 11:50 πμ Δημοσ. Σάββατο στις 11:50 πμ 1 hour ago, andreas-d said: Τις σαγιονάρες τις έχω εκεί για ευκολία στα διαλείμματα που κάνω βγάζω τα παπούτσια γιατί έχουν πάρει φωτιά τα πόδια μου και τις φοράω, πολλά τα χιλιόμετρα 2.400κλμ Η φάση είναι στα σύνορα να σου πουν control βγάλτε τα έξω για έλεγχο χάχα.. Off αλλά γιατί δε φοράς τη σαγιονάρα; Είναι παράνομο ή προσωπική επιλογή; 1
andreas-d Δημοσ. Σάββατο στις 01:00 μμ Δημοσ. Σάββατο στις 01:00 μμ 1 ώρα πριν, aromeo είπε Off αλλά γιατί δε φοράς τη σαγιονάρα; Είναι παράνομο ή προσωπική επιλογή; Απαγορεύεται η οδήγηση με σαγιονάρες, όπως και ξυπόλητος επίσης..( στο εξωτερικό).. 1
alimentas Δημοσ. Σάββατο στις 02:34 μμ Δημοσ. Σάββατο στις 02:34 μμ (επεξεργασμένο) Εχει γινει λιγο το θεμα αμαξι στην Ελλαδα κομωδια.Κοιταζει δηλαδη καποιος να παρει αμαξι κ η πρωτη συμβουλη καποιου ειναι για το τι θεμα να βγαλει το x οχημα καμια 20ετια μετα !!!!!. Μονο στην Ελλαδα πρεπει να υπαρχει αυτη η σχεση παντρεια κατοχου-αυτοκινητου.Γι αυτο κ προτεινονται με τον σωρο τα toyota. Κοιταζα λιγο τον νεο τιμοκαταλογο της toyota πχ κ πηγα να βαλω τα γελια ειδικα στο να παρεις ενα toyota σχετικα ομορφο κ καλοεξοπλισμενο.Για να βαλω την φυτιλια μου δηλαδη πραγματικα δεν μπορω να σκεφτω πως δινει καποιος αυτα τα ποσα για το yarris ή το cross(συναγωνιζεται επαξια το multipla σε ασχημια) για να παρει ναι μεν μια αξιοπιστη μηχανη αλλα ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ σε επιπεδο τρακτερ του 80.Προσωπικη αποψη ολα αυτα. Τα ιδια κ με suzuki ναι αξιπιστα,τα συγκεκριμενα σχετικα πολυ ομορφα.Να το κανω τι οταν μπαινεις στο καθισμα κ απ την πρωτη μερα οταν τραβας το χειροφρενο ΟΛΟ το ταμπλο κανει σαν κουδουνιστρα Επεξ/σία Σάββατο στις 02:45 μμ από alimentas 4 2
Sta Δημοσ. Σάββατο στις 02:47 μμ Δημοσ. Σάββατο στις 02:47 μμ 12 λεπτά πριν, alimentas είπε Εχει γινει λιγο το θεμα αμαξι στην Ελλαδα κομωδια.Κοιταζει δηλαδη καποιος να παρει αμαξι κ η πρωτη συμβουλη καποιου ειναι για το τι θεμα να βγαλει το x οχημα καμια 20ετια μετα !!!!!. Μονο στην Ελλαδα πρεπει να υπαρχει αυτη η σχεση παντρεια κατοχου-αυτοκινητου.Γι αυτο κ προτεινονται με τον σωρο τα toyota. Κοιταζα λιγο τον νεο τιμοκαταλογο της toyota πχ κ πηγα να βαλω τα γελια ειδικα στο να παρεις ενα toyota σχετικα ομορφο κ καλοεξοπλισμενο.Για να βαλω την φυτιλια μου δηλαδη πραγματικα δεν μπορω να σκεφτω πως δινει καποιος αυτα τα ποσα για το yarris ή το cross(συναγωνιζεται επαξια το multipla σε ασχημια) για να παρει ναι μεν μια αξιοπιστη μηχανη αλλα ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ σε επιπεδο τρακτερ του 80.Προσωπικη αποψη ολα αυτα. Τα ιδια κ με suzuki ναι αξιπιστα,τα συγκεκριμενα σχετικα πολυ ομορφα.Να το κανω τι οταν μπαινεις στο καθισμα κ απ την πρωτη μερα οταν τραβας το χειροφρενο ΟΛΟ το ταμπλο κανει σαν κουδουνιστρα Πόσο πάει το βασικό γιαρις hybrid; 24000;
zio10 Δημοσ. Σάββατο στις 02:53 μμ Δημοσ. Σάββατο στις 02:53 μμ 3 ώρες πριν, aromeo είπε Off αλλά γιατί δε φοράς τη σαγιονάρα; Είναι παράνομο ή προσωπική επιλογή; 1 ώρα πριν, andreas-d είπε Απαγορεύεται η οδήγηση με σαγιονάρες, όπως και ξυπόλητος επίσης..( στο εξωτερικό).. Νομίζω και Ελλάδα απαγορεύεται και είναι και επικίνδυνο. 4
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα